Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorMrsHyde
    • CommentTimeMay 26th 2009
     permalink
    spokojnej nocy SHehe...

Izka dobrze ze we 2 chociaz zostalysmy... nie bedziesz pic do lusterka :updown:
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Ania haha :P
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Ja siem zastanawiam czy raz jeszcze mojego nie wykorzystać :D
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Izka bo ci plasterki odleca :D chlopak mial tyle testowania dzisaij ze poczekaj do rana, daj mu sily zregenerowac :wink:
    •  
      CommentAuthorizza
    • CommentTimeMay 27th 2009
     permalink
    Aniu byłam dla niego łaskawa :tooth:
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Witojcie babulce - wstawać pobudka :P
    Znacie ... kto rano wstaje ... :D

U mnie właśnie zbiera się na big burzę!
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    no to dzisiaj sobie pospalam i wstalam dopiero przed kwadransem. znaczy sie o 6.30 zmierzylam temp i pomyslalam ze sekunde dospie i tak godzine pospalam jeszcze, R sie spisal bo nawet kucyk Gabrysi zrobil i o dziwo kanapki sobie do pracy, jednak mu rece z zadka nie wyrosly :tooth:
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    Witajcie dziewczyny!
    U mnie pada od rana :sad:
    Iza - i jak - wykorzystałaś męża jeszcze czy dałaśmu spokój hihihihihihihi:rolling:
    --
  1.  permalink
    czesc my dzisiaj pobudke mielismy dopiero o 7.30
    Mój M jest tak odzwyczajony od spania z nami ze w nocy mi nieraz idzie do pokoju obok bo zadne z nas nie moze sie wyspac
    u nas leje od rana,M w nocy sciagnał mi pranie z balkonu a ja nie wiedziałam i o 4 rano słysze deszcz-lece na balkon patrze_nie ma ciuchów.Pierwsze co pomyslałam to ze wiatr je porwał a to naszczescie M je sciagnał wczesniej

dzisiaj mnie boli strasznie krzyz chyba miałam zła pozycje na aerobiku a dzisiaj kolejne zajęcia .
    --
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    IWA nie męczyłam męża drugi raz - ale następnym razem mu nie daruję :D
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Ciacho ja to znowu bym się nie wyspała bez męża :P
    Jak jest na służbie to jakoś mi wieje w tym łóżku :tooth:
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    cześć Wam :)
    --
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    ciacho zły objaw jak juz razem się wyspac nie możecie :wink::sad:
    --
  2.  permalink
    Hej dziewczyny,ja dopiero wstałam. Trochę się zdziwiłam jak zobaczyłam która godzina... A na dworze paskudnie -nie dość, że pada,to jeszcze wieje...
    -- http://cudmania.blox.pl/html
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    ho ho to sobie pospałaś She :) hehhe
    ja już od 7 na nogach :D
    --
  3.  permalink
    moze to sie zmieni jak Piotrus wywedruje do swojego pokojuczyli po wakacjach zamierzamy mu kupic materac i zrobic ewakuacje do sasiedniego pomieszczenia
    ja sie w nocy nie przytulam do M bo mi goraco wiec mi sie dobrze spi samej
    --
  4.  permalink
    Talko, pierwszy raz od dawna takie spanie:D, nawet po tym weselu wcześniej wstałam....
    •  
      CommentAuthorFiufiu
     permalink
    Sikorka, ochrzczona imieniem Charlotte, przeżyła noc w karmniku:
    Charlotte
    --
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    Gdyby to był wróbelek mógłby nazywać się Edith :)
  5.  permalink
    Jaka słodka:)
    •  
      CommentAuthorFiufiu
     permalink
    Jakby był wróbelek to z powodów sentymentalnych nazwałabym go Ćwirkiem :smile:
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
    • CommentTimeMay 27th 2009 zmieniony
     permalink
    ale dzisiaj cisza... nie wiem jak u was ale u mnie pogoda popoludniowo sie popsula - rano 26stopni i w ciagu 2godz, akurat jak bylismy na spacerze spadla do 14 a my z Krzyniem w krotkich rekawach brrrrr

