Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorNatalaa
    • CommentTimeJun 28th 2009
     permalink
    patrycja219: i stwierdzic ze jednak tutaj zyje sie odrobine latwie

w jakim sensie? taniej jest?
    --
  1.  permalink
    to ja w norwegii robiam wiekie oczy przy kasie-tam to drożyzna ze mi szkoda było na wszystko

dzisiaj miła pobudka o 8.15:)
    Ja dzisiaj wyjatkowo bede miec gosci bo jutro Pit ma imieniny i dzisiaj przychodzi moja mama i dorota ,za tydzien chrześni.
    Jakos tak na raty ale nie moge zaprosic wszystkich naraz bo nie mam tyle siedzen zeby isch jakos usadowic
    Nie zaprosiłam jeszcze tesciów i szczerze mówiac nie wiem kiedy mam to zrobic bo oni dzisiaj na poprawinach sa,za tydzien juz mam zapanowane wiec nie wiem gdzie ich wcisnac kurde...
    --
    •  
      CommentAuthorpsycho_patka
    • CommentTimeJun 28th 2009 zmieniony
     permalink
    talka no nie da sie ukryc ze jest taniej...w szczegolnosci w stosunku do zarobkow...wiesz nie mam tutaj kokosow ale tez idac do sklepu nie musze myslec ze jak kupie jedna rzecz to drugiej bede musiala sobie odmowic (mam na mysli zywnosc)...wezmy naprzyklad takie sloiki dzieckowe w PL cena ok.5zl /szt. tutaj ok.60p... z czego w PL na ten sloik trzeba pracowac prawie godzine...a tutaj za godzinowa stawke (minimalna) mozesz takich sloikow miec 10....

Ciacho a nie mozesz od kogos pozyczyc jakis krzesel??
    --
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Aga oczywiście ja również życzę udanego urlopu!
    Pogoda niech dopisze i humory również, bawcie się dobrze i wracajcie szczęśliwie do domu ;D
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    A do nas wczoraj zjechała moja rodzina, tak na jeden dzień - ależ było fajnie ;D
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    A dziś duchota i leje co chwila ... mam dość takiego lata wrrr ... :confused:
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Ciacho u nas zawsze kazda impreza dziecinna jest na raty, na 2 tury rozkladam bo za male mieszkanie mamy, najgorzej jest ze to 2razy narobic sie trzeba... tyle ze to 2 razy w roku bo my tylko urodziny obchodzimy

Iza a u nas sie zar z nieba leje, normalnie nogi sie na spacer rwa i mimo @ bym sie zwlokla chociaz na plac zabaw ale cholerna alergia mnie powstrzymuje. dzisiaj tylko od otwartego przez caly dzien balkonu mam zapuchniete slepia. :cry:

Pati bo ty bardzo madrze przeliczasz :thumbup: - ceny sa niskie w stosunku do zarobkow bo jak pojedzie polak to jemu w przeliczeniu na nasze zarobki w kraju zawsze drogo wychdozi. jak latalam do stanow to tez sie przerzucalam z przeliczaniem - jesli placa ci w dolarach, frankach, koronach, funtach czy euro i w takiej walucie kupuejz to co innego niz bys zarabial w zlotowkach a kupowal na zachodzie...
  2.  permalink
    Ania no tak...ale ceny zywnosci w Polsce i tak sa powalajace...nawet jesli zarabia sie w funtach...:/
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Pati to fakt. idziesz do skelpu nic nie kupsiz a krocie wydasz
    moja sis jak przylatuje ze stanow to zawsze twierdzi ze Hawaje czy Karaiby taniej wychodza w hotelu niz przyjazd tutaj i wakacje we wlasnym domu nad jeziorem gdzie kupuje sie zarlo i alkohol :))
  3.  permalink
    Aniu??? chyba Pati?
    hahaha

