Ja tez uważam, że w naturze równowaga musi być, musi byc czas dla dzieci, dla rodziny ale tez dla siebie. Dlatego tez m,in, wróciłam do pracy; nie widziałam siebie na wychowawczym 3 lata. Ewa, ale dzięki temu M ma szanse pobyć sama na sam z córką, to na pewno zaprocentuje, chociaż może M na razie nie zdaje sobie z tego sprawy. Mój też co 2 tygodnie na weekendy siedzi sam z Maksiem. Cieszę się z tego. (nie z tego, że weekend mam poza domem, ale z tego, że Maks ma okazję pobyć tylko z tatą ;) )
witam środowo Talka trzymam kciuki za egzamin Aniu z jednej strony fajnie z tym ogródkiem a z drugiej wiadomo mnóstwo pracy. A co do czasu dla samej siebie, to jakoś nie narzekam, ale wczasy to ewidentnie była mama mama, nawet siku chodził Matuś ze mną.
bry ja wlasnie mysle co by tu zjesc na snaidanie zeby pozniej sile do roboty miec i w ogole zeby szybko jesc sie nie chcialo ale jakos pomyslu mi brakuje... musze sie dobrze nasmarowac kremami i jakas bluzke z krytymi plecami zalozyc zebym sie nie spalila jeszcze bardziej :))
Ciacho, u nas pit już rozliczony, ale małżonek nie raczył uśiąść i sprawdzić, więc pewnie będzie wysyłał jutro o 23.45. A mamy mieć spory zwrot - wiadomo, będzie w sierpniu
powiem prosto w mostu -mam problem a w zasadzie pytanie mamy rtozliczony pit M z polski z zeszłego roku.ale z norwegii dostalismy 3 dni temu takie rozliczenia i nikt mi tego nie zdzazył przetłumaczyc.co sie stanie jak złoze pit tylko z polskim rozliczeniem a te norweskie złoze za kilka dni? bo pit złozyc musze,i wiem ze ryzykuje kara ale powiedz mi czy tak moge zrobic.
no moje drogie... u mnie slonce smazy, na termometrze juz 19stopni wiec szykuje sie uzbrojona w filtry :)) Krzys zezarl polowe mojego sniadania, wyobracie sobie on uwielbia jogurt naturalny z otrebami!!! az sie wydziera zeby mu dac... coz za smaki!!
Ciacho nie mam pojecia jak z tym pitem zrobic. podejdz do skarbowki niech ci podpowiedza bo to jednak ryzyko spore... no chyba ze pit nie przyszedl poleconym to mozesz zaznaczyc skaldajac zeznanie ze czekasz na pita z norwegii i ze doniesiesz jak tylko go dostaniesz - wiadomo poczta polska plata figle :P
Izunia Jakub jutro na przepustkę wychodzi , mnie się kończy okres i jestem wypompowana. U nas na termometrze od strony gdzie grzeje słonko 37 stopni. Z lekarzem nie rozmawiałam bo nie zastałam, dziś też się nie udało ale może jutro się uda. Właśnie wróciłam z młodym ze spacerku, dziś krótkie spodenki i rękawek a i tak cały zgrzany.
Mi nawet miło, byłam na sesji zdjęciowej:D, ale osobą towarzyszącą -mój kumpel robiłzdjęcia mojej młodszej, fotogenicznej siostrzyczce, jak będę miała efekty tej sesji, to Wam wrzucę link:)
ja bylam dzis na zakupach i trzy sukienki letnie dla VEVE kupilam ,a poszlam po klapki dla mnie ,ale nie kupilam bo zastanawiam sie jeszcze nad nimi...moze jutro skocze po nie...