Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorHogatka
    • CommentTimeMay 30th 2009
     permalink
    Cześc babolki
    Starszy dzieć jeszcze śpi, młodszy gania. Wczoraj zakupiłam mu kaloszki za 5 złotych najpierw nie chciał nosic a potem dawaj po kałużach. A najlepsze jest to że Hubi ma też lalkę wczoraj tak mu sie jedna spodobała też za 3 złocisze że nie chciał jej oddać i ma czerwonego kapturka.
    And a ty na zapalenie płuc masz tylko antybiotyk, ja przynajmniej raz w roku mam zapalenie płuc ale u mnie np bez zastrzyków się nie obejdzie, najpierw zastrzyki i dodatkowo pełno wziewnych leków i dopiero po zastrzykach jeszcze antybiotyk doustnie, tylko ja nigdy nie mam gorączki.

Aga , And oj wasze dzieci testy miały mnie to czeka w przyszłym rok. Rozmawiałam z panią ordynator i ewidentnie jest czynnik szkoły , znaczy to jaka atmosfera i zachowanie innych w szkole powoduje, że Jakub wybucha własnie tam, pani psycholog z kolei próbuje ustalić czy w Olsztynie jest grupa terapetyczna taka nie wiem jak to napisać przystosowująca socjologicznie znaczy do współdziałania w grupie i chcemy aby Jakub miał też indywidualną terapię, ma ona na celu nauczyć Jakuba jak radzić sobie w stresowych sytuacjach i nie dać się tym wszystkim złym emocjom i żeby złośc która i tak bedzie sie pojawiac nie przybierała takiej postaci jak to bywało ostatnio. Testy psychologiczne wyszły że inteligencja Jakuba powyżej przeciętnej ale jak przyniosłam wcześniejsze takie badania z poradni to psycholog stwierdziła, ze od ostatnich badań znowu jest postęp znaczy jeszcze wyższy niż ostanio jest poziom ale wiele do życzenia pozostawia koncentracja.
    Ciacho no to jak od wielkiego dzwonu to ok, oby tylko dzis nie odchorowywał.
    Ania oj przykre to że coś zaszwe nie pomyśli a już z pracą to w ogóle.Bo nie dośc, że człowiek ma dośc na głowie i o to jest spokojny to zawsze cos pod górke i kończy się nie tak jak powinno.
    A ja dalej happy że mój robi nie tylko z racji finansów ale pierdolca można było dostać jak chłop non stop w domu, teraz to przynajmniej mam znowu swoją ramówkę dnia
    --
  1.  permalink
    Hej dziewczyny, miłego dzionka:)). U mnie pogoda tragiczna, a planowałam wypad w góry:(
    -- http://cudmania.blox.pl/html
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    aga1976: A co do średniej- mi wystarczy 4,0 ;)
    Moja Ania chce mieć czerwony pasek na świadectwie bo średnią 4 może może mieć na zupełnym luzie i bez większego wysiłku choć nie powiem by teraz sie wysiliła :)
    aga1976: Aga- sporo chorujesz ostatnio... Mam nadzieję,że dobzre Ci lekarz dobrał leki...
    ja też taka mam :)

Hogatko ja mam teraz antybiotyk, ale pulmonolog dawał mi sterydy wziewne i one działały błyskiem i był spokój na 2 lata. Zapalenie płuc mam 2 - 3 razy w roku tyle że coraz trudniej je znoszę pomimo że szybciej mija. Mam wrażenie że to jest tylko zaleczone a nie wyleczone. Zobaczę co mi powie w środę

A tak w ogóle miłego dnia :)
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    cześć Wam!
    She - przykro mi :(
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    hej babki,brakuje mi czasu na neta,wiecie dzwonili z pralni przemyslowej i w srode ide na 15 na pròbe, kurcze bede musiala zostawic kelnerowanie a szkoda bo fajowa< robota...
  2.  permalink
    And- widac Michał i ja mamy mniejsze ambicje od Ani i Ciebie :)
  3.  permalink
    Ewa- a dlaczego bedziesz musiała? Wolisz isc do pralni?
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    dobrej nocy :)]
    u mnie @ za rogiem... dziś jeszcze nie wpadła.. pewnie jutro... echhh oby do urodzin, bo chyba się wkurzę...
    --
    • CommentAuthorewa74
    • CommentTimeMay 31st 2009
     permalink
    AGA,kelnerowanie to jest praca w soboty i niedziele ,platna extra na czarno(dobrze platna),ale nie jestem ubezpieczona i nawet do zasilku nic mi nsie nie liczy,natomiast w pralni masz kontrakt na lato a przez zime bierzesz zasilek ,dla bezrobotnych,wiec to jest super i niedziele sa wolne...
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    no i przyszedł @iszon :)
    --
  4.  permalink
    Hej dziewczyny:)
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    kupiłam dla Rafała na naszą rocznicę breloczek :

