Też myślę, że dobrze być panienką:) Zwłaszcza jak się ma do dyspozycji swoje własne okno:) Ja to chyba jestem całkiem dzika, bo jeśli dom to tylko z dala od sąsiadów:) Mieszkamy teraz w bloku i sąsiedzi już mi uszami wychodzą. Już drugi w ciągu miesiąca robi sobie generalny remont. A pod blokiem drogę nową robią :) I jeżdżą wały i koparki i inne wielkie maszyny:)
Aaga- widzisz- ja też bym chciala miec dom z dala od wszystkich;) Moja wymarzona działka to leśna o powierzchni 5tys metrów. Ale wiesz- trzeba mierzyć zamiary na siły... Nas stać było na taką:)
Ależ to zycie jest paskudne:) Nie można mieć tego co by się chciało, buuu:) U nas nadal nie ma wyników tego testu, już nie moge się doczekać. Córa twierdzi, że był łatwy, ciekawe jak jej poszło
Aga no ale juz fajny ten domek i teraz mając w pamięcie projekt to widac te dwa wejścia i powiedz które twoje tez daszkiem czy te drugie. A sama jestem ciekawa kolejnych prac a wykończenia na pewno.A na deser potem nam pokarzesz efekt końcowy
Młody śpi ale co jakiś czas mi płacze przez sen i totalnie klapnięta jestem
Aga ten domek powstaje tak szybko że szok! Fakt dopiero plany nam pokazywałaś potem stół na piasku a teraz to już ładny stan surowy się zrobił. Jak tak dalej będzie szła robota to w listopadzie będzie wszystko skończone, choć teraz chyba zacznie się najwolniejszy etap - wykończeniówka
czesc Aga dom widze rośnie jak na drozdzach-super! macie tez działke narożnikowa? bo my taka mamy. tak z ciekawosci zapytam sie ile w waszym rejonie płaci sie za rysunek wraz z pozwoleniami? chce porównac sobie:) Na parapetówe sama bym sie chetnie wprosiła... była u ans wczoraj taka burza ze sie mi mały obudził ale ja sie chyba bardziej bałam niz on
a my za projekt i za pozwolenia(dodam ze nigdzie nie bylismy ,tylko podpisalismy papierki co kazali ) zapłącilismu 9100 narożna własnie widzisz jak ja sie znam -naroznikowa hahahah u ans znów grzmi
Ciasteczko -wg mnie b dużó. załatwianie papierków tych do pozwolenia było proste. A ten projektant robił wam tez projekt wody, kanalizacji, przyłącza eklektrycznego i gazu?
Aga mamy wszystko w tej cenie.łacznie z jakimis mapkami geodezyjnymi i kierownikiem budowy i geodeta a i projekt ogrodu mamy gratis wg nas tez duzo ,ale fakt nic nie robilismy nigdzie nie stalismy nic nie załatwialismy Projektant to nasz dobry znajomy
absolutnie nikt - a ja na pewno nie uwielbiam morze - każde morze - ale nasze plaże to najbardziej - ten piasek......... i wzieło mnie na wspominki z ubiegłego roku - fotki tylko na chwilkę hihihihihi ;)))))
No dobra to już usunęlam foty coby nie zaśmiecać watku hihihihi zmykam do domku dzisiaj pogoda do bani to sobie z Oliwka w domku posiedzimy, pobawimy sie razem, poczytamy, a później troszke powspominam jak to było 2 lata temu hihihihihihi
Iwa to i tu złożę najlepsze zyczenia dla tej twojej kochaniutkiej dwulatki oby dalej uśmiech nie schodził jej z ust i była wiecznie szczęsliwa a smutków jak naj mniej.
A Hubcio wczoraj załapał nocnik i jak chce siku to leci ściąga majteczki a dzis sam z siebie usiadł i zrobił koopę oby mu to już zostało
Ehh nic nie mówcie za m-c moja Weroni będzie mieć 2 latka a Tośka zaczęła dziś 7m-c... pamiętam ten strach o malucha i tego kurczaczka 2kg jakiego przywiozłam do domu ... wiecie bo juz o Ani nie wspominam nawet ona jakoś dziwnie szybko się zestarzała :D