hej a ja tam sie ciesze ,ze VEVE rosnie ,za duzo roboty przy niemowlaku,teraz jest super bo razem na spacery chodzimy i na rower VEVE zapakuje ,no i spimy w nocy...
Fajnie,ze Oli szczesliwa :) To w koncu jej dzień :D
MOja dzisiejsza rozmowa z córką: Hania- kocham cię ja- Ja tez cie kocham Hania- baldzio? ja- bardzo. Hania- sialenie? ja- szalenie Hania- o bozie... to dobdzie...
Mnie ogólnie rozbrajają rozmowy z hanną. Ostatnio przez 3 dni przekonywała mnie,że obok naszego bloku był dzik. Tłumaczyłam,że dziki to w lesie żyją i takie tam... Ona uparcie twierdziła,że nie. No i dziś mi pokazała - DŹWIG :D Tosmy się dogadały :D
hej baby,dzis wolne wiec odpoczywam a od jutra do wrzesnia pracuje 6 dni w pralni a niedziela w knajpi,M wkurw.... na maxa...trudno przeciez to tylko 3 miechy...
Ewa da rade,szybko zleci a i pewnie kasy bedziecie mieli troche wiecej ,Cos za cos-ja tak mówie jak ktos mnie załuje ze nie mam przy sobie M
dziewczyny wczoraj mi sie przetarłu ulubione dzinsy.Chciałam kupic poniewaz naprawde nie mam ale w tych tanszych sklepach zwyczajnie nie było ,albo były waskie nogawki a ja lubi elekko poszerzane.Weszłam do Big stara a tam sie przeraziła bo spodnie kosztowały 299 zł.No takich drgich ja nie potrzebuje ,po co jak siedze cały czas w domu.Na targ nie mam co isc bo u nas na targu ceny podobne jak w sklepach a przymierzyc nie mozna. M mówił ze mam sobie kupic jedne porzadne i teraz nam pytanie.Jakie to sa porzadne? macie jakies sprawdzone firmy?
Ciacho ja ostatnio zaopatruję się w spodnie w ciucholandzie, tam babeczka ma rzeczy z Troll'a i TopSecret'a oraz inne ja jestem zadowolona bo oni chyba wyprzedają nie zeszłą kolekcję :P Ja lubię też Reporter'a i Divers'a ;D