Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorFiufiu
    • CommentTimeJun 7th 2009
     permalink
    Na dobitkę mam teraz dreszcze. Ech.
    --
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    Gabrysia chyba woli naturalne gryzaki, bo albo gryzie swoje palce albo moje:) Gryzak ją jeszcze bardziej rozdrażnia
  1.  permalink
    Fiu- takie z podekscytowania? ;)
  2.  permalink
    Ja też głosowałam, co prawda dylemat miałam z wyborem kandydata, ale nawet przez myśl mi nie przemknęło żeby nie głosować.
    -- http://cudmania.blox.pl/html
    •  
      CommentAuthorFiufiu
     permalink
    And, nie sądzę.

Podano już u nas wyniki wyborów do PE, ostateczne. "Moja" partia weszła.
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    ?? a co ja pisałam Fiu ?? chyba ze to do Agi hihihi
    --
  3.  permalink
    Tak- to chyba do mnie było.
    And- dzieć juz wrócił?
  4.  permalink
    Dobranoc kobietki :)
    •  
      CommentAuthorFiufiu
     permalink
    Sorry.
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Dzieć wraca dziś bladym świtem bo planują być o 6.30
    Wczoraj z nim rozmawiałam cały szczęśliwy i w ogóle
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    hehe Fiu nie przepraszaj bo nie ma za co :) Tylko szczerze na chwilkę zgłupiałam o co chodzi
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    hej babki,wròcilam z pracy ,jutro na 2 do pralni...buonanotte...
    •  
      CommentAuthorizza
    • CommentTimeJun 8th 2009
     permalink
    Już poniedziałek - wstawać śpiochy :P
    A pracusiom miłego dnia - jak każdemu z resztą ;D
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Aga ciekawe tematy poruszałaś :D
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Ooo i wywołałam wilka z lasu - Lady witaj po tak długiej nieobecności :P
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    Bry
    Ja nie byłam głosować bo zupełnie nie interesuję się polityką i nie wiedziałabym na kogo a uważam że jak już się idzie to bynajmniej wiedzieć co kto jet i co proponuje.
    Wiecie co Hubcio rozwala mnie na łopatki, tak mu się spodobało sikanie do nocnika że potrafi zrobić ze 3 kropelki i bierze nocnik wylewa to co zrobił do wc i każe spuścić wodę i robi papa i tak cały czas, kiedy dużo zrobi to wiem bo wstaje i zaraz sobie brawo bije , no i wszędzie łazi z nocnikiem.
    Idę po kawkę bo przez weekend walczyłam z anginą, niby najgorsze minęło , gorączka ale jeszcze nie do końca na chodzie jestem
    --
  5.  permalink
    To brawa dla Huberta! zdolnyyy!

