Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorluczynka
    • CommentTimeFeb 6th 2009
     permalink
    Dziewczyny,pomyślcie o mnie ciepło jutro o 10.
    Spadam się uczyć, mam nadzieję, że jeszcze coś do głowy wejdzie.
    --
  1.  permalink
    a wiecie co ja wam powiem -inni naprawde maja gorzej!!!
    dzieci nieraz maja jazdy przeciez one nas testuja-jaka ja jestem z siebie dumna jak spokojnie jakos tak uda mi sie wybrnąć z jakigos szału Pietruszkowego,najlepsze jazdy robi mi na dworze-jak jeszcze nie chce wejsc do domu-zimny cały juz,zmarzniety i wogóle juz czas a on mi sie kłądzie przed drzwiami i głowe odchyla-robi sie taki hmm...wiotki zeby tylko do domu nie wejsc,ja wtedy bez słowa podnosze go daje buziaka i wchodze do domu a tam to moze sobie juz wrzeszczec -ja sie spokojnie rozbieram i w koncu dziecko widzi ze to efektów nie ma i jest ok
    ale czasem jak mam zły dzien to zostawiam go szwagierce i mówie-weż go popilnuj 10 minut bo musze sie odstresowac.Od kiedy siedzi w domu bo jest w ciazy Piotrus sie chyba w niej zakochał
    --
    •  
      CommentAuthormyszorka
     permalink
    NR jasne ze pomyslimy, ja tez ide na uczelnie i do 15.30 przez dwa dni
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    NR już 3mam kciuki za Ciebie!
    --
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    NR już zaciskam kciuki!
    Dziewczyny ja nie wiem jak u Was ... kurde mi Juniorzy przewrócili cały dotychczasowy świat, no wszystko się zmieniło - ale nie żałuję - jestem dumną dubeltową mamuśką :P
    •  
      CommentAuthormyszorka
     permalink
    Izunia i jesteś super mamą
    --
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Myszorka eee - super to jest Niania - ja wolę być po prostu mamą :D
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    :D dobre
    --
  2.  permalink
    Największy komplement, który usłyszałam od mojego dziecka ( po 3-dniowej wycieczce na która pojechałam)to były słowa" Mamo- wszyscy w klasie mi ciebie zazdroszczą".

Kazdego dnia odkrywam,ze kocham moje dzieci coraz mocniej. Wydaje mi się,że w poniedziałek moja miłosc sięga zeniitu, ale we wtorek okazuje się,ze może byc jeszcze mocniejsza.
    Niestety- ja nie jestem super-mamą i mam tego swiadomosc. Mam wieeeeeeele do zarzucenia sobie- no ale się staram :) A że nie zawsze to staranie mi wychodzi to juz inna bajka :)
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    aga1976: Niestety- ja nie jestem super-mamą i mam tego swiadomosc. Mam wieeeeeeele do zarzucenia sobie- no ale się staram :) A że nie zawsze to staranie mi wychodzi

Aga ja właśnie podpisuję się pod tymi słowami mimo, że jestem mamą niespełna 2 lata ... Moje doświadczenie jest gówniane w stosunku do Twojego :P
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    ale się wściekłam.
    dodałam na photobloga zdjęcie i notatkę... masakrycznie długaśną... i coś zaszwankowało... i notatki nie ma :/
    --
  3.  permalink
    MOje jest zaledwie 13-letnie... Mądrosc rodzicielska niestey nie jest wprost proporcjonalna do czasu posiadania dzieci. Ech- bycie mamą jest niełatwe :confused:
  4.  permalink
    Dobranoc.
    Spadam- mam randkę z męzem ;)
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    uu :>
    udanego randkowania ;p
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    Udało się!
    Jakoś odtworzyłam notatkę... chociaż trochę pokracznie :D

