Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

1.  permalink
    dziewczyny widziałam najbardziej beznadziejny film wszechczasów-kto na to wyłozył kase? jest do niczego nawet nie jest smeiszny-"poznaj moich spartan" nawet nie oglądajcie szkoda czasu
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
    • CommentTimeJul 21st 2009
     permalink
    Jemma z jakiej firmy? ciekawe co to i czy ma duzo tluszczu w sobie :)
    chipsy jablkowe i bananowe te kupne uwielbiam :D
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Ale tu dziś tłumnie :D
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Cześć dziewczynki :P
  2.  permalink
    ja tez nie jadłam spagetti ze świezymi pomidorami... za to lubie zapiekane z serem pleśniowym

Jemma- mi za 1 razem sushi totalnie nie smakowało. Do tego smaku chyba trzeba dojrzeć- tak jak np do oliwek.
    •  
      CommentAuthorjem
    • CommentTimeJul 21st 2009 zmieniony
     permalink
    Z Kamis-a, z serii fit up. Tylko warzywa z przyprawami.
    o takie
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Ciacho a ogladalas Przeczucie z S. BUllock? fajny, polecam
  3.  permalink
    Ja jadłam te jabłkowe chipsy. Dla mnie porażka :/ Wole zgrzeszyc raz na jakiś czas i zjeśc szlenczo tłuste i szaleńczo niezdrowe cebulowe :D
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    JEMMA ,to na patelnie oliwe z oliwek,czosnek i pomidorki czeresienki przekrojone na pòl,poddus troche ,potargaj bazylie i do tego sosu erzuc juz ugotowane spagetti,posyp marmezanem i palce lizac,makaron barilla najlepszy...
  4.  permalink
    Ciasteczko- ja ostatnio do kina nie chadzam- normalnie sie uwsteczniłam z powodu braku czasu :/ No ale zapamiętam w razie czego :)
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    spadam pa...
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Aga no wiesz moj syn do oliwek dojrzal juz pol roku temu :P nie wiem czy wam pisalam ale ostatnio w Lidlu mu przy kasie otwieralam i paluchami karmilam bo tak rozpaczal ze jest glodny (no dobra mogl byc bylismy ok 4h poza domem)
  5.  permalink
    hanna dojrzała z rok temu :) Wpyla az jej sie uszy trzęsa :)
  6.  permalink
    nie nie widziałam tego filmu-ogólnie nadal uwazam ze Slumdog jest jednym z najlepszych filmów,tych spartan mi kuzynka dała,ja myslałam ze to jakis fajny film cos w rodzaju Gladiatora ale sie okazało ze to parodia i do tego kiepsko zrobiona-mój 15 letni brat moze by sie z tego śmiał ale dla mnie film jest żałosny

ja tam dzisiaj nie jestem głodna jakos,pije sobie zimniutka pepsi i zaraz zreszta spadam do spania
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Aga a no to ja lubie jablkowe chipsy, suszone jablka tez uwielbiam tylko jakos nie mam przekonania zeby cos na kaloryferze wieszac a suszarki do grzybow/owocow nie mam :P
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    Pa Ewa, dzieki za porady kulinarne!
    Ciacho, Izunia witamy :bigsmile: Faktycznie dzis tłumnie, nareszcie :bigsmile:
    Aga a z jakim serem plesniowym? Próbowałas z lazurem? Dla mnie pyyycha z pieczarkami i własnie z tym lazurem.
  7.  permalink
    A ja najbardziej lubie to, co jest niezdrowe albo zakazane :cool: - i niekoniecznie musi byc to do jedzenia :bigsmile:
  8.  permalink
    jemma- tak z lazurem :)
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    btw - Ty jadlas Agnieszko te z kamisa?? te nie wiem jak smakuja ale takie z napisem BIO sa pyszne tylko piorunsko drogie :))

