Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorNatalaa
    • CommentTimeJul 9th 2009
     permalink
    ależ mi się spać chce.. i masakrycznie się w głowie kręci :confused:
    --
    •  
      CommentAuthorFiufiu
     permalink
    Hoga, to bardzo smutna historia :sad:. Co się teraz stanie z córeczką tej kuzynki?
    --
    • CommentAuthormartencja
     permalink
    czesc dziewczyny. Wykryto u mnie po raz kolejny:( streptoccocusa agalctie, czy ktoras moze go miała i czy jest bardzo grozny. Dzwonilam do mojego ginekologa i ona powiedziala ze mam sie nie martwic i bedzie mnie leczyc w razie czego podczas porodu, natomiast pamietam kiedy leczylam sie u innego ginekologa, ona mowila ze to jest bardzo grozne i mam to wyleczyc przed ciaza (problem tylko taki ze ni moge , on wraca co chwilke). Teraz to naprawde juz sie zakrecilam, prosze o pomoc.
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    Fiu teraz jest z ojcem i oby był nim na prawdę, bo chowała ją ciotka do dnia kiedy odeszła. Bardzo mi małej szkoda bo od małego wiedziała, ze mama nie może jej podnosić i bawić się w jakieś wymagające wysiłku zabawy, jak justynie coś się działo była nauczona że np mama mdleje to ta ją po buzi trzaskała dłonią i mając niespełna 3 latka umiała zadzwonić na pogotowie. Choć rzadko bywała sama z mamą własnie ze względu na jej ataki.
    Młody poszedł spać a ja druga kawusia potem jak wstanie to jakiś spacer i oby do wieczora. Nie mam pomysła na obiad in chyba zrobię placki ziemniaczane , najtaniej i najszybciej a na dodatek chłopaki pojedzą
    --
  1.  permalink
    Hoga- smutna historia :(
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    no zesz... znowu trzeba bylo biegiem wracac ze spaceru (z Krzysiem pod pacha a torba z zakupami na drugim ramieniu) bo padac zaczelo. wrocilismy a tu nie minelo 10min i piekne slonce. chyba nastepnym razem przeczekam w sklepie najzwyczajniej :confused:
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    Ja wczoraj przeczekiwałam pod drzewem:) I warto było, bo popadało może z 5 minut. Zmienna ta pogoda teraz jak kobieta :)
  2.  permalink
    a ja zarzuce temat kulinarny....jaka suroweczke polecacie do rybki??? zawsze robie z kiszonej kapusty ale mam ochote na cos innego...
    --
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Aga, ja od dwóch dni obżeram się bobem :P Lubię bardzo :P
    A jak sobie przyrządzasz?

Hoga bardzo mi przykro, historia przykro.
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Dziewczyny wyszłam dziś z Juniorami na dwór, SAMA! :crazy:
  3.  permalink
    Iza gratulacje....:)
    temat kulinarny nieaktualny....hehe odeszla mi ochota na rybe...:) beda cycki kurze....
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Iza super ze sie udalo...

Pati ja do ryby to albo kwaszony ogorek albo kkiszona kapucha chociaz ja tez lubie z mloda kapusta z sama sola taka :)) taka mloda kapuste to ja zjadam w 2 dni wielka glowe bo nie jako surowke jadam ale w ramach przegryzek

dzisiaj zrobilam 5l sloik ogorkow malosolnych. zalewalam o 9tej a niedawno musialam sprobowac czy juz sie solne robia :wink: ostatnio zawartosc 3l sloika zezarlam w 2 dni i nikt z rodziny nie sprobowal nawet bo... nie zdazyl :D
  4.  permalink
    Ania nawet nie wspominaj o ogorkach malosolnych...w Anglii zdobycie ogrokow gruntowych graniczy z cudem...a ja tak uwielbiam malosolne....mmmmm
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    bylam dzisiaj na rozmowie o prace, niby przezslam rekrutacje ale... musialabym zainwestowac ok 700zl w szkolenie + zakwaterowanie a pozniej dopiero egzamin ktory zdecyduje czy prace bym dostala i tak szkolenia 2-3razy w roku... troche sie to nie oplaca nie majac pewnosci ze sie bedzie pracowalo a nawet zdajac egamin przy kilku godz tygodniowo czlowiek by pol roku szkolenia odpracowywal ...
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Aniu, nocleg miałabyś wówczas z głowy :D
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    HOP HOP... jest tu kto??

