Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorizza
    • CommentTimeFeb 4th 2009
     permalink
    A ja dziś się jadłam panszkraut i pieczone żeberka - mniaaaaaaaaam :D
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    To ja zostałam sama ... ale jesteście ... nic to dobrej nocy!
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Aaaa Lady to się nie myj hahaha :tooth:
    •  
      CommentAuthorizza
    • CommentTimeFeb 5th 2009
     permalink
    Ania to fakt, laba mi się niebawem skończy, ale tęskni mi się troszku za domem :P
    I taką naszą - nie szarą - codziennością :wink:
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Magg właśnie sobie o Tobie pomyślałam ...
    Co u Was? Jak tam w pracy? Pewnie dziś Ci się przyśnie haha :P
    Dobra spadam bo wypisuję brednie! Niech mnie która powstrzyma no ...
    Co zrobię, że nie chce mi się spać ... :|
    Dobranoc raz jeszcze.
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Iza no wiesz ... lepiej jak tu piszesz niz do lusterka bys gadala albo pic miala :P

ja na allegro buszowalam ale tylko pomarzyc moge chociaz dobre i to :wink:
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Oooo Ania! Nie śpisz :P
    A co szukałaś?
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Eee no, dobre czasem i marzenia ...
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    No nic, chyba jednak już śpisz ...
    Uciekam! Albo niech mnie stąd ktoś wygoni :P
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    a tak sobie przegladalam sport i turystyke :)

ciekawe rzeczy mozna zobaczyc... np podest wibrujacy :D
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    eee nie wiedialam ze odpisalas :P

a to cudo ktos zna ? bo pierwszy raz widze

gf
  1.  permalink
    czesc
    dzisiaj ide do lekarza z Piotrusiem -zaniosłam jego kupe do lab i dzis z wynikami ide
    wiecie co wczoraj to az sie poryczałam bo była 23 a on siedział i jak tylko go kładłam od razu w ryk,zasnał po 23 obdził sie koło 4 tez niezadowolony
    ja nie wiem co temu dziecku jest-w dzien jest wesoły grzeczny i ładnie spi a w nocy takie cyrki robi.jak Boga kocham nie wyjde jak mi ta lekarka ni epomoze-inaczej polece prywatnie-dzisiejszy dzien mi pokazał ze ja zwyczajnie juz nie daje rady i si enie boje przyznać tego
    --
  2.  permalink
    Witajcie dziewczynki:)

Ania- super ten podest... Szkoda tylko,że cena z kosmosu.........

Ciasteczko- daj znać jak wrócicie
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Cześć z rana :)
    Duże Potworki w szkole/przedszkolu, małe Potworki dosypiają a ja delektuję się kawusią
    Jestem skonana od rana i najchętniej przytuliłabym się do najmniejszego Stworka i spała
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    dzien bry, ja od dawna na nogach. wczoraj pozno spac sie polozylam bo cos ok 2giej ale jakos szybko mi sie dzisiaj wyspalo i juz od 6.30 zwarta i gotowa do dzialan jestem :)

Ciacho trzymaj sie kobito. niektore dzieciaki tak maja. przechodzi jak do przedszkola pojda i sie wyszaleja.

