Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorNatalaa
    • CommentTimeFeb 8th 2009
     permalink
    181cm mam :D
    --
  1.  permalink
    no to wysoka jestes
    ja mam 160
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    no i jakbym ważyła te 70 to by była idealna waga dla mnie :)
    --
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    No to widzę coacho, że zzczynamy razem dietę.
    Będę ci twarzyszyć.
    Jutro zaczynam Vitalie - ja muszę zgubić 10 kg i mam na to 2 miesiące.
    Jadłospis na 1 tydzień już dostałam, małe zakupki zrobiłam i od jutra zaczynam.
    Kurcze ja ważyłam 54 kg, 10 kilo przytyłam jak poszłam do pracy (rok i 10kg więcej) później troche ciąża itd, no i mam 70kg. Muszę mieć chociaż 60kg i zaparłam się!!!!!!
    --
    •  
      CommentAuthorbrombap
     permalink
    hej
    kiedyś korzystałam z vitalii - byłam dość zadowolona, ale zbyt szybko nie chudłam:( może to moja "zasługa":wink:
    w sumie na tamtej diecie byłam bardzo najedzona - tak, że aż na początku nie mogłam uwierzyć, że to ma doprowadzić do straty wagi.... teraz staram się odchudzać nieco inaczej - ale nawyki z vitalii częściowo pozostały
    --
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    a Ja też mam 70 i mam to w nosie - sama spadnie niebawem :)
    IWA w dietce przeglądałaś już propozycje inne poza tą na dany dzień odgórnie ustaloną ??? fajnie, że jest duży wybór :) Niestety przy moim systemie pracy na zmianę nie ma szans teraz na diety :( nie miałabym kiedy tego zjeść .
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    Ja to się przekonałam już, że do 30 bez problemu szło schudnąć a teraz jest z każdym rokiem trudniej!
    •  
      CommentAuthormarta50000
     permalink
    Witam wieczornie!!!
    W figlo parku było fajnie, Bartoszkowi sie podobalo i ja nawet troche psychicznie odpoczelam bo M za nim chodzil i go pilnowal!!!
    Ale po tym jak byl tam grzczny odstawil mi niezly cyrk w pizzeri!!!Jestem zalamana jego zachowaniem.Jak mu czegos nie dam lub cos zabronie on sie zaczyna prezyc i krzyczec!!!Powiedzcie co robic w takiej sytuacji!!!W domu jak tak robi to daje go do łózeczka i poki sie nie uspokoi to tam siedzi, mamy juz to wypracowane bo szybko mu przechodzi bo wie ze nie osiagnie nic tym placzem!!!Ale co zrobic jak jestem z nim w miejscu publicznym!!???Pomocy??
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    no co wy ,kobieta 30 letnia i 50 kg,to jak dla mnie za malo,60 kg to ok,ja waze 58 ale bez odchudzania...
    •  
      CommentAuthormarta50000
     permalink
    Ja waze 67 przy wzroscie 168 a chcialabym wazyc 60.I jak to zrobic???:cry:
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    zastosować dietę ŻP :))
    •  
      CommentAuthormarta50000
     permalink
    A jaka to dieta!!!???
  2.  permalink
    Iwa gdzie ta diete można"zakupic" kurcze nic o niej nie wiem!
    --
  3.  permalink
    Marta chyba Przestać żreć:))) u nas sie to nazywa dieta MŻ czyli mniej żreć-sorry za słwoo ale o tylko nazwa
    --
    •  
      CommentAuthormarta50000
     permalink
    No wlasnie ja znalam Mż i dlatego pytam ???U mnie to cieszko bedzie bo nie potrafie sie oprzec chipsom i coli!!!:cry:
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    o tej diecie kiedyś pisałam.... przeszłam z nią miesiąc czasu .... fajnie było jak byłam w pracy bo mogłam sobie spokojnie dietkować i systematycznie a teraz niestety :((
  4.  permalink
    no ja coli tez nie umiem sobie odmówic
    ale musze naprawde dziewczyny ja byłam kiedys taka szczupła fajna,jak ogladałam te wesela dzisiaj i wczoraj to az mi naprawde głupio było ze tak kocham jesc ze nie moge sie przełamac zebytak wyglądac
    no spróbowac trzeba!
    co do Bartusia to wiesz co Piotrus tez tak robi z tym ze ja zawsze w takim miejscu próbuje go czyms zainteresowac i jesli np to dzieje sie w pizzerii jedno z was moze zawsze wstac i podejsc z nim do okna czy tez do łązienki umyć buzie.nam sie tak wygina przed drzwiami jak nie chce isc do domu po spacerze
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    a ja słodyczom,... :D
    --
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    ja tez jak ogòadam zdiecia sprzed 10 lat ,ale laska bylam,ale co tam ,teraz mam VEVE CYCKI nie te same ,ale còrcia urocza...kochaniutka...
    •  
      CommentAuthormarta50000
     permalink
    Dzieki Ciacho za rade, staram sie go czyms zainteresowac, czasem pomoze ale nie zawsze!!!Czasem wydaje mi sie ze sobie nie radze w roli mamy!!!:cry::cry::cry::cry:
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    Hej kobietki. Ja dzisiaj nie dietuję, mam PMS i mam chcicę na słodkie; nie odmawiam sobie a co, przynajmniej humor mam lepszy i nawet nie chcę nikogo zabić ;)
  5.  permalink
    Marta ja tez mam czasem akie mysli a mój to jeszcze na złosc umie robic! wczoraj juz wieczorem mi odstawiał ryki ,zasnac nie mógł wiec dałam mu ten syrop z ciezkim sercem ale juz mi sie ryczec chciało z bezsilnosci,dostał 2,5 ml a nie 5 jak kazała lekarka bo wyczytałam ze to za duzo,te 2,5 wystarczyły chłopiec spał do rana bez zadnych ryków.
    ale zosatwiam sobie go faktycznie tylko na kryzysy bo jakos sie go "boje"