dalam mezowi utlimatum ze ma do 22giej wyrobic sie ze sluzbowa robota. zobacyzmy czy mu sie uda
    •  
      CommentAuthorFiufiu
     permalink
    Ja jestem.
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    ooo przypomnialo mi sie FIu - wczoraj w empiku widzialam ksiazeczki dla malych dzieci o rodzenstwie w drodze. poszperaj bo moze okaza sie ciekawe :)
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    U nas na samym początku tylko był pokaz zazdrości. Mówiłam do małej : Rybko. A Ola na to : mów do niej makrelo, albo tuńczyk ;) Potem już nie było wiekszych kłopotów. Bardzo kocha swoją małą siostrzyczkę. Tylko że u nas jest spora różnica wieku.
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    Ja tez jestem, jak prawie zawsze o tej porze. M pomyka na konsoli a ja okupuję kompa.
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Agnieszko dobre z tym tunczykiem :D :D :D zawsze moglo byc fladro albo plastugo hehehe
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Jemma skocz do tematu obok - warto przeczytac/zobaczyc ... moze Twoja mama bedzie znala na moje pyt. odpowiedz :D
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    ja tez jestem,ale VEVE pr<zeszkadza ,wiec tylko z doskoku...
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    Zapytam jutro mamę na gg, pewnie juz czytala, skoro ksiązka taka chwytliwa. Ja osobiście nie znam, ale jeśli to taka typowa literatura kobieca to pewnie by mi się i tak nie spodobała.
    •  
      CommentAuthorFiufiu
     permalink
    Dzięki, Aniu!
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    ja lubie thrillery sensacyjne ale np Grochole tez chetnie poczytuje :)
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    Moja ulubiona ksiązka to "Świat według Garpa" Irvinga. Już nigdy nie przeczytałam tak innej i tak bosko pokręconej powieści ;)
  5.  permalink
    ja tez jestem...chwilowo...:)
    Ania cuda sie zdarzaja...kupilam dzis ogroki...:D
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    nie czytalam, filmu kawalek widzialam kiedys tyle ze sam poczatek i nawet nie pamietam czemu nie ogladalam dalej.
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    A my z Olą ostatnio czytałyśmy Zmierzch :) Całkiem przyjemna lektura
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    Garpa trzeba przeczytać :) Też jest jedną z moich ulubionych.
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    Wiem, że jest film ale nigdy go nie widziałam, zupełnie sobie nie wyobrażam jak można sfilmować tą ksiązkę :/
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Patrycja a juz msylalam jak ci tu troche przeszmuglowac :) a sol kamienna masz ? :P
  6.  permalink
    hmmm ja to czytam "Czarownicę z Portobello" P. Coelho....tylko ze czytam ja juz ladnych kilka miesiecy...chyba ze strachu ze jak przeczytam to juz nie bede miala po co siegnac hihi... z kasa krucho, a polskich ksiazek w bibliotekach brak....:(
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Agnieszko a ja przez zmierzch nie moglam przebrnac, wszelkie fantasy to nie dla mnie... w ogole jestem jakas inna bo Harrego Pottera ani Wladcy pierscionkow nie lubie a wszyscy sie tym zachwycaja :D
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Jemma wrzuc tego Garpa w temacie WARTO... bedzie mi pozniej latwiej znalezc :)
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    A ja nie lubię Coelho. Byłam miłośc po Alchemiku ale po 3 ksiązkach mi się przejadło. Z reszta miałam wtedy kilkanaście lat i chyba inny gust.
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    I Wiedźmina pewnie też nie lubisz? :) ja się nim zaczytywałam zamiast uczyć się do egzaminów. Nie mogłam się oderwać. Cudem udało się zdać
  7.  permalink
    Ania hmmm sol kamienna??? no nie mam....:/
    jeszcze nigdy nie robilam sama ogorkow....a udalo mi sie je kupic bo otwarli nam POLSKI SKLEP....taki z prawie wszystkim...z wedlina i serami na wage a nie tylko paczkowanymi...i nawet moje ulubione czekoladowe serki homo dostalam...sa tez polskie cukierki na wage...dzieckowe sloiczki kupilam w dwupaku po Ł1,39...i w ogole duuuuzo fajnych rzeczy...:)
    --
  8.  permalink
    ja tez nie lubie fantasy....bardzo nie lubie....
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Wiedzmina nawet nie probowalam zaczynac czytac ani ogladac :P

kiedys na tapecie byla Chmielewska, pojawia sie Grochola a na teraz jest Coben i Patterson
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    A Ty Ania mogłabyś Garpa poczytać w oryginale :) To chyba nawet fajniej
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Patrycja malosolne najlepsze z kamienna - na 1l wody lyzke soli sie daje kamiennej a jak nie masz to daj 1.5lyzki przynajmniej. no i koper i chrzan by sie tez przydal :) ja zawsze nacinam ogorkowe dupki wtedy szybciej sie przesolnia :D
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Agnieszko no wiadomo ze najlepiej w oryginale ale z dostepnoscia jest ciezko :(
    ostatnio malo kto ze znajomych kupuje ksiazki. kupujemy z przyjaciolka co jakis czas na zmiane a pozniej wystawiamy na allegro, jedyne wyjscie by jakas nowosc poczytac
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    dobra minela 22 ide trzasnac mezowi laptokiem :))

do jutra
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    ja wpadłam się pożegnać :)
    --
  9.  permalink
    Ania ja chetnie z Toba na wymiane poczytam...tutaj ksiazki grosze kosztuja...wiec jak co to pisaj....:)
    i dzieki za rady odnosnie ogorkow....w tesco widzialam taka sol wiec jutro kupie...a po poludniu przyjdzie kolezanka, ktora z przyjemnoscia te ogorki zrobi...:) poki co kazala je namoczyc w zimnej wodzie...

talka mowi Ci moze cos miejscowosc Kościerzyna????
    --
  10.  permalink
    moja dobra kolezanka...w sumie bardzo dobra...(dziewczyna naszego wspolokatora) rozciela sobie dzis w pracy palca tak ze az rozciela nerwa...nie ma w palcu czucia...jutro ma sie pojawic w szpitalu a w sobote czeka ja operacja... masakra....
    --
  11.  permalink
    ohh widze ze jak zwykle wpadam ostatnia....
    no to stosunkowo udanej nocy zycze i tez uciekam...:)
    jutro juz beda tylko 3 DNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    --
    •  
      CommentAuthorluczynka
     permalink
    Oj, oj, masakra.
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.