Amazonko segment drewniany cieżki jak jasna cholera Fiu łóżeczko jak stało pod nim (przy nim) nawet go nie dotykało, więc ono raczej nie miało wpływu. Przykręcić nie było za bardzo jak no ale decyzję podjęłam - wywalam jego resztę albo do piwnicy albo na werandę - w każdym bądź razie gdzieś gdzie nie będą zagrażały Noga spuchnięta w kostce solidnie. Zaraz jadę na chirurgię bo ledwie chodzę
Moi panowie grzecznie śpią a ja lecę się spakować się na wyjazd, jedziemy na weekend do teściów :D Zatem życzę udanego weekendu dla Was - dużo słoneczka dziewczynki :P
muszę się i Wam pochwalić. zapisałam się do Żaka na kierunek - technik organizacji reklamy - zajęcia są w systemie zaocznym, od września, są darmowe. Myślę (mam nadzieję), że do września znajdę pracę... a w razie, gdyby tato umarł (niech żyje jak najdłużej) to dostanę po nim rentę.
Talko- dobry pomysł:) A jestes pewna,ze CAŁA nauka jest darmowa? Bo z tego co ja przeczytałam,to wynika,ze to płatna szkoła- jedynie nie ma wpisowego.....
Noga jest bardzo mocno stłuczona i zwichnięta. opaska elastyczna i przeciw bólowe i tyle. prześwietlenie wyszło ok strach niesamowity i nie do opisania
no właśnie myślę, że nie będzie źle, nawet jeśli szkoła się nie przyda to zawsze będzie o jedną wykształcenie więcej/... no i zawsze jakiś wstęp do dalszej nauki.. i nie będę tracić czasu
hmm ja mam w żelu Póki co posmarowałam voltarenem i mobilizuję się by iść do łazienki wymasować sobie kostkę wodą z prysznica Bałam się złamania czy odprysku ale na szczęście nic takiego nie ma- jutro będzie lepiej
Aga znalazłam nt. dziedziczenia : W pierwszej kolejności do dziedziczenia powołani są zstępni (dzieci, wnuku, prawnuki) i małżonek. Jeśli zmarły nie posiadał własnych dzieci – do spadku dochodzą wraz z małżonkiem jego rodzice i rodzeństwo. Natomiast jeśli zmarły nie miał ani żony, ani dzieci, ani rodziców, ani rodzeństwa – to spadek przypada dla gminy.
Talko, mnie też te stażowe nie ratuje, ale zapytać Ci nie zaszkodzi, bo moim zdaniem lepiej zdobyć doświadczenie i dostać tę niezbyt wygórowaną stawkę za staż niż nie zarabiać nic, i czekać aż się coś znajdzie. Ze stażem jest tak, że jak pracę znajdziesz inną to możesz zrezygnować i żadnych konsekwencji nie ponosisz wtedy finansowych.
Ja nie mam dzis nic do czytania:( Wczoraj skonczyłam "trzepot skrzydeł" Grocholi i do tej pory mam dreszcze po przeczytaniu tej ksiazki... A wzięłam ją tak od niechcenia- myslałam,że bedzie gniotem.
Ja jestem strasznym śpiochem, ale lubię sobie wieczorami posiedzieć przy komputerze jak mała śpi. Jak pracuję to chodzę spać koło 22:) Teraz mogę sobie odespać w dzień, więc nie ma kłopotu z niewyspaniem:0
A to właśnie jest takie trudne pytanie :P Ta firma, w której pracowałam upadła jak byłam w ciąży. Muszę znaleźć coś innego, wychowawczy nie wchodzi w grę, bo finansowo nie damy rady.
Zgłoszę się w razie potrzeby :) Póki co jestem dobrej myśli i mam dobre przeczucia:) Zobaczymy co przyszłość przyniesie. Mój mąż nie daje mi się łamać, on jest pierwszy do kopania w tyłek;)
no i tyle było z mojego spania,połozyłam sie po 1 a młody wstał o 4.30 zawsze mi robi takie numery i dlatego lepiej nigdzi enie wychodzic i isc spac z kurami bo potem mam nerwa na niego i niepotrzebnie
Ciasteczko, a te dziewczynki już przestały tak płakać? Wszystko się unormowało? My dziś też miałyśmy karmienie o 4.30, ale prawie przez sen. Ostatecznie wstała po 7
Witam, Chciałam się zapytać czy napis przy kierunku, iż jest on darmowy oznacza, że nauka na nim jest całkowicie darmowa czy tylko nie ma wpisowego ? pozdrawiam
odpowiedź ze szkoły :
Witam serdecznie Opis przy kierunku, iż jest on darmowy oznacza iż ma Pani cały cykl nauki za darmo, czyli 2 lata.