stronka
    --
  5.  permalink
    Fajne:))
    Ale tutaj cisza straszna ostatnio...
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    no... okropnie :D
    lato idzie to dziewczyny zaganiane :D
    --
  6.  permalink
    heh a ja się nudzę bo pogoda do bani:((, leje i leje, a mój tatko na pielgrzymce w Piekarach Śląskich, pierwsza raz pojechał z parafią autobusem, zawsze autem jeździł, no i akurat lać musi, wróci pewnie przemoczony...
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    u nas jest przepięknie.... a w parafii komunia :)))
    zmieliłam sobie właśnie siemię lniane... ależ to śmierdzi! :shocked:
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Siemię to ja kupuję mielone od razu :)
    Mi się nie chce po prostu pisać i tylko podczytuje ale za wiele nie ma co czytać hihihi
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    chyba tego nie wypiję :D
    próbuję się zmusić... ale to wygląda jak.... wymioty :D jhehe
    --
  7.  permalink
    U nas już się komunie skończyły, jeśli mogę tak powiedzieć:D
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Jutro dzień dziecka a ja nic nie mam dla dzieciów :( Kuba dostaje zamiast prezentu kieszonkowe na Zieloną, Ania już wcześniej dostała buty no ale zostaje Gabi, Weroni i Tosik. Jutro rano coś muszę wymyśleć ale tak naprawdę pomysłu zero
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    ech... prezenty to najgorsza rzecz :cool:
    nigdy nie mam pomyslu :D
    --
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    And ja też nie mam nic dla chłopaków bo po prostu w tym roku nawet najmniejszych funduszy na to brak. Jakub rozumie a mały jeszcze nie wie co to za dzień więc choc troszkę mi smutno to ok jakos przebrniemy przez ten dzień .
    U nas sliczna pogoda Jakub na rolkach a Hubcio z tata na spacerku, wskoczyli tylko na moment żeby Huberta przebrać i poszli dalej
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    oby tylko do wtorku taka pogoda dotrwała... :)
    mamy jechać w moje urodziny do Jastarni :)
    --
  8.  permalink
    Ja tam wolę, żeby ta pogoda która jest u mnie do wtorku sobie gdzieś poszła;-)
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Hoga tu nie chodzi nawet o finanse, bo moje dzieci ucieszy nawet rzecz za 2 czy 5zł. Ale nawet nie wiem jak im zapewnić wesoły i miły dzień.
    --
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Cześć dziewczyny :P
    U mnie co chwila przelotny dzień ... normalnie kiszawa wrr ...
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    And no to ja od rana najpierw Jakuba do szpitala a potem reszta dnia z Hubciem aż do powrotu mojego roboty. A finanse póki co nawet na takie tanie bzdeciki na razie nie mam ale w tym roku przejdzie,a za rok Hubcio będzie już bardziej zorientowany to może wtedy coś wykombinuję.
    Pogoda się psuje bo coś chmurki nadeszły oby dopiero w nocy padało
    --
  9.  permalink
    u nas pogoda do doopy
    M poszedł z Pitem na spacer bo jutro wyjezdza to sie chce nacieszyc
    ech laski ja czekam na tesciów -pierwszy raz tu wpadna na nowe
    --
    • CommentAuthorAlinka81
     permalink
    Ciasteczko masz wizytacje ;)
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    Ależ tutaj puchy ostatnio - no chyba nigdy tak nie było jak teraz :sad::sad::sad:
    --
    •  
      CommentAuthorIWA
    • CommentTimeMay 31st 2009 zmieniony
     permalink
    ciacho jak tam teściowie zadowoleni hihihihihihihihihi po wizytacji hihihihi:rolling::thumbup::tooth:
    --
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    I już po wekendzie i znowu trzeba tydzień czekać na kolejny :sad:
    --
  10.  permalink
    Heh Iwa, mi się skończyły wakacje:D, od jutra będę z Wami dni do weekendu odliczać:)
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Ja od jutra odliczam nieobecność dziecka w domu i o dziwo nie Ani. Jakoś tak dziwnie że nie będzie Kuby bo on zawsze jest... no i martwie sie jak on sobie poradzi. Niby jest samodzielny ale to taki dzieciaczek...
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    hej babki,jestem skonana...dobrze ze jutro wolne.,..
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    milego wieczorku...
    czuję się paskudnie, zaraz znikam...
    --
  11.  permalink
    wizytacja ok-nawet nie trwała długo i chyba sie im podobało
    a teraz znikam żegnać meza
    --
    •  
      CommentAuthorizza
    • CommentTimeJun 1st 2009
     permalink
    Witam w nowym tygodniu :P
    Oczywiście piękne słońce od rana ... dlaczego tak w weekend nie było wrr ...
    Udanego dnia! ;D
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    A w ogóle to wszystkiego dobrego dla naszych, waszych i cudzych dzieciaków - dziś jest ich dzień :D

