Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorMrsHyde
    • CommentTimeMay 7th 2009
     permalink
    Aga ale super ze robota tak szybko idzie... normalnie nie moge sie doczekac kiedy skonczycie :)))
  1.  permalink
    Ciacho- pomysl o tym,ze uda Ci się bez kredytu... A z Was przeciez dzieciaki jeszcze ....

Ania- to co? Następne wakacje na mojej wiosce? :)
  2.  permalink
    Dobra- to teraz z innej beczki
    Zobaczcie jeki słodziak :)
    [URL=http://img147.imageshack.us/my.php?image=foto181.jpg][/URL]

Hania mówiła- "ziobacz- ma ciapkę " ( czapkę )
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    ee no do wakacji bede az musiala czekac? :D
    wiesz jakby co to ja ci sie oferuje do sprzatania po remontach w ramach wyrwania sie z domu pod warunkiem ze bedziesz robila to w weekend :tooth:
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    do jutra babki..
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    no dzidzius slodki...
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    dziec slodziak faktycznie... kolezanko czy to wdzianko to te co w bialconie kupilas?
  3.  permalink
    A co to za dzidzia?
    Przyznam w tajemnicy że właśnie takie bobo mi się marzy...
    -- http://cudmania.blox.pl/html
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Jejku powiem tak Antosia na chrzciny nie dostała ani złotówki
    Moje dzieci nie dostają z okazji kasy... Wyjątki: Ani komunia gdzie pytano mnie czy Anię co chce i ona odpowiadała żę równowartość prezentu bo chce jechać na obóz - uzbierała ponad 1000zł. Weronika dostała na chrzest dużo kasy bo 700zł łącznie i tyle kasowości. reszta prezentów to są drobiazgi i symboliczne prezenty czy praktyczne. Na urodziny Weroniczka dostała parę złoty od chrzestnego i tylko on był w kościele na Mszy roczkowej...

Mnie czeka komunia za rok i aż się tego obawiam. bo padną pytania co dać dzieciakowi... oboje byśmy chcieli rower (i ja i Kuba bo ma za mały a na swoim Anka jeszcze jeździ) ale tu jest problem - kuba jest mniejszy od równolatka
    Ale szczerze nie liczę na żadne prezenty czy kasę bo moja rodzina taka nie jest
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Aga bys Hanutka zapodala a nie jakies cudzesy
  4.  permalink
    Ania- no to trzymam Cię za słowo :) Bo wiesz- ja nie znosze sprzatania :)

A dzidziuś... To mały Tanzańczyk. Byłam na imprezie firmowej pod hasłem "Dzień Tanzanii". Słodki był, chociaz ja preferuję jasnoskórych;)
    Ania- tylko kiecka z bialcona. Żakiet sobie dokupiłam z jakiejs innej firmy- ale zabij- nie pamiętam z jakiej.
  5.  permalink
    Ania- jak łaskawie poleziesz na dzidzie to obaczysz ;)
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Aga super że tak szybko idzie! ledwie co patykiem po piasku rysowałaś :) super
    --
  6.  permalink
    słodkie dzieciatko faktycznie,taka czekoladka MIlka
    a włsoki to fajne ale czesac to brrr..wcale si enie dziwie ze oni zaplataja je w warkoczyki-mamy w rodzinie tez takiego mulatka

Aga no moze sie uda bez kredytu-teraz to narazie trzymam kciuki zeby ta firma im sie udała
    --
  7.  permalink
    No dobra- to teraz pełny ekshibicjonizm ( az sama siebie nie poznaję pod tym wzlgedem ;))

Ja i munsz:
    Sorry,że hurtowo, ale zabrałam się za zrzucanie fot i jakoś tak wyszło ;)
    [URL=http://img147.imageshack.us/my.php?image=foto190.jpg][/URL]
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    szkoda ze ty inna rozmiarowka bo bym ja od ciebie odkupila jak ci sie jzu znudzi :P

a na dzidziaj znowu mi kuzwa nic nie pokazywalo ze ktos cos dodal i jestem storne do tylu :|
  8.  permalink
    Aga wiesz ze widze Cie pierwszy raz w życiu? i taka sobie właśnie Ciebie wyobrazałam-taka elegancka i przebojowa.
    --
  9.  permalink
    Ania- przeciez Ty jesteś w trakcie odchudzania.... babo- jak coś to Ci pożycze. Ba- przyjezdzaj- szafa do dyspozycji :))

