Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorAgunia05
    • CommentTimeFeb 4th 2009
     permalink
    Iza poleż za mnie :) ja mam służbę przy łóżeczku znowu :/ jeszce z pół godziny może aż Anka zniknie spać bo pinda mała chodzi i się ciska :/ Albo sama zaraz wyjdę i niech robią co chcą Mam dosyc!!!!!!
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Izka ale ty masz teraz wakacje, no no... tylko sie nie przyzwyczajaj za bardzo :fingersear:
  1.  permalink
    And- a nie możeszs jej po prostu wyslac do swojego pokoju?
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    chyba powoli bede sie zbierala do lozka... chociaz tak tu dziisaj wesolo ze nie chce sie mi ruszyc ale... no coooz :D
  2.  permalink
    Ja jeszcze czytam, i wyłapuję błedy w pracy wrrr, ze też wcześniej ich nie zauważyłam...
    -- http://cudmania.blox.pl/html
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Aguś ona jest w swoim pokoju tylko kręciła się jak smród po gaciach bo przecież w dzień matce nie można powiedzieć że trzeba to czy tamto, kolejny kurs - gdzie są moje spodnie, nastepny czy wiem gdzie jest jej zeszyt, kolejny a jutro mam kółko na koniec w końcu dobranoc tu i głośne dobranoc z tamtego pokoju :/ tak mam co wieczór wrrrrrrrrrrr
    --
  3.  permalink
    No ja mam to samo:) Wieczorem młody ma do mnie tysiąc spraw :)
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    baby oszalały kiedy Ja mam nadrobić w czytniu 109 postów co naprodukowałyście he ?
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    Wróciłam przed 22 z pracy i zjadłam makaron z kapustą a obiecałam, że nic nie tknę ale to było silniejsze :(
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    She głowa do góry będzie dobrze!!!
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Lady makaron z kapucha?? co to za danie?
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Aga ale ona niech sobie je ma tylko wcześniej!! dzieć mi w końcu mruży oczy a ta bach wpada d pokoju - moja ania nie chodzi jak dzieć tylko jak słoń :devil:

No dobra to mnie dzis wszystko wkurza i się czepiam :devil: zazdroszczę mojemu małżowi - mała ryczy a jego to nie rusza :devil:
    --
  4.  permalink
    Lady- łazanki?
  5.  permalink
    Właśnie lady, co to za danie?
    Ja biegnę się kończyć pakować - po obronie jadę do R., włosy muszę jeszcze umyć no i do łóżka, bo jutro po 5 pobudka ehh straszna panikara ze mnie...
  6.  permalink
    And, trzymam kciuki, żeby dzieciaki jednak dały Ci odpocząć i w końcu zasnęły
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Sheh trzymam mocno kciuki!!!
  7.  permalink
    SH- bedziemy tzrymały kciuki. BEDZIE DOBRZE :)

Umyj włosy, zrób sie na bóstwo i jedż z nastawieniem ze jesteś NAJLEPSZA :D
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    Ania miałam z rana ugotowane świderki bo do obiadu do klopsików w sosie pieczarkowy. Moja mama ugotowała mi kapustę, przyprawiła i tak mnie naszło to troszkę wymieszać i pomagować mmmm coś jak łazanki, które będę miała jutro :)
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    tak tak. pewnosc siebie najwazniejsza. chciec to moc niech bedzie jutro twoim mottem zyciowym :D
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    She jesteś super laska.... zrobisz się na najpiękniejszą kobietę dla R i spotkasz się z nim jutro :))
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Idę do łóżka. Może jak zgaszę światło mała zaśnie :( ja już sama nie wiem czy tak ją rozpieściłam czy aż tak potrzebuje tulenia czy coś ją boli czy wszystko na raz :/ głupieję totalnie
    --
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    a mnie od dwóch dni kliencie podnoszą na duchu we firmie aż lepiej mi się pracuje :)) ciągle coś miłego słyszę od nich :))
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    And zgaś światło niech wie, że jest noc i ma spać.... a Ty kobieto znikaj do łóżka się wyciszyć :)
  8.  permalink
    Dzięki dziewczyny za kciuki, dam skorpionce znać jak się obronię, jak nie będzie żadnego cynku znaczy, ze wtopa:DD
  9.  permalink
    Aga- może Tosia po prostu wyczuwa Twoje zdenerwowanie?

Lady- super :) Dobrze,że powoli odnajdujesz sie w pracy
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    kurcze w zyciu nie jadlam lazanek.. baaaa pierogow ruskich doepiro niedawno sprobowalam jak sie pod wykresami u dziewczyn o nich naczytalam :D
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    aga ale tylko jak jestem sama na zmianie :(
  10.  permalink
    SH- no to na do widzienia mocny kopniak ode mnie ;)
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    Ania ale takie sklepowe jadłaś czy robione ??
  11.  permalink
    lady- a kolezanki nie teges?

