Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorizza
    • CommentTimeMay 14th 2009
     permalink
    Aniu no właśnie po ostatnich doświadczeniach to już z znieczulenia nie skorzystam ... no i myślę, że skoro tamto "coś" mnie tak strasznie uczuliło to mi już tego w zęba kobieta nie wpakuje.
  1.  permalink
    Czesc Kochane :) Wróciłam :D
    Było bosko, tylko... za krótko :/
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Hej na kawie :)
    usiłuję się dobudzić ale nie wychodzi mi to.
    Od 6dzieci nie spały ale ja owszem drzemałam o 8 domofon - kominiarz :/ Zaś młody łepek i czepia mi sie o instalacje że mam ja przerabiać - teraz nie zostawi mi papierka bo mu brakło ale przyjdzie jutro. Ok niech przychodzi :/ naszykuję mu zgody na ogrzewanie i projekt i nie podpiszę tego jego papierka i na pewno nie przerobię instalacji. Wkurza mnie to wrrr szukanie dziury w całym
    --
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    And ja jak sobie przypomnę spradzanie instalacji ale gazowniczej to zaraz mi się śmiać che, co jeden fachman to inna gadka jeden że nieszczelna i on chętnie zrobi , za niedługo przyszedł inny i co dobre a przeciez nic z tym nie robiłam. Może gościu myślał że na czymś co nie potrzebne zarobi.

Młody grasuje a ja mam lenia, ale za godzinkę na spacer czas sie wybrać

Aga no to super że wyjazd udany a że krótko zawsze tak jest, ja też bym sobie taki wypad zrobiła.
    Juz jutro piątek i Jakub znowu przepustka, fajnie znowu będzie weselej w domu :D
    --
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    Po niedzieli ide rozmawiac z dyrektorką ze szkoły gdzie są klasy integracyjne czy przyjmie mi Jakuba , gdyby to była 4 czy 5 klasa może było by łatwiej a tak to już 6 klasa została i może być ciężko.
    A poza tym idę do pracy pogadać z dyrekcją , czy nie da rady przyspieszyć powrotu,dobrze by było jakby się udało.
    Dzisiaj wreszcie pospałąm, jedynie silny kaszel mnie wybudził o 1 w nocy a potem luzik. Aż człowiekowi inaczej się dzień zaczyna jak się w miarę normalnie spi
    --
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Aga jesteś nareszcie babolu :D
    Pewnie, że za krótko! Ale i dobrze, że jesteś już z nami :P
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Hoga no to oby rozmowy z dyrekcją przeszły bezboleśnie i bez nerwówki i co najważniejsze by wszystko ułożyło się po waszej stronie. A Jakub chce już wrócić do szkoły?
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Piję kawę, która się dołączy :P
    Hoga musisz stworzyć suwaka jeszcze raz, bo strona zastrajkowała :D
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    izunia Jakub nie chce wracac do tej co chodzi teraz, a szkoła szpitala mu się podoba bo jak mówi, nikt mu nie ubliża i panie lepiej tłumaczą. Zobaczymy czy coś wskóram
    Bo prawda jest taka ,że ja będę z nim pracować, psychiatra , psycholog a jak szkoła nie będzie na równi z pracą reszty to taka syzyfowa praca, bo jak by nie było dziecko bardzo duzo czasu spędza w szkole. Ta szkoła integracyjna to dla dzieci niepełnosprawnych i sa również dzieci z ADHD oprócz nauczyciela jest taki nauczyciel pomocniczy , uczą dzieci tolerancji, nikt nikogo nie wysmiewa a klasy licza góra 18 osób
    --
  2.  permalink
    Tez się ciesze babolki- tęskniłam trochę za wami :D
  3.  permalink
    Hej dziewczyny:)
    Fajnie, że jesteś Aga
    Izunia, kolor mi taki mocny wyszedł, ze nie ma co mówić:D
    -- http://cudmania.blox.pl/html
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Hoga rozumiem :P
    Aga tylko trochę, wstydziłabyś się :tooth:
    She, znaczy się, że Ci się podoba tak :P
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Aga opowiadaj jak było :P
  4.  permalink
    Plazowania tylko trochę, bo mimo pięknego słonca wiatr o mało głowy nie urwał. Rybka pyszna, piwo wyjątkowe no i trochę pobycia w samotności- a tego mi bardzo brakowało :)
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    zmykam na spacerek z młodym
    --
  5.  permalink
    Heh Aga, też bym sobie chętnie wyskoczyła nad morze....
    Izunia, nie narzekam, ale muszę się przyzwyczai, dawno nie miałam takiego mocnego koloru włosów...
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Aga ja za jakieś 3 m-ce też będę cieszyła się bryzą morską, ale nie w samotności :P
    Jednak nie narzekam :D
    She może wrzuć nam pikczera :P
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Hoga udanego spaceringu :P
    Aga znaczy się rozumiem, że podładowałaś akumulatory :D
  6.  permalink
    Izunia, jak będę miała to wrzucę, szkoda tylko, że się nie widzę z moim fotografem w tym tygodniu, miałabym artystyczną fotkę:D
  7.  permalink
    Izunia- rodzinnie też jest fajnie- ale wiesz... ja potrzebowałam resetu. Pewnie nie każdy to zrozumie, ale ja czasem MUSZĘ odpocząć od swojej roziny,żeby zachowac zdrowie psychiczne.
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    She ok.
    Aga ja jak najbardziej rozumiem i nie potępiam :P
    Ja po prostu nie mam za bardzo jak i kiedy "zwiać" na kilka dni z domu :shamed: Jak pracowałam to miałam 1-2x w miesiącu szkolenie po całej Polsce ... Wrocław, Wawa > ehh tęskni się za tym :P
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Hogatka: Ta szkoła integracyjna to dla dzieci niepełnosprawnych i sa również dzieci z ADHD oprócz nauczyciela jest taki nauczyciel pomocniczy , uczą dzieci tolerancji, nikt nikogo nie wysmiewa a klasy licza góra 18 osób
    Moje dzieci chodzą do szkoły integracyjnej. U nas wygląda to tak że są 2klasy integracyjne i kilka normalnych (wg potrzeb są np 3 integracyjne i 2 normalne) Kuba jest w integracyjnej - wymieszane są dzieci zdrowe z dziećmi chorymi. Schorzenia są różne. od ruchowych po niedowidzenie, uposledzenie, głuchotę itd itp. Są 2 nauczycielki i 18 dzieci w klasie Kuby. Dlaczego dałam go do integracyjnej? bo ma tam lepiej hihihi i o dziwo te klasy są do przodu z materiałem i wyprzedzaja klasy "normalne"

