Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorjem
    • CommentTimeJul 8th 2009
     permalink
    Nad morze przez Kaletkę raczej bym sie nie wybrała ;)
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    czesc dziewczyny,jeju jaki tu upal...
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    u mojego meza w pracy znowu promocje i znowu wycieczki do wygrania. tym razem egipt, powiedzialam mu zeby nawet nie probowal jej wygrac bo jak miualby sam jechac to chyba rozwod by normalnie byl :shamed:
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    No chyba, ze dla ciebie wygra :tooth:
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    Cześć Ewa
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Jemma u niego w pracy porabany system, wszystko tylko dla "pechowcow" i osob towarzyszacych nie zabieraja :cry:
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    no wlasnie...a co to za wygrana jak placic trzeba...
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Ewa no placic nie trzeba za pracownika, tylko koszt dojazdu na lotnisko (we wloszech koszt sprzetu)
    mam jednak nadzieje ze tego nie wygra bo by mnie zazdrosc zezarla..
    •  
      CommentAuthorjem
    • CommentTimeJul 8th 2009 zmieniony
     permalink
    Kupiłam sobie strój kąpielowy. TEN , pierwszy raz od podstawówki jednoczęsciowy. Co o nim myslicie?
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Jemma moim zdaniem bardzo sexy. R jakos pracuje ale jak otwieram allegro to od razu slepiem lypie i pomruk uznania byl :wink:
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    a sluchajcie - zadalam pytanie na rozpakowanych ale i tutaj wrzuce - jaki pilniczek mozecie polecic dla dziecka? Gabrysia ostatnio zapuszcza paznokcie a ja nozyczkami ladnie obcinac nie potrafie, mam jakis metalowy ale sama po sobie wiem ze pazury po nim nie sa ladne a wrecz sie rozdwajaja... doradzicie cos?
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    Hehe, jak każdy facet. Tylko wiesz, te silikonowe lale po photoshop-ie we wszystkim wyglądają seksownie :/
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    Ania, to chyba jakis bardzo drobny papierowy, nie? Za bardzo się nie znam.
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    ja tam bym pareo do kostek musiala miec zeby w kostium kapielowy sie ubrac :)))

no wlasnie zastanawiam sie czy papierowy czy szklany i w ogole jaka ziarnistosc... kobita mi dzisaij takie pytanie zadala wiec ze sklepu nawialam :D :shamed:
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    Widziałyśmy ostatnie zdjęcia, juz nam takiego kitu nie wciśniesz :fingersear:
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Jemma no coz poradzic... taka juz jestem. ostatni raz w kostium kapielowym odzialam sie hmm... 10lat temu i to w stanach i na takich plazach gdzie gorowal wiekszy kaliber :P
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    Kwestia pewnie przełamania. Mi co roku wydaje się, że nie wyskoczę w stroju, bo wyglądam beznadziejnie a potem jakoś w niego wskakuję i żyję, i nawet jak sie opalę to sie sobie podobam, hehe
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    stròj b fajny,ja mam beznadzjejny ,poczekam na przeceny to kupie sobie jakis fajowy na nastepny rok,ale dwu czesciowy...
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    do jutra ,VEVE prreszkadza...
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    Ja dwuczęsciowy też mam. Ale jednak nie czuję sie już w nim tak pewnie jak kiedyś. Jednak brzuch po ciązy się zmienia. I nie chodzi o rozstępy czy tp. ale teraz to widze, że jak tylko cos zjem to brzuch mi wystaje i jest taki hmmm... miękki i kompletnie nieumięśniony :/
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    tylko Jemmo... gdzie mi do Ciebie...

dobranoc Ewa...
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    Nawet mnie na oczy nie widziałaś a tak mówiesz :wink:
  1.  permalink
    Dzbry :)

Pati- ja juz dawno mówiłam,ze zapraszam ;)
    Hoga- my byliśmy w tym roku bardzo blisko Nowej kaletki:)
    Jemma - mi sie podoba... Jednak ja chyba musze mierzyć w sklepie....
    Aniu- wg mnie pilniki szklane sa nejlepsze
    A tak w ogóle to obżeram się bobem na pocieszenie bo miałam dziś wk........ dzien
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Jemma no foty widzialam :)) a na oczy licze ze kiedys zobacze

Aga - co to za wqrw???
    dobra kupie szklany - jakiejs konkretnej firmy mam szukac? na cos zwrocic uwage trzeba?? wiesz nie chce Gabrysinych paznokci zniszczyc
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    No Ania, to nie licz tylko daj się namówić na zlot czarownic :tooth:
    Aga, coś czy ktoś cię dzisiaj wq..ł?
  2.  permalink
    Ania- pierwszy to taki,ze kolejnego "fachowca" wywaliłam z roboty, bo przyszedł pijany:devil:
    Drugi.. Dotyczy mojego małża, ale chyba nnawet nie chce o tym mówic głosno...