ja miałam wczoraj dzien podobny do Fiu..
    w moje dziecko wstapił taki buntownik ,że az nie wiem czy to ja ni epopełniam jakis błedów.szlismy do zoo ,póki co było znośnie a potem w drodze powrotnej cos mu pykneło i chciał na ulicy sobie chodzic albo w odwrotnym kierunku,Próby zabrania go na rece knczyły sie wrzaskiek ,ciagnieciem mnie za włosy i kłądzeniem sie na chodniku,Byłam taka upocona,ludzie sie za nami ogladali ,wstyd mi było :( nigdzie z nim nie ide wiecej -takie miałam wczoraj postanowienie
    --
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    Ciacho ale takie zachowanie mozna szybko uciąc, jak się kładzie na chodniku to niech leży a ty ignoruj, ja tam nigdy ludźmi się nie przejmuję bo ja dla nich nie dam sie terroryzować płaczem i histerią a takie zachowania to początek. Jak wcześniej skoki rozwojowe tak teraz będzie kochany bunt dwu latka i próbowanie na ile sobie rodzic pozwoli.
    --
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    A ja w weekend trochę popstrykałam się z M, ale co tam ... nie zawsze jest jak chcemy nie ...
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Hoguś no to Hubertowi widocznie podoba się sikanie do nocnika :D
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Ja chłopakom ograniczyłam spanie w południe, niestety spanie 3h powoduje atrakcje w nocy > czyli budzą się i marudzą ... Teraz max 1,5h drzemki wystarcza i noce mamy spokojne ufff :P
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    A teraz mam małego dziecia w domu ... sąsiadka podrzuciła synka bo jechała z starszą córą na zastrzyk :P
    Ale te moje chłopaki przy Kubusiu są duuuuuże aaaaaa ;DD
  6.  permalink
    Hoga ale najgorsze jest to ze ja go wczoraj zostawiłam na tym chodniku a on siedział i płakął ze łzami i jest mi wtedy go strasznie żal
    wiem ze nie mozna dac sobie wejsc na głowe ale chyba jeszcze jestem za miekka
    --
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    No dopiero mając takiego malucha widać nasze duże szkraby , a nocnik mu się bardzo spodobał.
    U mnie Hubi nawet sypia 4 godziny w dzień a i tak nocki super, mam w domu małego spiocha , po mamie, bo ja też uwielbiam spać:bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Hoga, ale u nas też tak było, że spali w dzień długo i nocki też były spokojne, jednak teraz to się pozmieniało :P
    Wiesz bunt 2-latków czy coś :P
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Ciacho nie ma co się wstydzić za Piotrusia, inni ludzie mają gorzej.
    Cóż mogę Ci powiedzieć tak to jest z dziećmi. Może Mały miał zły dzień ... ale buntownik w niego wstąpił wcześniej :P
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    Izunia zobaczymy jak Hubi przekroczy magiczne dwa latka i jak wtedy będzie ze spaniem.Póki co uwielbia spać
    --
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Hoguś no to tylko pozazdrościć takiego stanu rzeczy :P
    Ja tam bym moich ciągle kładła spać, wtedy ponoć dzieciaki rosną :tooth:
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    -Ta to mój miałby już chyba z dobry metr jakby rósł proporcjonalnie do ilości przespanych godzin:bigsmile:
    No jeszcze chwilka i ide przegonić młodego po dworze, a potem upragniona chwilka dnia znaczy spanie w dzień , będę miała chwilkę dla siebie bo po południu może znowu będzie padało i znowu kiszenie w domu
    --
  7.  permalink
    bry w poniedzialek....
    noc byla koszmarna maly budzil sie ze strasznym krzykiem...nie pomogl nawet transport do naszego lozka....winowajaca??? prawdopodobnie prawa 4 czy 5...:/ ale mimo tego jestesmy wszyscy na nagach...(nawet Polowek o dziwo juz po bulki polecial i sniadanie mi zrobil :) juz sie nie moge doczekac godz.14....troszke martwi mnie pogoda...bedziemy musieli zabrac duzy wozek...do malego Minik nie zmiesci sie pod folie...:/ a duzy jest cholernie ciezki a w metrze duzo schodow do pokonania...i mnostwo ludzi...ale to chyba najmniejszy problem...zabieram ze soba spodenki...tak na wszelki wypadek hehe...:)

AND i jak tam wrazenia Kuby po zielonej szkole??? pewnie mnostwo do opowiedzenia mial co??? o ile dalej nie opowiada hehe...:) a pamiatke jakas Ci przywiozl??? hehe pamietam te pamiatki przywozone rodzicom z kazdego wyjazdu....:D
    --
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Pati trzymam kciuki i oby spodenki się przydały :D
    • CommentAuthoraratis
     permalink
    A mnie dziś gra 2 kreseczka na teście :)))) Słabiutka jeszcze ale JEST!:bigsmile:
  8.  permalink
    aratis no to gratulacje....:)

Iza dziekujemy bardzo...kciukasy sie przydadza...:)
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Pati napisałam część pod wykresem :) Dzieć szczęśliwy teraz w końcu poleguje, ale i tak bawi się z Itką
    Pamiątki dla nas nie ma ale to dlatego ze sama mówiłam by nic nie kupował a fotki będą lada dzień :)
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    jestem i ja na kawce :)
    --
  9.  permalink
    AND no takie fotki robione z dzieckowego punktu widzenia to super sprawa....:)
    --
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Szefowa się do mnie odezwała ... jesteśmy umówione na sobotę - lepiej szczegóły jakiekolwiek dogadywać w cztery oczy.
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    patrycja219: AND no takie fotki robione z dzieckowego punktu widzenia to super sprawa....:)
    fotki i filmiki robiły panie :)
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Kopiuje i tu spod wykresu