PHOTOBLOG
    --
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    no i Ja jestem hi hi hi dość późno i pewnie już poszłyście się powtulać do poduszek :) a Ja po 22 wróciłam z pracy i się nażarłam sałatek
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    też bym sałatkę zjadła :D
    --
  5.  permalink
    Ja jeszcze nie śpię, o 22 wróciliśmy z tego biegania, w moim przypadku to były marszobiegi, bo już 4 tygodnie nie biegam i kondycja marniejsza, a R. cała trasę przebiegł, ale i tak mi powiedział, ze jest dumny, że dałam radę. Nie wzięłam sportowego stanika, więc musiałam ten, który mam ze sobą przeprać-ciekawe, czy do jutra wyschnie....
    NR, będę jutro trzymac kciuki:))
    -- http://cudmania.blox.pl/html
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Drona a potem chcesz kg gubić :P
    Aga miłej randki, znaczy sexownej ... eee wiesz o co mi biega :D
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Yyy - Lady, ale nie myśl sobie, że chcę robić za Twoją wagę :D
    Ot co - tylko tak napisałam :bigsmile:
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Dziewczyny dobranoc - miłego weekendu!
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    też idę spać
    :D

0,5 litra wina to chyba ponad normę :D u mnie
    --
  6.  permalink
    Lady, co to za sałatki jadłaś? Ja dostałam kanapki:)
  7.  permalink
    Izunia, talka - dobranoc:))
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    She dużo sałaty, tuńczyka, ogórek, pomidor, oliwki i zielone i czarne, ser potarty, jakiś inny ser biały w kosteczkach, karczochy a do tego sos koktailowy - warto było nawet za cenę tych kilgramów na plusie :P:P:P

Izunia dam radę i do lata zrzucę wagę :))
  8.  permalink
    Lady, jak chcesz to możemy się motywować wspólnie do zrzucania wagi - ja się chcę "odokrąglić" o jakieś 5 kilo do kwietnia, a później jak da radę to kolejne pięć, ale to już na luzie - chce być szczuplejsza jak R. wróci z Afryki, wiem, ze to dziwna motywacja, ale lepsza taka niż żadna:D
    •  
      CommentAuthorLadybird76
    • CommentTimeFeb 7th 2009
     permalink
    She hi hi hi wiesz Ja moją wagę mogę zrzucić z balkony hi hi hi albo przez okno z mojego drugiego piętra bo jak na razie motywacji brak a wiem, że powinnam bo widzę jak wyglądam w lustrze.....
  9.  permalink
    Heh Lady, ja się póki co nie przejmuję, a też powinnam - jakby nie było wróciło mi 5 z 10 zrzuconych kilogramów i warto byłoby się wziąć za siebie, zanim reszta wróci, ale jestem taka szczęśliwie rozleniwiona:DD
    •  
      CommentAuthorluczynka
     permalink
    Coś poczytałam, chyba jestem mądrzejsza.
    Dobranocki :smile:
    --
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    She to zmienia postać rzeczy więc kobieto działaj, działaj bo Ja od dzisiaj mam cla i z tymi tabletami podziałam sobie hi hi hi może z miesiąc i zobaczę zmiany.

No chyba, że wsadzą mnie we firmie na stanowisko laski jaką dzisiaj zwolnili to tam chyba zgubię ze strachu 10 na dzień dobry... boże zaczynam się obawiać co by mnie nie przenieśli.... :( wprawdzie ona zarabiać ma po półrocznym okresie zatrudnienia ponad 2 tyś ale nerwówka też nie mała... zresztą jak i u mnie :(

