Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorNatalaa
    • CommentTimeFeb 6th 2009
     permalink
    aga1976: Talka- najlepszy zawód to taki , którego wykonywanie sprawia przyjemność

i zapewne po studiach będę szukać tego, co będzie sprawiało przyjemność... a na razie? chodzi mi o kasę na wyprowadzenie się z domu.. ale to inna, dłuuuuga historia ;)
    --
  1.  permalink
    Sh- bron boze - nie twierdze,ze to cos złego... Powiedziałam tylko,ze nieswojo bym się czuła w jej roli
  2.  permalink
    Talka, obie się ostro musimy wziąć za to szukanie, bo moze być ciężko...
    -- http://cudmania.blox.pl/html
  3.  permalink
    Talka- żeby miec przewagę nad innymi konczącymi studia trzeba miec juz jakies doświadczenie- więc kierunkowa praca w trakcie nich jest jak najbardziej wskazana.
  4.  permalink
    Ale wstyd - spodnie mojego R. sa na mnei w sam raz, nic tylko przejść na głodówkę...
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    aga1976: więc kierunkowa praca w trakcie nich jest jak najbardziej wskazana.

trzeba jednak studiować ;-) ja zaczynam od października dopiero ;)
    nie wiem.. chciałabym się załapać do jakiegoś żłobka, albo przedszkola... ale nie wiem czy by mnie przyjęli...
    --
  5.  permalink
    Aga, a jak Ci wieczó mija?
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    Sheherezadah: Ale wstyd - spodnie mojego R. sa na mnei w sam raz, nic tylko przejść na głodówkę...

na mnie spodnie mojego R. są za małe :D nawet na uda nie wejdą :p
    --
  6.  permalink
    Talka- a jako kto byś chciała pracowac ? Ja nadzoruję oświatę więc możesz pytac :)

Dzięki SH:) Baaardzo przyjemnie, bo perspektywa weekendu jest boska :)
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    byłam na kierunku : pedagogika wczesnoszkolna i przedszkolna z angielskim - na taki kierunek/ bądź podobny/ chcę iśc w październiku
    --
  7.  permalink
    Jako nauczyciel nie możesz pracowac, bo nie masz wykształcenia. MOże gdzies przyjmą Cię jako pomoc do 3-latków? Tylko z tej pracy kokosów niestety nie ma :/ Sama zaczynałam jako nauczycielka w przedszkolu, ale to było daaaaaaaaawno i nieeeeprawda ;)
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    no właśnie :(
    dlatego bym chciała póki co załapać się gdzie indziej...
    w ogóle to marzy mi się kurs fotografii :-)
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    w ogóle to zastanawiałam się nad opieką nad dziećmi.. ale wolałabym takie 3-4 latka.. a znalazłam tylko takie do 2 lat..
    --
  8.  permalink
    Ja nie chciałabym juz pracowac z dziećmi- to ciężki kawałek chleba. Wolę dorosłych - szczególnie jeżeli sa młodymi, przystojnymi facetami ;)
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    heh :D
    ja chciałam kiedyś iść na pomoc w domu opieki społecznej... ale teraz mam to w domu.. i mi to wystarczy :confused:
    --
  9.  permalink
    Takie do 2 lat sa superaśne Talka
    ja nic nie szukam tzn pracy,od pażdziernika tez sobie do jakiejs szkółki jeszcze pójde,ja chce isc do językowej podszkolic swój angielski a M mówi ze mam sie zastanowic bo to jednak duzo pieniedzy a nie wiadomo jak to z tym domem i wogóle z Norwegia-nie mozna liczyc ze bedzie trwac wiecznie chociaz...ciii nie chce zapeszac ale mój M cos wspomina o otwarciu włąsnej firmy wiec byłoby extra jakby sie odwazył

wiecie ze u nas w Lesznie gdzies sie morderca ukrywa???? i na dodatek niedaleko nas ponic,policja dostała cynka,zamkneli szkoły i przedszkola ,mało mi nie staranowali auta no ale goscia nadal nie znaleźli
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    ciasteczko1984: Takie do 2 lat sa superaśne Talka

