dietetyk kiedyś mi polecił w zastępstwie cukru białego cukier trzcinowy, oczywiście w małych ilościach, powiedział, że przy diecie odchudzającej nie powinno się pić gorzkiej herbaty bo może ona powodować mdłości
ja wszystko na słodziku:) i to mega duza ilosc bo jak jest za mało to herbata jest cierpka
Haniu no włąsnie nie zjadłam ich i dlatego je znalazł hahaha-jakos nie mam ochoty na takie jedzenie ,juz mnie tak nie ciagnie ale ni epowiem ze sobie kilka sztuk nie podjem jak mnie najdzie:)
Pepsi sie tym razem nie napił :))) oczywiscie MAX-bez cukru
ja dzisiaj ide kupic chrzesniaczce prezent dniu dzieckowo-urodzinowy. liczylam ze urodziny zrobia tak jak wypadaja pod koniec miesiaca po kasie z mopsu a tu zonk, juz jutro impreza a na koncie puchy, dobrze ze ciocia nie ma nic przeciwko kilkudniowym pozyczkom :| doroslemu opoznienie z prezentem clzowiek by jakos wytluamczyl ale dzieciakowi juz nie bardzo
co do Simsów-miałam zainstalowane juz jakies 4 dni temu ale przez pierwsze 2 wcale ich nie włączyłam bo chciałam odespac popołudniu nocke a wiedziałam ze jak je włacze to koniec -bede grała zamiast spac
co do prezentu to chrzesniaczka uwielbia malowac i rysowac, chodzi do ogniska plastycznego, wyjezdza w wakacje w 2 rozne plenery wiec dostanie "materialy" zgodnie z zainteresowaniem - duzy blok kolorowy do malowania pastelami (cena porazka 48zl!!!) plus ze 2-3plotna do malowania farbami akrylowymi
Aniu, dietetyk twierdził, że daje te same efekty, ja zastosowałam i schudłam bez większych problemów, ale każda dieta jest inna oczywiście i trzeba się stosować do wytycznych
w zastępstwie cukru polecał mi jeszcze łyżeczkę miodu naturalnego, tyle, że ja jestem uczulona i to odpadło... ale do dietki wrócę już pod koniec listopada
wg mnie najmniej gorzki, odrobina wystarczy zeby bylo skodkie a i nawet jak w przepisie jest ilosc lyzek to trzeba zmniejszyc zeby nie wyszlo za slodkie, wydajny jest i nawet piec na nim mozna :D u nas mozna go kupic tylko w kauflandzie
Skorpio inny smak ma chyba bardziej przez to ze jest na mace kukurydzianej - jedynej dozwolonej :) chociaz powiem tak - jak zrobilam jogurtowca wg przepisu dietowego to zniknal baaaardzo szybko, akurat wpadly 2 kolezanki i dalam im sprobwoac jak dietuje to jeszcze dokladke prosily :D
Aniu, ja nie znam się na słodzikach, a u mnie w sklepie był taki w tabletkach więc przyjęłam, że tak ma być, ale jakoś mi nie smakuje, wolę już trzcinkowy cukier, chociaz ten też nieco różni sie smakiem od normalnego
Skorpio fajny dziec :) wrzucaj koniecznie w temacie brzuchowo-usg :))
kurcze jak ja dzisiaj rano wstalam to moje dziecko postanowilo dospac po wyjsciu rodzinki do pracy/przedszkola a jak ja jestem mega spiaca to on grasuje... co za ironia losu!!
juz wiem czemu moje dziecko tak spi - wczoraj do 22 przewracal sie w lozeczku cos z tygryskiem gadajac wiec trzeba odespac. ciekawe czy drzemke tradycyjnie ok 14.30-15 strzeli czy juz nie
Aniu to ile Krzyś śpi jak sie połozy koło tej 14,30? bo ja bym mojemu juz nie mogła pozwolic tak późno-Piotrus raczej chodzi miedzy 11 a 12 bo i tak spi po 2-3 godzinki