Ja sie do meza smialam ze cale szczescie nie kupilam sobie kiecek ciazowych wakacyjnych ani tuniczek leciutkich jak zamierzalam bo nawet nie wiem czy te rybaczki co nabylam dam rade zalozyc bo jak na razie to sie w nich topie :)
Izunia- to tyko zabawa:) Na innych forach tez dziewczynom się nie sprawdzało- mi za to wyszło z Michasiem( jejku, kiedy to było....) no i teraz tez pokazuje,ze córcia :)
Izunia a sprawdzasz na skonczonych latach i wg miesiaca poczecia? mi z Gabrycha sie sprawdzilo i pozostalym ludzikom znajomym tez... ciekawe jak to bedzie teraz
Aga tam nie ma wieku 17 lat :) więc nie mogę sobie powróżyć! Przy pierwszym dzieciątku nie wiem co czułam hmmm może, że będzie dziewczynka a i maż chciał córę i tak mówił! Ja jemu na złość ciągle mówiłam, że syn a on córa, ale nie byłam pewna....potem już byla córa i u mnie i u niego, na usg córa i urodziła się córa! Wahadełkiem i wyglądem też na córę byłam :))
aga a w lipcu się dopiero dowiemy co będziemy miały!
Właśnie kliakłam ze znajomym a to pozwolę sobie wkleić jego tekst:
"no własnie ja też jeszcze 3 dni przed porodem bylem przekonany że będe miał dziewczynke a tu klops.... i chłopak jak się patrzy, jekiś nieśmiały czy coś zakrywał wszystko dokładnie a były 4 usg i nic he he"
Izunia poczekaj na nas :)) ale będziesz miała sobie fajnie a Ja jeszcze do lipca i jego końca a skarbel jeszcze dłużej! Będziecie potem nam dopingować :))
ee no nie same byczki... ja baranek :) chociaz moj M jest byczek ale corcia tez jak mama baranek wiec w domu rogate rancho mamy :) ciekawe czy teraz bedzie bysiu czy juz blizniaczek ;)
Ze znakami zodiaku tak jak i z chińską tabelką :) Moja teściowa jest bykiem i nie powiem żeby była kochana. Nie lubię tego znaku. Za to mój mały jest bliźniakiem i ma naprawdę fajny charakter.
Magg Ja mam przynajmniej okazję do wypisania kartek świątecznych :))
Ach siedzę sobie i od czasu do czasu spoglądam w okno z nadzieja, ze ta wiosna niebawem nas zaskoczy a i mój ból gardła szybko minie gdy słoneczko je nagrzeje :))
Dziewczynki to jakby sie miala ta chyńska wróżba spełnic to ja bym miała juz jedną córke a nie syna , tak wychodzi z tabeli, teraz wychodzi córa wiec pewnie bedzie kolejny syn , Lady mój syn też lew a drugie juz inny znaczek
mi dzisiaj w sercu gra jak na tę chwilę wisielczy nastrój! Najchętniej to bym się połozyła i spała ale jakoś wyleżeć nie potrafię wrrrr To chyba ta pogoda tak działa! U mnie brak słoneczka, wieje wiatrzysko .... Kiedy ta wiosna przyjdzie?
u nas już jest! Słońce mnie dzisiaj przywitało i nadal świeci! Wyruszyliśmy na poszukiwanie roweru dla młodego ale.... jak nie cena to model nie ten więc będziemy szukać dalej!
no babeczki jak to co dzisiaj gra??? wlasciwie kto ;) Polska z Azerbejdżanem meczyk pyka za pol godzinki :)
u nas piekne slonce, dosc cieplo i w koncu czuc wiosne... a ze udalo sie pozalatwiac wszystko ze studiami to i humorek mam przedni... mam nadzieje ze nic mi go nie popsuje bo bedzie cos lub ktos mial do czynienia z baba wredna z natury a co dopiero mowic ze w ciazy ;)
No wygrywamy jak narazie! Ja dzisiaj zastrajkowałam z obiadem i rodzinka zamówiła pizzę a co ja też kiedyś muszę mieć wolne od gotowania! Dobrze że Da Grasso jest blisko i tanio pyszna pizza polecam!
My tez dzisiaj pizzowalismy. stwierdzilismy ze jak dojedziemy do domu to za pozno bedzie robic obiadek no i w Ełku po raz kolejny zatrzymalismy sie w NAJLEPSZEJ pizzerii na swiecie... za 17zl nie dosc ze wieeeelka to i z fura dodatkow i na dodatek przepyszna, nawet pizza z wloskiej restauracji w Nowym Jorku sie przy niej chowa takze jesli kiedys bedziecie w Ełku to polecam pizzerie ROMA :D
a Tu macie wierszyk jaki wkleiła mi pod wykresem aga1976
Czy myślałaś kiedyś, mamo, Kiedy ziarno me zasiałaś, Kiedy tchnęłaś we mnie życie I jak rosnę, doglądałaś; W swych marzeniach o mnie, mamo, Rozpatrzonych tak dokładnie I w oczekiwaniach długich, Aż w twe serce się zakradnę; Czy myślałaś wtedy, mamo, Że i ja cię planowałem I na własną mamę właśnie Ciebie upatrzyłem? Mamę, która słodko pachnie I ma śliczne białe dłonie, Która czuła jest, kochana, I potrafi lęk odgonić? Kiedy nadszedł czas porodu, Czy powstało w twojej głowie, Że gdy ty myślałaś o mnie Ja pragnąłem ożyć w tobie? I jak leżę w twych ramionach, Czy wiedziałaś, sam nie wiem, Że gdy tak mnie poczynałaś, To ja wybierałem ciebie!
ja dzisiaj wymyslilam obiadek ze hooo hoooo moze nie jakis super rarytas dla podniebienia ale dla rak to niezla robotka bedzie - zeberka w marchewce i pieczarkach. Dobrze ze mam robot z tarka do marchwi bo bysmy sie zachlastali chyba zeby zetrzec te 2kg marchewki ;) koncze wlasnie sniadanko i zaraz zmykam do kuchni pitrasic :)
Hejka, Dokładnie wierszyk piękny , koleżance go przesłałam, która tak jak ja ma 6 miesięczną córeczkę. Dziewczynki a ja mam luz z jedzonkiem mieszkamy z moją mamą, która gotuje wspaniale czasami aż za wspaniale co widać po wejściu na wagę. Pozdrawiam Was słodko.
no Ja mam dzisiaj lenia do gotowania a niestety kuchnia mnie woła od samego rana :)) Jesio jak Ja nie lubię tej części zajęć domowych :( wolę już prasować ...............
Aguś - zapytałam i wkleiłam zanim odpowiedź otrzymałam :)) PO wierszyku łezka mi się zakręciła wiec nie mogłam inaczje - chciałam aby dziewczyny też go sobie poczytały :))