jestem! wiec tak-u lekarza ok-Pani mnie troche pouczyła ze za predko ulegam Piotrusiowi ,no pewnie ma racje bo ja juz taka jestem co do kupki-wyniki ok ale trzeba powtórzyc jeszcze dla pewnosci(chyba kupa kupie nierówna) najgorsze ze kartka z wynikami została u niej na stole i jej nie zabrałam,dopomne sie o nia na szczepieniu,chciała mi go szczepic! ale ja nasciemniałam że M w domu jest chory ale małpa ze mnie co powód niespania mojego dziecka wg Pani doktor?:zęby zeby i jeszcze raz zeby -jak spojrzała mu patyczkiemw paszcze to powiedziało"o matko boska ale idą!" dodam ze same trzonowe:( powiedziała mi ze moze byc teraz tak ciezko przez jakis czas,mam smarowac zelem,w razie płaczu nurofen a w razie takiej nocki jak dzis-czyli 3 godziny snu mam pozwolenie na Hydroxizine(tak to chyba sie nazywa bo dopiero jade wykupic wiec nie wiem)5 ml co pozwoli spac i jemu i mnie.uspokoiłam sie ,ze to tylko zeby ale Pani powiedziała ze jesli sie dalej tyym niepokoje moze mi dac skierowanie do neurologa który nie tylko sprawdzi czy nie ma zadnych zaburzen ale tez podpowie mi jak sie bawic,jak wyciszyc dziecko itd.skierowanie mam ,wziełam,przejde sie a co mi szkodzi.sorki ze nie na rozpakowanych tylko tu ale juz nic na ten temat sie rozwodzic nie ma co
Hej ja tez jestem, już po obronie, korzystam z laptopa R. Dostałam 4, więc nie narzekam:D. R. pojechał na spotkanie rady osiedla, a ja muszę popylać do teściowej, więc zmykam, ale moze jeszcze na chwilkę wieczorem wpadnę, bo strasznie płodne jesteście ostatnio i obawiam się, ze jak do niedzieli nie bedę zaglądać, to potem tydzień będę posty nadrabiać:DD Ciasteczko, trzymam kciuki, żeby to te ząbki były odpowiedzialne za zachowanie Piotrusia, i w takim razie życze, żeby szybko sie wybiły:)
Ciacho no niestety z zebami tak bywa ze dzieci daja popalic. Krzysiowi jeszcze wsyzstkie trojki nie wyszly a juz 3 miesiace temu byly wg lekarki na wyjsciu... a probowalas jakiejs metody na usypianie? Fiufiu opisala w bazie wiedzy taka ktora ona sama stosowala i z ktorej wiem ze inne mamy korzystaly wiec moze warto zerknac
Shehe brawooo. pierwszy rozdzial w zyciu zamkniety, to co od pazdiernika lapiesz wiatr w zagle i idziesz dalej??
eeeej laski a co was nie ma dzisiaj, hęęę ??? shehe a ty powinnas imprezowac chociaz wirtualnie
Ewa odstawilam Krzysia z nwoym rokiem. w prawdzie przez jakis czas byly incydenty ze sie przystawial do cycka i nawet pare dni temu akcja pod tytulem cycy i wycie jak na alarm. na szczescie ostatnio sprobowal i po 2krotnym pociagnieciu z wyrzutem spojrzal na mnie i oswiadczyl "mama pfeee" i plul na okolo :D
Ewa czyli co jak bedzie wyla to bedziesz ja do 7go roku zycia karmila?? moja bratowa ulegla tak corce i odstawila od piersi jak mala miala ponoad 3lata... bratowa wrak byla przez nocne cyrki, sfrustrowani bo lozko bylo nie dla nich tylko dziecko pomiedzy a na dodatek zeby mleczne dzieciak stracil nim 4lata skonczyl
She gratki wielkie!!! Ciacho ja tez ciagle slysze od doktorki ze zeby sa winowajca wszystkiego!!!My mamy dopiero 2 i boje sie co bedzie z reszta.Czy to przezyje!!!??? Jesli chodzi o odstawianie to nie doradze NIESTETY! A nd to dobrze ze ta przepuklina nie jest duza i plasterek wystarczy!!!Ciesze sie!!! U nas spoko jak narazie!!!Przez dzien Dziecko grzeczne jak aniolekale ale w nocy sa cyrki!!!Ja próbuje sie zmobilizowac i przejsc na diete ale mi nie wychodzi i wlasnie sobie chipsy podjadam!!!
ja jeszcze ogladam tv super pizamki zamówione na alegro przyszły i Piotrus 2 nich super wyglada Dziewczyny nie kazde dziecko tak zabkuje a PIotrusiowi wychodza trzonowe ,ma niski próg bólu jak mama. dawałą któras z was ten syrop Hydroxizine
Ciacho - hydroksyzyna. Znam efekt u dorosłego - porażający... Działa silnie nasennie i otumaniająca; dla dziecka na pewno jest bardzo mała dawka ale mimo wszystko ostrożnie z tym ;)
Ciacho ja mialam go dla Gabrysi ale na nia nie zadzialalm po 3 razach wiec odpuscilam
Iwa powodzenia, wrzuc nam przykladowy jadlospis w dziale dietowym jesli bedziesz miala ochote albo nawet tutaj. ciekawe co wymslili i jaki bilnas kaloryczny
dziewczyny nie straszcie mnie tym syropem to ma byc na kryzysowe chwile diphergan na piotrusia działa w taki sposób ze łątwiej mu zasnac ale jak ma sie obudzic to i tak sie obudzi
patrycja śmigałam dodatkowo na rowerku przy diecie z vitali :) ale tam miałam samą dietkę... mogłam sobie ustalić ile posiłków chcę dziennie, ile chcę średnio tygodniowo schudnąć co ma być w daniach np czy mają one być szybkie w przygotowaniu czy nie, czy mają być ryby, mięso etc alkohol ... wiele pytań było ale wg mnie opłacało się... spłycił się celulit i ogólnie czułam się świetnie i ciągle byłam najedzona na maksa :)
aga jeśli chodzi o OLAY to właśnie wczoraj dokupiłam sobie ten na noc z czarnej serii.... jak na razie nie zapeszam jest super :) może uda mi się dokupić jeszcze pod oczy ale tutaj nie wiem czy żel czy potrzebuję tego mocniejszego!
Zostawiłam dzisiaj dziecko u teściów i odbieram dopiero w niedzielę. Głupio mi, ale muszę się jutro pouczyć do ciężkiego egzaminu, a z nim nie miałabym szans. I trochę tęsknię za Cyrylem. Ale tylko trochę.
witojcie u nas nocka wypasiona bo Krzysko spal 13godzin. jak zasnal wczoraj w opakowaniu po 18tej (na rozpakowanych juz pisalam ze padl buzia na swoich kozaczkach hehe) tak wstal po 7. teraz turlaja sie z Gaba po kocu i Mloda mu czyta gazete chociaz widze ze cierpliwosci juz jej brakuje na odpowiadanie CO TO .. a myslalam ze tylko ja mam dosc
kurcze cos mi sie chyba robi na dolnej powiece. na razie nei jest zaczerwienione ani nic paluchem nie idzie wyczuc ale nawet jak oko mruze o myciu twarzy nie wspomne to czuje bol i to tak na calej rozciaglosci do tych kosci co pod okiem... macie jakis pomysl od czego to moze byc?