Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorPoli
    • CommentTimeMay 5th 2009
     permalink
    Dziewczyny napiszę tutaj bo nie bardzo wiem gdzie. Widziałam, że kiedyś tutaj toczył się temat rzekomej pedofilii na Naszej-Klasie. Podobno 95% to zabawa dzieciaków, natomiast 5% to prawdziwi pedofile. Jest Pani z Newsweeka która chce się przyjrzeć tej sprawie i jeśli ktoś się zetkną z tym tematem lub bezpośrednio zdjęcia Waszego lub znajomych dziecka zostały wykorzystane to możecie się z nią skontaktować: jolanta.molinska@newsweek.pl
    Pani ta zainteresowała się tematem, gdy na forum babyboom dziewczyny podniosły wrzawę :) Oto treść wiadomości Pani Joli:

"Dzień dobry
    Z uwagą przeczytałam Państwa dyskusję dotyczącą pedofilskich treści na Naszej Klasie. Sama też znalazłam podejrzane profile, które należą albo do dziwnie zachowujących sie dzieci, albo do groźnych dorosłych. Jeśli mogą się Państwo podzielić ze mną uwagami na temat takich treści na NK lub innych serwisach społecznościowych, będę wdzięczna, ponieważ przygotowuję się do artykułu o tym niebezpiecznym zjawisku. Zainteresowane osoby proszę o maila na adres jolanta.molinska@newsweek.pl. Jeśli podadzą Państwo numer telefonu do siebie, oddzwonię.
    Pozdrawiam
    jola"
    --
  1.  permalink
    halooooo jest tu ktos????
    --
  2.  permalink
    Ja jestem:)
    -- http://cudmania.blox.pl/html
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    ja niby też :D ale jak zawse 100 rzeczy naraz :D usiłuję potworki położyć spać ale minus wspólnych pokoi - 1 nie śpi i krąży nie daje spać 2 :/
    --
  3.  permalink
    Ja się nudzę, mogłabym książkę poczytać, ale mi sie nie chce:D
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    tu ciągl cisza :D hehehe
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    hej baby,mialam duzo spraw do zalatwienia i wlasnie wròcilam z RZYMU ,a jaki fajny sklep tam znalazlam tylko z ciuchami w stylu safari ,tu takiego nie ,ma aszkoda ,bo ja ten styl i kolory uwielbiam,oczywiscie wyszlam z sukienka i spòdnica...a zakupy w planie nie byly...
  4.  permalink
    hihi Ewa,może wrzucisz jakąś fotkę?
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    ooo ja też jestem za wrzuceniem fotek :-)
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    mam problemy z wrzucaniem fotki,cos strony mi nie dzialaja...
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    bry wieczor...
    widze ze dzisiaj zakupowo... ja wdepnelam do empiku i wyszlam z ksiazka kucharska do mojej diety. jak czytam przepisy to mi slinka cieknie i chyba jakies ciacho na weekend zrobie z tego wszystkiego :)
  5.  permalink
    Aniu, rzuć może nam tutaj jakiś przykładowym daniem (bez przepisu, sama nazwa), jestem ciekawa, co smacznego bedziesz przyrządzać:)
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    @ przyjechala i cos brzuszek boli...
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Shehe jutro jesli wyskocze po zakupy to kupie produkty na chlebek z miesa z pieczarkami a jak bede znwou w fazie warzywnej to pewnie salse pomidorowa zrobie i pizze a w najblizszym czasie krem kawowy lub czekoladowy i obowiazkowo muffinki :) a jak pomidory troche stanieja to na bank zrobie chipsy pomidorowe :)

Ewa zaczynasz obserwacje z wykresem na 28?
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    ANIA mam stare karty z wykresami,kserowalam i to juz mòj 3 cykl,bedzie bez tabletek,dobrze ze odstawilam bo widze ,ze jednak lepiej sie czuje ,albo tak mi sie wydaje...konta nie wykupuje...
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    a jak sobie dajesz rade z interpretacja? nie masz zadnych watpliwosci? no i podziel sie decyzja wg ktorej metody prowadzisz obserwacje ostatecznie
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    no wg ,tego Rotzera,wiesz no pewna na 100 to nie jestem,ale mam bardzo ladny sluz ,latwo mi go rozpoznac ...
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    ale na samym sluzie mam nadzieje ze nie bazujesz? jak chcesz to zeskanuj kiedys te tabelki to cie "sprawdzimy"
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    dobra ja znikam, budziłam się dziś od 5... a wstałam po 7, to i spać się chce :D
    dobranoc :*
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    ok,spadam do jutra ...
