czesc,mój tez wiercidupka w nocy był ale jakos daje rade ja tez musze swój komputer zaniesc na gwarancje bo mi jeden głosnik szwankuje ale dopiero jak M wróci bo nie bede miała z nim kontaktu wczoraj zrobiłam sobie pazurki i teraz nic nie umiem zrobic chyba zapomniałam juz jak to jest,albo mam za długie
Moja Oliwka przez kilka ostatnich nocy raz też się budziła, ale zaraz zasypiała. A dzisiaj to zerwała się z przeraźliwym krzykiem i mówi, że jej się mim śnił (taki mim jak stoją na ulicy pomalowani) ona strasznie się boi, bo ją kiedyś wystraszył jeden i teraz mam z tym problem. Jak zobaczy w telewizji, albi nie daj Boże na żywo to prawie histerii dostaje.
TAK NA szybcika telefonem zrobiłam,,zwykły francuz tylko na kazdym białym pasku ma malutka srebrna gwiazdeczke
fajnie sie postarała dziewczyna nie widac zadnych pęcherzyków ani nie bolą paznokcie bo dobrze spiłowane a kiedys tak miałam ze miałam ochote je sama poodrywać
aga - teraz to nie wiem jak ją przekonać, że to tylko osoba pomalowana, bo ona nawet nie chce patrzeć w tym kierunku i naprawdę bardzo się boi. Wczoraj w telewizji zoabaczyła i już w nocy jej się śnił!
Aga swoje miałam króciutenkie wiec najpierw tips a na to żel,fajnie ze wszystko mozna wziasc do klientki do domu,Piotrusia oczywiscie nie mogłam od lampki odgonic ale był grzeczny i sie bawił jak mi robiła .nie chciałam zadnych brokatów takie swiecace to na impreze jakas to jeszcze ale na codzien takie"skromne" sa najlepsze
kiedyś maiłam tipsy- pewnie teraz sa lepsze materiały- ale wtedy strasznie zniszczyły mi się paznokcie :( Doprowadzałam je do porządku z pół roku :( Latem ubiegłego roku zrobiłam sobie żel i strasznie mi odpryskiwał- nie wiem jaki był powód :(
Ja mam żel na własne paznokcie, bo zawsze miałam swoje długie. Nie mam większego problemu - po 3 tygodniach to juz troszkę powierze zaczyna wchodzić pod spód, ale ja co 4 chodze na ponowne robienie.
ujdzie.... chociaz ma swoje dziwactwa...np. wczoraj stwierdzila, ze ze mnie dziwaczka, bo spałam do 11... ona to mówiła do mojej mamy, myśląc, że ja jeszcze śpię.
z nią to dobrze tylko na zdjęciach :) ochhh jakbym chciała, żeby wyprowadzka udała się w tym rokuuuuu no, ale póki pracy nie znajdę to muszę się przemęczyć...
oj Laski wiosna daleko w tyle zostaje w Wy widzę ją na siłę chcecie ściągnąć dietkami i nie tylko - pazurkami, fryzurkami etc :)) ehhh Ja to nie wiem kiedy się wybiorę do fryzjera :( a moje włoski już się tego domagają ... może na wiosnę sobie dam nałożyć farbę i będę śliczna :) poza tym w kadrach kto będzie mnie widział - nikt :(
co do tipsów to Ja osobiście kiedyś nakładałam i najlepsze żele jakie wtedy były to z firmy IBD - o ile dobrze pamiętam... mało kiedy był z nimi problem o ile dobrze była zmatowiona i odtłuszczona płytka....
mi dzien zleciał tak ze nawet nie wiem kiedy Piotrus dzisiaj ma jakis dzien wypadkowy-co chwile sie o cos uderza zaraz idziemy siekąpać razem -oszczednosc wody