Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorMelodie
    • CommentTimeJul 16th 2009
     permalink
    Dokładnie: cipuszka mama nazwała:)
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    kupinka???? :rolling::rolling::rolling:
    --
  1.  permalink
    bry...ja znowu na chwile....wpadam w sumie tylko po to zeby sie przywitac...i uciekam do Dominiczka....nareszcie mozemy sie razem wyglupiac...:D
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    u nas duchota ale i tak ponad 2 godz lazilismy
    usilowalam obiad gotowac ale w trakcie cos nie moglam sie doczekac ze mi sie wywar zupowy nie zagotowuje - patrze a tu gaz sie skonczyl... nie byloby problemu zeby R nie zabral ze soba gotowki, w portfelu mam 20zeta a gaz 48 :devil: cale szczescie ze rodzice obok mieszkaja i tato mial jakies zaskorniaki i udalo nam sie uskrobac tyle co trzeba... teraz tylko niech pan dowiezie i bede mogla uznac dzien za "odfajkowany" pod wzgledem tego co mialam zrobic
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Jestem zwłok totalny. Masakra masakra masakra :/ upał taki ze fotelik przemoczony a Tośka w podkoszulku tak mokra jakby pod prysznicem była :/ no i droga dłuuuga Korki i zatory :/ MASAKRA!

Oczy Antosi powoli się naprawiają - bardzo powoli :( za 2 miesiace kontrola
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    grunt ze sie naprawiaja!!!
  2.  permalink
    czesc dziewczyny
    dzieki ze mnie żałujecie pod tym wzgledem :) fajnie Was miec

my dzisiaj dzien spedzilismy prawie calutki na dworze-pogoda fajna z lekkim wiaterkiem,mały wybiegany i juz w pizamie wiec mysle ze za mała chwilke połozy sie spac
    --
    •  
      CommentAuthorluczynka
     permalink
    Zazdroszczę Ci tego wiaterku, u nas żar lał się z nieba, pot lał się z ciał i taki cały dzień. W domu sauna, 28 stopni (po schłodzeniu klimą z 30-kilku)
    --
    •  
      CommentAuthorFiufiu
     permalink
    Ach, a ja dziś zobaczyłam pik-pik na USG i tańczę z radości :smile:
    --
    •  
      CommentAuthorScorpi
     permalink
    u nas też upał, ale w domu mam dość chłodno, na całe szczęście
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    u nas upal, w ciagu dnai przeszla burza ale taka niewielka i niestety zbytnio sie nieschlodzilo jesli nawet nie gorzej parno na nowo zrobilo.
    przydalyby sie znowu calonocne opady
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    u nas też niezła rzeźnia, pewnie jak pójde na urlop to ędą ulewy i 18 stopnii :/
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Jemma to nie wiesz co sie robi?? ja juz teraz zawsze bede przyklad z Agi brala i bede pogode sobie zamawiala :D
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    bliższe mi jednak czarnowidztwo ;)
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    w wygrana w totka nie wierze ale w pogode na zamowienie zaczynam... na razie mojemu mezowi udawaly sie zamowienia :P
  3.  permalink
    Hmm, dziewczyny to zamówcie dla mnie pogodę, od niedzieli....
    -- http://cudmania.blox.pl/html
  4.  permalink
    bry
    ja chyba osiwieje przez moje młodsze dziecko. Pisałam wam ostatnio,ze nie chce myć zebów. Teraz na dokładke wymysliła sobie,że kąpac sie bedzie wylacznie na stojąco. Nie ma takiej siły, która by ja posadziła w wannie :devil::devil:
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Aga to moze prysznic? wostateczenosci zostaje Ci nalac calutka wanne wody :tooth:
    •  
      CommentAuthorjem
    • CommentTimeJul 16th 2009 zmieniony
     permalink
    Młoda ma po prostu charakterek. Ciekawe po kim? :tooth:
    Sheh, niech będzie ale wtedy na 3 tyg. co bym sie i ja załapała ;)
  5.  permalink
    pryszic nie- bo dię drze jak się ja wodą z prysznica polewa. Nie mam pojecia co jej sie stało- bo nie wystraszyła sie itp.
    Normalnie brudas i flejtuch mi rośnie
  6.  permalink
    Jemma- jak to po kim? Te paskudne cechy TYLKO po ojcu
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    Tak właśnie myślałam :wink:
  7.  permalink
    Cieszy mnie to niezmiernie,że mamy ten sam tok myslenia. Prawidłowy oczywiście :bigsmile:
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    Mój M tez jest zły i niedobry. Smęci mi, że budowa coś tam, coś tam, że nigdy mi taki mały metraż nie przeszkadzał, po co nam taaaki kredyt i w ogóle :/
  8.  permalink
    Niech się zaloguje na forum- my go przekonamy,ze bredzi :cool:
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    On i forum, haha, dobre. Na pewno chętnie założy jakiś wykres :tooth:
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Jemma po to zeby miec lepsze sasiedztwo i zeby sie na swoim ze znajomymi spotykac :D
  9.  permalink
    Ja wam powiem,że mój szczerze nienawidzi tego naszego forum.... :confused:
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    a moj forum jak forum ale wykresy to sam przez ramie podglada a o niektore osobniczki to sie nawet dopytuje :D
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    a propos mezow to tez mam malego nerwa na mojego - jutro znowu firmowa impreza. poprzednia byla w zelszy piatek na wyjezdzie 90km stad jutro kolejna 45km w innym kierunku... pracuje normalnie do 17tej a pozniej imprezuja do polnocy, w sobote bedzie znowu z buta dygal do roboty ale czemu mi go wcale nie szkoda? :P
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    Aniu, to da się załatwic i bez stawiania domu ;) Ale spokojnie, lawina ruszyła i nie mam zamiaru się wycofywać. Fajne mieszkanie w mieście tez kosztuje a przeciez w tym co jestem nie zostanę do końca życia...
    Aga, mój też. Co się dziwić - przesiaduję tu co wieczór :/
    .
    Mój tez kiedyś zapuścił żurawia na pewnien wykres :wink:
    .
    Przymusowa impreza? :wink:
  10.  permalink
    Mój zawsze pyta z przekąsem o czym można gadać tak długo z obcymi babami.

