Hej dziewczyny:)) Już jestem po imprezie, nie było źle, chociaż strasznie ciężko się tańczyło do muzyki, którą zespół zaserwował -jakieś takie disco, repertuar nieciekawy, jedną cza-czę udało nam się wyprosić jedynie....
Shehe a ja sie polozylam ok 1 :( powinnam obfocic 2kartony ciuchow na allegro ale mi sie koszmarnie nie chce. jeszcze jakby maz mierzył to by poszlo szybciej a tak... bleeeh
Heh telefon mi odłączyli:((, nadal nie mam kasy z mojej poprzedniej firmy, tzn zaległych wypłat no i mam teraz, nikt nawet do mnie nie będzie mógł zadzwonić w sprawie pracy Na dodatek mam PMS i zalewam się łzami teraz, niedługo pewnie wstanie R. a ja będę wyglądać jak kupka nieszczęścia, pewnie pomyśli, ze on tak na mnie wpłynął:(
No to udanego wypadu Aga A ja mam problem Hubert wstał rano przed 8 potem o 10 mi zasnął spał 2 godziny wstał i po spacerze z moim ok 14 znowu zasnął i nadal śpi i ja juz kilka razy sprawdzałam czy on mi oddych, jakoś nie pasuje mi az taka sennośc, raz jest spocony i gorący za jakiś czas znowu zimny i chyba ja dziś będę mega nie wyspana, bo nie wiem czy cała ta sytuacja pozwoli mi zasnąć
Fiu, wystarczająco długo, miałam 3 faktury do tyłu, jedną zapłaciłam, dwie mi zostały, no ale cóż, już mi lepiej, chyba PMS tam mi nasila irracjonalne zachowanie
bry, ja wczoraj narzekalam na pobudke o 6 rano a dzisiaj juz natarcie o 5.20 bylo wrrrrr
Shehe to chyba w orange tel. nie amsz bo tam z tego co mowia znajomi przy 3dniach zwloki wylaczaja. mam nadzieje ze dupki pracodawcy w koncu kase oddadza i bedziesz mogla uregulowac faktury. a z tej nowej pracy to kiedy masz miec ten egzamin???
Hoga daj znac jak Maly, mam nadzieje ze to byl mega spioch po prostu
Ania dokładnie mega śpioch co matce i ojcu stracha narobił. Wstał grubo po siódmej i pierwsze co do kuchni i mnam, mnam :D teraz ugotuję mu makaron z cukrem i luzik. I wyszykuję Jakuba do szpitala.
wiecie co, ja dzisiaj sie zlatalam po aptekach w poszukiwaniu inhalatora (steryd wziewny) i duuuupa. w zadnej aptece nei mieli ani w hurtowniach a ja szlam i chlipałam powietrze jak ryba nornalnie... ostatecznie zamowilam online w DOZ i co ciekawe 8-11zl taniej niz to co podawali mi w aptekach
mam na jutro zrobic prace na konkurs tzn praca jest dla Gabrysi ale zalecenie przedszkolanek ze to bedzie konkurs dla dzieci i rodzicow i prace maja byc wspolne no i nie wiem co narysowac - podrzuccie jakis pomysl - temat MOJA RODZINA ZYJE ZDROWO I BEZPIECZNIE
jakies owoce tez bym dorzucila na te plaze :)) moja kolezanka sie smiala ze narysowac nasza 4 na rowerach bo to zdrowo i kaski dorysowac bo bezpiecznie tylko kurczaki trzeba potrafic tak ladnie rysowac :)
Dziękuję dziewczyny. Nie wiem dlaczego ale "przygniata" mnie ta wizja 30 -> no ale dobra nie łamię się i cieszę się z tych ostatnich 20 :D byłam na spacerze z dzieciami i normalnie padam upał straszny
And zobacz ile z nas tu zadowolonych trzydziestek, takie elitarne grono za niedługo cię w swoich szeregach powita.
Hubi mnie martwi gdybym mu pozwoliła to zaraz zmyka do łóżeczka przykrywa się i zasypia, na spacerze taki apatyczny i w domu też taki nie swój. Wiem że on jest spokojny ale teraz az za bardzo
Hoga And potrzebuje rady - ile pi razy oko moze kosztowac PORZADNY plecak??? u nas dzisiaj widzialam ze takie ten tego sredniej jakosci sa po ok 85-92z. a byly takie fajne wydawaloby sie ze do rzeczy i sie nie rozpadna po chwili ale cena prawie 130zl... w ogole na co zwrocic uwage kupujac plecak dla 1klasisty???
Ania wg mnie dobry plecak ok 100-150 złotych i powinien mieć szerokie szelki i w miarę sztywny ten tył plecaka. Jakub miał taki mocniejszy, bardziej usztywniany i trzy lata w nim smigał a jak kupiłam tańszy do 4 klasy to od tamtej pory już 3 ma bo jakieś słabe a wiadomo ksiązki ilością i wagą nie grzeszą
Hoga a zerknij na ten co wkleilam. babka ma jedna sztuke i sie zastanawiam czy nie pozyczyc kasy od cioci i nie isc go nie kupic jesli by faktycznie mial byc taki dobry. szelki ma faktycnzie grube, wagowo jest lekki - porownywalny do tych po 80zl z kiepskiego mateiralu... cholera nie wiedzialam ze wyslanie dziecka do skzoly to bedzie taki dylemat