Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorFiufiu
    • CommentTimeMay 8th 2009
     permalink
    U mnie młyn domowo-pracowy, właśnie czekam na Mamę, powinna się zaraz pojawić. Maja rośnie, ja nie :wink:
    --
  1.  permalink
    Z Mai pewnie juz słodka panienka:)
    -- http://cudmania.blox.pl/html
    •  
      CommentAuthorFiufiu
     permalink
    Raczej mała Rozbójniczka.
    --
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    shehe - fajne foty takie naturalne wyszły, nie ustawiane - lubie takie :clap:
    --
  2.  permalink
    :))
    Oglądałyście może "Vicky Christina Barcelona"? ja dzisiaj drugi raz oglądam, bardzo lubię scarlett:D
    •  
      CommentAuthorFiufiu
     permalink
  3.  permalink
    Iwa,ten poprzedni link był do wszystkich fotek,ale nie działa, jak chcesz zobaczyć ptaki to kliknij tam u góry po lewej na ten numer i napis gichta, chciałam to Wam też pokazać, ale tamten link nie działa i trzeba tak pokrętnie do tego dojść.
    A zdjęcia jak zwykle takie naturalne, bo jechaliśmy fotografować przyrodę, tzn ja w sumie jechałam przeszkadzać:D
  4.  permalink
    Czesc dziewczynki:)
    SH- musisz isć z nastawieniem ,że to on ma żałowac rozstania - a nie Ty. mam nadzieję,że bedziesz wyglądała i bawiła się świetnie.

Ciacho- mi się fryzura podopba. ja w ogóle nie lubie długich włosów u dorosłych kobiet.

Iwa- mam nadzieję,że Wasze plany się powioda i ze niedługo wrzucisz nam foty swojego domu :) Wiesz- ja decyzje o budowie podjełam w 1 noc.

Fiu- witaj po latach :)
    •  
      CommentAuthorSheherezadah
    • CommentTimeMay 8th 2009 zmieniony
     permalink
    Fiufiu, Maja jest słodziutka:))

Aga, to w takim razie dobrze, ze ja nie do końca jestem dorosła, bo mam długie włosy póki co:D
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    Aga ja mam nadzieję, że mój M pójdzie w twoje ślady i podejmie taka decyzje tak szybko jak ty - moja już zapadła hihihihihihihihihi
    --
  5.  permalink
    Iwa- a waha się jeszcze? Wiesz- w sumie kobiety sa od tego,zeby przekabacic meza na swoją stronę ;)
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    Muszę sie iść wykąpać, ale mi sie nie chce :rolling:
    --
    •  
      CommentAuthorFiufiu
     permalink
    Już czuję, że za Wami nie nadążę.
    --
  6.  permalink
    Ja mam dzisiaj dzień dziecka, brałam prysznic po siłowni i teraz sobie daruję...
  7.  permalink
    Fiu- a czemuz to?
  8.  permalink
    Fiu, my ostatnio jesteśmy mniej produktywne, niż bywałyśmy onegdaj...
  9.  permalink
    No nic kochane- widze,że dziś nie jestescie skore do gadania- wiec zmykam. W poniedziałek wyjezdzam nad morze, więc musze zaczać żegnac się z mezem ;)
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    o tak teraz nadrobić to nie problem, bo niewiele tego - nawet ja nadrabiam wszystko hihihihihihihihih:bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    A po co jedziesz aż nad morze aga?
    --
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    Daj spokój masz cały wekend na żegnanie:bigsmile:
    --
  10.  permalink
    Aga a gdzie się wybierasz?
  11.  permalink
    Teoretycznie na szkolenie. A w praktyce to pobyczyc się na plazy :)
  12.  permalink
    Fajnie, w zeszłym roku w maju byłam w Gdyni, udało mi sie nawet kapiel w morzu zaliczyc:)
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    Dobrze ci babo - poopalasz się znaczy się - znowu zazdroszczę :wink:
    --
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    Na długo???
    --
  13.  permalink
    Na 3 dni tylko- ale w sumie dobre i to ;)
  14.  permalink
    heh, ja tez chce....
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    nie powiem - ja też z chęcią bym się wybrała
    pocieszam się że już do 1 lipca niewiele czasu pozostało :bigsmile:
    --
  15.  permalink
    Dobranoc. Miłej nocy :)
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    Dobranoc aga!:bigsmile:
    --
  16.  permalink
    Ja tez zmykam, kolorowych snow:))
  17.  permalink
    No fajnie że Wam sie podoba ta fryzura-w 2 miesiace odrosna mysle do takich jakie jeszcze miałam wczoraj
    fryzjerka faktycznie była inna ale salon t en sam-jakos jej zaufałam i widac źle zrobiłam bo naprawde nie miało byc tak krótko
    ale co tam-to tylko włosy-odrosna ,do wesela zostały 2 mce jakby co wiec mysle ze troszke beda lepsze:)
    ja tez sie zegnam bo ogladałam z bratem film na kompie i dopiero sie skonczył i poszedł,wiec ja sie wbiłam w pizamke i zaraz lece do syna

