Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

• CommentAuthorewa74
    • CommentTimeJun 25th 2009
     permalink
    a ja zjadlam 3 kromy chleba z maslem,jajem na twardo od kury domowej,pomidarem i masa cebuli...heee M spi dzisjaj w malym pokoju ,bo przeziebione,wiec przyszalalam z ta cebula...
  1.  permalink
    Ciacho- mam nadzieję,że młody jutro do 9 pośpi... Kurujcie się
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Ciacho a slyszalas ze pomidora i ogorka nie powinno sie laczyc o cos tam nieporzadabnego wydziela?
    zreszta musisz jesc jakies miecho lub rybe, same warzywa dostarczaja za malo kcal. odezwala sie ta ktora wrabala pol glowki kapusty nim zdazyla sie z sola przegryzc :shamed:
  2.  permalink
    Żle się wyraziłam- nie gniazdek- a punktów. czyli łącznie- razem z oświetleniem, światłami na zewnatrz itp. Poza tym wiecie- ja mam tam 2 mieszkania- więc 2 kuchnie i takie tam.

Ciacho- jaki metraz ma Twój salon? ja jestem w stresie,ze mój za mały :/
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Aga no to taka MALENKA roznica :P
    punktow to i w naszym malym mieszkaniu duzo wyszlo, przerazenie wiec zniklo z mej twarzy :)
  3.  permalink
    Oj - no tak mi się powiedziało :P
    Wybacz blondynce ;)
  4.  permalink
    No nic kochane - uciekam poczytac trochę
    Dobranoc
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    na mnie juz pora. ostatnia noc to niespelna 3.5godz snu wiec trzeba dzisiaj odespac zwlaszca ze na jutrzejsza noc juz ksiazka na mnie lypie :)
    •  
      CommentAuthorizza
    • CommentTimeJun 26th 2009
     permalink
    Cześć dziewczyny!
    Słyszałyście ... Michael Jackson nie żyje ...
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Aga fajnie, że już dziś urlopujesz się :D
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Aniu ja nie wiem jak czy to wyposażenie przychodni czy sprzęt lekarza ...
    •  
      CommentAuthorAmazonka
     permalink
    Tak, w wieku 50 lat i po zaplanowaniu trasy koncertowej.
    --
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Ama ponoć wszystkie bilety na ten koncert rozeszły się migiem!
    •  
      CommentAuthorFiufiu
     permalink
    :sad:
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    Wow :shocked::sad:
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    witajcie piatkowo...
    ja od dzisaij slomiana wdowa z beznadziejnymi planami na weekend (mama mi zaplanowala wrrr) no ale co tam, damy rade :)

szkoda Jacksona, byl dziwakiem ale kilka swietnych piosenek 'wypuscil'
    •  
      CommentAuthorScorpi
     permalink
    cześć dziewczyny...
    u nas fatalny dzionek sie zapowiada... znowu będzie deszczyć, chyba auto na ponton wymienię :)
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Ania ja tam nie byłam jego zagorzałą fanką, ale też uważam, że miał niektóre kawałki świetne ...
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Skorpi u mnie wczoraj taka burza była ...
    Ale dziś coś już się pochmurza ...
    •  
      CommentAuthorScorpi
     permalink
    ja się wczoraj nacięłam w Katowicach na oberwanie chmury, musiałam się zatrzymać na autostradzie bo nie dało się jechać tak ulewa
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    a moj maz przez 3 dni pod namiotami w Mikolajkach bedzie koczowal i z tego co podaja prognozy to ma padac i burze przewidywane, nie zebym sie nie cieszyla :tooth:
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Ania haha :rolling:
    Oby tylko zdrowy mężu wrócił!
    •  
      CommentAuthorScorpi
     permalink
    ojeju Aniu, mogłaś mu ponton zapakować :)
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Iza jak sie rozchoruje to ten tego, 2 dni w domu i pozniej znowu na wyjezdzie wiec ja go leczyc nie dam rady :P
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Skorpi spakowalam mu cieple gacie do spania i 2 bluzy na wsiaki sluczaj bo sam nie pomyslall :tongue:
    •  
      CommentAuthorScorpi
     permalink
    oby tylko kataru do domu nie przywiózł
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    dziewcyzny siostra cioteczna zaprosila mnei na opijanie magisterki, jaki drobiazg bylby fajny z takiej okazji?
    tylko cos drobnego na prawde bo fundusze mam marne
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    Ania nie wiem czy od leków masz kaszel ale może być bo to co tam zalega musi się oczyścić, ja mimo brania leków dalej mam od czasu do czasu kaszel ale zauwazyłam że w dni kiedy siedze w ogrodzi to następnego rano mam przekichane bo kaszel przez dobrą chwilkę trzyma, a mąż twój na rajd pojechał, że mikołajkach pod namiotami. My w tym roku z racji finansów nie pojechaliśmy ale w przyszłym roku obowiązkowo jesli nie wszyscy to chociaz najstarsi znaczy zon i Jakub

