Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorizza
    • CommentTimeJul 22nd 2009
     permalink
    U mnie też leje i na dodatek zaczyna grzmieć.
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    cześć na kawie :) wrażliwa to ja może nie jestem ale takie filmy są nie dla mnie, chyba bardziej wolę być nieświadoma tego co się we mnie dzieje hihihi
    kiedyś oglądałąm coś że facet miał robaki w sobie ale takie glizdki które pełzały nawet i w oku i było je widać.... brrrr strasznie to odchorowałam

Powoli mobilizuję się do ubrania i wyjścia z domu - ale bardzo powoli mi to idzie
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    No niestety, jak się pierdoli to wszystko! :confused::confused::confused::confused:
    a dzisiaj przyjdą moje rozsuwane drzwi do szafyyyy :))))) ależ się cieszę, hehehe
    --
    •  
      CommentAuthorIWA
    • CommentTimeJul 22nd 2009 zmieniony
     permalink
    Ło matko - ależ mnie tutaj dawno nie bylo!
    Ponad 500 postów - nie nadrobie - nie dam rady!
    Jak cos przegapiłam waznego - dajcie znać ;)))
    Witam po urlopie - i w rzeczywistości :swingin:
    --
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    Ja nawet nie popatrzyłam na ten film :) I nie mam zamiaru tego robić, wolę pozostać w błogiej nieświadomości
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Ja tam wole być świadoma, ale nie przesadzam na tym punkcie.
    Czasem faktycznie człowiek jest leczony na schorzenia nie wiadomo jakie a przyczyna prosta, pasożyty!
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Miłego dziewczyny! Zmykam - do potem :P
  1.  permalink
    Aniu wiec to jesty tak
    ziemniaki gotuje normalnie w osolonej wodzie i osobno gotuje jajko na twardo
    potem takiego ziemniaka dusze i dodaje całe jajo i dusze widelcwm razem z mała łyzeczka masła,dodaje jakas przyprawe tzn ja dodaje bazylie albo lubczyk i jest obiadek.

dzisiaj jestem głodna nie powiem ze nie,zaraz ide gotowac piers z kurczaka ale na wadze prawie kg mniej jak to możliwe?????
    --
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    A mnie dziecko wprowadziło w stan głębokiego szoku zwykle jak wstaje o 7 idzie spac o 11 a dziś myślałam ze raczej drzemka odpadnie i co moje dziecie już spi.
    --
  2.  permalink
    czesc kochane :)
    Jak zyjecie?

Własnie pomyslałam sobie,że 2 lata temu było tu goraco... Wysyp cięzarówek i oczekiwanie która pierwsza :)
    Kurcze- to był swietny czas - wszyscy w okół mnie skakali, przynosili pyszne rzeczy do jedzenia, maz stopy masował i mogłam bezkarnie być gruba :tooth:
  3.  permalink
    a propos pasozytów- jakieś 1,5 roku temu wysyłałysmy sobie z Anią takie filmiki... NIe wiem czemu faza taka nas naszła :cool: Pamiętasz AniuM te larwy w kobiecej piersi ?
    Chyba to było jakaieś skrzywienie poporodowe :bigsmile:
    •  
      CommentAuthorBeata_
     permalink
    ale tu robakowo:)) fakt,że niektóre z tych filmików są bleee..ale coż zrobić..

Dziewczyny mogłbyscie mi polecić jakiś pensjonat/ ośrodek nad morzem w dosyć spokojnej okolicy z atrakcjami dla dzieci?? chcemy wyskoczyć na 4 dni i nie mam pojęcia gdzie:)
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    ja jutro idę na badanie hormonków. lh/fsh, estradiol i ft4. tsh mam w normie.
    --
  4.  permalink
    a ja zaraz umre z głodu-mimo ze jestem po obiedzie
    dziewczyny mogłaby byc taka dieta w której sie je np same słodycze hheh albo same słone przekaski
    nie ma tak dobrze co
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Ciacho pij wode. jestem zdziwiona ze ci sie chce jesc bo mnie wlasnie pierwsze dni na protalu bardzo zapychaly. no i pamietaj jesz kiedy chcesz i ile chcesz. nie mozesz chodzic glodna. no i koneicznie jak najwiecej pij!

