no coś ty ciacho - nawet jakbyś nic w domku nie miała, a miała chcice na cos dobrego ( a do tego mąz z gorączką ) bo inaczej to bym jego posłała hihihihihihi
Aga trzeba miec alme albo cos takiego :P u mnie nie ma sklepu z dostawami a taksowkarze licza 15zl za dowoz pod klatke jesli do nich zejdziesz a jesli maja ci wniesc nawet na 1 pietro to juz 20zl :P
hahah no wiecie aż taaaka leniwa nie jestem,mam pod nosem żabke i jak jest M zawsze go posyłam.Kreci nosem ale idzie ahhhahha ale jak go nie ma to nie ma zmiłuj ide sama Iwa jakbym miała wielka chcice to tak :)))))))))
Aga spryciulo... mi ostatnio Gabrycha przyniosla mineralna z kuchni bo tylka mi sie ruszyc nie chcialo i mruknelam jej thanks i dawaj odkrecac zaczelam butle a dziecko na to A GDZIE DZIEKUJE BARDZO? (z naciskeim na bardzo)?? NASTEPNYM RAZEM SAMA SOBIE NOSISZ SKORO LADNIE PODZIEKOWAC NIE POTRAFISZ
to na allegro gumki sprzedaja?????????????????????? Jezu nie wiedziałam a przeciez tyle w tym siedze no ale gumki niepotrzebne bo ja juz z powrotem na anty jestem ale to prawda raz nam sie nie chciało dooopy ruszyc i ten raz wystarczył
Talka moze u was akurat lepsza kase proponuja, wszystko zalezy od wlasciciela konkretnego punktu przeciez... pogadaj z dziewczynami w sklepie to sie przekonasz czy zadowolone czy nei
Talka- dlaczego się poddajesz na samym wstepie? MOże w Twoim miescie jest zupełnie inaczej! Poza tym jak człowiek jest pod kreska, to czasem musi zacisnac zęby
Ja nie poszłabym pracować w ccc. Pracowałam kiedyś w sieciowym sklepie - dziękuję bardzo, nieterminowe wypłaty, dziwne wymagania, materialna odpowiedzialność za rzeczy, bo kierownictwo żałuje na bramkę, robienie za sprzedawcę/kasjera/sprzątaczkę. Poza tym, ja nie lubię ludzi.
sluchajcie ktora u was jest dokladnie godzina albo gdzie sprawdzic dokladna godzine?? na wykresach na 28 pokazuje mi ze jest 23:05 na kompie mam 23:01 a na eNce 23:03 ktora jest prawdziwa?
AniaM "sex on the beach" jest moim ulubionym drinkiem....:) Ciacho dobre z tymi gumami...hehehe :) Aga czekam na zdjecia..mam nadzieje ze uda mi sie zalapac....
wstawac spiochy ja wiem ze dzisiaj sobota ale czemu wy macie spac jak inni spac nie moge, hę? u nas dzisiaj byl skomasowany atak dzieckowy o 6.30 i az mnie wszystko boli bo spalam i nie slyszalam jak sie do nas skradali do lozka