Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorMrsHyde
    • CommentTimeJun 20th 2009
     permalink
    a ja wlasnie skonczylam co obiecalam i moge isc spac. jeszcze tylko kilka drazetek na kolacje i moge odplynac :)
    spokojnej nocy
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    Co do lodów babeczki to ja też uwielbiam i młody chyba ma to po mnie, dziś po pracy ogródkowej on do mnie pokazując w stronę sklepu "ludla" ce a potem szliśmy raz jeszcze bo przypomniał sobie że :mama nie ma" ja a czego a on "pić" i co , wróciliśmy się po soczek.
    dobbra żon jest to czas z nim troszkę posiedzieć
    Dobranoc
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    wpadłam się pożegnać... byliśmy w Gdyni... był Czesław Śpiewa :wink::wink::wink:
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
    • CommentTimeJun 21st 2009
     permalink
    milej niedzieli
    u nas pobudka o 5ej byla ale jakos wtulilam Krzysia i dospal 2godz jeszcze ale mnie wszystko boli tak jakos zle sie ulozylam. czuje sie "pognieciona"
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    hej babki,u nas pada deszcz...
    •  
      CommentAuthorpsycho_patka
    • CommentTimeJun 21st 2009 zmieniony
     permalink
    czesc dziewczyny...
    ewa ja jestem z okolic Katowic...wiec mamy do siebie bliziutko...:) hmmm moze jakies spotkanie w pazdzierniku hehe...