aga1976: Pewnie nie każdy to zrozumie, ale ja czasem MUSZĘ odpocząć od swojej roziny,żeby zachowac zdrowie psychiczne.
    Aga doskonale Cię rozumiem!! i chyba każdej mamie nawet tej co ma 1 dziecko i nie ma innych zmartwień potrzebny taki reset!

Dopijam kawusie i lece na rehabilitację z Tosią i muszę iść do sklepu medycznego. Poduszka jaką chcę nie jest refundowana, ale jak pogadam w sklepie są szanse że mi ściągna ale pod nazwą np "materac" i jeśli sie zgodzą to będę mogła rozmawiać z rehabilitantem o skierowanie na taki sprzęt.... Do dupy że musze kłamać :confused: ale z tego co rozmawiałam z mamą dziecia chorego to chyba jedyne wyjście. Sklepy się zgadzaja na takie rzeczy ale mi jakoś tak dziwnie
    --
  8.  permalink
    czesc wszystkim...kurde nie chce mi sie wierzyc ze juz czwartek....ale ten czas zapieprza....

ewa trzymam Cie za slowo hehe:)
    And ja mysle ze poduche spokojnie mozna podciagnac pod materac...ja sama chetnie spalabym na materacu z minikowej poduchy...:):) jesli w sklepie nie beda stwarzac problemow to mysle ze nie powinnas sie przejmowac...:)....
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    cześć Wam... mam okropną czkawkę :D dostaję nerwicy już
    --
    •  
      CommentAuthorFiufiu
     permalink
    Izuniu, mało bólu u zębologa życzę.

Aga, no co Ty, chyba każda matka Cię zrozumie :smile:

Talka
    , bu! :shocked: przeszło?
    --
  9.  permalink
    a ja dziewczyny chyba mam dzisiaj zły dzien
    ta głowa mnie poprostu dobija ,zadna tabletka niepomaga zaraz bede miec Bi profenid jak ta juz nie pomoze to kaplica
    młody daje czadu ze normalnie az sie poryczałam .
    telefon mi sie rozwalił a ten który mam zastepczy nie wysyła smsów Piknie.
    mam dosyc dosyc dosyc
    acha ki na chwile obecna podtrzymuje zdanie ze zadnych dzieci
    nie mam pewnosci ze nastepne nie bedzie gorsze:confused:
    --
    •  
      CommentAuthorFiufiu
     permalink
    Biedne Ciacho :confused: Oby prędko przeszło.
    --
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Fiu, nie dziękuję :P
    Cicho przestań ... masz dziś faktycznie porypany dzień ... Nie zarzekaj się tak bo jeszcze Ci przypomnę kiedyś :DD
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Fiu znaczy się ma mnie w ogóle nie boleć! Ząb już drugi raz był dotruwany - nie przeżyję kolejnego bólu :shamed:
  10.  permalink
    porypany to mało powiedziane
    a tu jeszcze musze jechac po rowerek malego,na zakupy spozywcze jakies i kupic M koszulke bo mnie prosił zebym mu cos kupiła bo faktycznie nie ma w czym chodzic tutaj..
    i te zakupy ubraniowe zostawie sobie chyba na jutro
    Dziecko mi sie zbuntowało z jedzeniem.Nic nie chciał jesc od rana i dopiero teraz przed spaniem wypił az 90 ml mleka.
    --
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Ciacho wiem, że jest Ci ciężko, tym bardziej jak nie masz M przy sobie ...
    Kiedy w ogóle mężu wraca do Was? :P
  11.  permalink
    JUTRO!!!:clap::clap::clap::clap:
    --
  12.  permalink
    Ciacho, fajnie:)). A na jak długo przyjeżdza?
  13.  permalink
    miał na kilka dni ale jednak przyleci na dwa tygodnie
    wiecie co mam tylko nadzieje ze nie bedziemy sie kłócic tak jak ostatnio
    --
  14.  permalink
    Bądź dobrej myśli ciasteczko
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Hehe, ale trafiłam z pytaniem :P
    No i widać, że humor Ci się od razu polepszył :D
    W ogóle nie myśl, że się z nim pokłócisz ... po co wywoływać wilka z lasu "D
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Moje dwa serca śpią, zupa ugotowana ...
    Czym by tu się zająć aby nie myśleć o tej wizycie :|
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    Fiufiu: Talka, bu! :shocked: przeszło?