mam pytanie do mam starszakow - czy ktores z waszej starszyzny mialo zapalenie spojowek i co stosowalyscie?? u Gaby ze slepkami co raz gorzej. jutro nie wcisne sie do zadnej okulistki panstwowo a pediatra przyjmuje dopiero po poludniu. mam w domu biodacyne i atecortin ale boje sie zeby to za mocne nie bylo. na jedne oko mala juz ledwo widzi. najlepiej byloby zebym jej do rzpedszkola nie puscila jutro ale bierze udzial w jakims konkursie i jutro i w piatek wiec by mi sie zaplakala...
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    Dziś pewnie wszystkie babki oglądają ten wielki mecz;))
    Barcelona musi wygrac:)
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    no ja mam zamiar mecz ogladac i lody wcinac. jogobella juz sie zamrozila hehehe
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    czesc kobitki...
  6.  permalink
    Hej dziewczyny,a ja na mecz nie patrzę, ale słyszę, ci się dzieje, bo rodzinka ogląda... Mam nadzieję, że Barca wygra:))
  7.  permalink
    i ja dotarlam....mecz mialam ochote poogladac z polowkiem...ale zabral Rafala (kumpla ktory z nami mieszka) i popelzli do polowka brata...zostalam sama...a samej tak mecz ogladac dziwnie by mi bylo...takze kibicuje barcelonie...telepatycznie hehe....i zabieram sie za sprzatanie lazienki....niezla alternatywa co??? :P
    --
  8.  permalink
    Ja mam lenia dzisiaj, jutro muszę sie wziąć za porządki, mam nadzieję, ze ochoty przez noc nabiorę:D
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    Dobranoc :)
    padam dzisiaj jakoś...
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
    • CommentTimeMay 28th 2009
     permalink
    miłego dnia Baby

proszę o kciukasy za Tosię by teraz wizyta u okulisty była za pół roku:shamed:
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    to jak spiewamy dzisiaj JUZ PORA WSTAC WYRUSZYC Z DOMU PRZYJACIELA SPOTKAC ZNOW :))
    Ja mam w planach zakupy i spoktanie spacerowe z kulezanka, w prawdzie chlodnawo jest ale slonko swieci

And - no to kciuki za Toske. oby wszystko ok bylo
  9.  permalink
    And, trzymam kciuki:)
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    Ania my przechodziliśmy i znowu nawraca zapalenie spojówek przez dwa tygonide miałam krople do oczu dla Hubiego dicortinef i clemastinum a teraz od 12 dni bierze na wieczór flonidan bo od kropli odpoczynek ale jak już niby zeszło tak teraz widze na lewym oczku na nowo sie pojawia
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Hoga a lekarz nie podejrzewa ze to ma podloze alergiczne?
    wlasnie kochana, jak tam twoja alergia? u mnie przekichane doslownie i w przenosni
    •  
      CommentAuthorFiufiu
     permalink
    Dzień dobry, Baboki, rzucam się w wir pracy.
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    cześć Wam na kawce
    --
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    Witam wszystkie! ;)))
    Ale tutaj ostatnio spokój :shocked:
    --
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Cześć dziewczyny!
    Jak mi się dziś nic nie chce, czyi nic nowego ...
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    Ania u Huberta to podłoże alergiczne dlatego dostaje na stałe flonidan bo kropli za długo stosować nie można. A moja alergia mimo leków i tak kicham prycham i kaszlę najgorzej rano jak po nocy tego sie nazbiera i trzeba wygonic i na dodatek zaczęli kosić trawy. W ogródku jak pielę to ciurkiem mi cieknie z nosa to znowu na słońce tak reaguję.
    --
  10.  permalink
    bry....
    nareszcie mamy sloneczko...to jak Iza wpadasz sie poopalac??? :D
    boje sie tylko zeby nie bylo znow takiego skwaru jak ostatnio bo Minik mi sie zameczy...:(
    --
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    Cześć,
    Ja w ramach dnia lenistwa i niezadowolenia z efektów diety nie zrobiłam obiadu. Zamówiłam za to pyszną pizzę ze śmierdzącymi serami. Coś w końcu trzbeba mieć z tego życia;)
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    mmmmmmm pizzy zazdraszczam i chętnie bym zszamała kupną a nie robioną