12.  permalink
    no a ja dzisiaj zostane słomiana wiec jakos mi nie do smiechu
    co do prezentów to wczoraj piotrus dostał znów traktor i kombajn i od rana juz mu sie buzia smiała do nich
    ja mu planuje kupic taki wózek jak w sklepach na zakupy-pojade po południu do hurtowni bo jeszcze mój brat ma dzisiaj imieniny i musze tez do niego zawitac
    ciezki dzien dla mnie -jak zwykle zreszta jak M wyjezdza-tym bardziej ze nie wiem kiedy teraz przyjedzie ale całkiem mozliwe ze dopiero w połowie lipca
    --
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Ciacho oj ... minie ta nostalgia przecież nie pierwszy raz pożegnanie było, nie ... ale na pewno każde boli! Wierzę, że Ci ciężko. A teraz to ile odliczasz do kolejnego witania :P
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    dostałam od mamy dezodorant i mentosa na Dzień Dziecka... ciekawe co jutro na urodziny mi da :D:D:D
    --
  13.  permalink
    Izunia no ciezko ale wiesz kiedy bedzie ciezej? jak mały zakapuje co jest grane i kiedys bedzie mi za nim płąkał-chyba sie wtedy załamie,bo narazie nie kuma o co chodzi
    Talka zawsze cos-moja mama mi napewno nic nie da nawet mentosa:) hahaha
    ale tesciowa przyniosła merci tyle ze ja słodkiego nie jem wiec oddam swietujacemu bratu
    --
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    Bry
    U nas wczoraj śliczna pogoda choc wieczorem padało a dziś od rana pada.
    Ja zaraz Jakuba do szpitala odprowadzę a potem biegiem do momu po drodze coś na obiad
    Ciacho no teraz to ty najbardziej przeżywasz rozłąki a pietruszek dopiero zacznie ale plusem będzie wspólne wyczekiwanie dnia powrotu. Wiadomo cięzko ale takie głupie czasy bo coś kosztem czegoś.
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    wiesz ciacho, ja bym wolała, żeby mi dała swoją trzeźwość, a nie prezenty... to by było dla wszystkich lepsze...
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    no ja nie dostane nic na dzień dziecka ale nie chwaliłam się Wam że na urodziny przyszedł mój "ojczym" i przyniósł mi piwonie :shocked: szok totalny bo po nim nie spodziewałam się czegoś takiego

Nie pada u mnie :crazy: po 3 dniach ulewy a 5 siąpienia sucho!! niebo nie przecieka :clap:
    --
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Ciacho będzie dobrze, musi! :P
    JA tam życzenia już dostałam, wszyscy daleko więc ... a nawet i dobrze :D
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Dziecko mi dorośleje... Rano Antosia leży na naszym łóżku a ja sobie siorbię kawę i klikam tutaj mając ja w zasięgu ręki. Idąc do wuceta położyłam ją na środku łóżka bo bokach bandy z kołder. Wracam a dzieć se leży na brzuchu :crazy: koniec zostawiania jej samej na łóżku :jumping:
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    :clap::cheer:
    --
    •  
      CommentAuthorpsycho_patka
    • CommentTimeJun 1st 2009 zmieniony
     permalink
    brawo dla Antosi....zuch baba....AND moze ona jeszcze chodzic zacznie przed moim Minikiem heh...:)
    u nas pogoda przepiekna...weekend cudowny...i trwa nadal hehe...Polowek znowu w domu....
    za tydzien mamy wizyte kontrolna minikowych bioderek....nie chce mi sie wierzyc ze juz 6 tygodni minelo...ale ten czas ucieka...
    a ja cala obolala...znajomi i rodzina zrzucili sie na moj prezent urodzinowy...i dostalam nintendo wii fit...mega fajna sprawa...gralam do 3 w nocy hehe...:)
    co do dnia dziecka no to tez dla Minika nic nie mam...dostal paczke od babci...pewnie dostanie cos i od drugiej babci no i od chrzestnych....mysle ze wystarczy...my zabierzemy go na baaardzo dlugi spacer...kto powiedzial ze prezenty musza byc materialne...za to bratankom Polowka (jest ich 3) kupilismy takie o cos...
    [URL=http://www.fotosik.pl][/URL]
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.