Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

1.  permalink
    Patrycja no ja bym sie nie umiała powstrzymac,juz by te paniusie ode mnie kilka słów usłyszały
    Ale nie da sie ukryc ze zawsze znajda sie jakies wredne.wiadomo ze widok Minika ciekawi niektórych ale tak jak piszesz lepiej jak podejda zagadaja ,poklepia po ramieniu powiedza"trzymaj sie bedzie dobrze" a nie takie ostentacyjne stanie nad dzieckiem i gadanie. Myslały ze przyjechały z wielkiego miasta i co?
    Sory ze taka wzburzona ale mnie dzisiaj wszystko wnerwia,jeszcze M jak sie dowiedział o upadku Piotrusia to do mnie z pretensjami ze "jak ty go pilnowałas"
    kurcze wiem ze mogłam go nie puszczac na ziemie ale nie wiedziałam ze sie poslizgnie,zawsze chodzi boso i nigdy nic nie zrobił sobie

Jemma moze lepiej niech ten weekend sie juz konczy bo ja z nudów umieram a tak chociaz po sklpeach pochodze
    --
  2.  permalink
    Ja też mam już dosyć tego weekendu, głównie dlatego, ze jest diametralnie inny od mojej jego wizji jeszcze przed dwoma tygodniami, ale cóz, takie jest życie...
    -- http://cudmania.blox.pl/html
    •  
      CommentAuthorAgunia05
    • CommentTimeMay 3rd 2009
     permalink
    Ciastuś jakby człek wiedział że upadnie to by się położył - nie miałaś na to wpływu i nie przewidzisz takich rzeczy, nie da sie Ciastusia przywiązać do łóżeczka czy kaloryfera by nie szedł bo upadnie uderzy się itd. Trzeba się tylko przyzwyczaić bo guzów i siniaków będzie coraz więcej
    Spaść z łóżka to większa "atrakcja" niż wpaść na ścianę jak zrobił to mój Kuba ostatnio (no co mamo nie zauważyłem :devil:) a ze przydzwonił bokiem główki to i śliwa i siniak pod okiem :D
    --
  3.  permalink
    a u mnie dlugi weekend jeszcze jutro...w Anglii dopiero jutro jest dzien wolny od pracy...a ze polowkowi godziny pracy obcieli o jeden dzien (kryzys) to swietujemy juz od piatku a dokladnie od czwartkowego wieczora...i jakos nie chce mi sie tego weekendu konczyc...
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
    • CommentTimeMay 3rd 2009
     permalink
    spokojnej nocy, padam z nóg, strasznie mnie głowa rozbolała.....
    pa pa :*
    --
  4.  permalink
    no i jak zwykle...jak ja jestem to nikogo nie ma...:(
    lece do wanny...zajrze pozniej...:)
    --
    •  
      CommentAuthorHogatka
    • CommentTimeMay 4th 2009 zmieniony
     permalink
    Bry
    Oj Ciacho ty sie upadkami tak nie schizuj bo jeszcze wiele przed tobą, mój dzień bez wpadki dniem straconym a ile razy z rozpedu zaliczył chodnik to już nie wspomnę, nawet nie zapłacze jak się udezy i po siniakach widzę podczas kapieli, ze nowe spotkanie z czymś twardym było, a zon bez komentarza bo pietruszka to dziecko i w przypływie swojej dziecięcej pomysłowości jeszcze nie raz nie da sie upilnować

No i koniec laby, dziś Jakub z powrotem do szpitala, młody spi jakos niespokojnie tzn wyje przez sen, znaczy ida piąteczki a ja sie przez niego nie wysypiam, astma daje popalić o pyłkach , swędzeniu całego ciała i o wszystkich objawach alergii nie wspomnę.

