Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorKitek78
    • CommentTimeMay 6th 2009
     permalink
    u mnie była godzinke temu nawałnica, lało strasznie- w penym momencie myśłam że to grad... ale na dworze teraz taki przyjemny zapach:)
    --
  1.  permalink
    kurde dziewczyny moze my powinnysmy jakis watek pogodowy zalozyc hihihi...caly dzien jeden temat...:) ale dobrze ze jest chociaz taki...lepsze to niz cisza...:)
    ja zaraz uciekam...znaczy sie mlody przejmuje kompa...wlacze mu bajke a ja troche poprasuje...:) polowek poszedl grac w pilke...eh ze tym facetom to sie tak chce za ta pilka ganiac...szczerze ich podziwiam...:)

kitek jak sie czujecie????
    --
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    hihihihihihihi - no nieźle z tą pogodą - widzę, że sobie znalazłyście tamet do rozmów hihihihihihihihihi
    lepszy taki niż żaden heheheheeh
    --
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    U mnie też padało - oczywiście jak z pracy wracałam i z mokrymi spodniami dobiegłam do domu, chociaż byłam samochodem :devil::devil::devil:
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Iwa szkoda ze tylko spodniami... robilabys za miss mokrego podkoszulka :tooth:
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    u nas huragan i ulewa :confused::confused::confused::confused::confused:
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    ooo wiem co mialam zapytac - gdzie lepiej skoczyc na rekonesans zakupowy (do remontu mieszkania plus rzeczy na dzialke) do obi czy do praktikera? w poniedzialek jedziemy do warszawy z mama na badania to bysmy przy okazji do jakiegos marketu budowlanego wpadli
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    Aniu lepiej Obi bo tańszy od praktikera albo jak już Wa-wa to do castoramy
    U mnie też popadało i zmokłam jak pies bo pojechałam do młodego a panowie i panie kierwcy to już totalnie bez wychowania bo po kałużach i nie przeszkadzalo im ludzi chlapać.
    Ania na mnie clarityne nie działa póki co, berotek sie skończył, kropli uzywam Hubciowych a inhalacje tez solą robiłam ale nie wiem ale mało skuteczne w tym roku. Musze po niedzieli lekarza nawiedzić bo nie chce znowu trafić do szpitala

Młodemu dopiero zapalenie spojówek kończy, ostatnio mu sie dziób nie zamyka gada jak najęty teraz własnie nakrzyczał na ojca że "monie mnam mnam nie ma"znaczy skończyło sie picie. :D
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Hoga a ja znowoz malo ktore proszki moge poza claritine, tylko po niej nie jestem snieta i nie zasypiam na siedzaco. lec do lekarza bo jeszcze sie doigrasz jakiegos ataku...
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
    • CommentTimeMay 6th 2009 zmieniony
     permalink
    zrobilam muffinki wg przepisu mojej diety, niezle ale nastepnym razem delikatnie zmiksuje otreby. teraz byl cynamon jako dodatek next time bedzie kawa...

a tak w ogole to mielismy dzisiaj pierwsza wiosenna tecze - a wlasciwie dwie - jedna nad druga.foty wyszly takie sobie a to dlatego ze mezu nie ten aparat przyniosl co trzeba... pewnie dodatkowo wygladaloby to ladniej gdyby na jednym poziomie bylo robione ale coz mieszkamy na 1 pietrze i tylko tak sie dalo
    ds
    •  
      CommentAuthorAmazonka
     permalink
    Koniecznie wrzuć. Może nawet pod mój wykres?
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    ale extra tęczaaa :)
    ja już czekam na jutro. ma być dość ciepło i bez deszczu! :)
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    mmmmm śliczna! szczególnie nad blokowiskiem jakoś je tak rozpromienia...
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    u mnie wczoraj już trzecie takie stworzonko przez podwórko szło tej wiosny :D
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    AniaM a gdzie mieszkasz? w jakiej cz. polski ????
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    pn-wsch Polska, woj podlaskie
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    no to ładnie u was było... u nas ciągle szaro i buro :p
    --
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    Talka u nas w ogródku mozna spotkac tuptającego "wojtusia" tak go nazywamy tego naszego jeżą bo mój za kawalerki miał w domu własnie jeża o takim imieniu, fajny taki tuptaczek
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Talka u nas caly dzien padalo wialo i szaruga. slonce wyszlo na 5-10minut toz przed 20sta.
  2.  permalink
    nareszcie dzien dobiega konca
    jutro chce mieć łądną pogode,zamówiłam!
    poskakałam na skakance i troche na steperku w ramach ćwiczen bo aerobik dzisiaj odpusciłam
    Piotrus spał w południe od 11.30 do 15.30 ,ja tez sie kimnęłam.słuchajcie co mam dac do garnka z woda goraco która wstawiłam mu do pokoju zeby sie lepiej oddychało? dodam ze nie mam rumianku
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    nie wiedzialam ze rumianek jest na oddychanie. moze jakis olbas?
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
    • CommentTimeMay 6th 2009 zmieniony
     permalink
    dziewczyny slyszalyscie o przypadku swinskiej grypy w PL?
    kurde moglo sie juz niezle rozniesc :( boje sie takiego dziadostwa strasznie :((
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    Hogatka: fajny taki tuptaczek

a pewnie :D
    --
  3.  permalink
    Aniu chyba nie chodziło o oddychanie tylko o ten zapach bo mi tak kiedys poradziłą połozna
    nie mam olbas,wrzuciłąm mu herbate mietowa niech mu pachnie troszke o świnskiej grypie nie słyszałam,masz jakiegos linka?
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    hej kobitki...
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Ciacho w poprzednim poscie edytowalam i dalam linka...