Aniu- ja kocham ruskie. Łazanki tez uwielbiam
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Lady raz jadlam sklepowe i byly niezle a pozniej zrobilam wg przepisu z netu i tez mniaaaam
  12.  permalink
    Moja mama robi boskie ruskie. Ja nie robie pierogów- nie chce mi sie.
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    Aga wiesz Marta np ją idzie poskromić ale jest strasznie chaotyczna... rozwala dokumenty na prawo na lewo ehh.... Bożena przeciwieństwo Marty i w sumie z nią pracuje się OK ale ona czasami jak czegoś nie wiem rozmawiając z klientem i proszę ją o poinformowanie mnie to potrafi mi odebrać słuchawkę celem kontunuacji rozmowy! Poza tym jak Ja coś robię to tę pracę przed kierownikiem sobie potrafi przypisać i muszę to następnym razem wyłapać a ostatnio już chowam sobie to co robię aby osobiście przedstawić mojemu szefostwu!
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    jeżu ale namieszałam hi hi hi :))
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    jak pewnego razu stanelam to sie na walku wyzylam i 150sztuk pomrozilam. a to z meisem a to ruskie a to z pieczarkami... jendorazowy eksces zwlaszcza ze teraz pierogom na dlugo mowie stanowcze nie :D
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    a cha a co do dietki i ćwiczeń to w pracy nabijam kilometrów na schodach do góry i w dół i to tak nieźle nieraz lecę sobie :( aż nogi do dupy wchodzą :)
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    Ania ha ha ha to dobre wzięcie miałaś bo mnie ni z pierona nie chce dopaść taka wena :)
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Lady no to cichobiegi musisz sobie zafundowac bo ty pewnie w obcasach dodatkwoo co?
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    aga1976: Aga- może Tosia po prostu wyczuwa Twoje zdenerwowanie?
    może nie wiem Tylko że to jest kolejny dzień :/ od 3 dni jest straszliwy krzyk wieczorami i już ładnie śpi i zrywa się z wrzaskiem :/ nie wiem czy źle jej się kojarzą wizyty po lekarzach? może tak przecież być że dla dziecia to coś złego :(
    Idę może jeszcze coś zjeść póki dzieć udaje że śpi - jest na pół czuwaniu ale nie krzyczy,

Już na pewno dobranoc i do jutra
    --
  13.  permalink
    Dla mnie atmosfera w pracy jest bardzo wazna i ciesze się,ze mam same fajne i przyjazne osoby w najbliższym otoczeniu.
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    Ania zgadza się na obcasach śmigam i niestety przy spodniach na kant i mojej figurze to Ja nie widzę płaskich :(
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    aga Ja sobie urabiam na razie np doradców.... oni są zależni ode mnie a Ja od nich więc tutaj musimy się dogadywać... młodzi są najgorsi bo myślą, że mogą sobie pozwolić na wszystko!

Dzisiaj jak zwykle ścięcie miałam z jednym. Miał fochy, że umówiłam klienta na17 lutego i dlaczego tego akurat klienta tak późno umówiłam ( dodam, że zrobiłam to na polecenie sprzedawcy samochodów ) Kuźwa opierdzieliłam go aby z fochami poszedł do kolegi sprzedawcy bo mnie nie interesuje co oni między sobą mają i jak nie ptorafią się dogadać to ich problem ......
  14.  permalink
    Ja też juz spadam.Dobranoc :grouphug:
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    Ja pierdziele dlaczego nie możńa powiedzieć słów a one sie same napiszą.... kurcze są pewne moje myśli których nie nadążam napisać a mam ich wiele i potem wszystko piszę w skrócie i wychodzi z tego to co wychodzi!
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    ooo tak atmosfera w pracy jest wazna. nie wyobrazam sobie 8godz z moim gronem pedagogicznym. jak mijamy sie na przerwach i same nowe twarze co kolejna przerwa to jest fajnie :)) czasami niektorych widzi sie raz w tygodiu bo dyzurami sie rozmija no a niektorych nie musiaoabym wcale ogladac :D

Lady no to podziwiam tyle godzin na obcasach. nie szkoda ci kregoslupa?
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Aga spokojnej nocy... ja musze albo obudzic meza albo poczytac bo jeszcze nie zasne :D
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    Ania od lat noszę obcasy i jakoś tylko w sezonie wiosenno jesiennym .... w lato wskoczę znowu na płaskie :)
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    laseczki i Ja brykam do łóżka bo oczy się kleją hmm pewnie jak bęby umyję to odechce mi się spać :(
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    She ja też kciuczę za Twoją obronę i weź no potrząśnij R coby tak mamuśki nie słuchał :P
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Drona ty pipo nie odpisałaś mi na sms'a :P
    Goń się w te i nazat!
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.