And a pytalas lekarza o kawe? ty Tosie dalej piersia karmisz tak? ja bym sie skonultowala z kardiologiem i neurologiem czy codzienna 1 czy wiecej kaw nie maja wplywu na dziecia
  3.  permalink
    dam znać oczywiscie ze tak,ide cos koło 12 ale nie wiem czy tam wszystko u niej załatwie-jak mi powie ze"dzieci tak maja mama,że nie spia" to jade do jakiegos prywatnego pediatry a nie bede słuchac jakis pierdoł,dziewczyny ja spie po 3-4 godziny w nocy i juz czasem oczy mi sie zamykaja na siedzaco
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    AniaM: And a pytalas lekarza o kawe? ty Tosie dalej piersia karmisz tak? ja bym sie skonultowala z kardiologiem i neurologiem czy codzienna 1 czy wiecej kaw nie maja wplywu na dziecia
    Aniu nie nie pytałam nikogo... rano piję kawę sypaną dla emeryta (niepełna łyżeczka na duży kubek) i czasami muszę popołudniu rozpieszczaną ale taką że 70%mleka... podpija mnie jeszcze trochę ale coraz mniej bo nawet po pół godzinie memłania cyca dopija około 80ml mieszanki a ja ściągam kilka kropli :(
    --
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    ło matko - 130 postów!:shocked::shocked::shocked:
    --
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    Witam w czwartek!
    Widzę, że kolejne przyrządy do ćwiczeń ogladacie :tooth::tooth::tooth:
    --
  4.  permalink
    dzisiaj jestem tak nastawiona ze jak sie nie pożre z lekarka to cud-taki mam humor o!
    --
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    ciacho - to nawet boje sie do ciebie zagadać:tooth:
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    jak się macie? :>
    --
  5.  permalink
    Iwa no tak źle nie jest zebym sie na Was wyżywała ale tesciowa lepiej jakby dzisiaj nie wpadla,M lepiej tez niech idzie wcześnie spac:smile:
    --
  6.  permalink
    Ciasteczko- jak mały zasnie w południe to i Ty sie z nim połóz.
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    koniecznie ciacho - jak nie możesz w dzień zasnąć (ja tak kiedyś miewałam) to sobie łyknij coś na spanko i sie drzemnij kochana, bo naprawdę nerwicu dostaniesz.:bigsmile:
    --
  7.  permalink
    dziewczyny ja własnie staram sie tak robic codziennie-dzisiaj wyjatkowo bedzie miał 2 drzemki -teraz spi od godzinki bo był zmeczony a my na 12 do lekarza to ni cholery nie pasowałoby rto spanie w południe.jak wrócimy to koło 15 tez go połoze-mi to nie przeszkadza ze on późno pójdzie wieczzorem=wtedy wiem ze mi sie nie obudzi na"przerwe" no i spi dłuzej rano.tak ze popołudniu napewno sie z nim połoze
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    no nic... ja znikam. :)
    jedziemy do Gdyni :))))
    Miłego dzionka!
    --
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    witam i Ja z rana :) siedzę z maseczką na włosach w postaci waxu, męczy mnie @ silna buuu i jakoś ta pogoda jest nieźle dobijająca buuu mam nadzieję, że w pracy będzie znacznie lepiej :)
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    hej kobitki,my juz po spacerku ,teraz makaron z pomidorami bazylia i parmezanem ,dla VEVE szykuje...ja nie mam apetytu...
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    CIACHo moja VEVE tez nie przespi calej nocy,cycem ja zatykam...
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    Kasia z rana :shocked::shocked::shocked:
    Kobieto to juz prawie południe hihihihihi:wink:
    --
  8.  permalink
    Ewa ale płacze Ci? albo przez sen marudzi? robi sobie dwugodzinne przerwy w spaniu? mój juz w nocy nie je ale az myslałam ze z głodu płącze wiec poszłam mu dla spokoju zrobic to mleko i nic chciał.poprostu albo przezywa dzien albo cos mu jest co wydzie po badaniach
    --
  9.  permalink
    Lady- a jak tam olay? zadowolona jesteś?

