JEMMA ja tandety nie lubie,wiec raczej wszystko mam markowe,ale zakupuy konkretne robie 2 razy w roku na przecenach,bo tu sa duze,no i na tym targu szperam,bo lubie tak grzebac ,duzo jest rzeczy markowych,dla dzieci tez...
veve do pl ,pojechala ubrana cala w benettonie a moje kumpele ,jeju jakie wszystko drogie a to przeciez dziecko a wcale nie prawda ,bo ciuchy jej kupilam rok temu na 70% przecenach...
Hejka kobiety :) jestem już po pracy i nie wiem czy mam mieć załamkę czy się cieszyć..... od piątku nie pracuję na swoim stanowisku czyli recepcjonistki działu serwisu :(( nie będę gadała z klientami buuu smutno mi :(
od poniedziałku będę pracowałam od 8 do 16 bez sobót w kadrach firmy obecnej .... dzisiaj mnie poinformowali o przeniesieniu a jeśli mi to nie odpowiada to ostatecznością jest zwolnienie :(( zasugerowali się moim CV
ciacho cieszę się ale Ja też lubię kontakt z ludźmi więc tego mi będzie brakowało - tych rozmów etc. Będę w pokoju z Panią Wiesią - ma 4 lata do emerytury więc będzie spokojnie i cicho. Wiele będę się musiała znowu nauczyć!
Lady to dobrze ,bedziesz sobie spokojniej pracowała a z Julka bedziesz sie mogła kłąsc na wieczór,jeszcze masz potem czas dla dziewczyn,kurde to bardzo duzo! super ja sie ciesze bo wierze ze tam tez sie na Tobie poznaja
Cesc dziewczynki. Zlazłam niedawno z orbitreka i 15 minut lezałam na dywanie, bo myslałam,że bede miała zawał :/ Normalnie kondycja zerowa :(
Lady- ciesz się babo! To swietna zmiana! Poza tym - nie ukrywajmy- w samym cv inaczej wygląda praca w kadrach niz praca w recepcji . No i te godziny- rewelka jak ma się małe dziecko :D
hmmm pewnie na początek nie będę wychodziła o czasie bo niestety wszystko będzie wymagało poświęcenia... mam cichą nadzieję, że pani z którą tam będę będzie OK
wiecie co jestem tylko ciekawa co mam powiedzieć jeśli będę pytana o zarobek... jak nam życie o to mnie zapytają i tutaj dupa blada bo nie wiem ile można powiedzieć aby nie przesadzić :((
koleżanka z recepcji salonu też zmieniła stanowisko.... taka fajna Wiola, kolejna laska z kontrolingu w ciąży oj dzisiaj poszły wielkie zawirowania ....
aga wiesz aby się cenić trzeba też wiedzieć mniej więcej jakie są płace na takim stanowisku... na początek oczywiście nie wymagam wiele z czasem pewnie moje wymagania się zmienią ale do ile wzrosną tego nikt nie wie :) no i czy mnie będą chcieli i jak długo. Postaram się wykonywać moją pracę najlepiej jak to będzie możliwe tak jak do tej pory. Laskom jest żal bo rozleniwiły się i dużo pracy im odeszło a teraz znowu wróci!
Nie wiem jaka jest polityka Waszej firmy- u nas na przyjeciach i przeniesieniach można zyskac najwięcej. Pózniej podwyżki śa ok 10% więc bez jakiejs rewelacji
pewnie pierwsze tygodnie znowu będę panikowała i schizowała ...... i będę chciała się zwolnić :)) oj boję się ale wolę to niż siedzieć w domu i nie mieć dla siebie grosza :)
To chyba za wczesnie ,zeby cos powiedziec ... Wizualnie jest fajny a programy na spalanie tłuszczu dają niezły wycisk. Zobaczymy za jakiś czas- o ile oczywiście leń mnie nie dopadnie ;) Szkoda,że Hogi nie ma - chciałam się jej poradzić.......
Witam z rana Nawet się wyspałam dzisiaj ale padłam po 22 i wstałam o 7. w nocy małż dał Tosi butle nawet nie wiem o której, ponoć mnie budził ale nie pamiętam tego hmm
A o nadmiar wiedzy to ty się nie martw - tego akurat nigdy za wiele. Za jakiś czas to będziesz nam tutaj udzielać rad w tym temacie! Będzie dobrze, wdrożysz się bo zdolna z ciebie babka. Dasz radę, oby tylko ta pani przed emeryturą okazała się ok. ;)
witam Matus dzis wierci-dupka w nocy, chyba jak wy pisałyście to wina księzyca. Lady uwazam że bedzie to praca spokojniejsza no i godziny ok, wg mnie będzie dobrze, poradzisz sobie
I jeszcze chcialam powiedzieć, że przez kilka wieczorków nie zajrzę tutaj , bo musiałam oddać laptopika do reklamacji - małe pęknięcie na klapce, a gwarancja do końca miesiąca więc musiałam się spieszyć!