U okulisty bez zmian jest maleńka przetoka i ona nie ulega zmianie, za to krwiak lekko się zmniejszył "ale one mają to do siebie że powoli się wchłaniają i może to trwać kilka m-cy" Następna wizyta 16 czerwca

Męczy mnie temp :/ byłam u internisty - wepchałam sie pyszcząc na kilka osób (teraz to mi wstyd aż :shamed:) no i mam zapalenie płuc :/Witaj ukochany duomox 750 wrrrrr
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    a ja bylam u dentysty zalatac dziure 70 euro zaplacilam, a za czyszczenie 50...
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    ja właśnie popijam piwko z sokiem.
    --
  11.  permalink
    ale tutaj dzis tloczno hehe...az 4 posty do nadrobienia mialam...:D

dziewczyny potrzebuje porady z zakresu gotowania/grillowania...w sobote robie spozniona imprezke urodzinowa...macie jakies pomysly co mozna wrzucic na grilla i i jakie salatki czy sosy podac....tak zeby bylo duzo i tanio hehe... dodam ze wsrod gosci zaproszona jest mama karmiaca...przydaloby sie i cosik dla niej...
    licze na was kobitki bo ja w tych tematach jestem kompletnie zielona...a jak ktoras ma ochote sie wprosic...to sobota godz. 17-18 :)
    --
  12.  permalink
    Hej dziewczyny, jak mija dzionek? U mnie pogoda kijowa, wybieram się zaraz do UP,a później na spotkanie z przyjaciółką:)
  13.  permalink
    Paty, my zawsze robimy sałatkę z kapusty pekińskiej, z pomidorami, ogórkami, papryką, kukurydzą z puszki i fasolką czerwoną z puszki, do tego sos z knorra do sałatek.
    No i pyszny jest karczek grillowany,wcześniej zamarynowany:)
  14.  permalink
    jestem druga...:D sama w to nie wierze....
    dzien dobry wszystkim....u mnie pogoda przepiekna...i az chyba nie wracam do wyra...:P nakarmie dziecko, doprowadze sie do stanu uzywania....zmyje podlogi, poprasuje i lece na spacer...:) ambitny plan hehe ciekawe co z niego wyjdzie...:)
    --
    •  
      CommentAuthorMelodie
    • CommentTimeMay 29th 2009
     permalink
    A moja córka dostała wczoraj pierwszą miesiączkę. Poczułam się prawie babcią ;) Chyba bardziej to przeżyłam niż ona sama.

Ja kiedyś do kiełbasek z grilla robiłam taką pyszną glazurę. Najpierw trzeba pokroić drobno kilka ząbków czosnku, dodać ketchup, trochę miodu, sos sojowy, imbir, pieprz czarny i pieprz cayenne. Wymieszać i posmarować kiełbaski przed pieczeniem i potem jeszcze w trakcie. Używaliśmy też tej glazury jako sosu, ostrego sosu.
    I proponuję sałatkę z pomidorów. Trzeba je sparzyć, pokroić w kostkę, dodać pokrojony drobno czosnek, 1 małą cebulę, posolić, popieprzyć i zalać sosem z oliwy i octu winnego (najlepszy jest balsamiczny). Proporcje zależą od ilości użytych pomidorów.
    Mama karmiąca dostanie pewnie nieśmiertelne piersi kurze ;)
  15.  permalink
    shehe.... a masz jakis pomysl na ta marynate??? dobrze ze ostatnio poprosilam znajoma zeby mi w sklepie pokazala jak karczek wyglada..heheh...:P
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.