Oj Ania- musisz i Ty poimprezowac- bo równowaga w środowisku byc powinna :cool:
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Jemma chyba cos mi swita czyj :wink:

a impreza sluzbowa - dla klientow wiec lacznicy klient - firma musza byc :devil:
  11.  permalink
    Jemma- co ruszyło, co ruszyło? Opowiadaj :cool:
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    Aga dobrze ci podpowiada :wink:.
    Aga, lawina to może pzesada poweidzmy kamyczek, które pchnie lawinę: na razie dopiero geodeta na za 3 miechy i mam pokomletowane wnioski z załącznikami do energetyki i wodoc. - po 20-tym jedziemy, bo teraz nie mam jak urwać się z roboty
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    imprezy sie zaczna jesli dziewczyny nie wykpia sie z panienskich. 3 sztuki beda :D
    no i lada moment powrot do pracy wiec moze tez cos bedzie :))

Aga - ja mu dam obce!!!!!
  12.  permalink
    Ania - :rolling:
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    Ehhh,,, wieczorki panieńskie.... już wszystkie chyba za mną :(
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    no ciekawe czy te moje zrobia... w planach byly ale stwierdzily ze za drogo wychodzi. kurde jakby duperel na wieczor panienski i pozniej prezent slubny i kreacje drogo nie wychodzily :P
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    wiecie oblazilam chyba wszystkie sklepy w miescie i fajne czarne buty takie sandalkowate dosc powycinane albo beznadziejnie wysoka szpila albo cena porazka... jedne sliczne widzialam ale ponad 500zl :|
  13.  permalink
    Wiesz co... jak te laski takie podejscie mają, to nie zapowiada się jakoś super imprezowo :/
  14.  permalink
    A mówiłam wam,że byłam kiedyś na panienskim , na którym striptizer ważył moze z 65 kg, miał kosty z ropą na plecach i występował w zegarku? :D
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Aga wszystkie sa albo w trakcie budowy albo wykanczania domu wiec poniekad rozumiem... no i moim zdaniem wiele zalezy od swiadkowej, jak sie ma dupowa to panienskiego nie ma co sie spodziewac :confused:
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    o nie... powinna być jakas wstepna selekcja :wink: ale musiała miec przechlapane ta, która go załatwiała :)
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Aga a fuuuuuuuuuuuuuuuuuuj to ja juz bym wolala nie isc na panienski niz takei widoki miec...
    w sumie powiem wam ze w kregu kolezanek i rodziny zadna nie miala striptizera
  15.  permalink
    jemma - z netu był :)

Aniu- to ja mam inne zdanie, bo wg mnie ani budowa ani wykonczenie domu maja sie nijak do checi spotkania z kolezankami. Panienski nie musi być przeciez jakaś wypasioną imprezą! Wystarcza kanapki, wino i zgrana paczka!
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    A mówiłam wam o przypadkowych dwóch "spriptizerach", którzy sie dla nas (hmm.. no dla przyszłej młodej) rozebrali na środku miasta, przyjechała policja i musiałyśmy uciekać? Co nam się z resztą nie udało :tooth: Bossshe... ale człowiek po alkoholu to sobie dostarcza atrakcji :wink:
  16.  permalink
    Ale własnie powiem wam,ze było extra! Obsmiałysmy się tak,że mnie chyba ze 3 dni brzuch bolał. I do dzis wspominamy naszego przystojniaka :cool:
  17.  permalink
    Ja miałam taki streaptise na półmetku, bo kumpelka się spotykała z właścicielem knajpki, wktórej była ta impreza, no i w gratisie nam załatwił, 3 młodzieńców wątłych, wyszłam na spacer, żeby się ze śmiechu nie udusić:D
    -- http://cudmania.blox.pl/html
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Jemma niezle ... to panienski byl na srodku miasta? :)))

Aga tyle ze zadna nie ma jeszcze wlasnego lokum na zrobienie tego i wchodziloby jedynie wynajmowanie lokalu a nie sadze zeby ktoras ze swiadkowych bylo stac. ja tam w ogole nie mialam panienskiego a R kawalerskiego i zyjemy
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.