Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorNatalaa
    • CommentTimeApr 30th 2009
     permalink
    spokojnego wieczorku :shades:
    ja dziś padnięta już :) lecę jeszcze poczytać :boogie: a później już lulkens :D :tooth:
    --
  1.  permalink
    Hej Jemm:)

Dobranoc Talko, bedzie Ci się dobrze spało po takim spacerze:)
    -- http://cudmania.blox.pl/html
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    Sheh, widziałam zdjęcie z notatki - jest świetne!
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    na fotki sie nie załapałam :(
    Ja też nie jadę nigdzie. Jutro mozę na spacer pójdę a w niedzielę chyba na lody w Cieplicach ale to nie pewne. Zobaczymy.
    Ania znika mi z harcerzami do niedzieli więc tylko 4 z domu jeszcze myknąć i relaks hihihi
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Ps odwołuje :) Foteczki super! a szczególnie Ty roześmiana :)
    --
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    And, jak wczoraj? Odstresowałas się? :)
  2.  permalink
    Dzięki dziewczyny:)
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Jemma tak odpoczęłam psychicznie :) Fizycznie padłam juz jak wróciłam do domku ale było cudownie... Są osoby które mają w sobie to coś co sprawia że przy nich wszystko jest bardziej proste i jakoś lżej sie robi na sercu :)
    --
  3.  permalink
    And, ja jutro sie do Wisły wybieram własnie z taką osobą, liczę na relaks w miłym towarzystwie:)
  4.  permalink
    dzie ń mi sie zacząl wspaniale -o 5 rano wył alarm jakiegos auta i obudzilismy sie oboje,zanim go ktos wyłaczył to Piotrus skakał po łózku w rytm tego alarmu z radości wrrrrrrrr:neutral:
    w takim razie idziemy dzisiaj spać godzine wcześniej czyli po 10
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
    • CommentTimeMay 1st 2009 zmieniony
     permalink
    witam się i ja :))))) ahhh dobrze spałam, miałaś rację She :-)
    kurczę.. wiecie co może być przyczyną plamienia po współżyciu ? nie było duże, tylko taki różowy śluz.
    --
  5.  permalink
    talka nie wiem,ja ciagle mam plamienia nie tylko po współzyciu

dobra ja spadam na dwór z synem,wiem ze 8 rano ale musze go jakos do tej 10 chociaz przetrzymac.
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
    • CommentTimeMay 1st 2009
     permalink
    bry
    Ciacho lacze sie z toba w bolu... Krzysiowi tez cos odwalilo i wstal przed 6 (zasnal wczoraj ok 21dopiero) i nie szlo go namowic na spanie a bajki nie pomogly zeby sie od nas odczepic. final taki ze wygladam jak zombie bo sie po 2:3polozylam :devil: najlepszy byl jednak R, otworzyl jedno oko i skwitowal syna tak "Mlody przegieles, nie zapomne ci tego" buehehehehe a sobie liczyl chlopak ze do 9 przynajmniej pospi :tooth:

Talka moze ci jakies naczynko peklo. rozowy sluz zdarza mi sie wielokrotnie jak przyszalejemy :wink: ale ja tego nawet na wykres nie nanosze bo po paru godz mija
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    hej babki,dzis mam neta caly dzien ,bo swieto ,ale i tak nie mam czasu bo na 10 do pracki ide,milego dnia...VEVE NIE CHCE MYC ZEBòW OSTATNIO UFFA...
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    Bry
    Oj macie z tymi godzinkami, my właśnie wstaliśmy, młody okupuje Jakuba i tylko kuba i kuba i gada jak najety tą swoją chińszczyzną przeplataną z "normalnym" słownictwem. A teraz zauważył, że ojciec sobie śniadanie wrobi i co "mnam,mnam"
    A ja sie nie wyspałam i dobudzam się kawką
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    jakie macie loginy na Vitalii? od jutra dołączam do szeregów odchudzających :-)))))
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
    • CommentTimeMay 1st 2009 zmieniony
     permalink
    u nas mlodemu sie to normalnie nie zdarza bo nigdy nie wstaje wczesniej niz 6.30 a tu taki numer dzisiaj...
    nadodatek wyszlam na balkon i zimnica, na termometrze 7stopni :((

