Ciacho a tys sie dzis błotku taplała ,ze tak ci zejszło długo Aga niom ma pracę i oby poszło jak powinno a i tak ma zamiar startowac o dotacje i kupić własne maszyny Izunia no widzisz plany poszły się.... najlepsze spotkanka to takie spontaniczne wtedy zawsze wychodzą bo jak cos sie planuje to pac , a dzieciaki lubia nie dopasowac się do rodziców i ich planów
Zastanawiam się czy osoby cierpiące na chorobę lokomocyjną mogą w czasie jazdy mieć podwyższoną temperaturę, a właściwie to nawet chyba nie podwyższoną, a jedynie mieć wypieki na twarzy i uczucie gorąca… od jakiegoś czasu zauważyłam u siebie takie objawy. Dawniej podczas jazdy czułam się nieswojo i było mi niedobrze, a teraz doszło właśnie to uczucie gorączki. R. się śmieje, że nie będzie mnie nigdzie zabierał, bo zawsze choruję. Śmieszne jest też, że kiedyś w pociągu nic mi nie było, a teraz jest to już normą, że „źle wyglądam” i źle się czuję podczas podróży.
wstawac baby... u mnie dzisiaj slonce wyszlo wiec szwedak sie wlaczy chociaz moze nie powinien ale jakos tak mi psychicznie strasznie zle jak mam w domu siedziec... a tak w ogole o 4.20 sie obduzilam temp zmierzylam i dopiero sie zorientowalam ze jeszcze 2godz spania przede mna, najlepsze jest to ze jakas taka wyspana po 4godz snu bylam
Ciacho a jak ci idzie twoja dieta?? a wiecie spraktykowalam ze w okolicach owulacji waga mi idzie do gory lub jest zastoj po czym tak 4dnia fazy lutealnej spada. niesamowita zaleznosc :)
W tym tygodniu w Krakowie są fajne weekendowe imprezki - chyba się wybiorę:
JARMARK ŚWIĘTOJAŃSKI:
19 czerwca (piątek)
15.00 - 17.00 - warsztaty plecenia wianków prowadzone przez profesjonalne studio florystyczne
20 czerwca (sobota)
Przez cały dzień odbywać się będą gry i zabawy dla dzieci oparte na tradycji Nocy Świętojańskiej
12.00 - rozpoczęcie Jarmarku Świętojańskiego 14.00 - 16.00 - warsztaty plecenia wianków prowadzone przez profesjonalne studio florystyczne 16.00 - 16.30 – „Czytamy legendy” czyli spotkania z legendą dla najmłodszych 16.30 - rozstrzygnięcie konkursu na najpiękniejszy wianek 17.00 - 17.30 - „Czytamy legendy” czyli spotkania z legendą dla najmłodszych 18.00 - koncert: The Poise Rite 18.40 - koncert: Wilki 19.35 - koncert: Vavamuffin 20.35 - koncert: Patrycja Markowska 22.00 - koncert: Lenny Kravitz 00.00 - widowisko pirotechniczne
21 czerwca (niedziela)
Przez cały dzień odbywać się będą gry i zabawy dla dzieci oparte na tradycji Nocy Świętojańskiej
12.00 - rozpoczęcie jarmarku 12.15 - 12.45 – „Czytamy legendy” czyli spotkania z legendą dla najmłodszych 14.00 - 16.00 - rodzinna gra terenowa w poszukiwaniu kwiatu paproci 17.00 - 17.30 - „Czytamy legendy” czyli spotkania z legendą dla najmłodszych
czesc Dziewczyny u nas nocka ok,grałam w simsy tylko do 24 a potem obowiazkowo spac i do 6.15 -jest ok
Aniu diete praktykuje nadal chociaz waga spada powoli-to juz 4 tydzien jej stosowania i schudłam 3,5 kg ale ponoc tak włąsnie jest
jeszcze tyle samo przede mna i bedzie dobrze:) potem trzeba zaczac wprowadzac cukier powoli.w kazdym razie konsultuje sie z tym chłpakiem co stosuje ta diete(kolega M z pracy) i mówił ze na poczatku tez wolno szło a potem juz ładnie i w efekcie on w 2 mce schudł 9 kg.
w jeden dzien w tygodniu mozna sobie na cos pozwolic słodkiego i ja zazwyczaj pije wtedy herbate z normalnym cukrem:)
moje dziecko znalazło chipsy i przyszło z nimi i " mama da mniam mniam|"