Pati a ja bym tym paniom powiedziała tylko na pożegnanie"Panią również miłego dnia życzę" i myślę że to by wystarczyło, bo pewnie nie zdawały sobie sprawy że ty je rozumiesz.
    --
  5.  permalink
    czesc
    nocka do niczego zmnowu-moze ta kolejna dwójka idzie? dałam nurofen ale niewiele to pomogło
    dzisiaj z nosa smarki lecą wiecej niz wczoraj
    a jak u was pogda? bo u mnie sie popsuła i dzisiaj jest zimno,ponuro i szaro
    --
    •  
      CommentAuthorIWA
    • CommentTimeMay 4th 2009
     permalink
    Witam po dłuższym wekendzie, ale wciąż za krótkim ;))))))
    Wyjazd bardzo udany, ale trzeba wrócić do rzeczywiśtości i właśnie popijam kawkę w pracy i jem kawałek ciasta (koleżanka przyniosła swój wypiek):wink::wink::wink:
    --
    •  
      CommentAuthormyszorka
     permalink
    witam i ja
    Pati mogłaś im nagadac, a co Ci szkodziło
    Ciacho nie przejmuj się guzem, nie pierwszy i nie ostatni.
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    witajcie po weekendzie. moim zdaniem taki weekend to co 2miesiace powinien byc zeby zregenerowac sily :) my lenistwo zaczelismy w srode wieczorem w sumie no i dzisiaj tak mi jakos nijako w domu zostac bylo bez R i Gabrysi...
    w sumie dni minely na beztroskim obzarstwie, i cieszeniu sie piekna pogoda i wszystko byloby extra zeby Krzys sie nie pochorowal. wczoraj zaczal kaslac a dzisaij w nocy to juz byl koszmar :(( na 14lece z nim do pediatry bo dudni w dzieciaku ze az strach...

Hoga witaj w klubie wielbicielek wiosny. ja od tygodnia jade na prochac a ostatnie dnie to i inhalator w ruch poszedl. wlasnie sie waznosc skonczyla wiec dzisiaj musze wziac recepte na kolejny psikacz... jak ja nie cierpie tych cholernych pylkow!!! nos mam jak u pijaka a oczy zapuchniete i przekrwione i do tego slepia i gardlo cholernie swedza :cry::cry::cry::cry:

Ciacho no przestan sie zadreczac jendym siniakiem. Krzys co i rusz cos przynosi jak nie na policzku to pod okiem na glowce czy na nozkach. nawet chodzac krok w krok nie jest czlowiek w stanie dziecka upilnowac. baaa kiedys bylo nas 3 czy 4 doroslych a mlody wyrznal orla i mial caly polik siny, a mezowi nastepnym razem

Pati wspolczuje wczorajszych przejsc... szkoda ze polaka czesto idzie poznac po najgorszym :(( masz racje z tym nagadaniem, czasami nie warto. moglas jednak im powiedziec ze najgorszemu wrogowi takich przejsc z dzieckiem nie zyczysz. by sie zastanowily w przyszlosci 2x nim cos by powiedzialy
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    u nas się psuje pogoda...
    --
  6.  permalink
    u nas od rana taka jesienna
    młody własnie zasnał ale ma katar taki wodnity i nie wiem jak długo pospi
    póki co ide sobie odgrzac mój rosołek,jak dobrze ze dzis poniedziałek i aerobik bo czuje sie "zastana"
    --
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    Ania no daj spokój, ja tez musze od lekarza recepty wytargac, a mnie oprócz oczu i nosa swędzi całe ciało normalnie ściec się można, a oczy wyglądam jakbym popiła dobry tydzień.Jeszcze jak porobie w ogrodzie to już całkiem.