Ciacho- ja elegancka? Połowa mojej szafy to bluzy i dzinsy :)
  10.  permalink
    No nie mów ze do pracy chodzisz w dzinsach:P
    poza tym na zdjeciach jestes fajnie ubrana w takie bardziej eleganckie ciuchy i taki styl do Ciebie pasuje
    --
  11.  permalink
    Nom, a ta kiecka świetna:))
  12.  permalink
    A zdarza mi się i do pracy :) Jak nie mam służbowych wyjść to bardzo chetnie :)
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    ja tam bym wolala zebys ty byla do mojej dyspozycji i jakis szaping czy eskapada po knajpach :))
  13.  permalink
    Aaa- tak a propos Dnia Tanzanii. Mój maz się do dzis ze mnie nabija. Poszłam sobie na luzaka, zero przygotowania a prowadzący nagle wywala tekst- prosimy o zabranie głosu panią Agnieszke C....
    Ja w stresie- bo nic nie przygotowane. Coś tam pobleblałam, no i w kontekscie dzieci( zajmuję się nadzorem nad edukacją ) wypaliłam,ze WSZYSTKIE DZIECI SA NASZE... No porażka normalnie :shamed:
  14.  permalink
    Anka- chcesz i masz. To kiedy ? :D
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Aga moje moge ci na weekend oddac jak ci twojej wlasnej 2 malo :))
    hahaha dooobre... szkoda ze nie zaspiewalas

Wszystkie dzieci nasze są:
    Kasia, Michael, Małgosia, John,
    na serca dnie mają swój dom,
    uchyl im serce jak drzwi.
    Wszystkie dzieci nasze są:
    Borys, Wojtek, Marysia, Tom,
    niech małe sny spełnią się dziś,
    wyśpiewaj marzenia, a świat
    będzie nasz!
  15.  permalink
    To moze jakby zaspiewała to acapella to by była jakas owacja na stojco???
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    dobra baby ja znikam
    wczoraj noc zarwalam wiec dzisiaj trzeba odespac... mezu niestety zachorzal i juz drugi wieczor zero pozytku z niego :P
    do jutra
  16.  permalink
    ja też zmykam,kolorowych:))
  17.  permalink
    tak, tak- kopcie lezącego ... :)
    I ja lece bo mój marudzi,ze znów przy kompie siedze :/ Ciacho- może Twój m potzrebuje pomocy mojego w Norwegii?? ;)
  18.  permalink
    a kimm Twój M jest z zawodu?
    eee no pozyłabys sie meza ??? zastanów sie :PP
    Aniu ja tez zarwałam noce ale odespałam w południe-cos mi sie oczy nie kleja dzisiaj ale jednego razu musiałam łyknac Diphergan bo syn słodko spał a ja za nim-oczy jak 5 zł
    --
  19.  permalink
    Czasem fajnie nie miec marudera w domu :)
    jest informatykiem, więc pewnie za bardzo by się nie przydał ;)

Dobranoc kochane
  20.  permalink
    Aga ale jak sie przyzwyczaisz ze marudera nie ma-to potem ciezko jest jak wróci bo zakłóca stały rytm dnia