Ja kupiłam szklanny jakis miesiąc temu - wspominałam chyba ,że mam kłopoty z pękającymi paznnokciami. Jestem bbbbbbbbbbbbb zadowolona- mam jakiejs firmy CM ( oni robia tez odżywki do pazurów). Zapłaciłam 25 zł
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    dobra to bede szukala jutro po kosmeytcznych, bo pewnie w rosomaku to nie ma, co?

a fachowca od czego wywalilas?
  3.  permalink
    Ania- ja kupiłam w zwykłym kosmetycznnym

Wywaliłam zachlajmorde od gazu
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    no tak to niestety z robolami bywa... mam nadzieje ze kogos znajdziesz
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    Aga, zdążyłam przeczytać; powiedzmy "podsłuchałam" nie ze swojej winy :P Będzie lepiej przecież.
    A słuchaj, wykorzystam, że jestes i się podpytam. Jak sprawa wygląda z mapkami do celów projektowych? Trzeba miec geodetę na zlecenie czy załatwia sie do z urzędu? Bo mam 2 sprzeczne wiadomości :/
  4.  permalink
    Jemma :)
    Jasne- bedzie dobrze- nie ma innego wyjscia :) Ania- 60%

Co do geodety- jasne,że bierzesz jakiego chcesz- nie musi być z urzedu
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    Dzięki za info, na razie dziewczyny.
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    pa spiochu :)
  5.  permalink
    I co Ania- znnów zostałysmy same na polu bitwy ? :)
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    no wszystkie sie jakos wylamuja... widac tylko my sowy jestesmy :))
  6.  permalink
    Ja umieram z przejedzenia bobem. Błeeee
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    a ja zezarlam sledzia na obiad a teraz zdycham z pragnienia i malo niepekne z napompowania woda :D
  7.  permalink
    Chyba jednak tez pójdę sie połozyc... W głowie mi huczy od dzisiejszych rewelacji
    Dobranoc
  8.  permalink
    no ja to tez sowa jestem....:)
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
    • CommentTimeJul 9th 2009
     permalink
    Hoga - współczuję
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    bry,
    a ja juz wczoraj myslalam ze z kompem sie przyjdzie pozegnac, wylaczyl sie niespodziewanie i nie szlo go odpalic. dzisaij rano tez sie nie chcial wlaczyc ale przepiecie go na listwie pomoglo, widac cos nie tak z zasilaniem...
    u nas dzisiaj zimnica, 14stopni jak na razie. w sumie niezle odpoczac od upalow ale mogloby przynajmniej nie padac tak jak zapowiadaja w prognozach
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    Bry
    Bosze Hubcio wczoraj dwa razy spał w dzień , łącznie 5 godzin wieczorem padł a ze ostatnio znowu niejadek to zgłodniał o 4 rano i prawie na spiocha zjedł naleśnika z kolacji.
    Dzieki dziewczyny kuzynka w wieku 20 lat dowiedziała się że ma stwardnienie rozsiane i to żeby łagodne , to nie, najgorsze jakie może być, mimo urodzenia dziecka atatki nie ustały i miała coraz gorsze, brała zastrzyki takie w wawie na to ale po 6 miesiącach brania nic nie pomagało, więc myśleli, ze to może od kleszcza albo co ale po porobieniu kolejnych badań jednak SN, jakoś walczyła póki jeszcze żyła jej mama ale tak brat zmarł 19 lat temu, 7 lat temi zmarł jej tata(brat mojej mamy) i opiekowała się nią matka , ta nie zważała czy ją cos boli czy nie bo myślała, ze to że musi pomagać wstać czy zrobić coś przy kuzynce jak jej się pogarszało, i w zeszłym roku 2 miesiące po smierci mojej mamy ciocia trafiła do szpitala i zmarła w nim na raka wątroby i kuzynka została sama, mąż jesli można go tak nazwać już wcześniej miał inną, córką się nie interesował siedział za granicą i miał w nosie, wszystko na nią spadło( on miał możliwośc rok po ślubie dostać rozwód ale chyba ze względu na kasę wójków tego nie zrobił), pojechała do sanatorium ale jak wróciła i zobaczyłą jak jej chłop wpoynosił, posprzedawał co jej i rodziny i mnie sie tak wydaje że jak nadsedł kolejny atak to już nie walczyła od roku leżała w hospicjum i tam zmarła. I tak z rodziny brata mojej mamy została wnuczka która miała w tym roku komunie i tylko jej mi szkoda bo teście kuzynki zawsze traktowali ją źle i wnuczka to tylko z nazywy była i ....ehhh kostucha to chyba uwielbia moją rodzinę, inni mają wesela i jakies wesołe imprezy a u nas co rok dwa lub jeden pogrzeb:sad:
    --
  9.  permalink
    czesc
    Ania no ja tak mialam 2 dni temu...nagle sie zawiesil....musialam zresetowac...no i niby bylo slychac ze chodzi a na monitorze "brak sygnalu"...moj braciak juz mnie nastraszyl ze karta graficzna albo plyta glowna poszla....Połówek zniosl starego kompa ze strychu zeby podlaczyc...ale sprobowal jeszcze poprzekladac kosci RAM-u bo przypomnial sobie ze gdzies mielismy nowe jeszcze nie zalozone (kupione pod starego kompa)...no i odpalil...ale "smiga" na jednej kosci....dobre i to...bo juz mialam wizje zycia bez internetu...i kontaktu ze swiatem...kurde moge zyc bez gazu, wody lub tv...ale nie bez kompa hihih....