Ty Mart amasz chociaz M ,chociaz wieczorami zeby sie wygadac a ja nie mam komu i poprostu czasem mi brakuje sił

Laski jutro bede miała śliczne paznokietki!!! wreszcie!
    --
    •  
      CommentAuthormarta50000
    • CommentTimeFeb 8th 2009 zmieniony
     permalink
    To przeprowac sie blizej mnie i jak bedziesz potrzebowala sie wygadac to wpadniesz do mnie!!!
    To fajnie ze bedziesz miala paznokietki, humorek ci sie poprawi!!
  6.  permalink
    no dokładnie Marta -nigdy nie mogłam ich sobie robic bo nikt mi piotrusia nie chciał wziasc na te 2 godziny a tak dziewczyna przyjdzie do domu
    Marta ja jak czasem mowie jakiejs kolezankce jaki mam problem to patrza na mnie jak na wariatke bo znaja Piotrusia z tej lepszej strony no i -one tych problemów nie znaja
    --
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    a i dla was TABELA KALORII
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    LASKI NIE ROZPACZAĆ nad figurami a brać się za siebie a jak nie to cieszyć się z siebie i dzieci :)
    •  
      CommentAuthormarta50000
     permalink
    Jaka diete proponujecie na poczatek??Albo jaka macie sprawdzona bo ja moze od jutra bym zaczela tylko nie moge sie zdecydowac jaka diete zastosowac??
  7.  permalink
    Lady no na cos trzeba ponarzekac:)
    ta dietaa z Vitali jest kompletnie nie dla mnie
    jestem mało zdyscyplinowana a poza tym wyliczyło mi ze powinnam miec 55 kg...dopiero 5 kwietnia
    --
  8.  permalink
    ja od jutra zaczynam
    mniejsze posiłki -duuzo warzyw i owoców,duzo wody mineralnej,zero jedzenia po 18 i codziennie 30 min ćwiczen typu brzuszki i przysaidy
    zero słodyczy i zakazanych rzeczy typu pizza
    bedzie ciezko
    --
    •  
      CommentAuthormarta50000
     permalink
    Czyli zadna konkretna dieta!!!!Moze i tak trzeba spróbować...
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    No to powodzenia Ciacho, obyś się utrzymała w postanowieniu :)
  9.  permalink
    Marta no zadna konkretna bo ja wiem ze specjalnie gotowac sobie nie bede a ze jestem len to jak w lodówce bede miała niewiele to raczej do sklepu sie nie przejde.Dla Piotrusia zawsze mam obiadek
    no zobaczymy jak bedzie,postaram sie,wszystko jest ok ale zeby sie brzuch i tyłek troche zmniejszyły...
    kurde pomogłoby duzo seksu ale nie ma z kim! nie ma jak! nie ma gdzie!:tongue::wink:
    --
    •  
      CommentAuthormarta50000
     permalink
    Ja znikam bo M mnie wygania.
    Dobranoc dziewczyny i powodzenia dla wszystkich zaczynajacych jutro diete!!!
    :bigsmile:
  10.  permalink
    czesc Maarta
    ja tez zaraz znikam bo obiecałam sobie ze dzisiaj sie wczesniej połoze
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    ciacho mi M WIECZORAMI tez nie pomada przy VEVE ,poprosilam zeby ja usypial ,bo odstawiam od cyca a ona jak sobie przypomni to jest wycie,ale M nie ma cierpliwosci i krzyczy ,ze idzie spac do garazu...
  11.  permalink
    hahaha no tylko ze mój ma podejscie do dzieci świetne ,jest spokojny,nigdy nie krzyczy ,jak Piotrus w nocy płacze to ja go nie biore na rece zeby go nosic bo on czasem sam nie wie o co płącze,mnie juz nerwy biora a M go bierze chodzi z nim włącza mu latarke-a potem mi wstyd ze on ma tyle cierpliwosci a ja nie
    ...
    no ale on jest tylko 2 tyg wiec nie wie jak to jest byc z nim długo i to 24h/dobe bo nawet jesli był w domu to przeciez chodził do pracy
    spadam babki
    do jutra!
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    To ja poproszę o wypisanie mi najbardziej tuczących rzeczy... Cola i chipsy - to bedzie moje jutrzejsze śniadanie :P hehehe i zobaczymy kto prędzej - wy zrzucicie czy ja przytyje tak około 5kg :P