tamta przeszła, chwilę temu znów dostałam czkawki :D wypiłam chyba z pół litra napoju i.... przeszła w końcu :D
    --
  15.  permalink
    no wiecie co ciesze sie moze to zabrzmi egoistycznie ale ciesze sie ze wreszcie wyjde sama z domu,sama pojade do marketu ,sama na basen sama na zakupy
    Poprostu chce byc troche sama a on mi jest do tego potrzebny bo wtedy wiem ze nie bede myslała o małym,bo bedzie w najlepszych rekach
    --
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Ciacho haha, straszna egoistka z Ciebie :tooth:
    Ja to dopiero jestem uwiązana - od trzech facetów ... już bliźniaki wiadomo, ale mój mąż buczy jak mam wychodzić gdzieś sama - wiesz boi się o mnie hahaha, że mnie porwą :rolling:
  16.  permalink
    le mój tez:)
    on mi jak wychodze mówi taki stały tekst:" mama tylko bez szaleńst,powoli,nie gadaj z obcymi i nie daj sie okrasc"
    --
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Buahaha :DD
    A u mnie jak wychodzę to pada > "gdzie idziesz, kim i o której będziesz z powrotem" ... faceci!!!
    •  
      CommentAuthormyszorka
     permalink
    hej laski
    Ciacho nie bucz, wez sie w garsc kobieto. Matus nie chce jesc to nie, poszedl do sklepu ze mną i jak wrócil to zjadl, powiedzialam ze mam to gdzies, nie chcesz to nie jedz, co sie bede wnerwiać. uszy do góry, dasz rade wszystko zalatwic
    Izunia nie bój żaby, będzie dobrze u dentysty.
    Ja po bilansie z Matim, wsio ok.
    Aga witaj:wink:
    --
  17.  permalink
    a ja mam odwrotnie...to polowek mnie wyrzuca zebym gdzies wyszla...a ja nie mam gdzie i z kim...:( samotne wyjscia jakos mnie nie bawia...wystarczy ze caly tydzien sama w domu siedze i jakby nie MInik i Wy to w ogole nie mialabym do kogo sie odezwac....

w ogole mam dzisiaj jakis wisielczy humor....PMS sie ujawnia hehe...i do tego dostalam kosmiczny rachunek za gaz....
    --
  18.  permalink
    iza ale ty dzielna jestes z tym dentysta...ja po takich przezyciach jak mialas ostatnio dlugo bym sie w gabinecie nie pokazala....:)
    --
    •  
      CommentAuthormyszorka
     permalink
    ale tu cicho, ja zaś siedzę i tworzę :devil:
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    hej babki,ja tez musze odpoczac od M ,wlasnie wybieram sie z VEVE do PL ,we wrzesniu...
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    kurcze Ewa jak przeczytałam że "właśnie wybieram sie" myślałąm zę juz jedziesz :) a do wrzesnia to szmat czasu
    --
    •  
      CommentAuthorlarenata
    • CommentTimeMay 14th 2009 zmieniony
     permalink
    Hogatko bardzo jestem za klasami integracyjnymi. Moje dwoje dzieci uczy się w takich i jestem bardzo zadowolona.
    Tak jak And tez uważam, że dzieci mają tam lepiej- są bardziej dopilnowane, zdyscyplinowane, nauczycielki ( dwie) szybko wychwycą, gdy któreś ma jakieś braki i pomogą .
    Poza tym w jednej klasie może być nie więcej niż 5 dzieci z orzeczeniem o niepełnosprawności ( chyba że się myle ale na pewno nie więcej niż 5), reszta to dzieci takie jak w zwykłych klasach.
    U na w szkole są 4 zwykłe klasy ( A,B,C,D) i jedna integracyjna E- ja się śmieję że E jak elita :)
  19.  permalink
    no my lecimy w pazdzierniku...juz sie doczekac nie moge...w zeszlym roku to co kilka miesiecy latalam...a teraz tyle czasu nie bede sie z rodzina widziala...wszystko przez ten kryzys cholerny...wiecie co chyba tez bede musiala sie za jakas praca rozejrzec...problem w tym ze moge szukac tylko czegos "na czarno" a to wbrew pozorom wcale nie takie latwe...
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.