wiesz może i są superaśne, ale balabym się, gdyby coś się stało... jednak ze starszym chyba łatwiej... szczególnie, że nie mam własnych dzieci
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    hej babki,milego wieczoru M wròcil z pracy napalony ,bo znalazl samochòd do kupienia ponoc okazja i teraz liczy ,czy moze kupic...
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    ja raz opiekowalam sie starsza osoba i juz wiem,ze do tego sie nie nadaje...
    •  
      CommentAuthormyszorka
     permalink
    witam i ja
    jednym okiem czytam co u was, a drugim szukam ksiązek do wypozyczenia na uczelni.
    Dzis miałam kryzysa z Matem i dałam mu po tyłku, juz naprawde nie mogłam znieść tego jego wścieku i rzucania się na łożku i bicia mnie, a teraz kurna mam doła
    --
  10.  permalink
    rany- Ciacho- to u Was normalnie jak na dzikim zachodzie ;)
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    oj mycha uroki macierzynstwa...
  11.  permalink
    Myszorka- jak Hania mi odstawia cyrki to wychodzę do drugiego pokoju.
    •  
      CommentAuthormyszorka
     permalink
    Aga ja tez wyszłam na chwile ale on goły na łozku i rzucał sie strasznie, bo on myśli że to zabawa jak się przewraca na plecy a nie mysli ze sie kiedys łózko skonczy albo na ściane wpadnie
    --
    •  
      CommentAuthorluczynka
     permalink
    ja nie chciałabym się dziećmi zajmować, czasem do mojego brakuje mi cierpliwości :confused:
    --
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    A tak sobie zaglądam do Was ... nie nadrabiam czytania - nie mam sił.
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    hehe :)
    ja się boję, że po mamie też odziedziczyłam brak cierpliwości... :D
    no, ale myślę, że przy nieswoich dzieciach byłoby łatwiej :>
    ofc, jeśli by miały jakikolwiek szacunek do mnie i do moich dajmy na to "zasad" :D
    --
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    aga1976: Myszorka- jak Hania mi odstawia cyrki to wychodzę do drugiego pokoju.

Yyy - ja też wychodzę, ale moi panowie za mną idą i się drą wówczas jeszcze bardziej ... :shamed:
    •  
      CommentAuthorluczynka
     permalink
    Ja nie mam drugiego pokoju.
    Czasem zamykam się w łazience.
    --
  12.  permalink
    Moja tez się drze- ale jak nie zwracam uwagi to wie,ze nie ma sensu odstawiac szopki i za kilka minut przestaje. Ja nie biję - chociaz nie powiem,że nieraz mnie nie ponosi. Agresja rodzi agresję.
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Oj Aga zgadzam się, mnie czasem tak ręka swędzi ... ale liczę do 10, a jak nie pomaga to do 20-30!
    •  
      CommentAuthormyszorka
     permalink
    Aga ja wiem ale już miałam dość, prosiłam mówiłam, wziełam na kolana, mówie uspokój się, ubierzemy piżamkę i pojdziemy patrzeć na dzieci (seria mądry maluch), i co nic tzn dostałam od niego po pysku
    --
  13.  permalink
    Wiem, wiem Myszorko- dzieciaki potrafia byc nieobliczale. No ale ukaralas go klapsem za to ,że Cię uderzył... Sama rozumiesz......
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Myszorka ja mam nerwicę, mnie Juniorzy nie biją ... ale biją siebie a to potrafi człowieka wykończyć!
    Cierpliwości - trzeba jej się uczyć każdego dnia.
    •  
      CommentAuthorNatalaa
    • CommentTimeFeb 6th 2009 zmieniony
     permalink
    myszorka: co nic tzn dostałam od niego po pysku

:shocked: cierpliwości... tego trzeba zawsze najwięcej ... :sad:
    --
  14.  permalink
    a ja mojemu Piotrusiowi juz raz miałam taka ochote ze podniosłam reke ale wiedziałam ze jestem taka zła ze jak uderze to napewno go zaboli wiec wolałam sie wyryczeć w poduszke.najlepsze ze on ryczał a jak ja zaczełam to on przestał! wogóle ja jestem nerwus i czasem wole powiedziec cos ,przeklnac sobie zeby mi ulzyło
    ale Myszorko ja Cie rozumiem ,mój tez odwala takie cyrki czasem że szkoda gadac,cierpliwosc ma swoje granice