Aga no to udanego urlopowania

A Jakson po tym jak tyle operacji sobie zafundował, wybielanie i bóg wie co tam jeszcze to i tak długo żył, co nie znaczy że szkoda go troszkę bo fajne kawałki miał, ale tylko te z młodości.
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Hogus no u mnie po spacerach tez jest gorzej i to nawet w ten sam dzien, dzisaij wstalam zapuchnieta i z mega chrypa, chociaz to i tak pikus przy tym co bylo wiec juz nie narzekam

a R faktycznie na rajdzie, czesciowo sluzbowo mimo ze gora twierdzila ze to wyjazd "uznaniowy" ale wszyscy koledzy mowia ze to przygoda zycia dla faceta to pewnie i on to poniekad tak traktuje :D
  5.  permalink
    bry prawie weekendowo....(u mnie juz weekendowo bo Połówek standardowo ma wolne)
    Ania bo oni zazwyczaj o takich rzeczach nie mysla...:D
    kurde no Jacksona rzeczywiscie szkoda...
    u nas przez ostatnie dni upaly...dzisiaj wstaje a za oknem deszcz...popadalo i po deszczu....poki co niebo zachmurzone...ale nie zdziwie sie jak jeszzcze goraco dzis bedzie...
    a mnie wczoraj nawalily plecy...nie dalam rady nawet sie przebrac do spania...od rana tez mnie napieprzaja...macie jakies rady co robic??? do lekarza raczej isc nie mam po co, bo jak szwagier byl z tym samym problemem to kazali ibuprom jesc a jak nie ma kasy to paracetamol....a do lekarza ma przyjsc jak bedzie go tak bolalo ze sie wys...ć sam nie bedzie umial....
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    u nas dzisaij pochmurnie i dosc wietrznie, temp 18stopni ale momentami czlowiek sweter zakalda bo zimno sie robi. polazilam 2.5godz i znwou kaszle jak glupia... wieczorem jeszcze jeden spacer z przyjaciolka uplanowalam i mam nadzieje ze dam rade...

Pati z tym bolem plecow to moze kup jakas masc rozgrzewajaca albo dla sportowcow. ciekawe czy to od rpzedzwigniecia czy korzonki np. dobre sa wszelkiego rodzaju plastry rozgrzewajace. aha no i goraca kapiel tez dobrze zrobi
    •  
      CommentAuthorpsycho_patka
    • CommentTimeJun 26th 2009 zmieniony
     permalink
    Ania dzieki za rady...wydaje mi sie ze to jednak od dzwigania...od rana lykam tabletki przeciwbolowe, smaruje voltaren emul gel`em...zaciskam zeby i jakos daje rade...o plastrach tez myslalam tyle ze tutaj to strasznie drogie cholerstwo...mysle ze pomysl z goraca kapiela brzmi calkiem ok...:) jak nie przejdzie to jutro kupie te plastry...