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    ja tez juz spadam, zezarlam loda z jogurtu i jakos mi zimno teraz wiec licze na rozgrzewke :wink:
  6.  permalink
    Heh, coś słodkiego to bym zjadła Aniu:))
    Kolorowych snów dziewczyny
  7.  permalink
    no ladnie jak ja wpadam to wszystkie sie zegnaja...heh...no to ja uciekam do wanny...dobranoc...:)
    --
  8.  permalink
    Hihi Paty, ja mogłabym jeszcze posiedzieć, ale w sumie rozsądniej będzie, jak pójdę spac,a jutro spróbuję wstać wcześniej niż zwykle:D
  9.  permalink
    shehe a co to jakies nowe postanowie z tym wstawaniem hihih ???? ja tam bym na Twoim miejscu spala ile sie da...:D juz nie pamietam kiedy moglam sobie pospac tak do oporu...bez budzika o imieniu Dominik...ktory wlacza sie zazwyczaj ok. godziny 7...:)
    --
  10.  permalink
    moj budzik sie załącza koło 6.00 a dzis to nawet 5.30 i jojczy od rana
    ta pogoda nas dobija
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
    • CommentTimeMay 6th 2009
     permalink
    dziewcyzny jesli u ktorejs z was pada i macie dosc deszczu to ja go przyjme z checia. u nas susza straszna no i pylkow w powietrzu mnostwo wiec juz nawet wyjscie na balkon jest dla mnie koszmarem :( deszczuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Cześć dziewczyny - co słychać?
    Ja właśnie parzę kawę :P
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Aniu u mnie jeszcze nie pada, ale pewnie będzie :P
    •  
      CommentAuthorAmazonka
     permalink
    To super, że śluz wrócił po Cerazette. A PTC?
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Hej na kawie
    U mnie też szaro buro i zapowiada się deszczowo :(
    Wczoraj i przedwczoraj popadało ale czy zmyło pyłki to mam wątpliwości :/ Męczy mnie woda z nosa i oby szybko przeszło bo mam dosyć
    --
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Jej And Tosia już ma pól roku - czas zapierdziela jak dziki :P
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    Witam i ja
    Tez przyjme deszcz w kazdej ilości wczoraj byłam tak zapuchnieta, ze dzis zanim oczy otworzyłam musiała je z ropy oczyscic . Mam znowu kłopoty z oddychaniem i musżę do lekarza chyba pognac po leki bo sie idzie wykończyć.
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    No Izuniu - dzieć mi sie zestarzał :) ja zatrzymałam się na 4 m-cach hihihi ale zawsze mogę powiedzieć że to wiek korygowany :D
    Popatrz na NASZE bliźniaki - niedawno przywiozłaś ich ze szpitala! a teraz 2 2letnie Zbóje :)
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    witam :))))
    --
  11.  permalink
    Paty, ja już 3 miesiące mam taki luz, że mogę spać ile chcę,a co za dużo to niezdrowo...
    ANiu,u mnie też sucho strasznie,wczoraj sie zanosiło na deszcz,ale w końcu nie popadało..
  12.  permalink
    shehe ja tam jestem zdania ze jeszcze zdarzysz w zyciu sie wczesnie nawstwawac...wiec tak jak napisalam ja bym tam spala ile sie da a przynajmniej do 10 hehe...:)
    u mnie nie pada ale chyba w nocy popadalo...no i szaro strasznie za oknem...temperatura tez chyba nie za wysoka...jak anglicy w kurtkach i bluzach chodza...to pewnie nie za cieplo hihih...
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Hoga ja tez cierpie strasznie. normalnie oczy mi ropieja. lece na claritinie, kroplach do oczu 3roznych i velaspirze plus inhalatorze (sol fizjologiczna) i az ie boje co bedzie dalej bo przeciez kwitnienie traw jeszcze prze nami :cry:
  13.  permalink
    jejku dziewczyny jak mi was szkoda...straszne to musi byc...taka alergia...cala radosc z wiosny moze odebrac....
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    ja wiosny to szczerze nienawidze. jako tako robi sie w lipcu dopiero a tak to sie mecze... chyba w tym roku zdecyduje sie an odczulanie jesli faktycznie zrobia przychodnie raz w tyg. do godz 18 czynna
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    Witam sie i ja na sekundkę zaglądam życzyć wam miłego dnia.
    Ja już druga kawkę piję - u mnie pada - Ania Hoga deszcz wam przesyłam, chociaż i u mnie sie przyda, bo mój M to alergik. :bigsmile:
    --
  14.  permalink
    to wyslijcie do mnie ta susze i te pylki...:P ja w zamian moge zaoferowac troche angielskiej wilgoci...
    --
    •  
      CommentAuthorelli
    • CommentTimeMay 6th 2009 zmieniony
     permalink
    ja równiez poproszę o deszczyk, wykańcza mnie to wieczorne podlewanie ogródka. od wczoraj widać jakieś chmurki ale nawet kropla nie spadła
    --
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    U mnie przepadało - zdecydowanie lepiej :P
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    co tam slychac?? :)
    ja właśnie skonczylam kawke :)
    --
  15.  permalink
    zabierzcie ode mnie den deszcz i wiatr
    jestesmu uziemieni w domu przez to i mały nie wie juz co ma robic.Ma troche kataru na dodatek i ja tez.
    dzisiaj aerobik musze odpuscic bo mnie od wczoraj tak boli głowa ze juz nie daje rady
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    u nas tez pada :-)
    ale jutro już ma być pięknie!!!! :)
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    hurrraaaa hurrraaaa popadalo :))
    nie jakos duzo ale juz czuc roznice w powietrzu :cheer:
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    no pewnie :) mogło by tylko nie wiać :( :confused:
    --
  16.  permalink
    no u nas tez wiatr...ale pogodnie...nie narzekam...moglo byc gorzej...:)
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.