Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

1.  permalink
    no i humor od razu lepszy...:)
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
    • CommentTimeJul 2nd 2009
     permalink
    dobranoc
    --
  2.  permalink
    Hej dziewczyny, wpadam, żebyście wiedziały że żyję:))
    -- http://cudmania.blox.pl/html
    •  
      CommentAuthorNatalaa
    • CommentTimeJul 3rd 2009 zmieniony
     permalink
    Miłego dnia Wam!
    --
  3.  permalink
    hej kobitki....
    Shehe dobrze wiedziec...:D
    moje dziecko przechodzi samego siebie....jeszcze spi...:shocked::shocked::shocked:
    przed chwila nawet weszlam do pokoju zeby zobaczyc czy wszystko ok....
    u mnie cichych dni ciag dalszy...wymieniamy miedzy soba informacje....no i spalismy w jednym lozku....
    --
  4.  permalink
    a ja sie chyba zaraz rozpłyne
    dziewczyny wy tez sie tak pocicie? małyzasnał w body na naramkach i pileuszce bez nakrycia bo normalnie zaduch straszny
    chyba sie zaopatrze dzisiaj w jakis wentylatorek
    --
    •  
      CommentAuthorScorpi
    • CommentTimeJul 3rd 2009
     permalink
    LODY - LODY - DLA OCHŁODY :)

http://www.humorpage.pl/obrazki/p/551_proces_produkcji_lodow_lody_balwany_kupy.jpg
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    Fuj;)
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    :shocked::cool:
    --
  5.  permalink
    hehe juz to gdzies widzialam...ale dobre...:) dla tych co dietuja dobre....skutecznie zniecheca do jedzenia lodow...:)
    no i mamy zawieszenie broni...:D
    --
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    Dobrze, że wczoraj zdążyłam zjeść chyba z pół litra :) Teraz taka pogoda, że najchętniej samymi lodami bym się żywiła
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    no to weekend kobietki :)
    ja właśnie wyszłam z kąpieli ;))))
    --
    •  
      CommentAuthorScorpi
     permalink
    NO TO MACIE W ŁADNIEJSZYM WYDANIU :bigsmile::bigsmile::bigsmile::bigsmile::bigsmile:

http://twojtydzien.blox.pl/resource/lody.jpg
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    ja proponuję to

--
  6.  permalink
    czesc dziewczyny
    jestem zgon mimo zewstalismy o 7.30 bo boli mnie głowa,a to oznacza ze jeszcze chwila i pogoda sie zacznie zmieniac

nienawidze takich upałów
    --
    •  
      CommentAuthorScorpi
    • CommentTimeJul 4th 2009
     permalink
    u nas też robi się gorąco, dzisiaj małe zakupy piknikowe...
    jako, że MM jest na delegacji do wtorku, jutro pojedziemy na babski wyjazd nad Wisłę do Wisły...
  7.  permalink
    Ciacho ja tam wole upaly niz chlape...chociaz jeszcze przez 9 dni mogloby byc troche chlodniej....lece szybko pozalatwiac sprawy na "miescie" bo pozniej aresztu domowego ciag dalszy....
    Skorpi zabierzecie mnie ze soba??? :P
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    ja tez wole lato, ale... zeby ono takie bardziej znosne :D
    milego dnia wam!!!!
    --
  8.  permalink
    ja wróciłam włąsnie z miasta,mam nadzieje ze M nie podglada stanu naszego konta przez internet...:confused:
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    ja też właśnie wróciłam z miasta :)
    farby pan dowiezie w poniedzialek ok. 18 ;))))
    --
    •  
      CommentAuthorFiufiu
    • CommentTimeJul 4th 2009 zmieniony
     permalink
    U nas leje. Dobrze, że pół godziny temu powiesiłam pranie w ogrodzie... :confused:

Ciacho, co kupiłaś?
    --
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    Witam laski z nad polskiego morza!!!
    REWELACJA - to slowo która nasówa mi się, coby wam w skrócie opisać jak tutaj jest.:clap::cheer::swingin:
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    HEJ IWA ,opowiadaj i wypoczywaj,ja na wczasy to w gòry sie wybiore ,bo nad morzem mieszkam...
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    co do zakupòw ,to ja czekam na duze przeceny,to zxakupie juz rzeczy na przyszly rok dla VEVE I dla siebie...
  9.  permalink
    Ciacho chwal sie co kupilas...:)
    IWA no pogode to sobie zamowilas co???? :)
    my dzisia wzielismy z biur podrozy broszury na sylwestra w cieplych krajach...Wyspy Kanaryjskie nam sie w grudniu/styczniu marza...
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    bry, u nas ostatnie dni tez gorac i niewiele deszczu wiec alergia znowu do wiwatu mi daje....ostatnio mialam ciezki okres (problemy zdrowotne i z moja praca) ale na szczescie mezu juz zjechal do domu i jakos wszelkie czarnowidzenie odchodzi w sina dal...

widze ze Iwa zaczela wakacje a dzisiaj Aga wraca ze swoich... ale sobie dziewczyny zamowily pogode :))
    •  
      CommentAuthorScorpi
     permalink
    Ja właśnie wróciłam z zakupów... poszalałam nieco, ale co tam żyje się raz :)
    Jutro piknik, mam tylko nadzieję, że pogoda dopisze...
    Idę leżeć bo mi kangur daje się we znaki :)
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Skorpio kompletujesz wyprawke czy po prostu sobie przyjemnosc sprawialas? :wink:

ja wlasnie zrobilam podrabiany sernik na zimno - czyli teczowy jogurtowiec, bedzie w ramach diety dla mnie a rodzinka tez skorzysta :)
    •  
      CommentAuthorScorpi
     permalink
    Aniu, sobie przyjemność zrobiłam, a na wyprawke mam czas, po za tym wolę takie rzeczy kupować z M
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    hej kobitki,milego wieczoru,ja jak wezme wyplaTE to jakies kolczyki sobie kupie srebrne bo zlota nie lubie...
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
    • CommentTimeJul 4th 2009 zmieniony
     permalink
    a mi maz dzisiaj za to przyjemnosc sprawil bo ja sie lenilam a on wszystko posprzatal :)) teraz sie odmacza a ja sobie po necie buszuje :)

dziewczyny ktore bywaja w centrah handlowych - czy C&A i BHS maja juz duze przeceny?
  10.  permalink
    Aniu u mnie nie ma tych sklepów niestety

Dziewczyny ja chyba oszalałam dzisiaj a jeszcze nie wszystko co chciałam kupiłam wiec jutro pojade tez ..takie spodnie czarne rurki były fajne a ja ich nie wziełam

a dzisiaj to kupiłam dwie sukienki takie letnie,dwie pary butów ,małemu dwie zabawki w tym laptopa takiego ( za t o M mnie zabije)
    a no i dwa staniki i majtusie obowiazkowo
    ja tez szaleje raz na ruski rok wiec co mi tam,jutro poprawiny
    --
  11.  permalink
    dzien dobry kochane :)
    Wróciłam :D
    Powiem tak- było bossssko. Pogoda jak marzenie, urokliwy las, no i przede wszystkim- czas na pobycie razem :) Udało nam się zwyczajnie poleniuchowac, pogadać, poczytac gazety - czyli zrobic to wszystko na co zwykle czasu brakuje...
    Tym , które wybieraja się na Mazury goraco polecam ośrodek w którym byliśmy. Jest bajkowy - powaga. Usytuowany nad samym jeziorem w sosnowym lesie, z ogromnym placem zabaw( starsze maluchy mozna podgladac w tv, bo zainstalowana jest tam kamera). Duza sala zabaw dla dzieciaków w razie niepogody, fajny program animacyjny( dyskoteki, zabawy prowadzone przez dziecięcych"zabawiaczy", konkursy itp.Dla starszych pociech boiska, tenis, bilard, dart. Kuchnia- rewelacyjna.Kazdy posiłek w formie szwedzkiego stołu- a wybór przeogromny. częśc goracych posiłków przygotowywana "na zywo" na środku sali- czyli np jajocha na śniadanie, albo gofry dla dzieciaków. Obiady takie, że oczywiscie wróciłam grubsza o 1,5 kg :/ Lody do oporu po kazdym obiedzie i kolacji... no i długo by jeszcze opowiadać ;)
    Moje dzieciaki zachwycone. Hania przez pierwsze 2 dni była w ciągłym biegu- bo z powodu miliona atrakcji nie potrafila się zatrzymac ;) Na powitanie dostała pluszowego misia - taki niby drobiazg- ale to była miłosc od pierwszego wejrzenia :)
    No więc ogólnie- ośrodek typowo dla rodzin z dziećmi. MOzna praktycznie jechac bez kasy- połozony na zadupiu i unika się ciągłego "mamo- kup mi" - bo naprawdę wszystko jest na miejscu.

