AGa u nas kilka godzin owszem kolezenskie zalatwisz ale juz na caly dzien jest ciezko a co tu mowic na kilka dni. zreszta ponoc nowa dyrekcja tylko w szczegolnych pilnych przypadkach sie zgadza i np laczenie grup tak jak kiedys juz nie wchodzi w gre...
Talka u nas panstwowo na testy czeka sie ok pol roku a prywatnie ok 250zl kosztuja. swoja droga testy robione powinny byc od listopada do konca stycznia wtedy sa najbardziej miarodajne zwalszcza jesli jest szansa na alergie wziewna
No moje testy są robione coby wykluczyć alergię na konkretny lek (mam preparaty od stomatolog) więc mam nadzieję, że jakby co to alergia na dany lek się ujawni :P
Pogoda dziwna :( Niby ciepło ale tak jakby zaraz miało lunąć. Antosia spała z godzinkę i buszuje na podłodze a Weronika ją karmi wszystkim czym sie da - bułką, chrupkami, krakersami itd Idzie dostać zajoba bo muszę cały czas ich pilnować :/
U mnie jest słonecznie i bardzo ciepło :P Ale co z tego jak siedzę z Juniorami w domu z racji nie bycia męża ... Jutro nadrobimy spacery, też ma być pięknie, ale za to już w piątek burze i weekend chłodny.
Czesc babolki My dziś uprawialiśmy biegi supermarketowe:/ Trzeba było kupić Hannie ( na gwałt) buty. nabyłam no i teraz jej zazdraszczam, bo sa naprawdę swietne ;)
Ja czasem chyba mam 18- bo mnie samą zadziwia moja głupota;) A tak powaznie- to w życiu nie chciałabym miec 18 czy 20 lat. To potwornie meczacy wiek. Dobranoc :)
Aga butki super! A noga Hanny duża i to bardzo... Albo mi sie wydaje. Weronika nosi hmm zależy od rozmiarówki od 20-22 i myśle że kupię jej adidaski jakieś ale takie byle jakie bo do niszczenia w piasku i na podwórku pod oknem
Aga super buciki, ja dla Hubcia widziałam takie ale chłopięce tylko nie geoksy, jak tylko z kaska będzie git to muszę mu kupic bo w pełnych butach młodemu tylko nogi się męczą. A moje młode ma 23 za to starszy już 41 ciekawe na jakim numerze zakończy się wzrost nogi
czesc pracy ja sobie dzisiaj udoskonalilam nocke. wczoraj wyrzucilam poduchy i koldre na balkon zeby sie przewietrzyly i pol nocy zdychalam, no ale jak sie nie ma w glowie to sie czlowiek nameczyc musi....
moj dziec opanowal nowy zwrod JEDEN CUCU DAJ. wczoraj Gabrycha go przyuczala dajac mu skitlessy - on mowil zeby mu dala a ona wysypywala na reke i mowila wez jeden. no i dzisiaj dziecko wstalo z haslem o cukierkach na ustach... dalam mu pastylke winterfresh supermint i chwilowo zluzowal :P
Ania not o fajnie go Gabrysia przyucza A Hubciowi wczoraj spodobała się karetka i ja mu mówię, ze jak ktoś jest chory to jedzie taka karetką, myslę potem po co ja mu tłumaczę przecież może nie zrozumieć. Przy kolejnej jadącej karetce moje dziecie do mnie :brum brum ała łała, bo na cos boli mówi ała. Wczoraj na spacerku zwymiotował, dobrze, ze ja zawsze mam zmiane ciuchów ze sobą a dzis rano już koopa niezbyt ścisła. Chyba ida ostatnie zęby, oby w końcu wyszły i będzie spokój.
U mnie ciężka noc :( Weronika obudziła się około północy z płaczem poszłam ją uspokoić a tu temp 39,5 pod pachą :/ masakra przy mierzeniu temp jakbym ją obdzierała ze skóry :( obudziła Antosię no i bujałam się z dziewczynkami dosyć długo. Nie wiem co to za temp. Kataru kaszlu nie ma zęby ma już wszystkie :/ jeszcze jej nie mierzyłam rano bo dosypia ale jest cieplejsza :(
ale u nas burza byla. noramlnie az sie balam i wsyzstko powylaczalam. dobrze ze moj mezczyzna byl dzielny i sie smial jak matka miny przy kazdym grzmocie robila zeby sie mi dziecko nie wyrasilo :))
hejka And ja bym poslala Aniu a chipsy Krzysiu jadł, bo ja musze po kryjomu jesc Nic wracam do pisania tej glupiej pracy a mam pytanie dostalyscie juz zwroty z US, ja zlozylam 21 marca i jeszcze nie przyszlo
3 miesiące od dnia, kiedy US to dostał. Więc jeśli złożyłaś 21 marca to od tej daty liczysz 3 mce, ale jeśli wysyłałaś pocztą, to 3 mce od kiedy us to dostał.
NR osobiscie byłam, kurde mogliby by sie pospieszyc. A mam pytanie moze ktos sie zna na tym, moja babcia zmarła 10 lat temu, miała ogródek. miała trójkę dzieci, wszystkie żyją. Ogródek zostal w dyrekcji ogródków działkowych przepisana ciocie (siostra mamy), z zastrzezeniem ze przy sprzedazy jest kasa dzielona na 3 osoby. teraz szczerze to bym chciala ten ogrodek, albo przynajmniej z niego korzystac. kolezanka powiedziala ze musze isc do sądu (tzn. moja mama) o ustalenie spadku i w zaleznosci czy pozostale rodzenstwo od mamy bedzie chcialo ogródek czy nie, to albo ich splacic albo oni nas. czy ktos mial taką sytuacje
Myszorko my dostalismy w niecale 3tyg ale to dlatego ze na poczatek gromadki bylo przerzucone :) ogolnie znajomi czekali po 2miesiace ci ktorzy zlozyli do konca lutego bo jedna kolezanka cos w polowie marca skladala i jeszcze nie ma zwrotu...
ANd zaproszenie za odplatnoscia rozumiem? w sumie na rozpakowanych bylo ze ta szczepionka 5-6lat tylko ma waznosc. poczytaj dokladniej nim sie zdecydujesz. nie znam nikogo kto na to szczepil
Shehe ja tez mieszkam w malym i u nas nie ma ale w realu szukalam jak bylismy w wawie i tez nie znalazlam. kiedys dr.oetker mial ale ponoc sie juz z nich wycofali. mi do mojego protalowego biszkoptu czy sernika na zimno taka galaretka bylaby jak znalazl