no raczej informatyk chyba by im narazie za dzuo ni epomogł,chyba ze w prowadzeniu strony internetowej.Niedługo takowa bedzie to Wam pokaze
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    śliczne zdjęcia Aga :-)
    ja spadam, nogę posmarowałam Liotonem :) nie wpadłam, że on na stłuczenia....
    idę oglądać Friendsów ,a później spać. papapa :cool:
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    ja tez mykam :) kolorowych
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
    • CommentTimeMay 8th 2009
     permalink
    bry
    wstawac spiochy :) fajnie ze dzisiaj juz piatek a z drugiej strony przeraza mnie jak szybko czas ucieka...
    jutro zapowiadaja super pogode weic moze jakies grillowanie by w gre weszlo... tylko z drugiej strony sie boje bo Krzychu dalej chory a wiadomo na dzialce to dzieciaka nie ujarzmisz i bedzie ganial jak szalony..
  21.  permalink
    Hej Aniu:))
    Pogoda rzeczywiście się śliczna zapowiada, może wybiorę się na rower... A jutro jak dobrze pójdzie to idę na koncert Myslovitz, tyle, ze są sprzeczne informacje odnośnie daty tego koncertu, więc to jeszcze nic pewnego....
    •  
      CommentAuthorluczynka
     permalink
    Czesc :smile:
    --
    •  
      CommentAuthorelli
     permalink
    hej :)
    u mnie dzisiaj również ślicznie.
    odnośnie kasy - od chrzestnych Hubert na chrzciny dostał po 500,- zł tyle samo od dziadków (przyznam że trochę kasy sie uzbierało) a oprócz tego drobiazgi zabawkowo - ubraniowe.
    natomiast na wesela chrzestni dają minimum 1000,- a goście różnie ale tak zaczyna sie od 400,-
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    cześć Wam :)
    --
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    oj pogoda super ja odebrałam Jakuba na przepustkę, właśnie zapodałam lek bo młody już umówił się z kolegą Kamilem.
    Potem czmychnę do ogrodu popielić i popatrzeć co mi rośnie.
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    wlasnie wrocilismy ze spaceru...pogoda sie poprawila i robi sie co raz cieplej tylko cholernie wieje jeszcze...
    znowu wyladowalam w ciucholandzie ale wracalam inna droga i nie moglam oprzec sie pokusie hasla WYPRZEDAZ :P mamy fajnego sprzedawce - jak przychodzi klientka z dzieckiem to on sie nim zajmuje zeby mogla matka sie wybuszowac... ganial z mlodym pod sklepem a ja szaber :P wyszlo mi ze za 11szt dzieciowych zaplacilam 21zl wiec bylo warto :)
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    Aga super domek rośnie ani się obejzymy a bedziesz wstawiac fotki z meblowania juz gotowych pomieszczeń.

Ja mam w domu fachowca od podłóg więc jak ktoś by miał coś dla niego to bardzo chętnie, bo póki co dalej obnoje bez pracy i masakra.
    Miłego dnia babeczki
    --
  22.  permalink
    Czesc dziewczynki :)
    Hoga- a gdzie Ty mieszkasz?
  23.  permalink
    czesc
    pogoda nawet łądna wiec po spaniu lecimy na dwór
    jakos ostatnio nie mam humoru,mimo ,że pogoda fajna to jakos mnie nic nie cieszy
    --
  24.  permalink
    Wow Aniu, ceny masz w tym szmateksie rewelacyjne:)
    Na mnie czeka spódnica i szorciki, kupiłam jakiś czas temu ciut za ciasne i jakoś nie mogę się do nich skurczyć:D,a nie chcę w tej kiecce wyglądać jak J.Lo
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    J.Lo jest fajna... czemu nie chcesz wygladac jak ona :P
    ja musze sobie tez cos kupic bo mi spodnie wisza na dupie. jednak spadlo mi masa cm i powoli nei mam w czym chodzic... laze albo w sportowych rybaczkach albo jedynych jeansach... a z drugiej storny szkoda mi kupowac bo przeciez jeszcze drugie tyle schudne :P
  25.  permalink
    Aniu, nie mówię, że źle wygląda, bo podoba mi się jej figura; chodziło mi o to, ze ona często nosi bardzo dopasowane spódnice, aż za bardzo, i ta moja właśnie póki co na tyłku jest taka super dopasowana:D
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    no to bedzie mocno sexy i wyzywajaco :))
  26.  permalink
    SH- a jak się czujesz?
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    Aga ja mieszkam w Olsztynie.
    Żon poszedł z młodym na spacer a ja zaraz zamykam do ogródka cos porobić i wyżyć się na ziemi.
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.