Nie ma sensu pozyczy krzeseł jak nie mam takiego stołu duzego:P

ach tam ,jedna tura juz za nami
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    heheh masz racje Ciacho... juz porpawiam :D
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    moj maz wlasnie sie wymacza, jak obejrzalam foty i filmiki ile tam kurzu bylo to zapowiedzialam mu godzine w wannie nim do lozka przyjdzie, no i ciesze sie ze go machnelam maszynka an ie z owlosieniem pojechal :D
  4.  permalink
    :) moge byc i Ania....
    ale fakt faktem...wakacje w Polsce to jedna z drozszych opcji...
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    a teraz mile panie.... tylko na chwile i usune ale musze wam to pokazac

Haute couture Lato 2009

od dzisiaj nie chowamy bielizny, po co ja nosic jak nikt nie widzi co mamy na sobie? koniecznie nakladamy na spodnie, spodenki i sukienki pokazujac calemu swiatu traktory pilki motylki i inne desenie :) dla fanow motoryzacji koniecznie przynajmniej 3 modele pojazdow na kazdej z czesci garderoby. na nogi koniecznie buty typu kozak. prosze pamietac ze slonce nawet w zamknietych pomieszczeniach moze sprawic ze palma odbije wiec dobrze miec przy sobie okulary, nawet nie koniecznie na nosie :))) no i trzeba dbac o orzezwienie i uzupelnienie energii - nieodzowne beda mrozone jogurty:))
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    hehe, musze Maksowi pokazać co jest teraz w modzie :D; kurcze i te profesjonalne pozy :wink:
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    Śliczny ten Twój synek, Aniu :)
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    Ania, a tumany kurzu jakieś masz na zdjęciach? ;)
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Jemma, maaaam w duzych ilosciach. na ponad 200 fot moj szanowny jest na .,... 4 :shocked:
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    heheheheheheh hahahahahahahahahah hihihihihihih ale się załapałam na boskie foty - to tak w ramach tych dni w Warszawce dot.mody i urody chyba co???? hihihihihi
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    nie weidzialam ze takie byly, szkoda ... bym syna wywiozla zeby nowe trendy lansowal :D
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    hej babki,u nas super niedziela,morze ,spacery rowerowe i lody...
  5.  permalink
    Krzys jak prawdziwy model a te kalosze hahhaa
    --
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    wstaw jakieś z trasy, bez M oczywiście, co by go nie ujawniać ;)
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Ciacho to nie kalosze... to zimowe kozaki :D

Jemma w takim razie juz zmniejszam i zaraz pokaze, konkretne auta sobie zyczysz?
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    chcialas tumanow kurzu... prosze bardzo :)))

wiecej u mnie pod wykresem
    ds
  6.  permalink
    heh no to rewia mody dzisiaj byla z tego co widze...zdjecia fafnastyczne...:)
    --
    •  
      CommentAuthorizza
    • CommentTimeJun 29th 2009
     permalink
    Witam poniedziałkowo zzzz kawą oczywiście ;D
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    I ja witam z kawusia :swingin:
    Dziewczyny - za 3 dni URLOP - Huuuraaaaa!:cheer::clap::crazy::swingin:
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    buziaki z rana :)
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    czesc baby, nie moglam sie dzisiaj za nic dobudzic, dlugo wczoraj nie siedzialam a dzisaij zgon totalny
    moze to pogoda - u nas juz 26stopni i piekne slonce wiec czlowiek rozmemlany
  7.  permalink
    dzien dobry
    u nas lata ciag dalszy....
    no i rowne 2 tygodnie....do wielkiego dnia...:)
    --
    •  
      CommentAuthorFiufiu
     permalink
    Dzień dobry bardzo :smile:
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    u nas 20 stopni w cieniu.... LATO! :)
    --
  8.  permalink
    hehe talka...widzisz...mowisz i masz...:)
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    no ba. radocha na maxa :D
    kupiłam sobie rybaczki.... wszystkie jeansy były za krótkie :shocked::confused:
    --
  9.  permalink
    no u mnie lato w pelni ale radocha taka se...jestem uziemiona w domu...Połówek mowi ze nawet delikatnie nie zawieje...i ze mam nawet nie myslec o wychodzeniu z Minikiem z domu...bo sie biedak pod gipsem rozplynie...

