Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

1.  permalink
    Wpadłam tylko na sekundke,zeby się pożegnac.
    Do zaklikania, dziewczyny :swingin::swingin::swingin:
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
    • CommentTimeJun 26th 2009
     permalink
    Aga bawcie sie przednio i niech slonce z nieba nie schodzi :))
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    wiesz Jemmo ja bym jej chyba nie potrafila jej poprosic bez zapytatania o kase. co innego jakbym chciala wyjsc do lekarza pilnie a co innego imprezowo... Gabrysia by sie wygadala gdzie mama i takie tam...
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    no Aga, miłego wypadu, bawcie się dobrze :bigsmile:
  2.  permalink
    Ania ja to bym zostala z tymi Twoimi dzieckami...szkoda ze tak daleko...:/
    Ciacho nie marudz...ja to bym chetnie skoczyla na jakies weselicho...nawet na godzinke...obiad przynajmniej podadza pod nos i w garach stac nie trzeba hihih...
    aga ja tez zycze mnostwo slonca...:) i do zaklikania...
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    ciasteczko1984: a ja byłam fanka Jacksona-mam wszystkie Jego płyty a moja ulubiona piosenka zawsze była i bedzie -Black or white

ja też... olbrzymią!!! też mam jego płyty... a najbardziej lubię.. smooth criminal :wink: achhh, jakoś tak nie moge uwierzyć w jego śmierć...
    --
  3.  permalink
    w sumie uwazam ze to był dobry człowiek tylko troche zagubiony przez to jakie miał dzieciństwo.

laski wy znów przytulone do mężów czy co
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
    • CommentTimeJun 27th 2009
     permalink
    Ciacho no ja tez nie mam do kogo :P
    posiedzialam pol godz przy inhalatorze i lepiej mi sie oddycha tylko kurde spac mi sie kompletnie odechcialo
  4.  permalink
    przyszlam tylko powiedziec dobranoc...:)
    ogladalam z Połówkiem "skazani na shawshank"....uwielbiam ten film....a ze kompa mam w innym pokoju niz tv to zagladam dopiero teraz...
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    spanie z Gabrycha to chyba juz frajda jedynie dla niej. czuje sie taka wymemlana i na dodatek poobijana. chociaz w ramach pobudki piosenka o mamie byla super wynagrodzeniem :)
    lece robic kawe - dostalam wczoraj troche o smaku tiramisu wiec musze wyprobowac :)
    milej soboty dziewcyzny :)
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    ciasteczko1984: w sumie uwazam ze to był dobry człowiek tylko troche zagubiony przez to jakie miał dzieciństwo.

zgadzam się z tobą... w sumie on był bardzo nieszczęśliwy... to bylo czasem widać...
    --
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    Miłej soboty laski:bigsmile:
    A tobie Aga - spokojnego, pogodnego wypoczynku :surfing::boogie:
    --
  5.  permalink
    udanego wekendu :)
    --
  6.  permalink
    wrrrr ja na to wesele kurde tak mi sie nie chce ze nawet sobie nie wyobrazacie
    jak msza jest o 15 toja chyba tak spokojnie na 16 na sale pojade .obiad i o 18-19 zmykam zalezy od syna jak sie bedzie zachowywał
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    ja znikam świętować 21 urodziny R ;)
    --
  7.  permalink
    oczko:) tonajlepszego!
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    :wink:
    --
  8.  permalink
    wróciłam z wesela tak jak mówiłam nawet sie nie najadłam bo mały ciagnał na dwór do dzieci
    a jak szwagierka zwróciła uwage chrzestnemu piotrusia ze mógłby troche mnie odciazyc to inny sie odezwał ze skoro dzieko ma rodzica to niech sie nim zajmuje
    bez komentarza

Piotrus wybiegany ,razem z dziecmi wolał szalec na dworze niz na sali a ja chcac nie chcac musiałam go pilnowac