Talka ja sie odchudzam dieta proteinowa i sobie chwale, 17kg na minusie w 3miesiace :)
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink

moja zmiana w przeciągu 5 dni około.
    --
  6.  permalink
    my wrócilismy z placu i niestety Pietruszka przyniósł tyle piasku ze musiałam go wykapac
    wrzuce wam fotki na dzidzie
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    hej babki,ja juz odpoczywam po pracy A WY NAJEDZONE PO GRILOWANIU?
  7.  permalink
    ja tez juz wróciłam.nachozilismy sie z piotrusiem po parku ze az mi nogi do d... włąza
    jestem wymeczona wiec szybko znikne dzis
    ale fajnie było
    --
  8.  permalink
    Ja wymarzłam trochę w Wiśle, było zimniej, niż myślałam, ze będzie, ale i tak jestem zadowolona:)
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    no mnie tez nogi bola ,bo 8 godz latalam z talerzami...
    •  
      CommentAuthorNatalaa
    • CommentTimeMay 2nd 2009
     permalink
    oho, nikogo nie ma? :)
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    hej hej na kawie
    Pogoda boooooska wiec zaraz mnie nie będzie :) rewelacja takie dni słoneczne uwielbiam
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    czesc baby
    moj mezu dogorywa o wczorajszej impzce a ja wstac musialam bo dzieci trzeba bylo ubrac i nakarmic...
    kaca nie mam i stwierdzam ze jesli juz bede pila to od teraz tylko czysta zapijana mineralna... wiecie jak najbardziej zgodnie z dieta chcialam wiec zadne soki w ramach popijania czy drinkow w gre nie wchodza :)) no i po raz kolejny impreza a ja nie zlamalam diety :swingin:
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    :clap:
    ja już mam problem jak miałam zjeść płatki owsiane i wypić herbatę bez cukru :tooth::tooth:
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    hej laski,u nas tez lato ,po obiedzie idziemy nad morze nogi opalac ...
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    ale jestem padnieta :D
    zrobilismy 30 kilosow rowerem :D
    --
  9.  permalink
    Fajnie talko:)
    Ja dzisiaj mam mega lenia:DD
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    u nas dzien minal normalnie,zakupy ,obiad spacerek a teraz tv...juto na 10,kolejny slub mamy w knajpie,na pewno na tort sie zalapie...
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    idę spać.... po prostu słaniam się na nogach ze zmęczenia :D a R w ogóle tego nie odczuł :D echhh, tak to jest jak się wyczynowo na rowerze popierdziela :D
    --
  10.  permalink
    Kolorowych talko:)
    •  
      CommentAuthorNatalaa
    • CommentTimeMay 3rd 2009
     permalink
    witam z rana ;-)
    --
  11.  permalink
    Hej talko:)
    Ja sie za chwilę wybieram na rower, mam nadzieję, że przeżyję:D, kolega z którym jadę lubi dłuższe trasy, 65-80 km...
  12.  permalink
    hej dziewczyny , ja juz po spacerku i po sniadaniu u mamy
    teraz juz relax w domu bo za godzine dziecko idzie spac
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    ja właśnie wszamałam dietkowe śniadanko :) hehe
    a brzuch mnie boooli :D ech :( niech ketonal zacznie dzialać :D
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Ja po 1wszej kawie powoli szykuję się na grilla. Mamy klucz na działkę teściów i wolną rękę co będziemy robić więc idziemy im troszkę zdeptać trawy :)
    --
    •  
      CommentAuthorpsycho_patka
    • CommentTimeMay 3rd 2009 zmieniony
     permalink
    wpadam sie przywitac po przerwie...:) melduje poslusznie ze akumulatorki naladowane...i nie bede was obarczac dolami, w ktore ostatnio wpadlam...przyjechali znajomi z Pl z taka dluuugasna "drabina" hehe i nie bylo rady z dolkow trzeba sie bylo wygrzebac....:P