A tak w ogóle to stęskniłam sie za Wami :)
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Agi witajcie w domu :))) fotosy jakies beda? ;-)
  12.  permalink
    Pewnie, ze będą :) jak tylko munsz zrzuci :)
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    no to mam nadzieje ze sie chlopak postara :)
    moj mi wlasnie martini przyniosl, chyba spic mnie bedzie probowal hihihi:bigsmile:
  13.  permalink
    A w ogóle to co tu tak smetnie? Cicho, głucho....Myslałam,ze bedzie z tysiac postów do nadrobienia - a tu :shocked:
  14.  permalink
    no Aga tak juz jest-troche nam umiera forum

fajnie ze jestes juz i ,że udały sie wakacje
    --
  15.  permalink
    widze Aniu ze odrzuciłąs moje zaproszenie na NK
    szkoda,ale ok .Chciałam Ci tylko napisac ze fajnie wyglądasz :smile:
    --
    •  
      CommentAuthorFiufiu
    • CommentTimeJul 5th 2009
     permalink
    Aga, czy mogłabyś mi przesłać na priva namiary na ten ośrodek?
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    bry
    ale mam kochane dzieciaki, w prawdzie wstaly ok 7 to jednak my z R sobie 1.5godz jeszcze dospalismy. Gabrysia zajela sie Krzysiem i mowiac szczerze to ja myslalam ze Mlody jeszcze dospal taka cisza byla :) jak niedawno wstalam to corka oswiadczyla ze to nasza niedzielna nagroda byla za jej wczorajsze szkolne zakupy. to sie nazywa kochany dziec :)))
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Ciacho dzieki i bez urazy ale na nk mam tylko osoby ktore znam z reala lub z ktorymi utrzymuje blizszy poza forumowy kontakt. uczniow tez tylko tych ktorych uczylam dodaje bo wszystkich mi sie nie usmiecha
  16.  permalink
    heh Ania nie ma to jak bezinteresownosc ze strony dzieci hihihi :)
    Aga heloł...
    Ciacho a dla mnie nic nie kupilas???? :P jak maz i tak Cie zabije i tak to kup tez cos i dla mnie na tych poprawinach...spodnie jakies by mi sie przydaly a w tym kraju to ja nic na siebie kupic nie moge...wszystkie albo maja pas po pachy, albo nogawki rurki...a ja lubie dzwonowate biodrowki.....:)
    --
    •  
      CommentAuthorAmazonka
     permalink
    Od 1 września można ryzykować wyjazd nad morze na żywioł, licząc na znalezienie noclegu dla 2 osób na miejscu?
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    IWA miłego wypoczynku! :)
    my planowaliśmy wyjazd w góry, ale sie pokomplikowało :p może się uda na święta... sobie zrobimy wolne ;p
    --
  17.  permalink
    talka no to widze ze u Was plany podobne do naszych....:)
    --
  18.  permalink
    Patrycja dawj no romiar cos Ci kupie u nas Wranglery za 99 zł w promocji
    ponoć
    --
    •  
      CommentAuthorFiufiu
     permalink
    Amazonka, w Świnoujściu na bank coś znajdziecie.
    --
    •  
      CommentAuthorAmazonka
     permalink
    Widzę już problem z połączeniem kolejowym, więc trasę zaczniemy chyba w Międzyzdrojach.
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    czesc kobitki ....
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.