czesc -u mnie tez cos ewidentnie wisi jak zaraz spadnie deszcz to tylko tak bedziemy w tym domu sie kisisc..echh nienawidze takiej pogody dobrze ze wczoraj mały sie troche wylatał ja mam zamiar sie kimnac z nim w południe bo znów Simsy mi spac nie dały
Pati Ty masz chyba wczesniejsza godzine niz my dlatego tak wpadasz to po 23 juz nikogo nie ma a trzymamy kciuki oczywiscie daj znac jak współlokator sobi eporadził z MInikiem albo Minik z nim hehehe
ja w sobote ide na wesele..w zasadzie to ide tylko na obiad i o 18 spadam do domu,ide bo wypada oni tez u nas byli a samej mi sie nie usmiecha iść. Kupic sobie tez nic nie kupuje ide w tym co mam przeciez nie bede robic z siebie gwiazdy jak ide tylko na 3 godzinki i to jeszcze z Piotrusiem nie mam nawet telegramu jeszcze nic kompletnie
aga, to nie pensjonat tylko hotel, a ceny maja dość spore bo tez i standard wysoki, po za tym teraz jest SPA i takie tam różne atrakcje a to podbija cenę,
Ja ogólnie nie nastawiam się na wakacjach na jakies super-hiper wypasione warunki. Jedynie co - musi być łazienka i ogólnie wymagam,żeby dośc czysto było. Poza tym - luz :)
Skorpio- jezeli masaz- to tylko specjalny dla cięzarówek i tylko za zgodą lekarza. Ja od 5 lat co tydzien chodzę na masaże- jednak na czas ciązy odpuściłam.
Haniu- to chyba zalezy od tego, jak znosi swój stan... Z tego co wspominałas, nie czujesz się najlepiej , więc pewnie poza jakimiś delikatnymi zabiegami na twarz, dłonie i stopy za wiele Ci nie zostanie...
dzisiaj jadę do gina to się zapytam o te masaże, ostatnio miałam ochotę wyskoczyć do ustronia na basen solankowy, ale okazało się, ze solanka podnosi temperaturę ciała, a to jest przeciwwskazanie w ciąży...
żebym ja miała skaner w domu to bym wam wrzuciła ale zrobiłąm zdjecia nie wiedziałam tylko co fotografowac bo takich mapek jest mnóstwo a ja nie mam o tym zielonego pojecia co jest co jak mi powiesz co chciałabys konkretnie zobaczyc to poszukam takiego rysunku
hehe co do miejsca na krotki wypadzik to jakas specjalnie wymagajaca nie jestem...moze byc nawet namiot...:D Izuniu bardzo wspolczuje straty.... Ciacho a ja chce zobaczyc PIotrusia naprawiajacego ten rower hihi...z ta godzina to masz racje...ale dopiero ok. mojej godziny 22 zazwyczaj mam czas zasiasc przy kompie...bardziej chodzilo mi o to ze nie raz mozna Was pozniej tu spotkac a ja mam chyba wybitnego pecha...bo co zajrze to pustki...a jak mnie nie ma to po 100 postow do poczytania hehe... z przekroju to ja niestety niewiele potrafie wyczytac...jednak wyobrazna przestrzenna to u mnie nie dziala hihi...a tak a propos planow i przekrojow domow...Połówek kiedys zwrocil mi uwage czy dziewczyny na innym forum nie boja sie takowych wrzucac w neta...przeciez to tylko ulatwia robote wlamywaczom...