Ciacho no to obejrzyj przeczucie, niby w recenzjach to thriller ale wg mnie za malo nerwow :P
  9.  permalink
    a wogóle jestem pod wrazeniem Waszych dzieci które jedza warzywa-mój syn uznaje tylko te co pływaja w zupie ale nie zje np zielonego ogórka czy pomidorka a juz o marchewce surowej nie wspomne
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    ale mi robicie smaka na ser plesniowy... kuuurcze juz wczoraj stalam sprawdzalam ile tluszczu i weglowodanow ma plesniowy light i mozarella light :P
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Ciacho Krzysko tez pluje marchewka - w kazdej postaci, tak samo nie lubi buraczkow a pomidora zjada tylko w jajecznicy za to za ogorka salaty i kapuche dalby sie pokroic :D on taka swieza z glwoki kapuste potrafi probowac odgryzac :D
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    Ciacho, ja w ogóle nie komentuje upodobań kulinarnych syna bo w ciąz mnie zaskakuje. Wczoraj zupy na 1 miejscu, dziś nie ruszy, tak samo było z pomidorami. Teraz szał na fasolke, ciekawe na jak długo... Marchewka surowa jest "wrogiem" syna od samego początku...
  10.  permalink
    Aniu- tak- z kamisa. BIO chyba nie widziałam...

Ciacho- ja nie wiem skąd moje dziecko wazy 14,5 kg- bo ona naprawdę mało je. Ma jakies ulubione potrawy- ale np z mies je wyłącznie mielone. Na warzywa musi miec fazę. Potraw pożądanych jest naprawdę niewiele- ale są w tej grupie własnie oliwki :)
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    wiecie chyba sie zezloszcze... przegralam dzisiaj po raz kolejny z praca R no i stwierdzilam ze zobacze co on zrobi wieczorowo i siedze sobie na kompie ale zeby cos powiedzial, skomentowal a on nic... zabral tylek do wyrka i na dobranoc orzekl ze pieknie sie odgryzam i cytuje no tak ty przegralas z moja praca a ja z forum :devil:
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    dobra uciekam, cześć baby
  11.  permalink
    a wiecie jakie jest najulubiensze danie mojego syna? ziemniaki z jajkiem i z masłem:shocked: na drugim miejscu sa kotlety z kurczaka i mielone
    jak to zrobie to wiem ze na bank zje
    a i zupa pomidorowa ale z ryzem .

w Norwegii jadł chleb-tu nie ruszy i pluje nim,czasem w Biedronce capnie bułke to srodek wyje i to jest wszystko

i uwielbia pączkiiiiii,ja tez ale narazie moge tylko patrzec i wąchac
    --
  12.  permalink
    Aniu- poprostu nie walcz z ta pracą...
    Ja tez zmykam
    Dobranoc
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Ciacho ale to jajko to jakies sadzone robisz czy inaczej?
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    no to jak wy sie zmywacie to ja tez ide poczytac ksiazke, w ciekawym momencie przerwalam i kombinuje juz zastanawiajac sie co dalej :D

spokojnej nocy
  13.  permalink
    Ania leż do męza moze sie poprzepraszacie-kurde ja to bym sie poprzytulała do męza tylko ze jak mam nerwa na niego o cos to tak leze w łózku zeby mnie broń boze nie dotknał nawet małym palcem u nogi bo mnie parzy:smile:
    --
  14.  permalink
    Ania jajo na twardo dusze z pyrami i juz-jadł to jak był mniejszy i tak mu zostało
    --
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Kurcze zostawić Was na chwilkę ...
  15.  permalink
    i poszły baby wstretne no...ja tez pójde
    a wogóle gdzie Pati? zawsze wieczorami chwilke była,ciekawa jestem co u Minika jak znosi zycie bez gipsu
    --
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    No i sobie nie popisałam z Wami wrr ...
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Dobrej nocy zatem :D
    •  
      CommentAuthorBeata_
     permalink
    hehe ja ja przypełzłam to wszystkie wypełzły:(( jest ktoraś jeszcze??
    •  
      CommentAuthorBeata_
     permalink
    może i ja dam Hani oliwki spróbować:)

póki co kocha czerwoną porzeczkę (ogólnie póki co je mi wszysciutko co jejdam, ciekawe jak długo jej tak zostanie:shocked:
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Weronika je prawie wszystko i nie wiele jest rzeczy których nie lubi. niestety nauczyła się kethupu :/ ale trudno - wcina i to jest ważne
    Problem mam z Antosią bo niewiele chce jeść i często brzuch nam dokucza :(

