aga dokładnie - niech się dzieje co chce! Planowałam dzisiaj myć okna ale jak na razie tez mi się nie chce! Mam do wyprania pokrycie w wersalki ale to dziadostwo jest ciężkie i potem muszę do teściowej na domek wywieź aby wyschło na słoneczku ... jakoś nie mam na to dzisiaj ochoty!
A ja kupiłam dziś sobie włóczke i zrobie komplecik dla malza teraz poodkurzam , pomyję naczynia, zupa z wczoraj jet wiec moge sobie pozwolic. Potem tylko drugie danie mi zostanie ale to szybciutko bo gulasz z piersi kurczaka i mizeria z ziemnaczkami
ja tez mam zupe z wczoraj pomidorowa a na drugie danie maz robi pstraga - wiec dzisiaj mamy tzw duzy obiadek:) tyle ze ja zupki nie zjem - bo jestem na dietce i dzisiaj w menu mam gotowana rybke
a Ja jeszcze nie wiem co będzie u mnie na obiadek! Może coś do przyjścia męża z pracy zdążę wykombinować! Chodzi za mną pomidorówka ale to się zobaczy :))
IZUNIA Ja to jestem na chwilę obecną gorsza niż gromadka noworodków :)) taka mieszanka wybuchowa :)) ale gdyby nie pewne sprawy tutaj do pozałatwiania chętnie bym zawitała do Ciebie :)) Ogólnie to dziękuję za zaproszenia :))
Aga hi hi hi poczekajcie jak się Julcia urodzi bo jeśli będzie choć troszkę do córy podobna to będzie całkiem całkiem urodna dziewczyna :))
Hihihihi DRONKA rozwaliłaś mnie teraz !! Normalnie TOCHAM CIĘ wiesz !! Dzięki napewno skorzystam z zaproszenia w przyszłości - uprzedzając Cię oczywiście !!
A ja wczoraj znowu byłam u lekarza z małym zeby skontrolowac postep a raczej zanik zołtaczki i juz prawie jej nie ma :)) i zwazyli mi dzieciatko:)) tydzien temu jak byłam to przez tdzien przytył 160g a teraz jak byłam to przez tydzien przybrał 300 g :) i obecnie wazy juz 3740g :)) moj mały tłuscioszek :)) ciesze sie ze przybiera bo w szpitalu duzo z wagi spadł a pozniej mało przybierał:) ale widac w domu zawsze najlepiej :))
A ja dziś mam coś ble dzień. Poszłam najpierw pobrać tą krew i jak mi psikła tym spirytem myślałam że "puszcze pawia" poszliśmy na ryneczek z mężem (po drodze do apteki gdzie kupiłam tylko Alantan maść i tyle - cena 19zł za małą butelę Avent przeraziła mnie i podziękowałam) Na ryneczku weszłam do sklepiku z chemią i wyszłam bo mnie zemdliły zapachy - nie kupiłam nic. Po tym jak weszłam do mikro - zoo wybiegłam za sklepik rzygając wrrr. Drogę do domu miałam już z przebojami i co chwilkę biegłam pod krzaczek - w ustach mam ciągle posmak chemii i smród żarcia zwierzęcego... Masakra aż tak jeszcze nie miałam. Oczywiście z zakupów nici a mój maż skacze koło mnie przerażony...
Udaję że pracuję ale nawet i to mi nie wychodzi dzisiaj :D mam kosmicznego lenia i tyle że wyprałam pościel naszą i dzidziusiowe jasne rzeczy potem poprasuję może.
Idę do znajomej na kawę się odreagować i odpocząć - może dojdę bo upał jest w cieniu 27 a w półsłońcu 42 st
a Ja już nie wiem co mam robić.. na słońce boję się wychodzić :(( i siedzę z tego powodu w domku, poza tym ze względu na bóle brzucha po dłuższym chodzeniu tez się boję sama wychodzić Czuję się jak kaleka :((
Lady ale nią nie jesteś !! Ciąża to nie choroba - wierzę Ci, że jesteś zmęczona, ale napewno wytrwasz do końca !! Jestem z Tobą Kochanie !! Trzymaj się dzielnie !!
Lady i tak jeszcze ze 6 tyg. będziesz się czula jak kaleka lepiej się przyzwyczaić ... No normalnie mnie to dobija chce mi się na rolki na rower a tu d.... ale jeszcze troszeczkę i bede szleć
Wróciłam z miasta jeśli można tak powiedzieć! Musiałam troszkę zaopatrzyć moją lodówkę bo świeciła pustkami no i pomidorówki mi się zachciało więc tym samym coś kupić wypadało :)) Na dworze ukrop a mnie głowa boli wrrr niech się troszkę chłodniej zrobi to może będę w stanie więcej śmigać to tu to tam :)) And Tobie to dobrze z tą kawą! Ja jakoś mało gościnna jestem ostatnio! Mnie to trzeba z zaskoczenia brać :))
Magg he he he ty też na roleczkach śmigasz? :))
Izunia Ja to ciągle będę teraz potrzebowała kopniaka w dupę na spamiętanie i rozruch :))
Magg no na rowerku to Ja z dwa lata nie byłam a nie ukrywam, że rolki w zeszłym sezonie tez zaniedbałam wrrr Kupiłam sobie nawet dobry sprzęt ale na razie leżaczkuje... W zeszłym roku zastąpiłam nauką jazdy konnej! Po porodzie jednak chcę opanować pływalnię z Julką
buuu pobolewa mnie w dole brzucha od czasu do czasu :(( od paru dni się to pojawia wrrrr ale na razie jestem spokojna. Czuję się jakbym miała dostać @ po czym po paru sekundach to mija...
Magg a Ja to nie wiem dlaczego mnie dzisiaj tak tli w dole brzucha wrrr czuję się jak przed @ Przypuszczam, ze to przygotowania macicy :)) Fuj jak to słowo brzmi :))
Magg kochana - nie wiem jak tempka bo termometr jest na urlopie - wiec o tyle mam komfort psychiczny ze nic nie wiem:) he he - a jeszcze poranne serduszkowanie tez daje znac :) hi hi
aga hmmm a jak się czujesz ??? kiedy masz niby dostać @??? Czujesz się jak zwykle czy ciutkę inaczej niż zwykle??? Jesio ale bym się cieszyła gdybyś piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Magg poczekaj polecisz na porodówkę ..............
Aga a kiedy masz dostać @ ? bo ja to bym Cię juz widziała w zaciązonych trzeba liczby wyrównać hihihihihihihi Masz trochę fluidków na wylocie jestem to może skuteczne hihi
@ mam miec dzisiaj(24dc) lub jutro (25dc) - a cylke mam takie 24-25 dni - wiec lada chwila
Lady - mam ćmiacy ból prawego jajnika (juz od kilku dni) a poza tym po serduszkowaniu troche mnie dół brzusia bolał - jak nigdy - a tak poza tym reszta typowo malpowa.
Ale co ma byc to bedzie czas pokaze
Co prawda dzisiaj juz chcialam sikacza robic - ale stwierdzilam ze jednak poczekam do jutra do rozwoju wydarzen i wizyty u ginki
aguś czekaj dzielnie nawet do niedzieli :) Aguś no na mnie też nie działa ale jakoś piję ją gdyż chyba lepsze to niż czarna czy rozpuszczalna - zresztą ciort wie :))
Magg moja gadzinka to west highland white terrier :))
U mnie oberwanie chmury mmmmm a Ja właśnie wjechałam do domku. Miodzio taki deszczyk chociaż na dworze dalej duszno :))