spadam sie pomoczyc troche... R od ponad 2godz jakies raporty i zestawienia robi, cos mnie trafi chyba zaraz
    :devil:
  4.  permalink
    Aniu dzieki czytałam brrrrr ja tez sie boje bardzo bo poprostu wiem ze to sie może bardzo szybko rozprzestrzenic
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    moja VEVE daje nie daje mi siedziec ,przy kompie...
    •  
      CommentAuthorKitek78
     permalink
    Dziewczyny bez paniki.... pracuje w inspekcji sanitarnej- więcej ludzi umiera na zwykłą grypę.... A/H1N1 jest łagodna w przebiegu jeśli jest wcześniej wykryta - uwierzcie zwykła coroczna grypa daje więcej komplikacji i jest bardziej śmiertelna niż ta......dużo
    złego robią tu media, ale taki ich prawo....
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    ale mi przewiało szyję.... echhhh ała :(
    a szliśmy dosłownie 15 minut :/
    --
  5.  permalink
    Czesc kochane :D
  6.  permalink
    Ja tam się grypy prosiaczej nie boję. Większe jest prawdopodobieństwo,że zginę w wypadku samochodowym, niz mnie toto cholerstwo weźmie. Zreszta i wściekłe krowy juz były i zarazone ptaki... Damy radę ;)
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    ano pewnie. :) ja tez sie nie boje :)
    --
    •  
      CommentAuthorKitek78
     permalink
    i tak trzymajcie dziewczyny:)
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    dobra, ja spadam czytac przyjaciolkowe "niuanse" nt. NPR :-) ponoć niezłe ciekawostki tam mają... :D
    dobranoc
    --
  7.  permalink
    A ja idę coś w tv pooglądac . Kurcze- szkoda,że od jakiegos czasu tak nudą na forum wieje... Kiedys az się chciało przychodzić wieczorami, a teraz... szkoda gadać :(
  8.  permalink
    aga ano...ale mam nadzieje ze to przejsciowe...:)
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    a ja sie boje roznych dziadostw tego typu bo ... mieszkam w pipidowie i lekarze raczej malo obeznani...
    jak zachorowalam kiedys nie na zakazna ale na wredna chorobe stawow to przez przypadek lekarka wpadla na pomysl co to, jeszcze z dzien a moglam sie przekrecic. takze ogolnie nie lubie wynalazkow a ze w naszym miescie nie ma domu zeby nie bylo kogos w hameryce to ten tego jakos tak mi niefajnie...
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    a co do nudy... Aga jak ma byc inaczej skoro ty nie przychodzisz :tongue:
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
    • CommentTimeMay 7th 2009
     permalink
    wstawac baby... ilez mozna spac.. mi wczoraj tradycyjnie odwalilo i zamiast sie o przyzwoitej porze polozyc to do 2.30 czytalam jakiegos gniota po ingliszu... juz lepiej bym aukcje wystawila bo znowu sie uzbieralo... ehhh nie ma to jak myslenie noca :wink:
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    czesc z rana :)
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    wiecie może ile czasu schodzi opuchlizna? bo walnęłam się w ten palec u stopy już prawie 3 tygodnie temu, a on nadal jest dwa razy grubszy od drugiego…… :confused:
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Czesc na kawusi
    Zaspało nam się dzisiaj ciutkę do tego ranna "wojna" z Ania :/ są sytuacje kiedy mam dosyć jej pyskówek. Szczególnie rano jak zaśpią i zamiast pomóc zebrać się Kubie ona się focha i tylko utrudnia. Koniec końców ona poszła pierwsza Kuba później z płaczem że jest spóźniony Wychowawczyni nie dzwoniła do mnie to znaczy że dzieć dotarł do szkoły
    Małe baby jeszcze leżą w łóżeczkach i słychać ich gadulkania a ja najchętniej poszłabym spać
    --
  9.  permalink
    czesc
    jak tam nocki? u mnie tragedia nie dosyc ze połozyłam sie o 1 to mały mi sie obudził z płączem o 2 i pokazywał mi na dziasło wiec podałam nurofen i po jakiejs godzinie zasnał .Chyba mu sie cos sniło bo koło 5 kilka razy popłakiwal przez sen.Ale koniec taki ze spalismy do 8:)
    jest ok-jestem wyspana.Dzisiaj juz pogoda lepsza może ciepło nie jest ale swieci słonce i wiatru takigo nie ma ,zaraz idziemy po bułki i na chwile na plac.
    M wraca za 8 dni !!
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    właśnie przyszły nasze wrist balle (moja i R.) :D ale ciążko się na tym ćwiczy :D ho ho

Wrist ball :)
    --
    •  
      CommentAuthorAmazonka
    • CommentTimeMay 7th 2009 zmieniony
     permalink
    W radiu była wypowiedź lekarza opiekującego się w szpitalu pacjentką chorą na tę grypę w Polsce:
    - Jej nic złego się nie dzieje. Ani zdrowiu, ani życiu nie zagraża niebezpieczeństwo.
    --
  10.  permalink
    Hej dziewczyny:)
    Rano byłam w UP, dostałam skierowanie na staż w banku, już się tam wybrałam, w pn mają dac znać, czy sie załapię,czy nie, mam nadzieję, ze się tam dużo osób nei zjawi:DD
    -- http://cudmania.blox.pl/html
    •  
      CommentAuthorelli
     permalink
    witam czwartkowo :)
    --
    •  
      CommentAuthorluczynka
     permalink
    czesc:smile:
    --
  11.  permalink
    Jak mija dzień dziewczyny?
    -- http://cudmania.blox.pl/html
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.