Dziewczyny napiszę tutaj bo nie bardzo wiem gdzie. Widziałam, że kiedyś tutaj toczył się temat rzekomej pedofilii na Naszej-Klasie. Podobno 95% to zabawa dzieciaków, natomiast 5% to prawdziwi pedofile. Jest Pani z Newsweeka która chce się przyjrzeć tej sprawie i jeśli ktoś się zetkną z tym tematem lub bezpośrednio zdjęcia Waszego lub znajomych dziecka zostały wykorzystane to możecie się z nią skontaktować: jolanta.molinska@newsweek.pl Pani ta zainteresowała się tematem, gdy na forum babyboom dziewczyny podniosły wrzawę :) Oto treść wiadomości Pani Joli:
"Dzień dobry Z uwagą przeczytałam Państwa dyskusję dotyczącą pedofilskich treści na Naszej Klasie. Sama też znalazłam podejrzane profile, które należą albo do dziwnie zachowujących sie dzieci, albo do groźnych dorosłych. Jeśli mogą się Państwo podzielić ze mną uwagami na temat takich treści na NK lub innych serwisach społecznościowych, będę wdzięczna, ponieważ przygotowuję się do artykułu o tym niebezpiecznym zjawisku. Zainteresowane osoby proszę o maila na adres jolanta.molinska@newsweek.pl. Jeśli podadzą Państwo numer telefonu do siebie, oddzwonię. Pozdrawiam jola"
hej baby,mialam duzo spraw do zalatwienia i wlasnie wròcilam z RZYMU ,a jaki fajny sklep tam znalazlam tylko z ciuchami w stylu safari ,tu takiego nie ,ma aszkoda ,bo ja ten styl i kolory uwielbiam,oczywiscie wyszlam z sukienka i spòdnica...a zakupy w planie nie byly...
bry wieczor... widze ze dzisiaj zakupowo... ja wdepnelam do empiku i wyszlam z ksiazka kucharska do mojej diety. jak czytam przepisy to mi slinka cieknie i chyba jakies ciacho na weekend zrobie z tego wszystkiego :)
Shehe jutro jesli wyskocze po zakupy to kupie produkty na chlebek z miesa z pieczarkami a jak bede znwou w fazie warzywnej to pewnie salse pomidorowa zrobie i pizze a w najblizszym czasie krem kawowy lub czekoladowy i obowiazkowo muffinki :) a jak pomidory troche stanieja to na bank zrobie chipsy pomidorowe :)
ANIA mam stare karty z wykresami,kserowalam i to juz mòj 3 cykl,bedzie bez tabletek,dobrze ze odstawilam bo widze ,ze jednak lepiej sie czuje ,albo tak mi sie wydaje...konta nie wykupuje...
shehe a co to jakies nowe postanowie z tym wstawaniem hihih ???? ja tam bym na Twoim miejscu spala ile sie da...:D juz nie pamietam kiedy moglam sobie pospac tak do oporu...bez budzika o imieniu Dominik...ktory wlacza sie zazwyczaj ok. godziny 7...:)
dziewcyzny jesli u ktorejs z was pada i macie dosc deszczu to ja go przyjme z checia. u nas susza straszna no i pylkow w powietrzu mnostwo wiec juz nawet wyjscie na balkon jest dla mnie koszmarem :( deszczuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!
Hej na kawie U mnie też szaro buro i zapowiada się deszczowo :( Wczoraj i przedwczoraj popadało ale czy zmyło pyłki to mam wątpliwości :/ Męczy mnie woda z nosa i oby szybko przeszło bo mam dosyć
Witam i ja Tez przyjme deszcz w kazdej ilości wczoraj byłam tak zapuchnieta, ze dzis zanim oczy otworzyłam musiała je z ropy oczyscic . Mam znowu kłopoty z oddychaniem i musżę do lekarza chyba pognac po leki bo sie idzie wykończyć.
No Izuniu - dzieć mi sie zestarzał :) ja zatrzymałam się na 4 m-cach hihihi ale zawsze mogę powiedzieć że to wiek korygowany :D Popatrz na NASZE bliźniaki - niedawno przywiozłaś ich ze szpitala! a teraz 2 2letnie Zbóje :)
Paty, ja już 3 miesiące mam taki luz, że mogę spać ile chcę,a co za dużo to niezdrowo... ANiu,u mnie też sucho strasznie,wczoraj sie zanosiło na deszcz,ale w końcu nie popadało..
shehe ja tam jestem zdania ze jeszcze zdarzysz w zyciu sie wczesnie nawstwawac...wiec tak jak napisalam ja bym tam spala ile sie da a przynajmniej do 10 hehe...:) u mnie nie pada ale chyba w nocy popadalo...no i szaro strasznie za oknem...temperatura tez chyba nie za wysoka...jak anglicy w kurtkach i bluzach chodza...to pewnie nie za cieplo hihih...
Hoga ja tez cierpie strasznie. normalnie oczy mi ropieja. lece na claritinie, kroplach do oczu 3roznych i velaspirze plus inhalatorze (sol fizjologiczna) i az ie boje co bedzie dalej bo przeciez kwitnienie traw jeszcze prze nami
ja wiosny to szczerze nienawidze. jako tako robi sie w lipcu dopiero a tak to sie mecze... chyba w tym roku zdecyduje sie an odczulanie jesli faktycznie zrobia przychodnie raz w tyg. do godz 18 czynna
Witam sie i ja na sekundkę zaglądam życzyć wam miłego dnia. Ja już druga kawkę piję - u mnie pada - Ania Hoga deszcz wam przesyłam, chociaż i u mnie sie przyda, bo mój M to alergik.
zabierzcie ode mnie den deszcz i wiatr jestesmu uziemieni w domu przez to i mały nie wie juz co ma robic.Ma troche kataru na dodatek i ja tez. dzisiaj aerobik musze odpuscic bo mnie od wczoraj tak boli głowa ze juz nie daje rady