hmmm to Ty taka wysoka jestes??? ja to mam zawsze problem odwrotny...nie kazda firma ma jeansy w rozmiarze 30 na dlugosc...
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    181 cm mam :>
    --
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    To prawie tyle co mój mąż ;)
    U nas dziś chmur a chmur.
    A ja się wybieram do fryzjera po południu skrócić moje wypadające włosy
  10.  permalink
    talka no to ja przy Tobie karzel jestem...tak samo jak i przy moim Połówku...156cm :)
    --
  11.  permalink
    dziewczyny mój syn kolejna nocke wstał o 8 super!!!!!!

ja sie dzisija wybieram na randke....z ginem
    --
  12.  permalink
    ciacho a ktora to randka??? bo jak pierwsza to sie raczej nie rozbieraj...:P
    a Pietruszka to chyba z Minikiem godzinkami sie zamienil...Minik jak wstawal ok 7 30 to teraz tak godzine wczesniej...pomimo tego ze od kilku dni spi z nami w lozku bo tak placze biedaczek...tez juz chyba ma dosc tego pancerza...a na dokladke znowu zeby ida...
    --
  13.  permalink
    Pati nie pierwsza,któras z kolei wiec spoojnie zrzucam ciuchy bez obaw :))

Randka udana i nawet tania heheh
    Moj Piotrus od kiedy tak biega po dworze to łądnie spi wiec jak Minik tylko bedzie z TOba mógł juz bez gipsu fikac po dworze to powietrze go zmeczy i tez bedzie Ci ładnie spał.Teraz wiadomo ze troche mu utrudnia ten gips ale i tak jest dzielny!
    Kupiłam Piotrusiwoi na imieniny taki domek namiot -cieszył sie bardzo ale juz po godzinie bawił sie chyba w tsunami bo wszedł do srodka i go chciał zdemolowac
    i kup mu potem cos:confused:
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    Super pogoda była dzisiaj.
    Kąpałam się mimo miesiączki, pierwszy raz w życiu! :) hehe

Spokojnej nocy!
    --
  14.  permalink
    Ciacho niezle z ta zabawa w tsunami hehehe...
    talka ja tam bym sie z przyjemnoscia pokapala...z miesiaczka czy bez...tylko ze tutaj nie bardzo jest gdzie...Angole nie kapia sie w rzekach , jeziorach itp...i wszedzie zakazy...:( ale jak pogoda dopisze to za 3 tygodnie wyruszamy nad morze...:) tak na dzien albo i dwa...
    --
  15.  permalink
    czesc z rana
    dzisiaj pobudka o 6 a ja sie juz przyzwyczaiłam do póxnych pobudek i jestem zgon
    dwie godziny juz sie snuje i kąde gdzie popadnie
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
    • CommentTimeJun 30th 2009 zmieniony
     permalink
    cześć Wam!
    dziś miały być Dębki, ale.... pogoda do luftu!
    --
    •  
      CommentAuthorizza
    • CommentTimeJun 30th 2009
     permalink
    Witajcie, ale u mnie duchota straszna :neutral:
    Normalnie brakuje powietrza ... ale pięknie słonecznie! :P
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Ale jak w nocy była burza - fotopstryki ciągle ktoś robił a przy okazji huku było co niemiara :tooth:
  16.  permalink
    witam...:)
    Ciacho moj Minik jeszcze spi....jak na zlosc hehe..umowilam sie z kolezanka ze bede u niej ok 8-9 bo pozniej z powodu goraca z mlodym sie nigdzie nie ruszam....no i teraz czekam az maly wstanie....:)
    --
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    Witam i ja!
    talka tak o morzu piszesz, a ja już usiedziec w pracy nie mogę - juz w piatek będe sie opalać w Dziwnowie - pogodę zapowiadaja ładna :clap::crazy::cheer:
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.