u nas duchota ale i tak ponad 2 godz lazilismy usilowalam obiad gotowac ale w trakcie cos nie moglam sie doczekac ze mi sie wywar zupowy nie zagotowuje - patrze a tu gaz sie skonczyl... nie byloby problemu zeby R nie zabral ze soba gotowki, w portfelu mam 20zeta a gaz 48 cale szczescie ze rodzice obok mieszkaja i tato mial jakies zaskorniaki i udalo nam sie uskrobac tyle co trzeba... teraz tylko niech pan dowiezie i bede mogla uznac dzien za "odfajkowany" pod wzgledem tego co mialam zrobic
Jestem zwłok totalny. Masakra masakra masakra :/ upał taki ze fotelik przemoczony a Tośka w podkoszulku tak mokra jakby pod prysznicem była :/ no i droga dłuuuga Korki i zatory :/ MASAKRA!
Oczy Antosi powoli się naprawiają - bardzo powoli :( za 2 miesiace kontrola
czesc dziewczyny dzieki ze mnie żałujecie pod tym wzgledem :) fajnie Was miec
my dzisiaj dzien spedzilismy prawie calutki na dworze-pogoda fajna z lekkim wiaterkiem,mały wybiegany i juz w pizamie wiec mysle ze za mała chwilke połozy sie spac
Zazdroszczę Ci tego wiaterku, u nas żar lał się z nieba, pot lał się z ciał i taki cały dzień. W domu sauna, 28 stopni (po schłodzeniu klimą z 30-kilku)
u nas upal, w ciagu dnai przeszla burza ale taka niewielka i niestety zbytnio sie nieschlodzilo jesli nawet nie gorzej parno na nowo zrobilo. przydalyby sie znowu calonocne opady
bry ja chyba osiwieje przez moje młodsze dziecko. Pisałam wam ostatnio,ze nie chce myć zebów. Teraz na dokładke wymysliła sobie,że kąpac sie bedzie wylacznie na stojąco. Nie ma takiej siły, która by ja posadziła w wannie
pryszic nie- bo dię drze jak się ja wodą z prysznica polewa. Nie mam pojecia co jej sie stało- bo nie wystraszyła sie itp. Normalnie brudas i flejtuch mi rośnie
Mój M tez jest zły i niedobry. Smęci mi, że budowa coś tam, coś tam, że nigdy mi taki mały metraż nie przeszkadzał, po co nam taaaki kredyt i w ogóle :/
a propos mezow to tez mam malego nerwa na mojego - jutro znowu firmowa impreza. poprzednia byla w zelszy piatek na wyjezdzie 90km stad jutro kolejna 45km w innym kierunku... pracuje normalnie do 17tej a pozniej imprezuja do polnocy, w sobote bedzie znowu z buta dygal do roboty ale czemu mi go wcale nie szkoda? :P
Aniu, to da się załatwic i bez stawiania domu ;) Ale spokojnie, lawina ruszyła i nie mam zamiaru się wycofywać. Fajne mieszkanie w mieście tez kosztuje a przeciez w tym co jestem nie zostanę do końca życia... Aga, mój też. Co się dziwić - przesiaduję tu co wieczór :/ . Mój tez kiedyś zapuścił żurawia na pewnien wykres . Przymusowa impreza?
Aga dobrze ci podpowiada . Aga, lawina to może pzesada poweidzmy kamyczek, które pchnie lawinę: na razie dopiero geodeta na za 3 miechy i mam pokomletowane wnioski z załącznikami do energetyki i wodoc. - po 20-tym jedziemy, bo teraz nie mam jak urwać się z roboty
no ciekawe czy te moje zrobia... w planach byly ale stwierdzily ze za drogo wychodzi. kurde jakby duperel na wieczor panienski i pozniej prezent slubny i kreacje drogo nie wychodzily :P
wiecie oblazilam chyba wszystkie sklepy w miescie i fajne czarne buty takie sandalkowate dosc powycinane albo beznadziejnie wysoka szpila albo cena porazka... jedne sliczne widzialam ale ponad 500zl :|
Aga wszystkie sa albo w trakcie budowy albo wykanczania domu wiec poniekad rozumiem... no i moim zdaniem wiele zalezy od swiadkowej, jak sie ma dupowa to panienskiego nie ma co sie spodziewac
Aga a fuuuuuuuuuuuuuuuuuuj to ja juz bym wolala nie isc na panienski niz takei widoki miec... w sumie powiem wam ze w kregu kolezanek i rodziny zadna nie miala striptizera
Aniu- to ja mam inne zdanie, bo wg mnie ani budowa ani wykonczenie domu maja sie nijak do checi spotkania z kolezankami. Panienski nie musi być przeciez jakaś wypasioną imprezą! Wystarcza kanapki, wino i zgrana paczka!
A mówiłam wam o przypadkowych dwóch "spriptizerach", którzy sie dla nas (hmm.. no dla przyszłej młodej) rozebrali na środku miasta, przyjechała policja i musiałyśmy uciekać? Co nam się z resztą nie udało Bossshe... ale człowiek po alkoholu to sobie dostarcza atrakcji
Ja miałam taki streaptise na półmetku, bo kumpelka się spotykała z właścicielem knajpki, wktórej była ta impreza, no i w gratisie nam załatwił, 3 młodzieńców wątłych, wyszłam na spacer, żeby się ze śmiechu nie udusić:D
Jemma niezle ... to panienski byl na srodku miasta? :)))
Aga tyle ze zadna nie ma jeszcze wlasnego lokum na zrobienie tego i wchodziloby jedynie wynajmowanie lokalu a nie sadze zeby ktoras ze swiadkowych bylo stac. ja tam w ogole nie mialam panienskiego a R kawalerskiego i zyjemy