a teraz tak.... ja po egzaminie…weszlam jak wszyscy juz pisali…(jak zwykle spozniona – Minik jak na zlosc kupe musial walnac przed samym moim wyjsciem)…usiadlam, wypelnilam formularz….pozniej praca pisemna pod tytulem I was born… I like… I am good at…. My… i kilka zdan na jeden z tematow…„My Family” , „My Country” albo „My experiences in England” wybralam pierwszy hehe… nastepnie chyba z 10 stronicowy test wyboru… zrobilam to wszystko w jakies 40 min a przewidziane bylo 2h… babka powiedziala ze jak chce to moge isc do domu bo jeszcze nie ma jej kolegi, z ktorym decyduja kto na jaki poziom…i ze musialabym strasznie dlugo czekac…wiec wyniki i cala reszte wysla mi poczta…:D zapytalam tylko o cene…i jesli nic nie zmienilo sie od zeszlego roku to jesli dostaje te zasilki, ktore dostaje zaplace cale 6 funtow za rok hehe
takze za kciuki dziekuje…mocno musialyscie trzymac…bo chyba na glupsza nie wyszlam niz swiadcza certyfikaty…
Ciasteczko- ja chciałam rzut parteru i poddasza :) dałas jakis widok od strony dachu i przekrój :P Pati- ja takich obaw nie mam. Po pierwsze- bez adresu ( ba- nawet bez miejscowości), po drugie - dla zwykłego ludzia orientacja jak rozplanowany jest dom możliwa jest po dwukrotnym obejściugo dookoła - więc włamywacz tez raczej planom się nie przygląda:) Zresztą wiuesz- przezorny zawsze ubezpieczony :) A tak w ogóle to gratulacje z powodu udanego testu
Pati super ze juz po tescie. no tematy do napsiania faktycznie byly proste ale wiesz u mnie to juz zboczenie zawodowe i troche pod innym katem na to patrze :) szkoda ze ci przysla tylko wyniki a nie caly test bo chetnie bym cos takiego w kompie miala. a moze wiesz gdzie mozna znalezc przykladowe?
Ciacho dawaj rzuty z gory bo ja tez nic nie potrafie wyczytac :)
kurcze a u nas pada. mezu dzwonil z trasy ze leje wiec jak sie pogoda nie poprawi to moze byc nie na 19 ale i pozniej... ehh a myslalam ze po zakupy jeszcze skoczymy..
Ania no tematy jak dla mnie tez banalne...jak w podstawowce hihi..no ale w tescie juz pytania na roznym poziomie...napisalam tak szybko bo stwierdzilam ze nie ma co sie po 3 razy nad pytaniem zastanawiac - a bylo ich mnostwo...pewnie kilka bledow bede miala...jedno pytanie zostawilam bez odpowiedzi...bo w ogole nie rozumialam zdania (slowek nie znalam)...ale i tak mysle ze jest ok...i wydaje mi sie ze jednak na ten Level 1 sie dostane...co do przykladowych testow hmm no to kurde wczesniej moglas powiedziec to bym poprosila coby mi przynajmniej kopie przyslali...pewnie nie byloby problemu...ale jak co to we wrzesniu podpytam...bo chyba mam prawo wgladu do swojej pracy...tak mi sie przynajmniej wydaje...:)
ten brak wody to jakis kanal...normalnie podziwiam jak ludzie mogli kiedys bez biezacej wody zyc. gotowanie jak cie moge ale pozmywac nie ma szans. msyalalm ze dzisiaj sie zabezpeczylam (wszystkie gary plus 2 michy kuchennej do gotowania i w lazience 2wiadra i micha olbrzymia) a tu guzik, wpadlo umycie truskawek dzieciom, wyparzenie butelki 2krotne bo przeciez zimna woda nie umyje po mleku, umyciu ziemniakow i warzyw do obiadu no i zostalo mi tylko tyle co w malym garnczku i czajniku a tu jeszcze z 2godz wody nie bedzie... dobrze ze kibelkowo jeszcze sa zapasy zeby umyc rece czy wode 'spuscic'... cholera zeby jeszcze chociaz porzadnie ciepla woda wieczorem leciala a nie jakies ledwo cieple brudya dzisiaj jeszcze dorwalam hydraulika i mowi ze planuja sobota niedziela tez caly czas robic bo juz maja opoznienie bo poszlo cos nie po mysli i raczej do srody przyszlej sie zanosi ze to potrwa