U nas decyzje odnośnie remontów podejmuje mój tato, my z M kompletnie sie nie znamy; no... kolor ścian to umiemy wybrać, ale każde chciało postawic na swoim, więc wzieliśmy 2 kolory. Hmmm... tylko potem sie sprzeczaliśmy, który ma być w pokoju "głównym" ;)
No i własnie z tego wzgledu domyslam się,że naga Izka piwa dziś nie postawi, więc spadam. Jestem mega zmęczona. Chyba jakies przesilenie wiosenne mnie dopadło :/ A jak pomysleile rzeczy mam do załatwienia w weekend... Uch....
no wiecie ja tam moge podjac decyzje ale pozniej jak cos bedzie nie tak to na mnie bedzie a wolalabym miec na kogo zrzucic :P jak na razie to jednak zakupy pewnie nie jutro bo mnie tak podkurzyl mezu ze nie wyobrazam sobie spedzic z nim jutro 8-9godz sam na sam
Jemma- ja tez się nie znam - ale... w koncu od czego jest "Murator" i znajomi, którzy robili to przede mna? :) Ja lubie mieć satysfakcję z samodzielności :)
Izunia a ja myślałam, że ty tak sobie wzięłaś do serca powiedzonko, zycie zaczyna się po trzydziestce, że musiałaś przetestować czy aby na pewno prawda
Nawet nie wiecie jak bym się solidnie schlała :( Może kiedyś uda mi się wyeksmitować dzieci i znaleźć towarzystwo i sie skuję :D nie wiem kiedy ale zrobię to hihihi
oj Izunia tylko z testowaniem ostrożnie coby potem kinder niespodzianki nie było. Ja jestem ciekawa tego 35 roku zycia czy faktycznie wtedy te nasze chęci będą takie wielkie. Mój to pewnie się doczekac nie może
Iza co ty nie powiesz ty dziś 30 a ja za kilka miesięcy już 34 skończę, ale za dwa lata druga osiemnach to będę świętować bo na pierwszej to ja grzeczne dziecko jeszcze byłam
Jakub zadowolony, a ja cały tydzień go nie ma i w weekend na przepustce też jest przelotem bo sie z kolegami nagadać nie może, dziś na drzewie bazę robili i mi bzu różnokolorowego przyniósł, normalnie pachnie w całym domu. W szpitalu będzie do czerca a to z tego względu że pani ordynator chce aby pojechał z innymi dziećmi do trójmiasta na wycieczkę a jakby go za tydzień wypisała to by już nie skorzystał. Zresztą ona mówi że Jakub u nich to aniołek i patrzac na tle innych dzieci tam będących to on od nich odstaje, znaczy pod tym kątem że on normalny a tamte niezabardzo- na takiej zasadzie. Miał tylko jakieś spięcia w tym tygodniu z jakimś dzieciakiem ale ona stwierdziła, że to normalne, że dzieciaki mają spiecia.
She jak będziesz coraz dalej np po 30-stce to np ja wcale nie ubolewam nad tym, że dają mniej , nawet dobrze , a mojego to nie raz prosza o dowód przy sprzedazy piwa, a też w zeszłym roku trzydzieści skończył.
czesc baby... z wyspania nici. mlodziez wstala stanowczo za wczesnie i jeszcze brutal mnie zimnymi nogami obudzil :P probuje zlapac kogos kto by wsparl mame z dzieciarnia zebysmy mogli na zakupy jednak jechac i juz mnie szlak trafia bo po raz enty wychodzi ze glupia jestem z ta moja bezinteresownoscia bo jak mi potrzeba to nie ma nikogo :( dobrze ze chociaz maz sie zreflektowal i przeprosil bo inaczej bylby napiety weekend
Aniu u mnie też chłodnawo ... również deszczydło ma padać więc nie wiem jak z tym grillem ... Jesssu słyszałyście o tej zaginionej 3-tace z Białegostoku? Już znaleziono ją kilka metrów dalej, w sąsiedztwie :|