Aga no mówie Ci ze jazda na maksa jak to sie mówi-wszyscy sie boja faceta ,gonia go ,list gończy za nim posłali ale ciagle maja tylko jakies minimalne ślady,dzisiaj szukali na działkach bo niby zarejestrowano tam krótki sygnał z tel komórkowego.Facet jest jak Rambo -poliscja nie moze go znaleźć chyba czekaja az na tacy im go ktos poda
    --
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Myszorka i nie myśl sobie, że się mądruję ... każde dziecko jest inne, ja mam dwójkę i nie jest mi lekko - czasem siadam i ryczę z bezsilności, jednak z drugiej strony potem ogarnia mnie wyrzut sumienia, że użalam się nad sobą, nauczyłam się doceniać to co mam mimo, że czasem mam ochotę napluć sobie w twarz.
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    która chętna na nieco alkoholu... głupio pić samej...

cin cin
    --
    •  
      CommentAuthormyszorka
     permalink
    Izunia wiesz co, nie obraź się ale ostatnio sobie daje Ciebie za wzór, jak mam doła. nie mam prawa narzekać na nic, bo sama masz tych wszystkich problemów razy 2
    --
  15.  permalink
    Któregoś dnia oglądałam na TVN Style powtórkę Super- Niani z bliźniakami. Matka móiwła do syna- "ty gnoju ", a potem dzieiła się,że dziecko jej odpowiada "ty szmato"........

Oczywiście to było ekstremalne- nie porównuję do Ciebie Myszorko. Chodzi mi tylko o akcję i reakcję.
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    A tak w ogóle Mysiu to mam nadzieję, że w końcu poznam Cię osobiści :P
    •  
      CommentAuthormyszorka
     permalink
    talka ja piję, chociaz nie powinnam bo jutro zaś kierunek uczelnia, a kolejny mandat nie mam zamiaru dostac
    --
    •  
      CommentAuthorluczynka
     permalink
    Ja Cię Myszorko nie potępiam, bo nie raz i nie dwa razy dostałam od małego po twarzy i nie tylko. ALe obiecałam sobie, że nie będę biła i mam nadzieję, że wytrzymam w tym postanowieniu, chociaż ręka swędzi czasem strasznie.
    --
  16.  permalink
    Ciasteczko- wow- niezła akcja. Pewnie jeszcze kilka lat temu sama poszłabym sledzić tego mordercę :P
    •  
      CommentAuthormyszorka
     permalink
    Rany Aga tak bym nigdy nie powiedziała do niego, owszem powiem mu ze jest łobuz ale to wszystko
    Izunia no ja tez, ale Kasia vel Lady ma mnie coś w nosie ostatnio
    --
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Myszorka nie przesadzaj - daję głowę, że jakbyś miała bliźniaki to też nie miałabyś wyjścia jak wychować :P
    Ale jeśli to jakoś poprawia Twoją psyche to jest mi bardzo miło :D
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    3maj się Myszorka!
    :-) żadna z nas Cię na pewno nie potępia :-)
    --
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    myszorka: Izunia no ja tez, ale Kasia vel Lady ma mnie coś w nosie ostatnio

Haha - ona ma nas wszystkie w nosie, ale wiesz ja jej się trochę ponarzucałam :tooth:
    Dzwoniła do mnie i w przyszłym tyg mam nadzieję coś wypali - z Twoim udziałem oczywiście :P
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Dla mnie też najtrudniejsze jest jak zaczynają się bić, pluć, krzyczeć :/ porozdzielani po pokojach krzyczą i wyzywają się ... Najgorzej jest z Anią ...

Dobra uciekam do łóżka
    Kolorowych
    --
    •  
      CommentAuthormyszorka
     permalink
    To dzieki za zrozumienie
    Chociaz wiecie co Matus to jest agent i wie jak kombinować, a wczoraj to piżama mu się nie podobała, i mówi nie chce tego, z misiem chcial pizamke albo z tatą a ja ani jednej ani drugiej nie mam :cry:
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.