Cześć na kawie Zaczynam się delektować chwilą ciszy - dzieci w szkole/przedszkolu, Weronik dosypia, Antosia też. Trzeba ułożyć plan dnia jakiś chyba Za oknem szaro buro i śnieżnie :(
czesc środowo U mnie pogoda do d... Marta nie daj się i bądż zawzięta, a może spróbuj mu powiedzieć: jejku a co tam jest, widzisz jakie fajne np lampki. U mnie to działa, chociaż wczoraj był bunt i nie chce już kaszki jesc na kolację, zjadł 2 kromki chleba i parówke, no i dziecko zadowolone.
czesc u nas śnieg zdeszczem beautiful normalnie wrrrr u mnie Piotrus spi bo od 6 wojował a jak wstanie to jedziemy do sklepu.jestem zmeczona-ale to chyba zadna nowosc
Witajcie Trochę niemrawo się dzisiaj czuję, bo zasnęłam po 2 i spałam 6h, czyli jakoś mało. Dzisiaj chyba muszę sobie strzelić foto i pojechać zapisać się na egzamin na prawko i mieć nadzieję, że nie będę wieków na niego czekać .
witam i ja !!! Dziecko spalo do 8 bez pobudek wiec jestem wyspana!!!!Teraz pilnuje siostry synka wiec mam kumulacje ale jak narazie ładnie sie bawia!!!Miłego dnia zycze
Talka spodobało mi sie to miejsce na stronkę gdzie masz foto ... dużo miejsca i w ogóle no i zaczęłam się bawić ze str... Na razie mały wstęp ale z czasem będzie wiecej
Dziewczyny- jezeli któras z Was ma podpisaną umowe z gazownią przed 2007 to należy zawrzeć ją raz jeszcze w związku z nowymi przepisami. Warto to zrobić w miarę wczesnie,zeby uniknac stania w kolejce. Teoretycznie bezie można to zrobić korespondencyjnie, ale zawsze lepiej gdy jakiś pracownik rzuci okiem na wypełnione druki,zeby nie bujać się z tym przez kilka miesięcy
Talka super tylko że ja osobiście ukryłabym gg i skypa zostawiając sam formularz kontaktowy jaki tam jest - na 1 ze str miałam gg i masa debili mi pisała różne teksty to pozwoliło mi się wyleczyć z ujawniania prywatnego gg
kobitki jak mina dzien,?ja roznioslam troche cv ,ale kicha bo kryzys na maxa,dobrze ze M na brak pracy nie nadaje, bo duzo firm upadlo a jego firma wziela nowych klientòw...
żyję ale ledwo co... poranna zmiana mnie wykańcza i to wstawianie :( jeszcze tylko jutro i w piątek mam wypisaną kartę dnia wolnego za przepracowaną sobotę. Mam nadzieję, że koleżanka się pojawi na zmianie. Zasnęłam dzisiaj popołudniu nawet nie wiem kiedy. Obudziałam się a Julcia już spała w łóżeczku :) M nie miał wyjścia musiał ją położyć :)