Galaretka bez cukru "w lidlu mozna kupic galaretki bez cukru firmy linessa o smaku cytrynowym lub mrzanki wonnej(dziwna nazwa) obie są dobre. a jak szybko tężeja!"
Ojej ewa ale mi smaka narobiłaś Jemma ja nie mam pms, ale tez gryze bo nie wiem o ktorej jutro wroce z pracy, do niedzieli musze wyslac cala prace, egzamin mam i w ogole wszystko do dopy.
Myszorko- juz po imprezie. Bezprocentowa, bo to przeciez małolat :)
mam do was pytanie. Wiem,że to nie temat wakacyjny, ale moze mnie nie wywalicie. baardzo prosze o linki do sprawdzonych kwater nadmorskich- najchętniej z wyzywieniem. macie coś godnego polecenia i nie mega drogiego?
Aniu to szczepienie jest bezpłatne! Jest finansowane dla rocznika 97 przez miasto... i nie wiem co robić czy mój dzieć ma być królikiem doświadczalnym czy jednak warto.
z tego co wyczytałam to została przetestowana na 13tyś dzieciaków i działa 4,5 - 5 lat tylko zastanawia mnie co dalej bo cały cykl szczepienia (3dawki) to koszt około 1500zł a na to raczej jednak mnie nie stać :( Nie wiem czy Ankowy rocznik (97) nie będzie testowy dla tej szczepionki - ja poprostu niewiele o niej słyszałam/czytałam ale i tym się nie interesowałam
dzieki jemma :) Masz rację... Uswiadomiłam sobie ,że gdy miałam 15 lat to pojechałam 1 raz pod namiot. BYłam tylko o 2 lata starsza od niego- normalnie szok
Hihi Aga, ja ostatnio tak przeżywam wiek mojego młodszego rodzeństwa - brat ma 18, a siostra 16, dla mnie to niemowlaki niemalże, a metryka co innego pokazuje...
Aga to wszystkiego najlepszego dla syna, i fakt mój zaraz 12 a tez jak bym dopiero w ciązy z nim była, a zaraz mi tu kawalerka po domu ganiać będzie. Padam z młodym byłam do 20 na dworze , obejżałam dr Housa a teraz spadam do wyra, jutro nadrobię. Ja się cieszę że już piateczek bo znowu będzie "pełna chata" znaczy Jakub na przepustce
no i kolejny tydzien minal, mam wrazenie ze im czlowiek starszy tym czas szybciej biegnie. pamietam jak w szkole czekalo sie konca roku i czas sie dluzyl a teraz zapyla jak samochodzik z turbodoladowaniem
mam do was pytanie - czy jak macie @ to miewacie klopoty ze spaniem? ja przed dostaniem i pierwsza noc jak mam zolze zupelnie spac nie moge, z boku na bok sie przewracam i najlepiej mi sie ksiazki czyta, nawet do 5rano
Aga no, sama jak sobie pomyślę o Jakubie to też zastanawiam się czy jemu takie pomysły do głowy nie przyjdą. Ania ja nie mam problemów ze spaniem jak mnie nie dusi to śpię jak niemowlak. A czas to fakt jak się chodziło do szkoły to gdzie tam koniec roku i wakacje a teraz dopiero był poniedziałek a już piątek.
Dopijam kawę i powoli czas doprowadzic się do porządku bo zmykam po Jakuba
W nocy była zajefajna burza uwielbiam taka pogodę, martwiłam się tylko czy Hubert mi się od grzmotów nie obudzi, bo nie koniecznie musiałaby się jemu podobać
ha o tej godzinie to mnie tutaj jeszcze nie bylo....w ogole kilka dni mnie nie bylo bo duzo sie ostatnio u mnie dzieje...i jakos tak komputer to ostatnia rzecz na ktora tego czasu starcza...hihi...:) nareszcie mamy slonko za oknami...:)
talka - chciałabym,żeby był w miarę przyzwoity i czysty hotel/pensjonat/ośrodek. Zeby było jedzenie na miejscu i łazienka. No i miłoby było, gdyby był jakiś pokój zabaw dla dzieci w razie niepogody :)
Jakaś para w Nowej Zelandii chciała wziąć kredyt w wysokości 4000 euro. Bank się pomylił i przelał im 4 000 000 :) Para zwiała z kasą :) Co byście zrobiły w takiej sytuacji?:)