Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorAgunia05
    • CommentTimeJun 23rd 2009
     permalink
    Uwaga chwalę się!! Antosia przeturlała się z brzuszka na plecy !! teraz zmęczona sie bawi ale co jakiś czas zalicza turlanka !! JUPI (dzika radość hihihi)

U mnie cały dzień leje i czasami bardzo mocno :/
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
    • CommentTimeJun 23rd 2009 zmieniony
     permalink
    :clap: zuch Toska, oby tak dalej :thumbup:
    •  
      CommentAuthorluczynka
     permalink
    Brawo dla Tosi :))
    --
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    And bardzo się cieszę, dzielna Tosia ;D
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    pozazdroscilyscie mi chyba pogody bo od 18tej u nas wichura i leje. burza gdzies krazy odchodzi i wraca ale jakos kompa jeszcze nie wylaczylam, dopoki nie pierdyknie to sie jakos nie obawiam :P
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Ania u mnie też wichura straszna, ale jak widać ja już przyrosłam do kompa :tooth:
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    hehehe nalogowiec :P
    ja powinnam isc puscic wode zeby ciepla leciec zaczela, chyba napelnie miski i wiadra juz na jutro... szlak mnie trafia bo po kwadransie woda dalej ledwo ciepla a licznik bije...
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    hheheheheheheheheh a u mnie nawet troszke słonko poświeciło i mały godzinny spacerek zaliczyliśmy :wink::bigsmile:
    --
  1.  permalink
    i ja jestem
    u nas było dosyc ciepło ale bez słonca
    --
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    ciacho fotki pod wykresem :bigsmile::wink:
    --
  2.  permalink
    byłąm juz: )

mój maz zarezerwował nam Hotel w Karpaczu coprawda tylko na 4 dni ale zawsze cos!
    juz ie nie moge doczekac tym bardziej ze on tylko na tdzien przylatuje ehhh
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Ciacho a kiedy przylatuje i kiedy jedziecie? na opczatku lipca tak jak na szczepienaich pisalas?
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Dziękujemy :)
    i mówię dobranoc - dzis jestem zgon
    --
  3.  permalink
    M sie pomylił i przylatuje 7 wiec wyjezdzamy 8 lipca a nie jak pisałam na szczepieniach-7 ego

Jedziemy od środy do niedizeli do hotelu NOWA SKI kurcze obiecał mi i trzymam go za słowo ze moge brac wszystko co chce z zabiegów SPA
    jemu wystarczy to co zapewniaja w cenie
    zobaczymy ....
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Ciacho to juz zazdraszczam tych zabiegow...

moj teraz bierze udzial w promocji zeby wygrac 2osobowy 4dniowy pobyt w spa w kolobrzegu ale to tylko 3 pierwsze osoby sposrod ok 500 jada wiec ten tego... jakos sie nei nastawiam
  4.  permalink
    no ja Aniu sie tez nie nastawiam bo mój M jak zobaczy te ceny i jak ma mi wzdychac to wole nic nie brac
    moj M jest ostatni do wydawania pieniedzy
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Ciacho a nie masz jakiejs tam okazji po drodze?
    poza tym to mozezs mu powiedziec ze zona wypoczeta i zrelaksowana to lepsza zona i milszy weekend :wink:

