Sh- nie martw się kochana... Będzie lepeij, zobaczysz......
Iwa- może i ja się skusze na tę dietę? A ogólnie jest smaczna? Wzięli pod uwagę to co lubisz? Przygotowaniwe posiłków jest pracochłonne? Na którą opcję się zdecydowałaś? Na tą z ćwiczeniami czy bez?
NR no sama wiesz z tym praniem, to bym uwazala, bo u mnie misiek się wyprał. Poza tym Matus bardzo lubi pralkę, kiedyś patrze a on nogami wchodzi do bębna, ale nie udało się więc głowe wsadza
hej ,ja odstawilam VEVE ,Od cyca juz na dobre,tylko ze mam piersi pelne mleka i co teraz ? odciagac nie chce,w poniedzialek ide do gina po pigulke i moze da mi cos na zatrzymanie pokarmu...
Mnie udało się zatrzymać laktację bez leków. Odciągałam ręka tylko minimalnie- tyle,żeby sobie ulżyć. Przez pierwsze dni tez mało piłam- żeby maksymalnie zmniejszyć produkcję
aga - ja wybrałam wersję bez ćwiczeń, ale od pszyszłego tygodnia tak jak pisałam zaczynam rowerek - zakup w trakcie! Co do diety to wzieto jak najbardziej moje upodobania pod uwage. Dużo jest tego odznaczania - co sie lubi, czego sie nie lubi (posiłki, produkty) pozatym jakie masz problemy np. zaparcia itp. ile czasu możesz poświęcić na przygotowania posiłków, czy z mrożonek, czy półproduktów, ile posiłków chcesz jeść, z jakich firm lubisz produkty itd. Ale to wszystko zostało wzięte pod uwagę. Pozatym jest fajna opcja zamiany posiłku jeżeli ci nie pasuje danego dnia obiad z rybką to klikasz wymień i wyskakuje ci lista najlepiej zbilansowanych zamienników i np. jesz kasze z mrożonka jakąś. Super sprawa dla mnie. Jak nie masz czasu na przygotowanie czegoś to wymieniasz np. na kanapkę hihihihihihi. Narazie mi się podoba, nie głoduję, nie musze super wygotowywać dziwnych potraw, dobrze sie czuję , no i ta waga - co widać na moim suwaczku w notatce pod wykresem.
Ewa74, ja też nie mam regularnie @ i nie jestem w nieplanowanej ciąży, tak samo jak inne samoobserwatorki. Nie widzę związku żadnego między jednym a drugim. Daj znać, co Ci powie gin. Może istnieje włoski odpowiednik 28dni?
aga - obmierzylam sie w piatek i zamówiłam - zapłaciłam. w sobotę uzupełniałam jeszcze co lubie itd. , bo ta opcja jest cały czas i możesz coś dorzucić z list. Dostałam w niedzielę o 11 - oczywiście na 1 tydzień i co tydzień dostaje się nową rozpiskę z dostepem na www. vitalia.pl
AMA ,ja przed ciaza znalam swòj organizm na pamiec,no super bylo,teraz jakos wszystko mi sie pomieszalo ,przy tym karmieniu,ale moze przetrzymam do @ i zaczne obserwacje...
IWA ,bralam cerazzete,jak karmilam ,balam sie drugiej ciazy,nie mialam zaufania do obserwacji, a przed ciaza to miezylam tem i testy owulacyjne, tak jak gina sugerowala i zafasolkowalam...teraz musze doksztalcic sie i cos wybrac...