Co do lodów babeczki to ja też uwielbiam i młody chyba ma to po mnie, dziś po pracy ogródkowej on do mnie pokazując w stronę sklepu "ludla" ce a potem szliśmy raz jeszcze bo przypomniał sobie że :mama nie ma" ja a czego a on "pić" i co , wróciliśmy się po soczek. dobbra żon jest to czas z nim troszkę posiedzieć Dobranoc
milej niedzieli u nas pobudka o 5ej byla ale jakos wtulilam Krzysia i dospal 2godz jeszcze ale mnie wszystko boli tak jakos zle sie ulozylam. czuje sie "pognieciona"
czesc dziewczyny... ewa ja jestem z okolic Katowic...wiec mamy do siebie bliziutko...:) hmmm moze jakies spotkanie w pazdzierniku hehe...
skorpi ja mam dla Minika taka poduche [URL=http://www.fotosik.pl][/URL] tylko w kolorze niebieskim...jest fantastyczna...sama lubie od czasu do czasu na niej posiedziec....a Polowek mowi ze nie ma lepszej opcji na miejsce do siedzenia podczas gry na konsoli hehe...POLECAM
to ja chyba tez musze pochodzic za takim fotelem,albo poducha ,chociaz wydaje mi sie niewygodny...musze przetestowax w jakims sklepie...Patrycja ,to wpadnij do mnie do Krakowa,jak masz samochòd ,bo latwiej z maluchem,ja nie mam samochodu...
No właśnie, ten II rok jest bez porównania lżejszy. Tyle, że na pracę trzeba znaleźć czas. No nic, może Maksiu będzie juz bardziej samaodzielny w zabawie
witam laski! u nas mały spacerek zaliczony, bo moje chorowitki doszły już do siebie i mogliśmy sobie pozwolić na wietrzenie hehehehehehehe Mnie coś żołądek pobolewa - wybiłam dzbanek mięty i zaraz sie kładę. Jeszcze jutro mam L4 na Oliwke, a od wtorku do pracy na kilka dni i urlop. Aga z ta pogotą to obyś miała rację!
Ja spędziłam dzień leniwie, objadając sie słodkościami (PMS), a wieczór w towarzystwie dwóch przyjaciółek i sąsiada, a zarazem chłopaka jednej z nich...
Moi mężczyźni byli na paradzie labradorów, później na "pikniku z tatą" w lasku bielańskim, dokąd dobilam do nich po szkole. Wszystkie egzaminy za mną. Wynik jednego jeszcze niepewny, ale w zasadzie - mam wakacje
Bry u mnie póki co nie pada , musze poszukac nakrętek do słoików, może do tesco sie wybiorę. Bo będę w tym roku robic przetwory i słoików mam dośc sporo ale deficyt nakrętek. Mój mi wczoraj drinka zrobił i oj kondyche mam taka że po połowie szklaneczki ja już wstawiona dawniej potrafiłam nawet 2 wypić a potem zamiast spać to najpierw poszaleliśmy a teraz co mega nie wyspana
czesc a ja chora:( dzisiaj ledwo sie zwleklam z łózka-leci mi z nosa,czuje sie taka wypluta juz sobie zapodałam leki oby pusciło i sie dalej nie rozwineło bo mały złapie bankowo
Talka co do CCC ... ja pracowałam w tej firmie, ba obsadzili mnie nawet na stanowisku kierowniczym. Praca nie była ciężka. Jest różnica pracując u prywaciarza co sprzedaje buty CCC a bezpośrednio u firmy z Polkowic. Jak coś pytaj - odpowiem na wszystkie pytania.
dziewczyny nie mam sily na Krzysia... ogladac codziennie BArbie chce i to tylko 2 rozne mu sie podobaja... najlepsze jest to ze on nie siedzi caly czas ale oglada poczatek srodek i koneic... no i akurat jak sa piosenki nawet z kazdej potrafi ze 3 slwoa we wlasicwym momencie zapsiewac...a jego TUUUUUUUUUUUUUUUUU w jednej z piosenek jest niesamowite - nie sadzilam ze takie male dziecko potrafi tak dlugo "wyciagnac" :)
ale dalam czadu dzisiaj... zapomnialam ze na klatce wisi ogloszenie ze od dzisiaj beda przerwy w dostawach wody miedzy 8 a 16 i ze trzeba sie "Zabezpieczyc" no i oczywiscie oprocz mineralnej nie mam nawet wiaderka zlapanego... miejmy nadzieje ze nikogo biegunka nie zlapie... dobrze ze kawy z mlekiem nie zdazylam wypic bo bym caly zappas mineralnej zuzyla :P
Aniu mój Piotrus tez wyłapuje słowa z piosenek-fajnie co?
A CO DO CHOROBY juz zapodałam sobie wszystko co mogłam,zaczynam sie pocic-oby mi szybko przeszło a co do pogody to bez komentarza bo w zeszłym roku juz były fajne ciepłe dni
Dajcie mi kopa w dupę na rozpęd... muszę isć z Anią do gimnazjum zanieść dokumenty :( Głupota - podanie moze zanieść dziecko ale świadectwo i test - rodzic wrrrrrr nie chce mi sie!!
Agnieszko kochana, jeszcze tutaj zycze spelnienia marzen, wielu radosci, niesamowitych przyjemnosci no i oczywiscie zebyscie dom jak najszybciej zasiedlili :)
kurcze a u mnie dalej wody nie ma... dobrze ze zeby rano umylam bo bym w mineralce myc musiala :D gorzej ze liczylam ze prania 2 puszcze a tu nie ma jak... wieczorem znajac zycie bedzie brudna wiec wyglada na to ze brudem zarosniemy a kosz z praniem w szwach peknie
U nas też pogoda nienajlepsza, ale i tak zamierzamy zaliczyć spacerek i małe zakupki. Jeszcze dziasiaj w domku z Oliwką, a jutro niestety znowu do pracy, ale już tylko 7 razy hihihihihihihi i URLOP !!!! ;)))))
dzien dobry poniedzialkowo...no i nowy tydzien mamy....dla nas to oznacza ze jeszcze tylko 3...i wielka biba bedzie....:)
Ania to dawaj z tym praniem do mnie...ja w weekend caly dom wypucowalam... i mialam dzisiaj isc na children`s centre z kolezanka...wstalam wczesniej...doprowadzilam sie do stanu uzywania...a tu sms ze kolezanka przeprasza bardzo ale nie moze dzisiaj...no i tak siedze i mysle co bede robic...wiec pralki tak samo jak wody moge Ci uzyczyc....:D
ewa ja tez samochodu nie mam...ale dla mnie to nie problem zapakowac sie z malym w pociag albo busa i znalesc sie w Krakowie...:) zreszta nawet nie wpadlabym na pomysl zeby spotkac sie w Katowicach jesli pojawia sie opcja Krakow hehe...:)
aga i ode mnie oczywiscie tez wszystkiego NAJ NAJ NAJ...:)
Aga ode mnie też wszystkiego najlepszego w dniu tak kobiecych urodzinek, bosze a ja za pół roku 34 Ania dzięki za podpowiedź , przejade się po południu bo mam pepco. Ania czy chleb mozna upiec bez maszyny tej do pieczenia, musze poszukac jak się robi zaczyn,o reszcie też My jyuz pozałatwialiśmy co mieliśmy i teraz młody zasypia
kurcze wkurza mnie MOPS. zawsze kasa byla ok 10go , w zelszym miesiacu byl poslizg i wychwoawczy przyszedl 19go a dzisaij mamy 22gi i kasy dalej niet na koncie