a tak btw Iwa -dobrze powiedziałas z ta fryzurka:smile:
    --
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    hihihihihihihi - ciacho pewnie że dobrze hihihihihihihihihi

ja też zmykam pod prysznic wkońcu i spać ;)))
    dobranoc:bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    kolorowych Babulce :)
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
    • CommentTimeMay 9th 2009
     permalink
    witajcie sobotnio
    jakos sie nie wyspalam bo Krzys wstal o 6 rano i zaczal domagac sie uwagi i pogadania. mezu sie ze mnie smieje ze jakeis glupoty klepie dzieciakowi a ja nawet nie pamietam co mu opowiadalam :)
    dzisiaj ma byc u nas cieplo i slonecznie ale na razie slonka nie widac chociaz juz 16stopni jest
  18.  permalink
    CZESC
    u nas tez bardzo ładnie od rana,zaraz idziemy do biedronki po zakupy jakies -idziemy pieszo bo biedronke mam 2 min po nogach
    dzisiaj po południu jade do babci na wies z mama i bratem ,moze mi pomoze chłopak umyc auto bo wyglada tragicznie
    a i Piotrus polata
    --
  19.  permalink
    Hej dziewczyny:))
    A ja się wylegiwalam w łózku do 8, straszny leń ze mnie ostatnio... Teraz idę dom ogarnąć, a później pewnie siłownia i rower. No a wieczorem wypad z przyjaciółmi, średnio mnie ciągnie szczerze mówiąc,zwłaszcza, ze praktycznie same pary będą:(, ale nie wiem, czy uda mi się wymigać...
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    no i duuuupa ze spacerow bo strasznie pada :( mam nadzieje ze chocaiz pozniej sie rozpogodzi i nie bede musiala z zaflukancami do sklepu isc. i juz sobie pogrillowalismy :devil:
  20.  permalink
    o kurcze Aniu moze do popołudnia sie rozpogodzi
    M załątwił sobie w koncy dojazd do domu z Wrocka..ufff juz myslałam ze naprawde chce sie tłuc pociagiem
    My wrócilismy z Biedronki i ja siedze a Piotrus sie bawi-ciekawe jak długo.Wiecie co mam problem z wymyslaniem mu zabaw
    --
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    Witam się i ja
    Młody wstał przed 9 i nocka nawet ok tylko ja przez tą cholerną astmę nie spałam od 2:30 bo tak mnie dusiło i ledwo łapałam oddech.
    Mieszkanko wysprzątałam jak nigdy bo wczoraj koleżanka z forum do mnie przyszła z paczuszką zywnościową i jak popatrzyłam na ten mój syf to aż mi się wstyd zrobiło , dziś przyjedzie kolejna dobra dusza z pomocą to wolałam już nie pąsowieć z powodu bajzlu. Chłopaki wybyli na spacer a ja pobudzam się kawką.

Aga no chociaż 3 dni ale zawsze jakas odskocznia.
    Ciacho oj ja tez mam problem z zabawami dla młodego jak ciepło to spoko wiekszość dnia na dworze ale jak w dom siedzimy to zgłupiec można, jak już u nas sytuacja finansowa pozwoli to kupię mu jakieś książeczki wodne do malowania farbki i ciastoline i będziemy brudzić. Może jakieś stempelki. Sama nie wiem co , musze poszperać w necie na temat zabaw dla takich berbeci.
    --
    •  
      CommentAuthorpsycho_patka
    • CommentTimeMay 9th 2009 zmieniony
     permalink
    witam sobotnio...wczoraj zniknelam bo w koncu znalazlam chwile na zrobienie sobie pazurkow...chwila zajela mi 6 godzin z przerwa na polozenie malego spac...:)

shehe...hmmm ja to bym miala problem pozbierac 4 litery z wyra o 8....tak wiec wcale len nie jestes...do tego aktywny dzien sie szykuje z tego co piszesz...wiec nie bluznij hehe...:P

my dzisiaj jedziemy na parapetowe do przyjaciolki....juz sie nie moge doczekac...nareszcie rusze sie z tej mojej wiochy...i wyjde do ludzi...:) fakt ze nie posiedzimy za dlugo ze wzgledu na mlodego...ale i tak sie ciesze...:)

ciacho jak chcesz to mam w domu ksiazke pt. "365 dni z kochanym malenstwem" jest tam "kilka" pomyslow w co sie bawic z dzieckiem...niekoniecznie wydajac fortune...moge zeskanowac kilka stron i wyslac Ci na maila....moglabym wrzucic na "rozpakowane" ale nie wiem czy to tak do konca legalne hehe...
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    slonko swieci i chce mi sie na spacer a Gabrycha cos sie poklada. wczorajsze kinder party chyba doprawilo mi dziecko. ma czas do jutra zeby pozbyc sie fluka bo nocuje u tesciow z niedz na poniedzialek bo my o 5rano wyjazd do wawy z mama.