Jeszcze o mało bym nie dała Panstwu Młodym swojej komórki w prezencie :)
    Poprostu jadac autem skonczyłam rozmawiac i zamoiast do swojej torebki to wrzuciłam ja do prezentu hihi ale ktos zagladnał i zobaczył ze na tapecie jest piotrus i mi oddał
    --
  9.  permalink
    hehe Ciacho dobre z ta komorka... widzisz juz po wszystkim...mozesz odetchnac...:)
    --
  10.  permalink
    tak,młody spi wiec juz cisza i spokój
    --
    •  
      CommentAuthorFiufiu
     permalink
    He he, niezły numer :smile:
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Ciacho no zobacz jaka szczodra jestes... nawet telefonem sie podzielic chcialas :D
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    hej babki, slaba cos jestem,to pewnie przez ta pogode ...dobrze ze jutro niedziela...
  11.  permalink
    albo by sie jakies dziecko cieszyło z niego bo on wleciał do torby z pluszakiem które potem ida do domu dziecka

ale jaja

zawsze byłam roztrzepana ijuz mi tak zostanie do konca zycia
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    musze odpoczac,ide na kanape i loda zjem...jak VEVE mi da polezec...
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    ale ciacho z Piotrusia :)) ja chcialam kupic Krzysiowi biale spodziany na wesele ale mnie R na ziemie sprowadzil ze to bez sensu i pojdzie w granatowych marynarskich takich nad kostke do tego bialy koszul i bialo granatowa kamizelka a w razie zimnicy granatowa marynara :)
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Ciacho a ty to normalnie dzieciak na tym zdjeciu, nie jak stateczna zona i matka :))
    wiesz co... wydaje mi sie ze powinnas nosic zywsze kolory, probowalas poexperymentowac cos z soczystymi odcieniami nie wiem niebieskiego maliny czy limonki?
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    no no jaki przystojniacha i jaka laska :>>> hehehe
    --
  12.  permalink
    Aniu nosze takie kolory tyle ze na to wesele to taka zaozyłam bluzke pod marynarke
    noi miałam brazowa torebke wiec nic nie musiałam kupowac-poprostu poszłam oszczędnie

te spodnie to sa od garniturku dzieciecego-kupiła mu tesciowa w zeszłym roku ale ja wolałam zeby szedł tak na luzie wiec dokupiłam koszule w krate i te sztruksy załozyłam
    miał je czyste 15 min bo ciagle biegal na dworze ale napoczatku faktycznie wgladał ładnie
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Ciacho ja liczylam ze na 1 wesele ktore jst w plenerze ciuchy mam ale juz przy duzo schudlam zeby w nich isc. moze jeszcze z 3cm mi w dupie zleci to wtedy by dobre byly te co sa za male a jak nie to Huston mamy problem :devil: na pozostale 2 nie mam kompletnie nic, wlacznie z pomyslem niesteyt
    •  
      CommentAuthorFiufiu
     permalink
    Ślicznie wyglądacie obydwoje.
    --
  13.  permalink
    Aniu ja włąsnie nic nie kupuje bo skoro trzymam diete a nastepne wesele pod koniec sierpnia-to mam zamiar załozyc mniejszy rozmiar i dlatego wstrzymałam wszystkie zakupy