wieczorem sprobuje ponadrabiac...mam nadzieje ze nic mega waznego mnie nie ominelo...:) poki co ubieram tylek i lece na moj ukochany car boot....:)
    --
    •  
      CommentAuthorAmazonka
     permalink
    Ciasteczko, mimo zjedzenia tylu opakowań wciąż masz plamienia?
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    właśnie zajadam się sałatką ziemniaczano-cebulową. nawet nawet :)
    --
    •  
      CommentAuthormyszorka
     permalink
    witam
    Ja własnie zjadłam dwa ciastka i mam w nosie ile to kalorii.
    Jak Matus wstanie to obiadek zje i jedziemy do parku chorzowskiego na obchody dni śląska
    --
  13.  permalink
    Ja zjadłam ogromną porcję lodów hihi,ostatnio tylko lody bym jadła...
  14.  permalink
    myszorka zazdraszczam spaceru do parku chorzowskiego...tak strasznie lubie to miejsce...
    --
  15.  permalink
    Amazonka: Ciasteczko, mimo zjedzenia tylu opakowań wciąż masz plamienia?

nie rozumiem Ama ...plamienia zaczeły sie w Norwegii czyli juz rok po "jedzeniu" tabletek
    teraz nie biore drugi miesiac i nadal plamienai sa
    cytologia wychodzi ok,plamienia sa z szyjki,gin nazwał to jako zespół mikrowykrzepiania
    jak tylko bedzie mozna wróce do anty
    --
  16.  permalink
    dzien typowo nie "nasz"
    nocka beznadziejna ale zaoowocowała dolna dwójka:)
    piotrus zaliczył dzisiaj przywitanie z zeimia
    ma wielkiego guza na czole
    az sie wystraszyłam i poleciałam do apteki o jakas masc,posmarowałam mu ale wiadomo nie zejdzie przeciez od razu
    pierwszy powazny siniak ,i mam do siebie pretensje bo pozwoliłam mu zejsc z łózka i on na boso sie poślizgnął,
    Boże jaka ja głupia jestem-mogłam mu nie pozwalacc schodzic tylko czekac na papcie...
    potem juz zachowywał sie normalnie,poszlismy doparku ,kupiłam mu balona i mysle ze ok juz
    wiem ze nie ostatni raz ma guza ale naprawde na czole wiec rzuca sie w oczy
    biedulka moja
    --
    •  
      CommentAuthorpsycho_patka
    • CommentTimeMay 3rd 2009 zmieniony
     permalink
    oj ciacho ciacho...nie ma sie co obwiniac...upadki sie zdarzaja....:) i niestety a moze i stety nie zawsze bedziesz mogla byc przy Pietruszce...i niektorym rzeczom zapobiec...:) no i gratulujemy dolnej dwojki...:)

dzis na car bootcie o malo sie nie powstrzymalam od ataku na taka jedna paniusie...ida dwie Polki...i jedna staje nad Minikiem i do tej drugiej...ty zobacz, to dziecko jakie ogipsowane...wyglada jakby sobie tak wygodnie siedzial...taki rozkraczony...itp, itd...stoi i komentuje...i mysli ze nikt jej nie rozumie...malpa jedna...wiecie co...glupio mi to pisac...ale to takie polskie...od 2 tygodni nie spotkalam sie z taka sytuacja...zeby az tak...normalnie stala nad tym wozkiem i gadala na temat mojego dziecka chociaz nie miala zielonego pojecia dlaczego jest jak jest...anglicy tez sie patrza nie mowie ze nie...ale sie patrza i usmiechaja...ewentualnie zagaduja ze dlaczego i jak dlugo...niektorzy nawet mowia ze ich dzieci mialy podobnie...i ze im malego szkoda itp ...a ona mowila to z takim napaleniem jakby myslala ze sama dziecku nogi polamalam czy cos podobnego....ale stwierdzilam ze nie warto sie znizac do jej poziomy i wdawac w nikomu niepotrzebne dyskusje...odwrocilam sie na piecie i poszlam...nie komentujac calego zajscia nawet slowem...
    --
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    jeszcze "weekendujecie"? ;)
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Jemma ja regeneruje już siły przed jutrem :) bo dosyć długi dzień mnie czeka
    Jeszcze tylko herbatka i spać :wink:
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Wiesz Patiś ja bym sie chyba odezwała :/ niestety ludzie potrafią być chamscy :(
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.