ale Wy rozgadane dzis jestescie...:P
    --
    •  
      CommentAuthorFiufiu
     permalink
    Dziś każdy serwis informacjny w Teutonii zaczyna się wiadomością o Jacksonie. Ciekawe, ile jest jeszcze miejsc na świecie, w których o tym fakcie nie wiadomo.
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    a ja dzis wpadlam do benettona a tam przeceny 50%, oczy wywalilam ,bo wczesnie cos,to chyba przez ten kryzys, kupilam kurtke skòrzana dla mnie pilotke na jesien super z 250 euro na 100 przeceniona...i dla VEVE spodenki bawelniane...
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    patrycja lec po masc do apteki a nie siedz w bòlach...
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Fiu u nas dzisiaj to chyba wszystkie stacje radiowe puszczaja tylko jego kawalki, przynajmniej te na ktore trafialam w ciagu dnia i w sklepach

mialam wyjatkowo udany dzien, najpierw jedne spacery rano a pozniej znowu polazlam z przyjaciolka pospacerowalysmy i pozakupowalysmy 4godziny, Krzysio jest mistrzem wytrzymalosci fakt pol na pol w wozku siedzial ale wszystko jedno, najsmieszniejsze bylo jak przyjaciolce buty podawal z tekstem "ciocia maś te" oczywiscie byly rozowe lub zolte i mialy full swiecidelek :P tak sie chlopak zmeczyl ze nawet myc sie nie chcial tylko wypil butle i odplynal
  6.  permalink
    a ja byłam fanka Jacksona-mam wszystkie Jego płyty a moja ulubiona piosenka zawsze była i bedzie -Black or white

dziewczyny jutro to nieszczesne wesele
    nie chce mi sie isc naprawde.Aniu z okazji magisterki w upominakach sa takie fajne smieszne dyplomy albo kubki dla mgr
    --
  7.  permalink
    ja zamiast cos robic,sprzatac to sobie siedze kurde
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    ciacho no co ty ? rozerwiesz sie...
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
    • CommentTimeJun 26th 2009 zmieniony
     permalink
    Ciacho ja dzisiaj caly dzien poza domem bylam i wody do zmywania nie nagrzalam po obiedzie a teraz lodowata leci. chrzanie nagrzeje gar jutro rano i pozmywam od razu po placuszkach hurtem :)

co do imprezy to nie ide, dopiero na 19sta a ja nie mam z kim dzieci zostawic a taxowka jechac zeby tam 1.5h pobyc mi sie nie usmiecha. szkoda bo mogloby byc fajnie
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    Cicacho, czemu ci się nie chce? Jak masz takie podejście to na pewno będzie super.
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    Ania, nie może ktoś po ciebie podjechać? Żadnych zmotoryzowanych?
  8.  permalink
    ja juz kombinowałam jak sie wykrecic od tego wesele.No nie da sie
    ide na max 3 godzinki
    Ewa ja sie rozerwe? z Piotrusiem? nie ma szans
    znajac zycie to bedzie cały czas biegał po sali jak dzikus a ja bede liczyc jego upadki i po jakims wiekszym go zwine do domu.Tak to widze
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    eee nie bedzie tak zle...pobawi sie z innymi dziecmi...
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Jemma nikt nie ma 2 fotelikow dla dzieci a bez nie zaryzykuje. taxowka to wydatek 20zl wiec sporo, z buta ok 4km bym isc musiala z czego kawalek przez "pulwy"
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    To kicha, zawsze to jakieś wyjście a nie siedzenie w domu...
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    dla mnie z dziecmi na 19sta to juz troche pozno... gdyby bylo np jakas 16 to bym sie zdecydowala a tak to nawet u mamy sie dzieci zostawic nie da a R mowil ze przed 22 nie wroci raczej
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    A ta sąsiadka, która miała sie opiekować Krzysiem? Mogłaby zostać z dzieciakami, czy ma jakieś inne zobowiązania?
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Jemma ja nie wiem czy ona w ogole bedzie z nim siedziala. powiedzialam jej uczciwie zeby nie wymawiala teraz pracy bo nie wiem co bedzie z moja praca. zreszta nie bardzo mam kase zeby jej za te pare nawet godzin teraz placic.
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    Myślałam bardziej o sąsidzkiej przysłudze. Swojego czasu przecież to ona mogła na ciebie liczyc.
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.