Aga oj pamietam nasza robakowa faze, to byl koszmar jakis :) no ale experyment u nas nic nie wykazal wiec teez nie jest zle :P
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    aaa no i Ciacho dzieki za przepis. moze kiedys sprbnuje ale to bardziej pewnie Gaba by zjadla bo Krzys ani jajek na twardo ani ziemniakow nie lubi... ja powinnam isc sie za cukinie brac ale mnie wszystko boli tak sie zlazilam a bosko zimna kawa wola do mnie no napij sie jeszcze troszke i nigdzie jeszcze nie idz :D
  5.  permalink
    hahhaah Ania no Gabrysi moze zasmakowac ja czasem z małym tez to jadłam

co do głodu to jestem po obiedzie pije wode i na zmiane cole i tak wiesz niby w brzuchu nie burczy ale czuje jakas pustke hahah nie wiem czy rozumiesz mnie.W kazdym razie poczytam jeszcze co tam moge sobie zjesc dobrego:wink:

nie jest źle ,na bezcukrowej było gorzej juz pierwszego dnia
    --
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    Uuuuuuu - ciacho widzę , że sie dietkujesz!
    Dobrze zrozumiałam, że jesteś tak jak Ania na protalu???
    --
  6.  permalink
    Tak Iwa ,bezcukrowa juz koniec za wiele na niej nie schudłam trzeba było wybrać jakas inna
    Kurde jak marze o tym zeby na wesele nakoniec sierpnia jaks extra kiecke zawdziac!
    --
    •  
      CommentAuthorIWA
    • CommentTimeJul 22nd 2009 zmieniony
     permalink
    Hmm - no to staraj się spełnić to marzenie, a my ci będziemy kibicować - tylko suwak jakiś nam pokaż cobyśmy na bierząco były.
    Ja mam wesele 15 sierpnia, ale fajnej kiecki nie mogę nigdzie wyszukać, no i żebym nie przytyła.
    Dietkę skończyłam juzżdawno i narazie waga trzyma się na poziomie - tylko na wczasach 1,5kg przytyłam od tych gofrów z bita śmietaną hihihihihi, ale po powtocie kierat ze sprzątaniem - nie myślałam o jedzeniu to wróciła waga na swoje miejsce.
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Ciacho ja schudlam 27kg a pani wczoraj na targu do mnie z tekstem ze rozmiaru 46 oni nie maja :devil:
    to dopiero porazka byla i az mna rzucilo !!! dzisiaj na szczescie w sklepie regularnym 42 bylo jak ulal wiec odethcnelam ale dalej na 1 z 3 wesel kreacji nie mam a na zadne butow :P
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    Aniu a szukałaś tych z Tamarisa, czy Caprisa???
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Iwa no wlasnie u siebie napisalam o moich poszukiwaniach... tamarisa u mnie nie maja a Caprice znalazlam i to nawet za bezcen ale jeden byl dla mnie za wielki :cry:
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    buuuuuuuuuuu :cry: szkoda, bo naprawde są wygodne
    --
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    O widzisz czyli coś przegapiłam :wink:
    --
  7.  permalink
    ja nie kupuje od ostatniego dnia naprawde bo chce kupic rozmiar 38 a ze u nas zawsze cos znajde mimo ze sklepów nie tak duzo -zawsze mam jeszcze blisko Poznan.Iwa juz nie ma miejsca na kolejnego suwaczka hahahah bede Wam mówic bo teraz sie nie zwaze-dopiero bede sie wazyc w poniedziałek-w ostatni dzien fazy uderzeniowej

