ewa ja codziennie pokonuje w obie strony ponad 60 km i uważam, że to nie jest daleko. Koleżanki jeżdża do racy do Wrocławia z Wałbrzycha - to już byłoby dla mnie daleko. Wiadomo super jest mieć pracę w swoim mieście, na miejscu, ale cóż.......! Ja też mam disla, ale do pracy to pociagiem i pół godzinki w jedna stronę i jestem, a samochodem przez Wrocław sie przebić w godzinke to cud!
And ja też nie potrafiłam, ani z butlą ani z cycem - ba nawet nie miałam doświadczenia bo to pierwsze moje dzieci! Jesteś mamą - musicie się siebie nauczyć nawzajem.
Aga mo brak czasu... Iwa no mam nadzieję że to tylko dzisiaj i już będzie dobrze. Co do rozmowy było miło mają zadzwonić i tyle wiem, 20 km może i nie daleko ale droga jest fatalna przez Pruszków i dalej do Otrębusów - Aga się orientuje :)
EWA diesel drogi? To co u Was jest najtańszym paliwem? 20km to jak dla mnie do pracy to już rzut beretem - ja kiedyś pokonywałam prawie 45km w jedną stronę aby arbeiten :P
Ja szczerze mówiąc szukam pracy w Katowicach, to 40 km ode mnie, zważywszy na to, ze jestem niezmotoryzowana czekają mnie przejażdzki aut9obusem codzienne, jak już ją znajdę, ale myslę, ze jakośdam radę:)
ON powinien stanieć, dzisiaj baryłka ropy nieco ponad 40 dolarów... A przecież już była po 200... Ale najtańszy i tak pewnie będzie zawsze CNG, nie ma siły...
dziecko od godziny spi a ja robie obiad-co z reszta dnia-nie wiem Wiem tylko ze mam pranie w pralce i nie moge po nie wyjsc:) dziewczyny cz y Wy dostajecie od meżów jakies drobiazgi pod choinke?
alez u nas piekna pogoda. wrocilam po ponad 2godz spaceru i to tylko dlatego ze Gabrysia krzyczala ze jej za cieplo i sie upocila. ja lazilam w rozpietej kurtce - zero wiatru, piekne slonko normalnie prawdziwa wiosna :))
Ciacho my z mezem nie robimy sobie prezentow ani gwiazdkowych ani urodzinowych ani tez rocznicowych. z raz w roku kupujemy sobie cos extra co za nami "chodzi" i co by sie do domu przydalo.
Ja jestem ciekawa jak ja bede kiedyś miec z tymi prezentami; mój tata na ogół na urodziny mamie kwiaty przynosi, a prezent z tej okazji i innych ma sobei sama wybrać
Ciacho ja rok temu zrobnilam R prezent samorobe - karneciki uciech. do tej pory skubaniec ma jeszcze z 2 tak zakamuflowal jak to sie smieje na "czarna godzine" a ta godzina przyjsc jakos nie moze hehehe
znając mojego M on by wolał ANiu własnie taki prezent albo cos w tym stylu niz kupiony w sklepie my w Norwegii nie bedziemy sobie nic kupowac-ceny sa kosmiczne szkoda naprawde a to samo moge kupic w POlsce za połowe ceny na przecenach
ja nie lubie kupowac prezentow chrzesniakom bo to dzieci wszystko-prawie-majace. swoim dzieciakom za to lubie kupowac no i lubie jak ktos w rodzinie pyta co im kupic podajac przedzial cenowy najgorsze bylo kupowanie prezentow tesciom i rodzicom, nie zaleznei na jaka okazje... na szczescie odeszlismy od obchodzenia jakichkolwiek imprez z doroslymi i imieninowo po prostu idziemy na ciacho z zyczeniami i laurkami od dzieci, tak samo oni przychodza do naas.
Aniu to maciej fajnie z tym-potem sa tylko problemy z tymi prezentami my rodzicom na imininy kupujemy i na gwiazdke ale sa to drobiazgi ,oni mimo tego ze my po slubie dawno to i tak nam kupuja prezenty pod choinke i na imieniny a i czasem wpadna na urodziny.Ja osobiscie chce od tego odejsc bo wtedy czuje sie zobowiazana wyprawic takie imieniny a szczerze to nie usmiecha mi sie.Dobrze ze rodzenstwo nie wpada do siebie na tego typu okazje bo M ma az 8 i bysmy zbankrutowali na same prezenty
Ania dokładnie, u nas też tak jest. Ciasto, kawa czasem trochę % :P U nas co roku jest problem z chrześnicą męża - ta dziewczynka ma wszystko - zawsze mamy dylemat co jej kupić wrr ...
