to gratulacje dla Juniorków a mój ma smarki do pasa i obszczypana dupke nie wiem czy to zeby czy co -tez moze nie spal przez to w nocy dałam mu granulki osccillococinum tak zapobiegawczo no ale goraczki nie ma a u nas slonce i duchota straszna ja tam tego tiramisu nie chce bo waga cos w dół ostatnio mi nie idzie,ide na mizerie
Ciacho radzę skontrolować Piotrusia laryngologiczne. Moi panowie chyba tydzień czasu jak nie więcej chodzili z zapaleniem uszu a ja nic nie wiedziałam, dziewczyny mi podpowiadały a ja głupia gęś byłam. Podejrzewam, że u nas uszy chore z kataru niewyleczonego i ciągłych infekcji. Dziękować
hmmm nie mamy laryngologa dzieciecego a czy przy zapaleniu ucha jest goraczka? kurde teraz mnie przestraszyłas bo zachowuje sie normalnie tylko ta nocka niebardzo,zobacze jak bedzie dzisiaj w nocy jak dalej takie przeboje to jutro rano ide . Piotrus juz dawno nie był chory ani nawet przeziebiony ale moze go gdzies zawiało faktycznie.Poczekam do jutra
Ciacho o to właśnie chodzi, że mi Szymek płakał tylko nocą ... no i gorączka jest, ale on też nie miał! Laryngolog był zdziwiony właśnie takim stanem rzeczy! Ja Cię nie chcę straszyć - absolutnie, tylko nie popełnij tego błędu co ja i nie odwlekaj.
no wiem ze nie chcesz mnie straszyc:) ale dzisiaj na naszym zadupiu sprawdziłąm nawet prywatnie laryngolog nie przyjmuje (nawet nie licze na to ze na NFZ sie dostane) jesli dzisiaj taka nocka bedzie to jutro ide
Gabrysia nie zawsze miala temperature przy zapaleniu ucha. dopiero jak juz byl ostry stan zapalny to goraczka pod 40stopni. 2lata ciagle sie uszy jej czepialy wiec przerabialam rozne scenariussze
Ciacho jesli to szpital, jaksi maly gabinet a nie wypasiony czy klinika to wkaldaja taki malutki lejek i przyswiecaja swiatlem. jesli maja wypasny sprzet zagladaja specjalnym mikroskopem i endoskopem
Tak Izunia dalej jest zaprzyjaźniony ale tylko do spania narazie nie zamierzam mu go zabierac,tym bardziej ze jak zasnie to go wypluwa,chyba ze sie przebudzi to sobie sam weźmie
dzisiaj postanowiłam ze bede zapisywac sobie co jem bo waga od półtora tygodnia nie drgneła w dół. dzisiaj mam na swoim koncie tylko 1 parówke Berlinke i mizerie chyba dołoze sobie cwiczen....
Ciacho jak bedziesz zbytnio ograniczala kcal to organizm zamiast zrzucac bedzie magazynowal kcal i mozesz nawet tyc zaczac. co do parowek to niestety nie jest to za dobre wyjscie przy diecie. mizeria ze smietana czy jogurtem naturalnym?
u mnie waga w koncu drgnela. mimo sterydow udalo mi sie zrzucic kolejny kilogram. mam nadzieje ze teraz bedzie caly czas grzecznie wspolpracowala no ale z drugiej strony grunt ze nie tyje nawet jakby w miejscu stac miala
aniu a dlaczego parówki nie? ja nie mam jesc cukru.mieso kazde mozna w tej diecie jesc(bez panierki) mizeria z jogurtem i kefirem wiem ze nie wolno sie ograniczac dlatego jem co 3 godzinki cos tylko ze dzisiaj tak jakos brakuje mi czasu ja pokłądam nadzieje w tym naszym wypadzie do spa-mam zamiar korzystac z sauny i basenu ile wlezie
Parowki to chyba na zadnej diecie nie sa wskazane, przeciez to sam tluszcz no i weglowodany. na dietach najlepszy jest kurak i indor bo maja duzo bialka
Krzysko spi juz prawie 2.5godz, Gabrysia najpierw u cioci byla a teraz przejela ja moja mama, jakaz bloga cisza w domu.... nie mam nic przeciwko temu zeby jeszcze z pol godz chociaz potrwala :)
Ciacho, powinnaś jeść regularnie, pięć posiłków w odstępach ok. co 3 godziny,jak będziesz tak drastycznie ograniczać posiłki, to owszem teraz waga drgnie, ale spowolni Ci się przemiana materii i jak zaczniesz jeść w miarę normalnie, to masz gwarantowany efekt jo-jo, bo organizm bo takiej drastycznej diecie od razu zacznie odkładać zapasy na wypadek kolejnej takiej...
Od jutra jestem na urlopie -aaaaaaaaaaaa Cieszę się przeokrutnie :) Mojemu mężowi chyba też się załączył wakacyjny nastrój , bo włącza mi piosenkę - taką do potraktowania z przymrużeniem oka ;)
Jestem. Ale ci zazdroszczę z tym urlopem :) A ja mam na dziś mocne postanowienie zapisac się na aerobic. 148 zł. za 14 wejść + godzinny masaz całego ciała gratis, do wykorzystania w ciągu 7 tyg. Jak myslicie, dużo?
Zapraszam do pralni ,SPA darmowa ,heeee cera ladna bo pije strasznie duzo wody i poce jak w saunie,czyli oczyszczam organizm,duzo ruchu ....HEJ BABECZKI..
A tak w ogóle to chciałam Wam powiedzieć jak mnie zaskoczyła dziewczyna od której wynajmujemy mieszkanie. Zadzwoniła ,że chce dziś przyjsc, więc podniosła mi ciśnienie- bo myslałam,że podwyżka :/ A tu zonk- przyszła na slub zaprosić :D
Hogatko mam pytanie czy ty jak bierzesz / bralas sterydy wziewne to tez ci sie taki straszny kaszel plucny jakby robil?? normalnie 3dzien z rzedu kaszle ze malo wnetrznosci nie wypluje, czuje ewidentnie ze mi z zatok zlazi ale dusznosci wespol z silnym kaszlem to nie jest za fajne
No miłe, miłe... Ewa- nie jestesmy znajomymi. Wynajełam mieszkanie przez agencję nieruchomosci. Może po prostyu nas docenia,ze zawsze płacimy haracz w terminie ;)
Jemma jak dla mnie duzo bo ja za karnet płące 60 zl i wtedy moge byc nawet cały dzien na siłowni i na aerobiku a jak wchodzisz jednorazowo to godzina kosztuje 8 zł. Prowadzony jest profesjonalnie i w siłowni na specjalnej sali ze sprzetami a nie na jakiesjc gimnastycznej w szkole
ale bedziesz zadowolona wiec idz idz
She wiem ze nie mozna przestac jesc ja poprotu napisałam ze jakos tak mi dzisiaj nie podchodzi poza tym nie miałam za bardzo czasu.własnie zjadłam sałatke z pomidora i ogórka