Kolorowych - moje dziecko małe sie wściekło i nie chce spać :/ walczy od 16
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    ja sobie liczę kalorie od jakiegoś czasu...
    i minimalnie powinnam zjeść 1681 kcal, a maksymalnie mogę zjeść 2858 kcal.
    waham się między 1100, a 1800 kcal dziennie około :)

wg tej tabeli powyżej powinnam zjadać 2500-2700kcal
    --
    •  
      CommentAuthormyszorka
     permalink
    wpadłam na chwilke poczytac co u was ale już uciekam, bo weekend mnie zmęczył
    Dwa dni na uczelni i po 8 godzin masakra, uciekam spać.
    Jedynie co mnie ucieszyło że Matus dwa razy zrobił siku na nocnik, misia wyprał w pralce i w ogóle full obsługa przy praniu, wkłada brudne, naleje płynu, wyciągnie mokre, tylko powiesić nie bardzo umie.:wink:
    --
  12.  permalink
    Wow, widze, ze dietujecie;-), ja od wtorku biorę się za siebie bo dopiero jutro wracam do domku. Jestem strasznie niekonsekwentna, miałam dzisiaj wracać, ale cóz, nie wiem czy sie jeszcze zobacze z R. przed wyjazdem, więc chcę się nim jeszcze troszkę nacieszyć....
    -- http://cudmania.blox.pl/html
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    e tam.. ciesz się swoim R!!!! :))))
    --
    •  
      CommentAuthorLadybird76
    • CommentTimeFeb 9th 2009
     permalink
    no to rozumie, że WIELKIE DIETKOWANIE ROZPOCZĘTE hmmm Ja ciągnę do maja a Wy?

Jestem ciekawa ile, która z Was zrzuci i jak długo wytrzyma w postanowieniu oraz czy utrzyma wagę... laseczki do boju :))
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    a może stworzycie tabelę na wiki i wpiszemy tam swoją wagę startową oraz będziemy np co tydzień w poniedziałek wpisywały swoje postępy ?
    •  
      CommentAuthorluczynka
     permalink
    A Ty czemu nie śpisz Lady? Nie możesz?
    --
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    NR bo Ja kocham siedzieć długo w nocy kiedy w domku spokój i cisza a na dodatek jutro mam na popołudniu czyli nie muszę o 5.40 wstawać ... niestety od wtorku będę miała na rano więc o tej porze to będę już słodko spała :)
    •  
      CommentAuthorluczynka
     permalink
    Ja się dopiero kładę, dziecko mnie zdenerwowało i nie mogłabym zasnąć.
    --
  13.  permalink
    czesc z rana
    mnie oczywiscie dziecko obudziło rykiem o 6 rano
    jak ja nienawidze takich pobudek wrrrrrrrrrr
    --
    •  
      CommentAuthormyszorka
     permalink
    Ciacho witaj znowu warta
    Matuś wstał przed 4 budząc mojego meża po głowie ręką,no ale poszedł spać dalej
    --
  14.  permalink
    szkoda gadac -dzisiaj ma jakis kiepski dzien,breczy od rana,dospac nie chce ale ja postanowiłam sobie jakis czas temu ze poprostu przestaje reagowac na te himery bo j a potem tez jestem zdenerwowana.pocieszam sie tylko tym ze jeszcze 19 dni i M wraca i wtedy juz nich on sie zajmuje troche ,ja wtedy odpoczywam przede wszystkim psychicznie
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.