ja na wesele a raczej takie małe przyjecie ide 27 sierpnia.Buty to ja mam wiec nie kupuje
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    u nas nawet 40 fajna ciezko kupic a co tu o 42 mowic i to w cenie w okolicach 200zl. a jeszcze jak mezu wraca blizej 19tej i praktycznie ciagle w soboty pracuje to nie mam co liczyc na wyjazd do miasteczka obok nawet do tego o 50km od nas :(
    gdybym miala kase to dzisiaj bym pewnie jedna kiecke od reki wziela, sliczna z super materialu idealnie skrojona ale po przecenie 470zl :devil:
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Ciacho ja od lat nie chodze na wysokim obcasie a te co mam sie nie nadaja do lekkiej sukienki bo masywne dosc :| swoja droga odzwyczailam sie od butow typu czółenka, jednak bardziej po drodze mi w japonkach czy adidasach... ehhh a na studiach nei wyobrazalam sobie kozaczkow na nizszym obcasie niz 5cm :P
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Ale duchota ...
    Zrobiłam sobie dziś ogórków małosolnych - mniam :D
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    ja juz 3 dzin kupuje ogorki na malosolne i nie mam jak ich zrobic bo do wieczora kiedy moge miec koper i chrzan dzialkowy to juz nie mam ogorkow :D
    zrobilam 2 gary cukinii, rodzinny taki lightowy a moj mocno doprawiony, mowiac szczerze jak teraz jadlam na zimno to musialam cola zapijac co kes bo inaczej by sie nie dalo :D
  8.  permalink
    byłam w lidlu znalazłam te fajne rzeczy dietkowe tylko słodzika tam znaleźc nie mogłam takiego sypanego
    dobra jutro w kauflandzie kupie wiem ze sa.Ja byłam na wsi u babci dzisiaj z małym,wylatał sie wybrudził za wszystkie czasy objadł cistek napił kompotu i niedawno wrócilismy
    w sobote tez jedziemy na grilla
    dzisiaj na kolacyjke mam rybe wedzona tak mi pachnie ze juz sie nie moge doczekac az do niej zasiąde

buty to ja wysokie załoze napewno ale na sukienke jeszcze nawet pomysłu nie mam,nie wiem co sie teraz nosi ,jak byłam ostatnio to wszystkie sukienki były utrzymane w takim klimacie ze byy bardzo skromne,proste i obcisłe
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Ciacho slodzik to tylko w kauflandzie. kup ten SWEETIE GOLD - jest rewelacyjny i do dosypania do kefiru z otrebami i do pieczenia ciast :)

na pierwsze weseele takie co to zadne stroje wiecozrowe bo sielsko anielsko wiejsko bedzie (9.08)ide w czarnej bluzce bez rekawow takiej co to sie konczy za tylkiem i ma lejacy dekolt az na brzuch i w bialych lnianych rybaczkach, do tego red dodatki, na drugie wesele (29.08) chce kiecke zwiewna w koloze czerwonym (fryzjerka na moim wsciekle rudym planuje czerwone refleksy) - taka na szerokich ramiaczkach z kosmicznym dekoltem, opieta i ciut zmarszczona na brzuchu i luzno puszczona na dole no a na trzecie wesele (24.10) juz kupilam kiecke czarna z duzym lodkowatym dekoltem wlasnie taka pasowana przeceniona sporo bo za 132zl tylko. butow nie mam na zadne bo na pierwsze przydalyby sie czerwone a na 2 nastepne jakies czarne wysokie :P
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    ja kupujac kiecke patrze przede wszystkim czy jest ponadczasowa i wielofuncyjna czyli ze jak zarzuce zakiet czy szal to bede sie w niej w szkole pokazac mogla. ogolnie ja nie znosze kiecek czy spodnic nawet wiec to dla mnie nie lada wyzwanie.

buty tak samo - zebym na uroczystosciach mogla smigac. upatrzylam sobie takie i mam andzieje ze gdzies je w moim rozmiarze dorwe bo sa mega wygodne i bardzo fajnie na nodze wygladaja

ds
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    to wesele pod koniec sierpnia to bedzie niezla rewia mody, rodzina mlodeog jest z tych co to lubia sie pokazac i kupuja kiecki cholenrie drogie i wystawne co nie zawsze znaczy ladne :P
    jak jakis czas temu na spacerze trafilismy na 2 sluby to 90% kiecek byla mocno swiecacych czyli satynowych. spora czesc plisowance, takie z kokarda pod cyckiem odcinane i bombki, troche takich zwyklejszych bialo czarnych z bolerkami ale tylko jenda kiecka szmaragdowa mnie zachwycila i sie kolezanka smiala ze gdybym mogla to bym sie dziewczyny poszla pytac gdzie i za ile kupic :tooth:
  9.  permalink
    ja buty mam czarne wiec raczej sukienke tez kupie ciemna bo bym musiała buty inne kupic-tez nie zamierzam szalec-wesele to raczej przyjeciew jest bo na 40 osób ale grane i tancowane

nigdy nie jadłam pyszniejszej ryby,bedzie mi sie cała noc odbijac ale było warto:tongue:
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Ciacho a jaka to ryba byla?