edit - ciacho tak zerknelam na te ceny i nie sa jakies porazajace,znam tylko niektore i te u mnie w miescie sa podobne, a w tych takich wypasionych kosmetycznych to jest jeszcze drozej wiec jakis argument juz masz.
  5.  permalink
    w zasadzie w zeszłym roku w Kołobrzegu nie mielismy zadnych atrakcji typu SPA a płacilismy jeszcze wiecej...
    no cos tam juz wymysle zeby nie breczał,tylko jak ja juz bede taka zrelaksowana to czy mi sie bedzie chciało cokolwiek robic?:shocked:
    --
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    Heloł, wrzuciłam pod wykres, żeby tu nie śmiecić, "ciekawostkę turystyczną", zobaczcie co o tym sądzicie. Dla mnie massssakra.
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Ciacho a wy byliscie w aquariusie moze? wlasnie tam jest te kilka dni w ramach premii
  6.  permalink
    tak bylismy tam Aniu!
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    hej babeczki...
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    i co faktycznie tak super jak to ochy i achy na necie pisza?
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    czy to bedzie bardzo niemile jak obsadze mezowi sluzbowego laptoka na glowie? mam dosc jego tabelkowania i prac domowych na wieczory :cry:
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    Ania szkoda laptoka:wink:
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    IWA sluzbowy wiec sentymentow nie mam :fierce:
  7.  permalink
    jak my bylismy to jeszcze ta czesc SPa czy tam baseny była nieczynna
    faktycznie Aniu jest wysoki standart,garaz podziemny ,winda ,piekny korytarz i apartamenty w nowoczesnym stylu taki fajny minimalizm,kuchnia wyposażona,łazienka w płytkach,sprzęty takie jak odkurzacz mop czy żelazko i deska na wyposazeniu pokoju,My wtedy płącilismy 300 zł za dobe a teraz jest juz napewno wiecej.Baaaardzo blisko do morza
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    drogo...
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    ehhh... rozmarzyłam się :)
  8.  permalink
    ewa drogo ale my bylismy ze znajomymi a apartament miał dwa pokoje wiec podzielilismy sie kosztami i było ok-razem kosztował 300 zł a na rodzine po 150 zł
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    no to juz lepiej...
  9.  permalink
    weż walnij
    tylko jak HP to moze sie nie rozleciec bo ponoc mocne
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    on ma della wiec moze nie przezyc albo lap albo on... na szczescie zaczynaja nam zabierac prad co i rusz wiec stwierdzil ze gasi kompa (bateria za slaba) bo mu jeszcze po przewodach dysk sie spali :P
    swoja droga jakby swiatlo zabrali i burza sie rozkrecila to moglby byc calkiem mily wieczor :wink: lubie burzowe przytulance hehehe
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    no dobra ja tez pudlo wylaczam... nie usmiecha mi sie zostac bez dysku twardego
    dobrej nocy
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    papa...
    •  
      CommentAuthorpsycho_patka
     permalink
    hehe Ania wody juz nie ma teraz prad zabieraja...gdzie Ty kurde mieszkasz :P
    ten egzamin to taki tylko sprawdzian na ktory poziom sie dostane...mam juz zaliczony Entry 2 z bardzo dobrym wynikiem wiec mysle ze na Entry 3 mnie wezma...chociaz moze uda mi sie zalapac na Level 1(nie chwalac sie moj angielski przez ostatnie 2 lata troche sie poprawil, ale z drugiej strony to chyba wole dwa razy cos powtorzyc niz na jakas czesc materialu sie nie zalapac i przerabiac sama - ale wtedy zawsze moge zmolestowac Ciebie o jakies korki hihihi)...wtedy zostana tylko 2 lata....i caly ESOL (English for Speakers of Other Languages) bede miala zrobiony...i bede mogla zaczac myslec o jakiejs powazniejszej szkole...

Ciacho ja tez chce do SPA.... zabierz mnie ze soba...
    AND i znow sobie tylko wyobrazam jak strasznie musisz sie cieszyc z nowego osiagniecia Antosi....
    IWA juz lece poogladac fotki...

co do pogody...u mnie nadal cieplutko...i nie zapowiada sie na zmiane...wiec jak ktoras ma ochote to zapraszam...:D

