ee no do wakacji bede az musiala czekac? :D wiesz jakby co to ja ci sie oferuje do sprzatania po remontach w ramach wyrwania sie z domu pod warunkiem ze bedziesz robila to w weekend
Jejku powiem tak Antosia na chrzciny nie dostała ani złotówki Moje dzieci nie dostają z okazji kasy... Wyjątki: Ani komunia gdzie pytano mnie czy Anię co chce i ona odpowiadała żę równowartość prezentu bo chce jechać na obóz - uzbierała ponad 1000zł. Weronika dostała na chrzest dużo kasy bo 700zł łącznie i tyle kasowości. reszta prezentów to są drobiazgi i symboliczne prezenty czy praktyczne. Na urodziny Weroniczka dostała parę złoty od chrzestnego i tylko on był w kościele na Mszy roczkowej...
Mnie czeka komunia za rok i aż się tego obawiam. bo padną pytania co dać dzieciakowi... oboje byśmy chcieli rower (i ja i Kuba bo ma za mały a na swoim Anka jeszcze jeździ) ale tu jest problem - kuba jest mniejszy od równolatka Ale szczerze nie liczę na żadne prezenty czy kasę bo moja rodzina taka nie jest
Ania- no to trzymam Cię za słowo :) Bo wiesz- ja nie znosze sprzatania :)
A dzidziuś... To mały Tanzańczyk. Byłam na imprezie firmowej pod hasłem "Dzień Tanzanii". Słodki był, chociaz ja preferuję jasnoskórych;) Ania- tylko kiecka z bialcona. Żakiet sobie dokupiłam z jakiejs innej firmy- ale zabij- nie pamiętam z jakiej.
słodkie dzieciatko faktycznie,taka czekoladka MIlka a włsoki to fajne ale czesac to brrr..wcale si enie dziwie ze oni zaplataja je w warkoczyki-mamy w rodzinie tez takiego mulatka
Aga no moze sie uda bez kredytu-teraz to narazie trzymam kciuki zeby ta firma im sie udała
No nie mów ze do pracy chodzisz w dzinsach:P poza tym na zdjeciach jestes fajnie ubrana w takie bardziej eleganckie ciuchy i taki styl do Ciebie pasuje
Aaa- tak a propos Dnia Tanzanii. Mój maz się do dzis ze mnie nabija. Poszłam sobie na luzaka, zero przygotowania a prowadzący nagle wywala tekst- prosimy o zabranie głosu panią Agnieszke C.... Ja w stresie- bo nic nie przygotowane. Coś tam pobleblałam, no i w kontekscie dzieci( zajmuję się nadzorem nad edukacją ) wypaliłam,ze WSZYSTKIE DZIECI SA NASZE... No porażka normalnie
Aga moje moge ci na weekend oddac jak ci twojej wlasnej 2 malo :)) hahaha dooobre... szkoda ze nie zaspiewalas
Wszystkie dzieci nasze są: Kasia, Michael, Małgosia, John, na serca dnie mają swój dom, uchyl im serce jak drzwi. Wszystkie dzieci nasze są: Borys, Wojtek, Marysia, Tom, niech małe sny spełnią się dziś, wyśpiewaj marzenia, a świat będzie nasz!
a kimm Twój M jest z zawodu? eee no pozyłabys sie meza ??? zastanów sie :PP Aniu ja tez zarwałam noce ale odespałam w południe-cos mi sie oczy nie kleja dzisiaj ale jednego razu musiałam łyknac Diphergan bo syn słodko spał a ja za nim-oczy jak 5 zł
bry wstawac spiochy :) fajnie ze dzisiaj juz piatek a z drugiej strony przeraza mnie jak szybko czas ucieka... jutro zapowiadaja super pogode weic moze jakies grillowanie by w gre weszlo... tylko z drugiej strony sie boje bo Krzychu dalej chory a wiadomo na dzialce to dzieciaka nie ujarzmisz i bedzie ganial jak szalony..
Hej Aniu:)) Pogoda rzeczywiście się śliczna zapowiada, może wybiorę się na rower... A jutro jak dobrze pójdzie to idę na koncert Myslovitz, tyle, ze są sprzeczne informacje odnośnie daty tego koncertu, więc to jeszcze nic pewnego....
hej :) u mnie dzisiaj również ślicznie. odnośnie kasy - od chrzestnych Hubert na chrzciny dostał po 500,- zł tyle samo od dziadków (przyznam że trochę kasy sie uzbierało) a oprócz tego drobiazgi zabawkowo - ubraniowe. natomiast na wesela chrzestni dają minimum 1000,- a goście różnie ale tak zaczyna sie od 400,-
oj pogoda super ja odebrałam Jakuba na przepustkę, właśnie zapodałam lek bo młody już umówił się z kolegą Kamilem. Potem czmychnę do ogrodu popielić i popatrzeć co mi rośnie.
wlasnie wrocilismy ze spaceru...pogoda sie poprawila i robi sie co raz cieplej tylko cholernie wieje jeszcze... znowu wyladowalam w ciucholandzie ale wracalam inna droga i nie moglam oprzec sie pokusie hasla WYPRZEDAZ :P mamy fajnego sprzedawce - jak przychodzi klientka z dzieckiem to on sie nim zajmuje zeby mogla matka sie wybuszowac... ganial z mlodym pod sklepem a ja szaber :P wyszlo mi ze za 11szt dzieciowych zaplacilam 21zl wiec bylo warto :)
Aga super domek rośnie ani się obejzymy a bedziesz wstawiac fotki z meblowania juz gotowych pomieszczeń.
Ja mam w domu fachowca od podłóg więc jak ktoś by miał coś dla niego to bardzo chętnie, bo póki co dalej obnoje bez pracy i masakra. Miłego dnia babeczki
Wow Aniu, ceny masz w tym szmateksie rewelacyjne:) Na mnie czeka spódnica i szorciki, kupiłam jakiś czas temu ciut za ciasne i jakoś nie mogę się do nich skurczyć:D,a nie chcę w tej kiecce wyglądać jak J.Lo
J.Lo jest fajna... czemu nie chcesz wygladac jak ona :P ja musze sobie tez cos kupic bo mi spodnie wisza na dupie. jednak spadlo mi masa cm i powoli nei mam w czym chodzic... laze albo w sportowych rybaczkach albo jedynych jeansach... a z drugiej storny szkoda mi kupowac bo przeciez jeszcze drugie tyle schudne :P
Aniu, nie mówię, że źle wygląda, bo podoba mi się jej figura; chodziło mi o to, ze ona często nosi bardzo dopasowane spódnice, aż za bardzo, i ta moja właśnie póki co na tyłku jest taka super dopasowana:D