Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorizza
    • CommentTimeDec 16th 2008
     permalink
    Eee tam Ania ja też chcem zobaczyć to E :D
  1.  permalink
    She to była szczoteczka do zębów
    piekna kiecka taka prosta elegancka,fajnie wygladasz
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    oglupialy... dobra jak jutro nie zapomne to moze ufoce chociaz na razie kwestia odzyskania ladowarki od aparatu jest. porzyczylam kolezance na dzien a od niedzieli doniesc nie moze a tu trzeba akumulatorki naladowac na czwartkowe "jasełki"
  2.  permalink
    Ciasteczko, taka gapa jestem, że w pierwszej chwili pomyślałam "Jaka szczoteczka" :D, dopiero później skojarzyłam, ze sama o nia pytałam hihi
    -- http://cudmania.blox.pl/html
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    dobra, dobra............

Dziewczyny - Ania chce sie wymigać.............. :wink::wink::wink::wink::bigsmile:
    --
  3.  permalink
    Myszorka ten komplet Damaris kojarzy mi sie z firma RÓŻA wiesz...oni maja takie włąsnie fajne jak dla mnie
    bardzo ładna bielizan ,ja uwielbiam firme Samanta-poprostu wsyztsko lezy jak ulał i czuje jakbym wogóle bielizny nie miała no ale cena uuuuu a włąsnie RÓZA niczemu nie ustepuje a jest o wiele tansza
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    z akumulatorkami to prawda a co do bielizny... cooooz akurat jej nie lubie pokazywac zwlaszcza jesli nie jest do noszenia na codzien :P moze ktorys z innych staniorow obcykam bo dostalam z 5 zeby miec w reszcie w czym lazic a nie same namioty :P
    •  
      CommentAuthormyszorka
     permalink
    Ciacho z samanty miałam do slubu
    A z róży to dużo mi się podoba, a jeszcze jak mam hurtownie bielizny w miescie to juz nie wiem co potem wybrać.
    --
  4.  permalink
    Aniu, ja też mam miseczki E/F, a staniki jak namioty nie wyglądają, choć muszę przyznać, ze są dużo bardziej zabudowane od tych, które nosiłam (C/D), zanim się dobrze obmierzyłam wg rad dziewczyn
  5.  permalink
    Myszorka, chyba się kiedyś wybiorę do tej hurtowni, u mnie niestety nie ma dużego wyboru jesli chodzi o większe rozmiary, chociaż nie powinnam narzekać, bo kilka modeli do wyboru jest, a wiem, ze są miejsca gdzie dostać miseczkę E jest ciężko, nie mówiąc już o większych...
    •  
      CommentAuthormyszorka
     permalink
    She wlasnie dzięki dziewczynom mam dobrze dobrany stanik chociaż jest i tak problem nie z miseczką co obwodem pod biustem
    --
  6.  permalink
    Mi tez sie Róza podoba Myszorko! mamy widac podobbne gusta,ciekawe czy M mamy podobnych hihihih
    --
    •  
      CommentAuthormyszorka
     permalink
    She to zapraszam bo wiem ze mają bo jak ja kupowałam to inna pani szukała własnie takich większych miseczek
    --
  7.  permalink
    Myszorka, to może po urodzinach uda mi sie wybrać do hurtowni i przy okazji Ciebie na kawę wyciągnąć:)
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Sheh ale aj mam pod biustem 85 :P i np amerykanskie DDDD (czyli co E czy F???) jest dla mnie ok o tyle wg brytyjskiej wychodzi mi H :P
  8.  permalink
    Hmm, no to ja wbijam się w 70/75 e/f zalezy od modelu, ale jeszcze rok temu miałam dużo większy rozmiar i to akurat było jedyne, co mi w mojej figurze nie przeszkadzało:D
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    No dobra - zmykam dziewczyny, bo powieki mi sie zamykaja.
    Juro postaram sie nadrobić resztę tutaj i pod wykresikami!
    Teraz czas spać, bo rano to nie wiem już czym rzucać.............. jak budzik dzwoni!