pogoda zapowiada sie fantastycznie....i dobrze bo jutro przyjezdzaja moje mebelki do ogrodka...trzeba bedzie przetestowac :) kupilam cos takiego....
    --
  10.  permalink
    Hoga bardzo smutna historia....
    ja wczoraj bylam na pogrzebie...zmarla taka babcia, u ktorej sprzatala moja tesciowa...od czasu do czasu odwiedzalam ja z Minikiem...miala "rodzine" a mimo to byla sama...nawet o swietach nie chciala rozmawiac bo zawsze spedzala je sama...ostatnio jak u niej bylam to powiedzialam ze nastepne musi spedzic z nami...no i juz niestety nie doczekala....:( Minik tylko wszedl do kosciola to zaczal tate wolac...wiec po 5 minutach wyladowalam w przedsionku...ale musze Wam powiedziec ze ceremonia zupelnie inna niz w PL...tak bardziej po ludzku zrobiona...z ciekawostek to to ze prowadzona przez kaplana-kobiete...plakalam jak dziecko...mimo tego ze Babcia Iris nie byla moja rodzina...

lece sie ubrac bo za chwile wpadenie szwagierka z maluchem, z ktorym mam zostac...z 22miesiecznym Aleksem...
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    u nas 10 stoni :shocked:
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    dziewczyny szukam inspiracji obiadowej - czy myslicie ze kartoflak zwany babka ziemniaczana to juz z tych mlodych ziemniakow dobry bedzie???
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    Nie wiem czy z młodych będzie dobry, ale sam pomysł mniam, mniam :)
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    dodzwonilam sie do mamy i powiedziala ze bedzie ok pod warunkiem ze kupie irge lub w ostatecznosci irysy takie mocno zolte. chyba wiec dzisiaj kartoflaka odpuszcze bo rynek u nas jest jutro wiec bez problemu kupie... w takim razie inspiracji na dzisiaj dalej brak...
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    Ja dziś zostałam sama z Gabi to pewnie wcale obiadu nie zrobie ;) Chyba, że najdzie mnie wielka ochota na ciepłe. Mam kurze piersi to coś z nich wymyślę
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    Ania z takich młodych ziemniaków są najzmaczniejsze placki ziemniaczane i babka i kiszka, mój tatusiek tylko czeka aż powiedzmy te nowe sie troszke podstarzeją(tzn nie zaraz jak sie pojawią tylko już np teraz) i robi
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.