Skorpi bardzo apetyczne te lampeczki z ich zawartością, czasami miałaby ochotę takie popróbowac ale przy moje mocnej głowie gdzie po godzinnym picu redsa ja juz mogę zasypiac to oj joj. Ale ten żółto zielony ...fajniutki Robiłyście kiedys sobie w domu takie wynalazki
ja jeszcze jestem ale ciekawe kiedy mnie zmozty bo spałam w nocy tylko 5.5 godzinki. A i tak dośc żwawa jestem. Z psem muszę wyjśc i mam takie zryw że od godziny zebrac doopy nie mogę
Oj ja idąc z psem tez mogłabym sobie pifko kupić ale tak samemu pić. Póki co wstawiłam pare fotek młodego i chyba pies sobie rano wyjdzie, normalnie leniwa baba się ze mnie zrobiła. :D
Z mlekiem juz piłam a tekiego jesio nie więc biorę to Iwus no jakże bym mogła watpić wiesz trzydzieski to dopiero zdolne bestie, nie ma to jak brac ster we własne ręce, a raczej dłonie. Okwięcej nie piję bo plotę
ja mam dzis nostalgiczno-melancholijny nastrój. Ktoś, kogo baaardzo lubię poleciał do Peru :( No i martwię sie troche o tego ktosia- więc zaraz chyba pójdę spać.