Moje dziecię wczoraj załapalo znowu tasiemca zjadł właściwie 4 obiady w tym jeden z dokładką( miłam pulpety w sosie pomidorowym to była wersja z kaszą, ryzem, makaronem i ziemniakami) a potem 4 kiszone ogórasy a dzis zupa mleczna a teraz 3 kromy z ogórkiem kiszonym.
    --
  7.  permalink
    o jesssuu Hoga teraz przez Ciebie mam ochote na te ogórkiiiiii :))))

dodam ze takowych nie posiadam
    --
    •  
      CommentAuthorpsycho_patka
    • CommentTimeMay 4th 2009 zmieniony
     permalink
    no to widze ze nocka u wszystkich podobna...u nas tez nieprzespana...normalnie nie wiedzialam co sie dzieje...maly krzyczal i rzucal sie w lozku...zwalam to na zeby...bo ostatnio udalo mi sie wymacac dolna czworke...ale myslalam tez o brzuszku....tylko ze ni jak nie mialam sprawdzic czy jest napiety czy nie...no bo niby jak przez gips...w koncu po kilku godzinach zgodzil sie na nasmarowanie dziaselek...i wypil syropek...ktory wczesniej rozlewal....

ciacho no ja tez bym zjadla takich ogorkow...ale takich z beczki a nie ze sloika....a najlepiej to takie malosolne....na ktore niestety nie mam co liczyc....:(

co do wczorajszego zajscia no to sama sie sobie dziwie ze sie slowem nie odezwalam...ale uwierzcie mi....nawet nie wiedzialam co powiedziec....normalnie jakbym w pysk dostala...najbardziej bolalo to ze takie slowa padaja wlasnie z ust rodaka...:(

za oknem mamy jesien....
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    ja dzisiaj cały dzień wymiotuję :confused:
    --
    •  
      CommentAuthorKitek78
     permalink
    dziewczyny- muszę napisać bo się uduszę... dzis odebrałam betę 66,8- 3 tydz zgadza się z moimi wyliczeniami!! cuda naprawde się zdarzają!!!3 majcie kciuki żeby fasolinka się uchowała i była zdrowa jak wasze dzieciaczki!!
    --
  8.  permalink
    kitek mega, ogromne gratulacje....kciukasy juz zacisniete...i spokojnej ciazy zycze...:)
    --
  9.  permalink
    Hej dziewczyny, miłego wieczoru:)
    -- http://cudmania.blox.pl/html
  10.  permalink
    KITEK superrr gratulacje

jestem wymeczona po dzisiajeszym aerobicu -znó byłam na "swojej" siłowni i był"mój" instruktor wiec czułąm sie jak ryba w wodzie
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Kitek - gratulacje. dbaj o Was, chuchaj i dmuchaj. zdrowych kolejnych tygodni

Hoga mam pytanie - czy ty masz inhalator? ja dzisiaj kupalam i po 2krotnych inhalacjach sola fizjologiczna troche mi sie lzej zrobilo na zatokach... moj maz sie smieje ze dzisiaj to wygladam jakbym pod budka z piwkiem z tydzien stala bo az na twarzy zapuchlam oprocz czerownego nochala i slepiow jak u zaby :devil:
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Mam pytanie do posiadaczy np Lukas banku (ewentualnie innych) czy zdarzyło by sie Wam by przelew szedł tydzień?
    Został wysłany we wtorek z Lukas na Inteligo i do dziś nie doszedł - kurde dziwne jak dla mnie
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    And ja kiedys na kase miedzy BPH a KB czekalam 5dni i jak zorbilam raban 5go dnia to sie okazalo ze te pieniadze wisza w przestrzeni. osobie ktora je przelala odciagneli z konta a mi jeszcze nie zaksiegowali. trzbea dzwonic i sie upominac ale wtedy trzeba podac nadawce i jego dokladne dane i w ten sposob szukac
  11.  permalink
    nie wiem jak w Polsce....ale tutaj przelewy miedzy dwoma roznymi bankami trwaja wlasnie ok 5 dni roboczych...tak samo jest z realizacja czekow...tak jak Ania pisze pieniadze w tym czasie "wisza"....
    --
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    dziewczyny, co sie dzieje z Agą, taka zajęta, że nie zagląda?
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Aga zarobiona po lokcie albo i wyzej no i na forum nie ma juz czasu...
  12.  permalink
    zobaczcie co moj dzieć wyprawia...:)
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Kurde to jak jutro nie dojdzie (piątek był wolny) kontaktuje sie z moim bankiem. Tyle że nie znam nr konta osoby która mi wysyłała
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    And musisz policzyc ze jesli danego dnia kasa byla wyslana po 11 to oni nie licza tego jako dzien roboczy, tak samo na twoje konto mogly dzisaij juz wplynac ale zaksieguja je dopiero jutro bo cos tam cos tam... wez pod uwage ze w niektorych bankach w czwartek i dzisaij ludzie na urlopach jeszcze byli
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Pati ale z niego silny chlop!!! no i kombinator jak sie patrzy... jak mu to pierunstwo zdejma to sie niezle naganasz za nim!!!
  13.  permalink
    Pati MINIK jest poprostu moim ukochanym bohaterem ! kurcze ale sobie super radzi i jak fajnie gada! naćwiczy sie chłopak ale widać nic mu nie straszne.On pewnie tez sie cieszy ze moze troszke z innej perspektywy swiat oglądac