Tylko nie pisać mi tutaj pół nocy, bo nie dam rady w pracy nadrobić! hihihihihihi:wink:
    --
  9.  permalink
    Wow, chantelle...
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    Mnie sie podoba 3 i 4.
    Pierwsze 2 nie w moim stylu, ale na pewno sa wygodne - takie w sportowym stylu.
    Ten ostatni tez fajny - przydałby mi sie na aerobik.
    Co do gatek to ja nie przepadam za stringami, nosze jak musze, bo np. spodnie tego wymagaja, ale jak nie musze to wole normalne figi.
    --
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Ania a Ty nie wiesz, że prostota ma najwięcej uroku w sobie :DDD
    Wg mnie są gustowne :D
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    a ja znowu nie lubie figowcow albo stringi albo szorty

Iwa ten nr 2 jest mega wygodny. nosilam taki w cizy i przy karmieniu. nie ma fiszbin wiec jest idealny przy calodziennym noszeniu. poza tym jak przychodzi pobiegac przy duzym cycku to tez jest mega wygoda :)
    •  
      CommentAuthorizza
    • CommentTimeDec 16th 2008 zmieniony
     permalink
    IWA a które spodnie wymagają stringów? :P
  10.  permalink
    Mi się najbardziej podoba ten czarny:)
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Ania jeśli chodzi o mój typ to ja lubię takie jak ten co ta pani z kolią ma na sobie :P
  11.  permalink
    no Izaaaaa nie wiesz???? takie elegancie materiałowe-wtedy sie nie odznaczaja gatki
    najbardziej lubie figi ale mam rózne rózniste
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Sheh no ja wlasnie zerknelam ile w PL kosztuje chantelle. szok. moja sis ma nosa do przecen i glownie wteyd kupuje jak cos jest wrzucone na "sale", ten pierwszy bialy wiem ze 37 dolcow kosztowal bo cene zle oderwala :P
  12.  permalink
    spadam dziewczyny,bo ja nie spie jak Wy do 11tej tylko o 7 juz chodze za moim małym Korzeniowskim pa!
    --
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Nie wiem jak Wy dziewczyny, ale ja nie znoszę jakiś pierdolników (sorry za wyrażenie) przy staniku czy wrrr przy ramiączkach ...
  13.  permalink
    Aniu, u nas tyle kosztują, ze strach na cenę patrzeć, ale modele mają śliczne:)
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    a ja nie mam tutaj mojego typu, co dostaje to przyjmuje i sie ciesze ze w ogole cos przysla :D
  14.  permalink
    Izunia, a ja własnie lubię takie romantyczne drobiazgi:D, jakieś kwiatuszki itp...
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    najbardziej lubie z Victoria's Secret na codzien takie jak te lub "okazyjnie" takie

no ale coz mojego rozmiaru VS nie produkuje, sis mnie dopinguje ze jak schudne to mi podesle na wakacje cos sexy plexy wiec motywacja jest, tak samo jak plaszczyk ktory zagoscil w szafie hehehehe
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    No She o to chodzi by każdy miał swój gust nie :P
    Ciacho jedynie się domyślam, ale wiesz to tylko moda z zachodu i kolorowych gazet :D
    Aniu pewnie, że dobrze jest korzystać jak dadzą - ja jednak wolę bieliznę kupować sobie sama.
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    mi sie ten nr 4 nie podoba. troche mnie na dodatek pije wiec sie zastanawiam czy nie oddac go przyjaciolce jesli okaze sie na nia dobry. ma troche mniej w obwodzie wiec moze akurat sie upcha cyckowo :P

pzoa tym ja teraz bede sie na nowo musiala przyzwyczaic do stanikow normalnych. przez okres ciazy smigalam tylko w materialowych a pozniej przez 18miesiecy karmienia tak samo, nie dosc ze materialowki gietkie to jeszcze bez fiszbin... nawet nie wiecie jak po takim czasie druty cisna :devil:
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    dobranoc :))))

spokojnego wieczorku ;*
    --
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Dziewczyny miałam okazję sprzedawać pracując w Trumphie bieliznę Valisere szalenie drogą, ale wiecie jak faceci ją kupowali - wg mnie była bardzo delikatna, ale na mnie nie leżała dobrze ...
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Izunia79: Aniu pewnie, że dobrze jest korzystać jak dadzą - ja jednak wolę bieliznę kupować sobie sama.