skorpi ja mam dla Minika taka poduche
    [URL=http://www.fotosik.pl][/URL]
    tylko w kolorze niebieskim...jest fantastyczna...sama lubie od czasu do czasu na niej posiedziec....a Polowek mowi ze nie ma lepszej opcji na miejsce do siedzenia podczas gry na konsoli hehe...POLECAM
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    cześć z rana
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    to ja chyba tez musze pochodzic za takim fotelem,albo poducha ,chociaz wydaje mi sie niewygodny...musze przetestowax w jakims sklepie...Patrycja ,to wpadnij do mnie do Krakowa,jak masz samochòd ,bo latwiej z maluchem,ja nie mam samochodu...
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    jak tam minela niedziela?
    u nas szalenei leniwie, nawet polowe obiadu mialam na wynos od mamy wiec w koncu troche odpoczelam
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    Hej, u mnie mało szczęśliwie, ale przynajmniej ostatni egzamin za mną.
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Jemma no to w koncu wakacje czas zaczac. teraz 3miesiace bez zjazdowania a pozniej to juz z gorki bedzie
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    No właśnie, ten II rok jest bez porównania lżejszy. Tyle, że na pracę trzeba znaleźć czas. No nic, może Maksiu będzie juz bardziej samaodzielny w zabawie :wink:
  1.  permalink
    a my dzis znów pobudka o 7.30 :)))
    dzien spedzilismy intensywnie na dworze az mam odciski na nogach
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    ja odpoczelam na maxa...
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    witam laski!
    u nas mały spacerek zaliczony, bo moje chorowitki doszły już do siebie i mogliśmy sobie pozwolić na wietrzenie hehehehehehehe
    Mnie coś żołądek pobolewa - wybiłam dzbanek mięty i zaraz sie kładę.
    Jeszcze jutro mam L4 na Oliwke, a od wtorku do pracy na kilka dni i urlop.
    Aga z ta pogotą to obyś miała rację!
    --
  2.  permalink
    Ja spędziłam dzień leniwie, objadając sie słodkościami (PMS), a wieczór w towarzystwie dwóch przyjaciółek i sąsiada, a zarazem chłopaka jednej z nich...
    -- http://cudmania.blox.pl/html
    •  
      CommentAuthorluczynka
     permalink
    Moi mężczyźni byli na paradzie labradorów, później na "pikniku z tatą" w lasku bielańskim, dokąd dobilam do nich po szkole.
    Wszystkie egzaminy za mną. Wynik jednego jeszcze niepewny, ale w zasadzie - mam wakacje
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
    • CommentTimeJun 22nd 2009
     permalink
    od wczoraj mamy lato a u mnie pogoda iscie jesienna. 12 stopni i pada... a taaaaakie mialam plany na dzisiaj :devil:
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    Bry
    u mnie póki co nie pada , musze poszukac nakrętek do słoików, może do tesco sie wybiorę. Bo będę w tym roku robic przetwory i słoików mam dośc sporo ale deficyt nakrętek.
    Mój mi wczoraj drinka zrobił i oj kondyche mam taka że po połowie szklaneczki ja już wstawiona dawniej potrafiłam nawet 2 wypić a potem zamiast spać to najpierw poszaleliśmy a teraz co mega nie wyspana
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    nie wiem jak w tym roku ale rok temu w pepco byly tanie. tyle ze nie wiem czy masz pepco :P
  3.  permalink
    czesc a ja chora:(
    dzisiaj ledwo sie zwleklam z łózka-leci mi z nosa,czuje sie taka wypluta
    juz sobie zapodałam leki oby pusciło i sie dalej nie rozwineło bo mały złapie bankowo
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    zdrowiej ciacho. kup sobie jakis acatar i sie naszprycuj to moze szybciej przejdzie...
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    O raju ale namnożyłyście postów :P
    Leciałam po łebkach :D
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Talka co do CCC ... ja pracowałam w tej firmie, ba obsadzili mnie nawet na stanowisku kierowniczym. Praca nie była ciężka. Jest różnica pracując u prywaciarza co sprzedaje buty CCC a bezpośrednio u firmy z Polkowic. Jak coś pytaj - odpowiem na wszystkie pytania.
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    U mnie też pochmurno i tak jakoś bleee ...
    Nie chce mi się wierzyć, że już są wakacje :shocked:
    Rok temu już leżałam na plaży w Kołobrzegu :P
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Cicho nie choruj teraz, goń wirusa! :wink:
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    dziewczyny nie mam sily na Krzysia... ogladac codziennie BArbie chce i to tylko 2 rozne mu sie podobaja... najlepsze jest to ze on nie siedzi caly czas ale oglada poczatek srodek i koneic... no i akurat jak sa piosenki nawet z kazdej potrafi ze 3 slwoa we wlasicwym momencie zapsiewac...a jego TUUUUUUUUUUUUUUUUU w jednej z piosenek jest niesamowite - nie sadzilam ze takie male dziecko potrafi tak dlugo "wyciagnac" :)
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    ale dalam czadu dzisiaj... zapomnialam ze na klatce wisi ogloszenie ze od dzisiaj beda przerwy w dostawach wody miedzy 8 a 16 i ze trzeba sie "Zabezpieczyc" no i oczywiscie oprocz mineralnej nie mam nawet wiaderka zlapanego... miejmy nadzieje ze nikogo biegunka nie zlapie... dobrze ze kawy z mlekiem nie zdazylam wypic bo bym caly zappas mineralnej zuzyla :P
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    miłego dnia
    --
  4.  permalink
    Aniu mój Piotrus tez wyłapuje słowa z piosenek-fajnie co?

A CO DO CHOROBY juz zapodałam sobie wszystko co mogłam,zaczynam sie pocic-oby mi szybko przeszło
    a co do pogody to bez komentarza bo w zeszłym roku juz były fajne ciepłe dni
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Dajcie mi kopa w dupę na rozpęd... muszę isć z Anią do gimnazjum zanieść dokumenty :( Głupota - podanie moze zanieść dziecko ale świadectwo i test - rodzic wrrrrrr nie chce mi sie!!
    --
  5.  permalink
    a najlepsze ze umówiłam sie dzisiaj na paznokcie bo juz mam brzydkie wiec biore sie za sprzatanie
    w sobote idziemy na wesele
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    a tak w ogole to dzisaij nasza Aga ma jubel