Ewa- wrzuciałbyś jakies fajne, włoskie przepisy... MOze masz coś sprawdzonego z suszonymi pomidorami?
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    tesciowa robi z suszonych pomidoròw jajecznice...(frittate)...ja osobiscioe suszonych pom nie lubie...
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    CIACHO ,przypuszczam ,ze cyc mnie ratuje,bo VEVE ,tez odstawialaby takie cyrki jak pietruszka...natomiat popoludniami spi jak aniolek,generlanie jest fajnym dzieckiem,nie nerwowa,zajmie sie soba ,ale ze spaniem w nocy nie jest fajne...
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    aga - my tu dietkujemy, a ty o jedzeniu?!!!!!!:devil:
    --
  10.  permalink
    Yyy......... No sama widzisz....... A mówiłas o mojej determinacji :)
  11.  permalink
    Ewa no u nas to samo- wdzien nie mam nic mu do zarzucenia,ale nocka jest straszna a ze ja jestem sama i nerwus ze mnie(chociaz przy pietruszce miekne to fakt) ale ja wiem ze długo tak nie pociagne a ta moja głowa kto wie czy sie nie nasila od braku snu
    zapisałam sie do neurologa-na fundusz czas oczekiwania-3 mce
    prywatnie -w przyszłym tyg
    to jest polityka co?fajna babka , poleciła mi ja ciocia która te same problemy miała
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    ciasteczko1984: zapisałam sie do neurologa-na fundusz czas oczekiwania-3 mce
    ciastuś u nas jeszcze dłuzej pomimo tego że mąż jest pod stałą opieką neurologa to i tak jest rejestrowany właśnie co 3-5 m-cy (w październiku rejestrowałam go i najbliższy termin to był luty) fakt leki mu wypiszą bez wizyty ale żeby mieć kontakt z lekarzem to się czeka :/
    --
    •  
      CommentAuthorpsycho_patka
    • CommentTimeFeb 5th 2009 zmieniony
     permalink
    no witam i ja...listu ze szpitala dalej brak...czekam jeszcze tydzien i jak nie przyjdzie to robie napad na bank i zabieram sie za prywatne leczenie....

lady komentuj mi tutaj odchudzanie z vitalia...dziala??? i czy mialas sama diete czy cwiczenia tez????

a co do dzieciowego spania to u nas tez ostatnio problemy...maly zawsze zasypial sam w lozeczku a teraz straszne cyrki odstawia...i zasypia jedynie na rekach (jak tylko chce go odlozyc do lozeczka to zaraz sie budzi) albo w naszym lozku...i to tez jesli tylko ja jestem obok...co prawda probuje go zazwyczaj przeniesc do jego pokoiku ale przewaznie i tak laduje w naszym lozku...cos nam sie chyba dziecka zgadaly co do tego spania hehehe
    --
    •  
      CommentAuthorluczynka
     permalink
    Ale u Was nudy - nadrabiam, nadrabiam, aż mi dziecko na kolanach usnęło :tongue:
    Ciasteczko - daj znać, co u lekarza.
    Marzę o tym, żeby moje dziecko przestało do mnie przychodzić w nocy. Pół biedy jak jesteśmy sami, ale jak jest szanowny małżonek,to ciasno i w ogóle. Dzisiaj budził się co kawałek, łaził po mnie, pokrzykiwał :/
    --
  12.  permalink
    NR- a Ty nas już zupełnie porzuciłas? Mało Cię ostatnio
    •  
      CommentAuthorluczynka
     permalink
    W ogóle nie wiem, jak to się dzieje, że w ogóle nie mam czasu :/ Przecież NIC nie robię :tongue: Pewnie mnie mało głównie dlatego, że ostatnio mam męża więcej w domu, a wieczorem padam z niewytłumaczalnego zmęczenia.
    Wczoraj mój mąż zaczął popadać w depresję nad naszym mieszkaniem. Może jest szansa na zmiany :bigsmile:
    --
  13.  permalink
    wow- super :) Jak cus to służę pomocą w sprawach urzędowo-kredytowo- beznadziejnych
    •  
      CommentAuthorluczynka
     permalink
    Dzięki.
    Boję się tylko, żeby mu zapału starczyło.
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Aga kiedy bedziesz miala to sexy wdzianko w domu? musi ktos zaufany i niepotniakowy sprobowac zeby wiedziala czy inwestowac. dzisiaj po 55min cwiczen nroamlnie na dupe siadlam i myslalam ze reka noga nie rusze a kropla potu ze mnie nie splynela chociaz kazdy miesien mi mega pulsowal...
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    NR - no to podkręcaj ten zapał - podkręcaj! :wink:
    --
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    Zmykam do domku!
    Jutro piateczek i wekend! :cheer:

Dzisiaj wieczorkiem postaram się wpaść tutaj na chwilkę - podczytać co robicie! :tooth:
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Przepuklina nie jest duża ale jest, no i mamy plasterek :(

Izuń jak długo Bracisz go miał tzn jak długo był zaklejany? mi powiedział chirurg że i do pół roku to może trwać :/
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    ale zimnica w Gdyni, brrrrrr :(
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.