a i w ogole humor jakos mi sie scharznil...rozmawialam dzis z babcia...strasznie teskni za Minikiem...moja mama tez...a ja tesknie do nich...baaaardzo...zaczelam sprawdzac ceny biletow...i tak jakos bezsensownie sie ponapalalam ze moze uda mi sie skoczyc do PL nieco wczesniej niz w pazdzierniku...pisze bez sensu bo jak to przemyslalam to stwierdzilam ze jednak nie do konca byloby nas na to stac...tym bardziej ze Minik ma niewazny paszport i jedyna opcja z tego co wiem to podroz LOT-em... cena biletow 200 funciakow + jakies 50 za taksowke na lotnisko...ze soba tez trzeba cos zabrac...a same wiecie ze Polska do najtansszych krajow nie nalezy heh....no coz poki co zostaje mi podroz palcem po mapie...
    --
  10.  permalink
    no nie powiedzcie mi jak to jest...dlaczemu zawsze jak ja jestem to nikogo nie ma????? obrazilyscie sie czy co??? bo ja juz nie qmam :P
    ide do wanny i do wyra....
    jakbym rano nie wpadla to 3majcie kciuki cobym na egzaminie nie wyszla na glupsza niz mowia certyfikaty hehe...:)
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    dobranoc Wam!
    ja ostatnio ciągle tak przelotem... :wink:
    --
    •  
      CommentAuthorluczynka
     permalink
    ja też jak wpadam to już nikogo nie ma
    --
    •  
      CommentAuthorHogatka
    • CommentTimeJun 24th 2009
     permalink
    Patrycja no to ja kciuczę , żeby dobrze poszło.
    Moje chłopaki jeszcze śpia a ja kawka i nadrabiania bo potem można zapomnieć o nadgonieniu.
    --
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    witam z kawusia ;)))
    ja oczywiście tez znajde chwilke na kciuczenie - i wcalesie nie obraziłyśmy Pati tylko kurcze ja po 5 rano musze wstac i nie jest łatwo ;)))):wink:
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Dzieciaczki zrobiły mi pobudkę po 6 miałam ochotę kogoś udusić
    Antosia dosypia, Kuba i Weronika szaleją a ja chcę spaaaaaaaać Kawa nie obudziła mnie
    Za oknem ble pada pada pada. Nienawidzę takiej pogody :/ ja chcę lato!!
    --
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    Aga - kti by nie chciał - ja juz tez mam dość deszczu - właśnie znowu zbiera się na ulewę :devil::sad:
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    bry. noc byla burzliwa :wink: zapalilismy sobie swieczki bo te migajace swiatlo bylo juz wkurzajace, grzmialo i blyskalo jeszcze dluuugo a ze ja sie boje burzy to sie nie wyspalam. dzisaij na razie mokro i szaro...

Pati mocno kciucze, daj koniecznie znac jak poszlo
    •  
      CommentAuthorpsycho_patka
    • CommentTimeJun 24th 2009 zmieniony
     permalink
    jestem i ja....
    za oknem piekne slonce...wiec moja propozycja jak najbardziej aktualna...jak ktoras ma ochote to niecale 2 h lotu i jest u mnie hihi...:)
    w miare wyspana, z dobrym nastawieniem... lece nakarmic dziecia...
    IWA jestes usprawiedliwiona...pamietam te okropne czasy kiedy musialam wstawac o 4 30 rano...jak dla mnie masakra...wole pracowac na nocki niz zrywac sie tak wczesnie...

za kciuki oczywiscie dziekuje...:)
    --
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    o nie na nocki to ja wogóle nie mogłabym pracować, ja nawet uczyć sie nie mogłam po nocach - nigdy tego nie robiłam, a jak przed matura próbowałam to obudziłam sie rano na kartkach hihihihihihi i tyle bylo nicnego uczenia:wink:
    --
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    A moje młodsze włśnie wygoniło starsze do sklepu po "ludla" :D
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    a ja znowu nocny marek bylam i jestem, najlepiej mi sie uczyc nocami wlasnie, teraz tez jesli czytam to tylko nocami bo w dzien zbyt wiele rzeczy mnie rozprasza...

Hoga ja ostatnio kupilam lodow w lidlu (tanie a smaczne) i trzymam w zamrazalniku. musialam je mrozonkami zaslonic bo Krzysko wykumal ze sa w szufladach i sie sam dobeirac zaczynal mimo ze wolal "mama dzimno"
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    Ania mój w każdym sklepie woła ludla a na mieście to wie juz gdzie sprzedaja i pierwsze co to tam drepta.
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    hehe niezly agent. moje dzieci nie sa przyzwyczajone do lodow az do tego stopnia. kupne na spacerze dosaly w zeslzym tyg po raz pierwszy i wczoraj.
    teraz kupilam kufelki/wafelki i jeszcze w biedronie lody kupie i sama im bede galki robila jak bedziemy z domu wychodzili, jak dla mnie bardziej ekonomiczne rozwiazanie :)
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.