Agnieszko kochana, jeszcze tutaj zycze spelnienia marzen, wielu radosci, niesamowitych przyjemnosci no i oczywiscie zebyscie dom jak najszybciej zasiedlili :)

ds
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Aga ja się dołączam choć nie jestem wtajemniczona w jubileusz - jedynie siem domyślam :DD
    Spełnienia marzeń Kochana :*
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Iza no Aga ma urodziny dzisiaj, moze wieczorem nam imprezke zrobi z poniedzialku :))
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    No ta myślałam :D
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    kurcze a u mnie dalej wody nie ma... dobrze ze zeby rano umylam bo bym w mineralce myc musiala :D
    gorzej ze liczylam ze prania 2 puszcze a tu nie ma jak... wieczorem znajac zycie bedzie brudna wiec wyglada na to ze brudem zarosniemy a kosz z praniem w szwach peknie
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    Witam laski!
    No prosze i na jubel sie załapałam: WSZYSTKIEGO NAJ AGA!!!
    --
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    U nas też pogoda nienajlepsza, ale i tak zamierzamy zaliczyć spacerek i małe zakupki.
    Jeszcze dziasiaj w domku z Oliwką, a jutro niestety znowu do pracy, ale już tylko 7 razy hihihihihihihi i URLOP !!!! ;)))))
    --
    •  
      CommentAuthorpsycho_patka
    • CommentTimeJun 22nd 2009 zmieniony
     permalink
    dzien dobry poniedzialkowo...no i nowy tydzien mamy....dla nas to oznacza ze jeszcze tylko 3...i wielka biba bedzie....:)

Ania to dawaj z tym praniem do mnie...ja w weekend caly dom wypucowalam... i mialam dzisiaj isc na children`s centre z kolezanka...wstalam wczesniej...doprowadzilam sie do stanu uzywania...a tu sms ze kolezanka przeprasza bardzo ale nie moze dzisiaj...no i tak siedze i mysle co bede robic...wiec pralki tak samo jak wody moge Ci uzyczyc....:D

ewa ja tez samochodu nie mam...ale dla mnie to nie problem zapakowac sie z malym w pociag albo busa i znalesc sie w Krakowie...:) zreszta nawet nie wpadlabym na pomysl zeby spotkac sie w Katowicach jesli pojawia sie opcja Krakow hehe...:)

aga i ode mnie oczywiscie tez wszystkiego NAJ NAJ NAJ...:)
    --
  6.  permalink
    Czesć dziewczynki :)

Dziękuję bardzo za życzenia :) Dziś mam najbardziej kobiece urodziny- 33 :D
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    Aga, dołączam się do życzeń. Wszelkiej pomyślności i zadowolenia we wszystkich sferach życia :) Sto lat! :)
  7.  permalink
    Aga ja tez zycze wszystkeigo najlepszego z okazji urodzin

:flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers:
    --
  8.  permalink
    Ciacho jak sie czujesz??? mam nadzieje ze przepedzilas chorobsko...
    --
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    Aga ode mnie też wszystkiego najlepszego w dniu tak kobiecych urodzinek, bosze a ja za pół roku 34 :bigsmile:
    Ania dzięki za podpowiedź , przejade się po południu bo mam pepco. Ania czy chleb mozna upiec bez maszyny tej do pieczenia, musze poszukac jak się robi zaczyn,o reszcie też
    My jyuz pozałatwialiśmy co mieliśmy i teraz młody zasypia
    --
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    A może masz fajny sprawdzony przepis na chleb pamietam ze piekłaś i całkiem apetycznie wyglądały.
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    1.07 zaczynam staż o 7:00 :)))))
    i będzie trwał do stycznia :shocked:
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Hogatko ja robilam chleb w normalnych blaszkach w piekarniku. tu masz fajna strone o chlebach CHLEB
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    kurcze wkurza mnie MOPS. zawsze kasa byla ok 10go , w zelszym miesiacu byl poslizg i wychwoawczy przyszedl 19go a dzisaij mamy 22gi i kasy dalej niet na koncie :devil:
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    :shocked::shocked:
    żal.
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.