bry... R pojechal z Gabrycha do przedszkola i zaraz wraca na wspolna kawke.. my juz od wczorajszego popoludnia weekendujemy... niestety maz mi zachorza i plany weekendowe mam nadziej eze sie nam nie rypna pzrez to... smieje sie ze na neigo wizja braku pracy przez 4dni tak dziala :P
a ja tam ze swoim M sie ostatnio dogadac nie moge brekot sie zniego zrobił niesamowity a wogóle czasem załuje ze mam prawo jazdy bo znów mama mnie gdzies wysyła ...ehhh szkoda gadac niby fajny dzien a ja jakos dzisiaj nie mam humoru
Hej dziewczyny, miłego dnia:) Mam nadzieję, że ta cudna pogoda sie utrzyma do jutra,bo wybieram się do Wisły z przyjaciółką, może zaliczę pierwszą kąpiel w rzece w tym roku:))
Izunia niom, już poleciał na podwórko,Pani doktor powiedziała,że spodziewała się czegoś gorszego sądząc z opisu szkoły i dziwi się, że po jednym czy dwóch incydentach tak go oceniają, bo przecież dorośli sami nie wiedzą jakby zareagowali w sytuacjach bardzo silnego wzburzenia a co dopiero dziecko, które z emocjami sobie poradzić nie może. Póki co mamy przepustkę do poniedziałku a potem jeszcze 3 tygodnie pobytu(Zeby mieć szerszy pogląd na młodego i wystawić wikęszą opinię do szkoły) ale na każdy weekend zabieram go do domu bierze leki CHLORPROTHIXEN ZENTIVA 15 mg ale z tego co mówiła ordynator to delikatne leki.
Ja ołączam się do życzeń. Odpoczywajcie, relaksujcie, sie, grilujcie i pijcie piwko i NA ZDRÓWKO. My wekend spedzamy u rodzinki na Śląsku. Do zaklikania w poniedziałek.
bry... widze ze nie tylko my nie wyjechalismy na weekend. nie chce zeby to zabrzmialo zle ale w sumie ciesze sie ze nei jestem jedyna tkwiaca w domu :) u nas wiekszosc znajomych gdzies pojechala i olbrzymia czesc do jakis osrodkow... no a my tez pojedziemy... na dzialke :D
u nas w planach jutro impreza a w sobote grillowanie na dzialce ale tu sklad jest niepotwierdzony, jak ktos przyjdzie to ze swoim koszyczkiem, my na bank sie wybieramy :P
mama moja juz wraca do PL ,w poniedzialek ,szkoda bo VEVE miala radoche ,tak szalaly razem...kupilam sobie dzis super klapki, na malutkim podniesieniu do kiecki,bo przy VEVE na obcasach bym nie wyrobila...
ooo wiem co mialam zapytac - czy widzialyscie gdzies w sklepach kawy smakowe? np orzechowe badz o smaku kahlua/whisky/brandy?? zagladalam na allegro ale ceny z nog mnie zwalaja... mam w domu kilka kg kawy ziarnistej ale ja uwielbiam smakowe a te mi sie pokonczyly io szukam czegos do zmieszania ale w przystepnej cenie
Aniu, u mnie jest herbaciarnia, i są tam też kawy, duży wybór, tyle, ze dawno tam nie byłam i nie jestem w stanie powiedzieć Ci teraz ile kosztują, jeśli chcesz to po niedzieli mogę sprawdzić...
dziewcyzny czy wg was pogoda z TVNu sie sprawdza??? na jutro u nas tylko 13stopni a na sobote 15... przy takiej temperaturze to nici z calodniowego dzialkowania
Hej kobiałki, mi tam obojętnie z pogodą, i tak nie planuję za długo siedzieć na dworze przy chorym Maksiu. Nawet nie wiem co tam prognozowo szykuja dla mojego regionu.