SUper(aż sie ryczeć chce normalnie ):cheer::cheer:
    --
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    Nie ma mocnych na Dominika :) Strasznie ładny z niego chłopak.
  14.  permalink
    And co do banków to szkoda gadac,na karte z BPH czekam juz 3 tygodnie a obiecywali do dwóch maximum
    --
  15.  permalink
    ciacho gada to on calymi dniami...jak mi sie kiedys uda to to nagram...:)...
    --
  16.  permalink
    ja lubie ten dzieciecy język:) nasz tez nawija jak katarynka
    dziewczyny lece bo odpływam normalnie ,dzisiaj naprawde wycisnał ze mnie ostatnie siły...aerobik-nie instruktor :) heheh
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    ja juz uciekam. jakos dupowo sie czuje
  17.  permalink
    jest jeszcze ktos???
    dziewczyny widzialyscie takie lalki??? slodkie...wedlug mnie...fajnie byloby miec w domu takiego malego Dominiczka...ale ta cena....:shocked:
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Jejku lala przesłodka

Minik siłacz mały! Zuch chłopak!
    --
  18.  permalink
    AND no oni na zamowienie ze zdjec takie robia... zobacz sobie ta:)
    --
  19.  permalink
    dobra spadam po prysznic...moze zajrze pozniej...jak nie to DOBRANOC...:)
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    ta pierwsza ładniejsza przez te oczyska :) Super naprawdę
    Ja juz też znikam
    Do jutra
    --
  20.  permalink
    AND no ta pierwsza to nawet troche chyba do Iśki podobna co nie???
    teraz juz znikam na bank...milej nocy kobitki...
    --
  21.  permalink
    czesc we wtorek
    nocka fajna nie narzekam tylko szkoda ze tak króko (5.40)
    głowa mnie boli od ranan a na termometrze za oknem tylko 5 stopni
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
    • CommentTimeMay 5th 2009
     permalink
    cześć Wam
    --
  22.  permalink
    no to ja sie melduje jako trzecia....
    ciacho 5 stopni??? masakra...ladne skoki temperatur tam w PL macie...
    u nas nocka ok...mlody budzil sie ze 3 razy ale tylko na piciu...i wstal jakos przed 8....a ze ja sie wczoraj wczesniej polozylam to jestem mega wyspana...wlasnie dorwalam kumpele na gg...znosze malego na dol i pijemy kawke (ja herbatke) przez skype....
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    u nas rano było 8. teraz nie wiem ile :D
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    teraz jest 10.
    --
  23.  permalink
    ja uciekam do Londynu pozalatwiac sprawy z kumplem, ktory z nami mieszka...bede jak wroce...:) milego dnia zycze:)
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    a co tu dzisaij taka cisza?

ja pol dnia walczylam z Krzysiem z inhalacjami, licze ze wstanie zaraz w lepszym nastroju i bedzie wspolporacowal. u nas wiatr straszny i tylko 13 stopni wiec spacery z zasmarkancem sobie odpuscilam
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.