I pani dr i rehabilitant są zadowoleni z Antosi - postępy są widoczne i są spore. Jednak zaburzenia neurorozwojowe też są są spore :( Zdaniem pani dr są rzeczy których ona sama się nie nauczy i my też nie wszystkiego jej nauczymy przed nami bardzo długa droga :( Wzmożone napięcie jest nadal, głównie w nogach. Chwyt ma nadal bardzo mocny jak niemowlak i musimy ją nauczyć że rączki mają być otwarte. Nadal mocno się kuli. Teraz główny cel to wymuszenie na niej otwarcia dłoni, nauczenia turlania się z brzucha na plecy, prostowania rąk gdy leży na brzuchu.
    Nie wiem czy wszystko napisałam ...
    Wskazany by był basen
    Poduche sako nie mogę używać :/ mamy trzymać sie twardej nawierzchni i wymuszać na niej prawidłowe postawy a nie ułatwiać poduszkami. W taką się zapadnie i nie będzie chciała robić nic
    --
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    And ja już napisałam odnośnie posta na Rozpakowanych :P
    Moje chłopaki pospały troszkę więcej jak 1,5h. Ale wstali z humorem i to się liczy :D
    Jemy obiad i czekamy na tatuśka - a potem spacery ;D
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Nie mówcie pracujące, że od poniedziałku macie tyle zajęć ...
    Drażnią mnie te pustki tutaj buuu :|
    Niedługo będę pisała sama ze sobą :wink:
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    :tooth:
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Izuń ja już jestem - miałam spacer do przedszkola po Gabi
    Muszę obiad zrobić ale nie chce mi się robić samej a mój mąż śpi i ma w dupie wszystko :/ biedny się nie wyspał bo poszedł po Kubę - wkurza mnie :/ a ja sie wyspałam w niecałe 3 godziny :devil: morduję go dzisiaj wzrokiem i w myslach
    --
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    A ja posprzatałam, pomyłam podłogi , garki prawie pomyte.
    And ja mojemu ostatnio kazałm sie spakować i iśc w piździec, skoro chwilke raczył pobawić się z Hubim i nic mi nie pomagał tylko komp, książka i piwo, to równie dobrze kazałam mu przychodzić na 15-20 minut w niedzielę i na to samo wyjdzie, nie odzywałam się dobre kilka dni ale chłop zrozumiał. Zresztą jakbym nie miała gorączki to penwnie już bym go wystawiła za drzwi ale słaba cały czas jestem więc brakło sił aż na taką wojnę, ta przyniosła skutek i ostrzegłąm koeljny taki numer i fora ze dwora, jak mam robić wszystko sama zdrowa czy chora to bynajmniej sama dla siebie bo ten dom nie hotel a ja nie obsługa.

Oj znowu ten mój boj nocnikowy z kupką przyszedł i muszę znowu spuścić i papatki z nim robić:bigsmile:
    --
  10.  permalink
    pisalam pod wykresem to wkleje i tutaj

no i po wizycie….nie zrobili nam nawet rtg…wizyta typowo do sprawdzenia stanu gipsu…i tego jak dajemy sobie z nim rade…znowu przyjeli nas przed czasem…najpierw dostalismy skierowanie na rtg….jednak zanim opuscilismy oddzial to zatrzymal nas konsultant….ktory dokladnie zbadal i obejrzal Minika…a nastepnie wypytywal jak sobie radzimy z gipsem i czy wsio ok…powiedzial ze jeszcze 3 tygodnie i zdejma pancerzyk…i ze dzisiaj rtg nie jest potrzebne….ale ze za chwile jeszcze obejrzy nas nasz lekarz…chwila minela bardzo szybko…okazalo sie ze plan jest taki ze za 5 a nie 3 tygodni (czyli dobrze sie nastawialam:) zdejma gips i zrobia rtg…gips naprawiony…gorna czesc w kolorze wscieklej pomaranczy hehe…i umowiona wizyta na sciagniecie pancerza na 13 LIPCA o godzinie 13.30 :D
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    Dobrej Nocy :)
    jadę jutro z R. na egzamin. może jak pojadę z nim to w końcu zda ;) 3majcie kciuki o 7:30! :)
    --
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Witam wieczornie :P
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Pati i taj jest super! Kurcze data i godzina na ściągnięcie pancerza musi być szczęśliwa :DD
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Talka będziemy trzymać :P
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    :whorship:
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.