Patrycja jesli nie wrzucisz skana a przepisane cytaty to mysle ze spokojnie mozna by to zrobic... ja musze poszukac bo w kompie mialam jakis plik sciagniety z netu wlasnie o zabawach przeroznych ale mam taki bajzel i tego tyle ze ciezko moze byc wyszukac.

Hoga bylas u lekarza???
  21.  permalink
    Patrycja jak znajdziesz chwilke to jakies ciekawsze mozesz wrzucic mi na maila-chetnie wypróbujemy:)

ciasteczko1984@wp.pl

Hoga kurcze to Ci daje astma popalic,współczuje bo wiem jak to jest nie spać po nocach
    --
    •  
      CommentAuthorluczynka
     permalink
    Ale mam stresa. Małżonek miał wypadek, skasował jakiś samochód. Na szczęście, nikomu nic się nie stało.
    --
  22.  permalink
    ciacho ok...:) w ogole to moznaby zalozyc nowy watek w temacie w co sie bawic z dzieckiem...chyba ze juz takowy istnieje...a ja o nim nic nie wiem...:)

NR no to nie zazdroszcze stresa...ale najwazniejsze ze nic sie nikomu nie stalo...moj brat ma strasznego pecha do rozbijania samochodow...w ciagu 1,5 roku skasowal juz 3...pierwsze ze swojej winy...bo wymusil pierwszenstwo...drugie na autstradzie jakis debil jechal za szybko...zderzyl sie z innym samochodem i ten stanal w poprzek pasa...i w ten stojacy w poprzek wlasnie wjechal moj brat...:( jechala nim rodzina z dwojka malych dzieci...moj brat wjechal w matke (pasazerke)...niestety nie przezyla...mowil mi ze jedyne co mogl zrobic to wlasnie wybrac "mniejsze zlo" o ile mozna tak powiedziec o czyjejs smierci...mogl zabic lub okaleczyc dzieci...zdecydowal sie na ta druga opcje...wypadek nie byl z jego winy a to on chyba bedzie pamietal go dluzej od winowajcy...i tak podziwiam go za przytomnosc umyslu w takiej chwili....no a 3 samochod to w sumie nie rozbil on tylko jego kolega...jakies 2 tygodnie temu...wracajac z imprezy...
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Pati wlasnie zalozylam temat GRY I ZABAWY NA BRZYDKA I LADNA POGODE . pozniej uzupelnie o rymowanki wyliczanki i wierszyki do masazu i jak znajde to o te zabawy co mam na kompie.
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
    • CommentTimeMay 9th 2009 zmieniony
     permalink
    NR najwazniejsze ze ani mezowi ani temtym nic sie nie stalo!!

dziewczyny czy wy wachacie czasami jablka nim dacie dzieciom? ostatnio kupilam wacham i smierdza ziemia, tak ze az zgnilizna zajezdzaly... dzisiaj mama wracajac z rynku zostawila mi dla dzieci po sztuce i juz obierac mialam jak powachalam - taki smrod benzyna czy czyms podobnym ze az mi reka smierdziala!!! normalnie szlak czlowieka moze trafic - kilogram 1.80 kosztuje a jeszcze wyrzucic trzeba:devil:
    •  
      CommentAuthorluczynka
     permalink
    Ze sklepu czy straganu to nigdy nie miałam takich zapachów, czasem jak kupujemy sobie happy meala w Macu to jabłko taką stęchlizną jedzie...
    --
    •  
      CommentAuthorluczynka
     permalink
    Pati, tyle, że on nie samochodem jechał.
    --
  23.  permalink
    Cos o samochodach skasowanych wiem
    M brał udział w karambolu po Poznanie jakies 4 lata temu...skasował nam auto które mielismy zaledwie miesiac

gdy byłam w ciazy szwagier pozyczył auto jak jechał do dziewczyny i wymusił pierwszenstwo(opinia sadu) przed motocyklista któy jechał na świecy
    Wina szwagra -nasze auto saksowane-ani złótówki z ubezpieczenia-auto rózniez mielismy około 2 mcy.
    Szwagier został obciazony kosztami sadowymi,uznzno go za winnego a my zostalismy z rozwalonym autem bo szwagier sie nie poczuł zeby nam jakos ten wypadek zrekompensowac
    potem skasował jeszcze 3 inne auta;
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.