sis ma moje wymiary i kupuje jak cos utrafi. ja pewnie konczylabym na ogladaniu a nie na nowych nabytkach. zawzse przeciez moge komus oddac :)
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Ania no dobra, niech mnie sis też obdaruje haha :D
    Dobrej nocy - zmykam.
  15.  permalink
    Dobranoc dziewczyny:)
    •  
      CommentAuthorScorpi
    • CommentTimeDec 17th 2008 zmieniony
     permalink
    wstawać juz rano...

POBUDKA !!!!

http://www.ekartki.pl/cards_files/0/693_pobudka.gif
    •  
      CommentAuthorAgunia05
    • CommentTimeDec 17th 2008
     permalink
    Witam na kawie
    tradycyjnie jestem niewyspana ale zaraz sie rozbudzę bo Weroniczke muszę wsiąść do pokoju - jeszcze leży niuni
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Skorpio ty chyba litosci nie masz!!!!

mi sie dzisiaj kiepsko spalo i czuje sie taka jakas wymietolona a nie wyspana :confused:
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    skorpio - ty to potrafisz obudzić - hihihihihi!
    Dzisiaj było bardzo ciężko, nie wiem dlaczego, ale nawet po obmyciu twarzy zimną wodą miałam jeszcze piasek w oczach!

Witam z kawka, bo koleżanka własnie zrobiła w ekspresie - mmmmmmm - pycha!

Iza - nie wiesz do jakich spodni............????? do białych i tych co tro przez nie dużo widać.
    Ja mam takie eleganckie białe i nie lubię jak mi się figi wpijają i odznaczają na pośladkach - wtedy mam stringi, ale takie gładkie bez udziwnień, koronek itd.
    --
    •  
      CommentAuthormyszorka
     permalink
    witam i ja porannie
    Ania nie zdążyłam fotek przejrzeć, wrzuc pod wykresik.
    Co do spania tez miałam kiepską noc, a jak zasnęłam to śniło mi się że miałam gdzies leciec samolotem i nagle jacyś terrorysci wpadają i strzelają na oślep, masakra.
    --
  16.  permalink
    witam i ja niewyspana
    mały sie krecil przez sen wchodził na mnie ehhh nocka do niczego
    juz od 7 na nogach standardowo-głodna jestem i mi gg nie dziala
    --
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    myszorka - no to faktycznie - masz sny.............! :wink:
    --
    •  
      CommentAuthorScorpi
     permalink
    no fajnie, ze wstałyście...

zapraszam na kawkę i śniadanko :))

http://szczotkipedzle.blox.pl/resource/sniadanie.jpg
    •  
      CommentAuthorAmazonka
     permalink
    Widziałam kiedyś parę na motorze, dziewczyna miała białe spodnie i te, co tro przez nie dużo widać. Stringi było także doskonale widać.
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    ja najbardziej lubie laski w bialych spodniach i czarnych stringach :tooth:
    a swoja droga dla mnie szczytem bezguscia obecnych mlodych lasek jest noszenie strongolcow do niskich spodni i co sie schyli czy usiadzie to jej sznurki wystaja... brrr w kszole niestety to popularny dosc widok :devil:
    •  
      CommentAuthorScorpi
     permalink
    Aniu, pewnie wydaje im się, że są sexy...
    właściwie, to niech sobie ubiora te sznurki na spodnie :bigsmile::bigsmile::bigsmile::bigsmile:
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.