U mnie jest tradycja prezentów urodzinowych, co roku się mówi, ze to się zniesie, ale jakoś tak zostaje, a rodzice mają sporo do "obdzielenia", tata ma trzy siostry, plus szwagrowie, plus dzieci, no i babcia, a ze strony mamy to jedna siostra z mężem i trójka dzieci i dziadkowie, plus nasza rodzinka, czyli 6 osób...
gdyby u nas byly prezenty gwiazdkowe dla doroslych, biorac pod uwage ze mamy 2 wigilie, musialabym kupic 11prezentow dla doroslych plus dla nastolatka no i plus te ktore kupuje dla 5 dzieci i wtedy wypadaloby cos mezowi. kiedys z przyjaciolka i bardzo serdeczna kolezanka cos sobie kupowalysmy ale one obkupowaly i R i Gabe i przyznaje czulam sie mocno zobowiazana wiec jak Krzysko sie urodzil to postanowilam dyskretnie dac do zrozumienia ze odchodzimy od tego prezentowania. pomysl chwycil i po prostu spotykamy sie dzien przed wigilia podzielic oplatkiem czy pogadac przy ubieraniu jołki
pytanie do dziewczyn majacych konto w MBANK czy mozecie wydrukowac potwierdzenie przelewu? ja resetowalam ustawienia, drukarke, strone pod 2 roznymi przegladarkami otwieralam a dalej nie chce mi sie wydrukowac calosc. jakos dziwnie powiekszone wszystko jest :(
Aga no normalnie ma wrażenie ze za mną tęsknisz - albo uważasz że się lenię no!!! jakos tak długo mi się jechało do tych Otrębusó wiesz...
Wczoraj zrobiłam sobie gorącą kąpiel i już dzisiaj lepiej ale nadal jakaś zgjęta w pół chodzę... Właśnie koledzy z klasy dali znak w sobotę spotkanie klasowe - już się cieszę
Własnie co tam u Pani prezes? Jak się pracuje? i dzięki stara za rady
talka bo ty młoda d...a jestes! hahahaa ciesz sie to szybko minie ,ja w Twoim wieku brałam ślub ehhhh człowiek nie myślał wtedy żeby sie bawic tylko taka love była ze sie hajtnelismy
dziewczyny a czytalyscie o Naszej Klasie i pedofilach? dzisiaj dostalam taki mail od znajomej
Do wszystkich!!!!!!
Portal nasza klasa stał się prawdziwą enklawą pedofili. Przez nikogo nie niepokojeni, zakładają swoje domy, rodzinki, jest nawet dom dziecka nasza-klasa.pl/forum/17/29290, szpital dla dzieci nasza-klasa.pl/foru /7/2616 (lektura ciężkiego kalibru). W profilach tych osób są zdjęcia dzieci podkradane z naszej klasy, ale również z innych portali (i wbrew obiegowym opiniom nie są to zdjęcia golasków). TO MOŻE BYĆ TWOJE DZIECKO z opisem "Jestem brudny, kto mnie wlucha, sukam domu itp, pocałuj moją cipkę". Próby interwencji u moderatorów naszej klasy kończą się usunięciem pojedynczego zdjęcia, cały profil i fora, na których uprawiają cyberseks ze zdjęciami dzieci zostają nietknięte. Nie można tego tak zostawić. Proponujemy zmasowany atak. Jeżeli zależy Ci na oczyszczeniu naszej klasy z tego bagna NAPISZ KONIECZNIE MAILA DO OBSŁUGI nasza-klasa.pl/support ze zgłoszeniem nadużycia (krok 2 - inne nadużycia) i wklej treść (można dodać jakiś link z konkretnym profilem):
Żądam usunięcia wszystkich profili z treściami pedofilskimi, w przypadku braku reakcji ze strony moderatorów usunę własne konto.
Wyślij tego maila do wszystkich swoich znajomych (również poza naszą klasą), nie bądź obojętny!!!!!!!!!!!!