no ja kiecke koniecznie czerwona bym chciala bo uwielbiam ten kolor a i czarne dodatki jak znalazl :))
  10.  permalink
    dorsz wedzony

ja w czerwonym źle wygladam,najlepiej mi w kremowym albo w rózowych odcieniach
    --
  11.  permalink
    Ale wam zazdroszczę tych wesel... Tez bym poszła- ale u nas w tym roku cisza :/

Dziś stwierdziłam po raz kolejny ,ze jestem nienormalna. Wracając z pracy zahaczyłam o bar sushi i dalej czuje pociąg do tego zarcia ... Wiem, wiem- monotematyczna jestem :cool:
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    Cześć,
    widzę Ciacho, że tez się dałaś zbałamucic na ta dietę :P
    Mam mega nerwa. M mi oświadczył, że w d ma Maksia urodziny i nie zamierza nic robić. Mój ojciec tez się wypiął i zaczął marudzic, że po co i w ogóle... A miały być tak skromnie i w wąskim gronie, byle tylko jakoś zaznaczyć, że Maks ma święto. No nic. Sama zrobię Maksiowi urodziny i gdzieś sobie z nim pojadę.
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    hej babki,VEVE MA OKROPNY katar jej pierwszy w zyciu i zle spi...biedna...czuje ze nocka z glowy...pa...
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Aga no ale grunt ze w koncu odnalazlas smak na ktory mialas ochote :)))

Ciacho a ja znowu w jasnych kolorach fatalnie wygaldam, a rozu szczerze nie znosze no chyba ze na Gabrysi :D
    za dorszem nie przepadam, za slony dla mnie jest. kup sobie steki z lososia i zrob w folii z cytrynka, mniaaaam
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Jemma kup Maksiowi meeega lody i do zoo np go zabierz skoro oni nie chca uczestniczyc w jego swiecie
  12.  permalink
    Jemma- ja mysle,że faceci zwykłego focha dziś strzelaja - jutro pewnie im przejdzie.
    A co do kolorów- ja ostatnio lubie siebie w chabrowym
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    my jedziemy do delfinarium ,do RIMINI ,kochane te delfiny...VEVE jeszcze nie widziala...
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    A te znów o jedzonku podczas gdy ja umieram z głodu a w domu nie ma nic pysznego :(
    Wczoraj zjadłam makaron z jajem a dziś nie mam pomysłu :(
    Miałam zrobić naleśniki i mi się odechciało - jutro może zrobię - ale i tak coś bym zjadła
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    moj ma focha za to ze ja wczoraj mialam focha a ja mam focha ze on odwolal nasze wyjscie :devil:
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Aga blondynie to we wszystkich kolorach dorbze... przy moich rudosciach polowa wieszakow odpada :P nawet nie kazda czerwien sie nadaje
  13.  permalink
    And błągam nie pisz mi tu o takich pysznosciach

Aniu nie lubie łososia i tunczyka,a dorsz fakt słony jak cholera ale jaka jestem obżarta ha!
    a powiedz mi z Lidla taki serek naturalny homogenizowany to mozna? on ma 3% tłuszczu
    --
  14.  permalink
    mój tez ciagle mi fochuje tylko ja mam o tyle dobrz eze nie musze go słuchac -zawsze moge wyłączyc skypa
    --
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    Dobra spadam, od jutra mam urlop ale zaczynamy od obowiązków: jutro z samego rana jazda po pobiliskich miastach. Do załatwienia mamy: ubezpieczenie, energetykę, wodociągi i zmianę umowy w TP - życzcie mi szczęscia :confused:
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.