Fiu dziekujemy bardzo

a wiecie co widziałam ze na weselach panuje moda na obcisłe waskie sukienki-niektóre dziewczyny wygladały przecudnie ale niektóre powinny jednak z tego zrezygnowac bo nie ukrywajmy -kazda fałdka widoczna
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    ja wiem ze nie chce kiecki z niczego przylegajacego (elastany wiskoza) no i satyna odpada a teraz wszystko na te modle robione...
    Ciacho ja przez sterydy marnie chudne teraz wiec jak bede za 2tyg w wawie a cos na przecenach znajde to ryzykuje i kupuje. jedynie z tym weselem pazdziernikowym sie wstrzymam bo moze waga sie przekona i zacznie leciec w dol
  14.  permalink
    no ja kupie napewno przed samiutkim weselem
    a to bedzie takie małe przyjecie w zasadzie na 40 osób wiec fajnie ja sie ciesze pobawimy sie w swoim gronie
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    no to faktycznie kameralnie
    jedna siostra citoeczna ma na 180osob druga na 130. niestety one sa siostrami rodzonymi wiec te same ciuchy nie przejda. przydaloby sie zrzucic z 4cm w dupie bo wlazlabym w mniejszy rozmair ale jakos sie nie ludze ze przy sterydach bedzie to latwe... wzost apetytu i potrzebe mielenia ozorem pokonalam ale co z tego... czuje ze woda mi sie jednak troche zatrzymuje bo popoludniami puchna mi nogi i rece
  15.  permalink
    no nie moge Ciastus sie z tym kremem na serio nie rozstaje :D
    kurde ja tez chce na jakies wesele....:P chocby na swoje...
    --
  16.  permalink
    krem?
    aaaa faktycznie lezy
    Pati krem u nas jest wszedzie hihiih .Ja szczerze móiac wolałabym odpoczac od wesel.Srednio mamy po 3 w roku jakies wieksze imprezy
    a to wesele to bedzie tylko cywilny wiec dlatego i kasy nie maja wiec robia tylko dla rodziców o rodzenstwa-no to i tak wyszło 40 osób
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Pati no Twojego to chyba nie ty jedna czekasz :)))

ja juz zmykam. zmora mnie dzisiaj dopadla czyli znajac zycie kolejna bezsenna noc wiec moge oddac sie lekturze kolejnej knigi :) do jtura
  17.  permalink
    ja tez lece,nie kapie sie dzisiaj dzien dziecka,poloze sie do łózka pachnaca Mademoiselle CHANELA,czuje sie jak prawdziwa dama

oj odbija mi znikam
    --
  18.  permalink
    no ja tez uciekam...pomarzyc chociaz o tym swoim weselu...
    dobranoc
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
    • CommentTimeJun 28th 2009
     permalink
    cześć z rana :)
    --
  19.  permalink
    ja tez mowie czesc...:)
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    bry
    u nas piekne slonce i cieplo a ja spuchnieta wstalam, ze spaceru nici bo znwou mi oczy ropieja i wracam do silniejszych lekow :cry: na dodatek @ mnie wykancza bolesnosciowo, najchetniej bym przelezala caly dzien w lozku ale potwory na to nie pozwola
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    u nas dziś fatalna pogoda.... :confused::confused::confused::confused:
    --
  20.  permalink
    Hej dziewczyny:))
    Aniu, u mnie też pogoda kiepska, i @ też mnie chce wykończyc, ale już się nafaszerowałam ibuprofenem, i trochę pomogło..
    Kurcze, przegapiłam fotkę ciasteczka:((
    -- http://cudmania.blox.pl/html
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    ale am chrypę!!! :shocked:
    --
  21.  permalink
    a ja mam dobry humor i slonce za oknem...w koncu i w Anglii jakies lato normalne mamy...bo zeszloroczego latem nazwac nie mozna...:)
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Talka widocznie za glsono wczoraj spiewalas :P

Shehe ja tez juz po nurofenie. plakietka od piatku poszla, mam nadzieje ze zoaldek to jakos wytrzyma :|
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    :d tak, chyba sto lat dla R :D hehehehe

kurczę... ja chcę latoooo :wink:
    --
  22.  permalink
    talka zapraszam :)
    jejku tak strasznie bym chciala zeby ktos nas odwiedzil...coraz bardziej tesknie do domu...czuje ze nadszedl czas na wizyte w PL...tak mam co kilka miesiecy...musze pojechac, spotkac sie z rodzina i znajomymi..., pojsc na jakies zakupy jedzeniowe i zrobic wielkie oczy przy kasie...i stwierdzic ze jednak tutaj zyje sie odrobine latwiej - mimo ze z dala od bliskich...wiecie jak to jest...wszedzie dobrze tam gdzie nas nie ma...:D
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.