Ja mam kurczaczka teściowego (z imienin teścia) w lodówni i chyba go pożrę bo się naczytałąm że mi aż ślinka cieknie i zgłodniałąm
    A zaraz potem idę spać póki mój mały stworek śpi (zęby:( )
    --
    •  
      CommentAuthorBeata_
    • CommentTimeJul 22nd 2009 zmieniony
     permalink
    widzę, że And też nocny marek jesteś:))

smacznego kuraka:))
    •  
      CommentAuthorNatalaa
    • CommentTimeJul 22nd 2009
     permalink
    cześć Wam!
    Oba komputery (stacjonarny i laptop) mi się rozwaliły, także dziś będę naprawiać prawdopodobnie. O ile Rafał przywiezie mi Windows’a.
    Wczoraj wszystko szło mi źle. Malowałam i zaciął się wałek, radio przestało grać mi bez powodu, komputery się rozwaliły i dostałam okres…. dziwny dzień! :confused:
    --
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    Bry
    Moje dziecię zarówno młodsze jak i starsze wcina wsio co mu się da, surowe warzywa, wczoraj jak obrywałam fasolkę szparagową to razem ze mna podjadał, pomidory , ogórki buraczki, moga być nawet marynowane, cebulę, wisnie prosto z drzewa , nawet szczypior mi przy cebuli poobrywał i jadł.A od dwóch dni ma tasiemca bo co zje to za 30 minut głodny i znowu lata do kuchni wyciaga talerzyk i krzyczy że chce Patke znaczy kanapke.
    Talka bo jak się piermadoli to zawsze wszystko na raz
    Dobra idę po kawulca bo młody zaraz stwierdzi, że już sie nalezał i tyle luzu będzie
    --
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Cześć, ja już z kawą nr 2 :P
    U koleżanki oglądnęłam film ... nie ma co popadać w skrajności, ale jestem zbulwersowana wrrr :confused:
    Pasożyty wewnątrz nas ...
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    I jeszcze dodam zniesmaczona.
    Właśnie badam chłopakom kał bo podejrzewam owsiki, choć uprzedzano mnie w laboratorium, że u maluchów trudno wykryć robale ...
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Ale temat narzuciłam z rana co? ;DD
  16.  permalink
    nooo temat śmniadaniowy hahah ale fajnie bo ja dietuje wiec wszystko ok!
    Mój mały dzisiaj do 7,mielismy dzis w planie jezioro a za oknem deszczowo-nawet jesli si epoprawi to plaza bedzie cała mokra bo padało pół nocy aż do teraz.
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    bry dzien
    a my dzisiaj rodzinnie pospalismy do 8.30 i pewnie gdyby nie Gabrysia to bysmy dalej z Krzysiem w siebie wtuleni spali... no ale jak sie odkalda kssiazke o 3.30 i to dlatego ze na jedno oko juz sie nie widzi a nie ze spac sie chce to co sie dziwic ze rano sie obudzic nie mozna :D

Ciacho a te ziemniaki najpierw gotujesz a pozniej jajko wrzucasz cale czy jakos rozdrobnione? prosze tu mi dokladnie napisac co i jak po kolei bo pierwsze slysze
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    Iza temat iście sniadaniowy. Moje baki pospały do 9 i cos mi sie wydaje że młodszy dziś daruje sobie spanie a nawet bardziej ja mu daruję bo musiałby iśc spać o 14 a potem to byśmy chyba do północy siedzieli.
    --
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Ależ jesteście wrażliwe :tooth:
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Ale swoją drogą myśl, że każda może z nas ma w sobie robala jest iście odjazdowa ... :shamed:
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.