Kurczaki mi jako jedynej we firmie nie wyrobili wizytówek jeszcze ze stanowiskiem w tle hmmm boże oby to nie wróżyło czegoś :(( Tu gdzie obecnie jestem może nie jest łatwo ale fajni klienci są mmmmm..... dzisiaj był taki mój ulubiony co się do siebie uśmiechamy - jakie on ma oczy mmmm. Wczoraj był też z tych co podrywają - przystojniak mmm NIE CHCĘ ZMIENIAĆ STANOWISKA NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
  10.  permalink
    Dobranoc NR, powodzenia jutro:))
  11.  permalink
    Hihi Lady, widzę, że polubiłaś pracę:)))
    Ja czekam aż mój man się wykąpie, już 40 minut ehhhh, ja jestem strasznym raptusem, a R. wręcz przeciwnie, zawsze na wszystko ma czas...
    •  
      CommentAuthorLadybird76
    • CommentTimeFeb 7th 2009 zmieniony
     permalink
    She tak polubiłam, że dzisiaj przed wyjściem z pracy musiałam opierdzielić na maksa młodego doradcę. Dzwoni telefon a jest 21, odbieram - przedstawiam się, klient tłumaczy mi o co mu chodzi - chce zapytać o wartość części do samochodu ( lusterka jakie mu potłuczono bo właśnie jest na policji i pisze zeznanie i mu mniej więcej cena potrzebna ) Przekazuję mu informację, że niestety ale koledzy z działu części już wyszli z pracy, on pyta mnie czy może jest jakaś infolinia gdzie takiej informacji zasięgnie bo potrzebuje. Proszę go o chwilkę cierpliwości abym mogła się upewnić u doradców. Pytam młodego który jest 4 miesiące więcej ode mnie w firmie a ten mi pokazuje, że już po pracy, stuka się po czole i jakieś fochy... Wróciłam do rozmowy z klientem, poinformowałam go, że takowego numeru nie ma i się rozłączyliśmy. Wydarłam się na młodego bo ten zaczął się nabijać jak kretyn o to, że ja się o takie coś pytam kiedy jest już 21 i dał mi do zrozumienia, że jak Ja mogłam się o taką pierdołę zapytać bo przecież powinnam wiedzieć - ale mnie wkur...... ale wydarłam się na całą firmę - powiedziałam co myślę o jego zadzieraniu nosa i kolejne rozmowy jesli będą miały takie miejsce jak ta to będziemy komunikowali się przed dyrektora albo kierownika serwisu naszego wrrrr aż mi ulżyło :))
  12.  permalink
    Oj Lady, nie dziwię się, że się zdenerwowałaś, co to za problem podac numer, nawet jeśli 2 i pół minuty zajęłoby mu poszukiwanie.... Niektórzy to naprawde mają tupet...
    Kurcze zasnę zaraz a R. jak nie ma tak nie ma, a mieliśmy jeszcze film oglądac ehhh :(((
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    Tak czy siak wiem, że jak sobie z młodymi pozwolę to będą na głowę wchodzili.... niestety tak nie będzie nawet za cenę tego, że będziemy oficjalnie tylko i wyłącznie ze sobą gadali... Dziwne, że starsi doradcy potrafią grzecznie rozmawiać i odpowiadać nawet na głupie czasami być może w ich rozumowaniu pytania!
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    She tu chodzi o to, że jeśli taki numer nie istnieje to mógł powiedzieć grzecznie - PRZEKAŻ KLIENTOWI, ŻE NIE MA TAKIEGO NUMERU - koniec kropka. Przecież jeszcze nie wiem wszystkiego - uczę się!
  13.  permalink
    Nom, odrobina kultury nie zaszkodziłaby mu......
    Zjawił się mój książę, więc zmykam do łóżka, kolorowych snów Lady:)), a z filmu nici, bo ja już zasypiam, ehh musze zaakceptować to, ze dla niego czas nie istnieje....
  14.  permalink
    A jeśli chodzi o Twoją prace, to podziwiam Cię - świetnie sobie radzisz:))
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    She czy Ja wiem... nie mam wyjścia a każdy mój błąd i tak jest kontrolowany i krytykowany wrrr

Może zatrudnisz się w mercedesie tu gdzie Ja ?
  15.  permalink
    Lady, a gdzie się ta firma miesci? Bo nie wiem, czy miałabym dojazd...
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    Zabrze
  16.  permalink
    Eh, to nie da rady-jestem niezmotoryzowana, a autobusem nie dojadę, tzn strasznie długo by to trwało, ale dziękuję bardzo za propozycję:))
    Zmykam, dobranoc:)
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    Dobranoc i Ja zmykam ....
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    czesc kobitki,pogoda nie fajna...
    •  
      CommentAuthorluczynka
     permalink
    Dzień dobry

Pamiętajcie o mnie o 10...
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    ok
  17.  permalink
    czesc dziewczyny!
    juz sobota ale super te dni mi mijaja szybciutko
    jade dzisiaj do tesciów-nie mam za bardzo ochoty ale zaprosili wnuki to jade ,czeka na mnie juz tam szwagierka.Piotrus zalicza kroka drzemke bo wczesnie rano wstał i by nie dotrzymał do tej 12.Biore sobi ekomputer do nich bo jak Piotrus pójdzie spac to ja wtedy nie mam co robic wiec wpadne na popołudniowa herbatke do Was
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    cześć!
    ja się dopiero obudziłam po wczorajszym balowaniu winkowym :D
    --
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    witajcie

nie wiem jak u Was ale u mnie +11 stopni :))
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    u mnie chyba mniej...
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.